Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#3256 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2013 - 12:07

DoB, με το άνοιγμα του παιχνιδιού, βάλε πάνω-πάνω τους ρόλους, ελπίζω να μείνουν έτσι όπως είναι τώρα, έχω μπερδευτεί από τις αλλαγές.

Ok~!

Περιμέντε ρε λίγο, θ'αρχίσετε να ξεκατινιάζεστε από μεθαύριο επίσημα! Πω πω πω!

#3257 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2013 - 12:08

Η ψήφος μου πάει στον Babba γιατί βρωμάνε τα πόδια του. Fandom, εσύ πολύ εύκολα βιάστηκες να με κατηγορήσεις. Θα πρέπει να σε προσέχω. Το γεγονός δε ότι άλλαξες την ψήφο σου μόλις άρχισε να δημιουργείται ρεύμα κατά του Babba σε καθιστά ακόμα πιο ύποπτο. Τι έχεις να πεις για αυτό;

#3258 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2013 - 20:11

Η ψήφος μου πάει στον Babba γιατί βρωμάνε τα πόδια του. Fandom, εσύ πολύ εύκολα βιάστηκες να με κατηγορήσεις. Θα πρέπει να σε προσέχω. Το γεγονός δε ότι άλλαξες την ψήφο σου μόλις άρχισε να δημιουργείται ρεύμα κατά του Babba σε καθιστά ακόμα πιο ύποπτο. Τι έχεις να πεις για αυτό;

Ρε σταμάτα... Τον Babba θα φάμε.... Εσένα σε λέω για ξεκάρφωμα, αφού είμαστε η god-immortal-vigi team.

#3259 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2013 - 06:17

Άντε, ξυπνήστε. Ξημέρωσε

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#3260 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2013 - 07:04

Άντε, ξυπνήστε. Ξημέρωσε

You are crazy woman! Good morning though!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3261 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2013 - 10:51

Άντε, ξυπνήστε. Ξημέρωσε

Άντε ξανακοιμήσου ως αύριο. Για αύριο δεν είπε τελικά η DoB?

Αν είπε για σήμερα, όντως άντε να την ξυπνήσει κάποιος :P

#3262 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2013 - 10:53

Ναι, όλοι τώρα ανυπομονείτε, κι όταν θα έρθει εκείνη η ώρα θα σας πιάσει μουγκαμάρα.
Α, και πρέπει να έχετε ψήφο σε κάθε post, μην ξεχνιόμαστε. babba

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#3263 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2013 - 11:11

Tο ποστ που έλεγε για μεθαύριο ήταν στις 16, άρα δεν ισχύει η ημερομηνία των 18?
Συνέχισε να εφαρμόζεις την θεωρία της ψυχολογικής αναδραστικότητας Babba, μπορεί να αισθανθούν ενοχές και να μην σε δολοφονήσουν στους πρώτους γύρους :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3264 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2013 - 11:14

Βασικά, κάνω προσπάθειες να βαρεθούν να γράφουν babba. Να παλιώσει το ανέκδοτο και να μην ασχοληθεί κανένας μαζί μου.
Και για να πω την αλήθεια, πιο πολύ μου αρέσει να τρολλάρω τώρα, παρά υπό τον μανδύα του σχιζοφρενή που διάλεξα.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#3265 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2013 - 11:19

Ναι, όλοι τώρα ανυπομονείτε, κι όταν θα έρθει εκείνη η ώρα θα σας πιάσει μουγκαμάρα.
Α, και πρέπει να έχετε ψήφο σε κάθε post, μην ξεχνιόμαστε. babba

Σωστή η παρατήρηση babba, εκτός αν θα σε έχει πιάσει και εσένα μουγκαμάρα που σημαίνει ότι θα είσαι δολοφόνος :P

Άντε να δούμε... Θα καταφέρω να ζήσω περισσότερο από την τέταρτη νύχτα αυτή την φορά;

Επίσης DoB, DAAAAAAAWWWWWWWB, το thread και γρήγορα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 18 Φεβρουάριος 2013 - 11:20

#3266 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2013 - 11:20

Come on dude, εσύ και ο μπιν λάντεν είστε οι μεγάλες φάτσες του παλέρμο του animegr! Εγώ δεν έχω πρόβλημα να σταματήσω να γράφω babba, θα το κάνω όταν ο fandom σταματήσει να αλλάζει φύλο στην Kai.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3267 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2013 - 11:21

Βασικά, θα είμαι δολοφόνος. Κατά συρροή μάλιστα. Οπότε θα με πιάσει μουγκαμάρα, εγγυημένα πράγματα. Αλλά αυτός που θα δημιουργήσει ρεύμα κατά του εύκολου στόχου, του Babba, θα είναι δολοφόνος.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#3268 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2013 - 11:25

Οι δικαιολογίες σας δεν με συγκινούν Babba. Είσαι τελειωμένος και προσπαθείς τώρα να στρέψεις τα βλέμματα αλλού (?). Σε ψηφίζω γιατί είσαι σιγουράκι και μετά σειρά έχει ο μαιμού-Θεός vigilante Fandom.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 18 Φεβρουάριος 2013 - 11:25

#3269 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2013 - 11:29

Είναι προφανές ότι προετοιμάζεις από τώρα το επόμενο ρεύμα. Μπορεί εγώ να είμαι καταδικασμένος, αλλά με τις κινήσεις σου, έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα και σύντομα θα με ακολουθήσεις, δολοφόνε. babba

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#3270 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2013 - 11:42

Ο Babba είναι ένα Παλέρμο από μόνος του.

Ο Babba είναι δολοφόνος που κατηγορεί τον Babba δημιουργώντας ρεύμα εναντίον του. Έπειτα προσπαθεί να δικαιολογηθεί στον Babba για να τον πείσει ότι δεν είναι δολοφόνος αλλά ο Babba δεν ακούει συνεχίζοντας να τον κατηγορεί και στο τέλος απειλεί τον Babba λέγοντας ότι θα το πληρώσει εάν συνεχίσει να τον κατηγορεί. Ο Babba όμως είναι σίγουρος ότι ο Babba είναι δολοφόνος γιατί ο Babba είναι επιθεωρητής και έχει ελέγχξει τον Babba. Έτσι, ενώ ο Babba ξέρει ότι μπορεί να πεθάνει το βράδυ, συνεχίζει να κατηγορεί τον Babba, ξέροντας ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να νικήσει ο Babba. Έτσι ο Babba και ο Babba δημιουργούν ρεύμα εναντίον του Babba σίγουροι ότι πρόκειται για δολοφόνο. Ο Babba με την σειρά του υποστηρίζει ότι δεν είναι δολοφόνος αλλά ο Babba, o Babba και ο Babba δεν ακούν. Ύστερα, ο Babba αρχίζει να δημιουργεί ρεύμα κατά του Babba και τώρα ο Babba και ο Babba έχουν έρθει ισόπαλοι από τις ψήφους του Babba, του Babba, του Babba και του Babba. Ο Babba, που είναι δολοφόνος, προκειμένου να σώσει τον Babba ρίχνει την τελευταία στιγμή την ψήφο του στον Babba σκοτώνοντας τον Babba και το παιχνίδι λήγει ισοπαλία.

Babba, keep up the good work.

Edit: χρώματα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 18 Φεβρουάριος 2013 - 11:46