Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#3151 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2013 - 23:45

Οι 3rd party είναι παρτάκιδες. Δε χρειάζεται να έχουν πολλές πιθανότητες να κερδίσουν. Οφείλουν να είναι outsider, όχι σοβαρές απειλές. Αλλιώς δολοφόνοι και αθώοι θα έχουν κοινό σκοπό και θα συνεργαστούν κυνηγώντας την απειλή πρώτα. Πρέπει κλασικά να παραμείνει ο χαρακτήρας καλό εναντίον κακού και απλώς να υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να κλέψουν τη νίκη για λογαριασμό τους, αλλά σε πιο ακραίες περιπτώσεις και φυσικά, με πιο πολύ ζόρι. Ως εκ τούτου, διαφωνώ με το 2.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#3152 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2013 - 23:54

Καλά ναι,αυτό το σκεπτικό έχει βάση.
Από την άλλη δεν θεωρώ,για λόγους που προεξήγησα,ότι με 2 φορές ο wl καθίσταται σοβαρή απειλή.Μπορεί να παίζει για 10 γύρους και να μην έχει πετύχει ούτε έναν,ειδικά αν πέσει σε χαλαρό παίκτη.
Ο alien π.χ είναι πολύ σοβαρότερη απειλή.Και αν πέσει σε άτομο που μένει στις σκιές και που δεν στοχεύεται την νύχτα,οι πιθανότητες επιτυχίας είναι τεράστιες.
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Δημοσιευμένη  εικόνα

#3153 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2013 - 00:05

Με 2 φορές είναι πάρα πολύ σοβαρή απειλή. Είναι ένα παιχνίδι που δημιουργούνται ρεύματα από νωρίς. Απλά τα ακολουθεί και νικάει. Πρέπει τουλάχιστον 3 φορές.

#3154 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2013 - 00:06

Δηλαδή δε θα μπορεί να καταραστεί κάποιον η μάγισσα και να διαλέξουν ακόμα ένα άτομο σαν ομάδα για να σκοτώσουν, οκ. Αλλά θα μπορούν πχ μάγισσα και Voodoo(αν την έχουμε) να χρησιμοποιήσουν την ιδιότητα τους και αν τα καταφέρουν και οι 2 θα σκοτώσουν 2 άτομα?

Aκριβώς, το έπιασες. Μάγισσα και interceptor στην περίπτωσή μας. Μη σας φαίνονται αδύναμοι οι δολοφόνοι, πολλοί ρόλοι είναι night visitors.

Α και σαν ρόλος αθώου υπάρχει και ο χασάπης. Που αυτός κόβει είτε τη γλώσσα είτε το χέρι κάποιου και αυτός δεν μπορεί να μιλήσει ή να ψηφίσει αντίστοιχα για εκείνη τη μέρα.

AOYTΣ! Μα αυτό που λες κάνει ο silencer, αλλά για την πλευρά των δολοφόνων... κάπως λιγότερο βάναυσα. :P

Λοιπόν, τι μου φαίνεται καλύτερο μέχρι στιγμής:

Αθώοι:

Bodyguard
Cop
Paranoid Cop
Town Drunk
Watcher
Gunsmith
Vigilante
Doctor
Gambler

Δολοφόνοι:

Witch
Driver
Godfather
Interceptor
Silencer - δεν έχουμε καμιά άλλη ιδέα για κανέναν παραπλανητικό ρόλο δολοφόνου; Το κεφάλι μου σπάω. Ο dentist δε μου πολυαρέσει. Και δεν θέλω να πω την αλήθεια να στερήσω από κανέναν να μιλήσει.

Third party:

Angel
Alien
Warlock

Eπειδή οι third party είναι ανεξάρτητοι, δε νομίζω να σπάσει το balance αν μείνουν στους αριθμούς τους. Την πόρνη έτσι όπως λες Ody δεν έχει νόημα να τη βάλω, αφού έχουμε ήδη το Alien. Και δε βλέπω τι άλλο μπορεί να δουλέψει. Άρα είμαστε 17, άρα Maffy και Redqueen, rejoice!

Zane έχεις δίκιο για τον warlock, δεν είχα σκεφτεί ότι στερείται τη νύχτα μηδέν. -Τη νύχτα μηδέν δουλεύουν μόνο επιθεωρητές και άγγελος -. Αλλά τώρα είμαστε και 17... είμαι διστακτική. Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα γι' αυτόν. Να αυξήσω αποκλείεται, η ζυγαριά γέρνει προς το 3. Και μάλλον έτσι θα μείνει, για να μην είναι αδύνατον, αλλά ούτε και σχετικά εύκολο. Κι έτσι όπως λες, μπορεί να τύχει και σε δυνατό παίκτη και να τελειώσουμε αέρα-πατέρα, ή και ο alien σε χαλαρό.

Τώρα, κάτι άλλο που ήθελα να πω, όσον αφορά τις αυτοκτονίες:

Θα σας θερμοπαρακαλέσω να ΜΗΝ γίνουν. Παίζετε και τη νύχτα και τη μέρα. Ακόμα και αυτοί που είστε σε δυνητικούς κι όχι υποχρεωτικούς ρόλους, στείλτε μου pm να μου πείτε ότι δεν θα κάνετε τίποτα εκείνο το βράδυ αν δεν επιλέξετε να κάνετε. Θέλω αν γίνεται να πάμε τέρμα τα γκάζια, για να το ευχαριστηθούμε όλοι. Είναι εξαρχής άδικο να μην μιλήσει κάποιος μια μέρα, ενω υποχρεούνται να μιλήσουν όλοι, και τώρα το ίδιο ισχύει και για τη νύχτα. Ξέρω ότι άνθρωποι είμαστε και ότι κάτι μπορεί να τύχει, αλλά θα αναγκαστώ να σας αυτοκτονήσω αν δεν ψηφίσετε μια μέρα ή αν δε μου στείλετε pm μια νύχτα. Το είπα απ' την αρχή ότι είναι δύσκολο και θέλει συνεχή συμμετοχή. Onegai!

Tώρα που το ξανακοιτάω, πολλοί μου φαίνονται οι δολοφόνοι, 5 στους 17... να βάλουμε και κανέναν ακόμα αθώο;

#3155 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2013 - 00:18

AOYTΣ! Μα αυτό που λες κάνει ο silencer, αλλά για την πλευρά των δολοφόνων... κάπως λιγότερο βάναυσα. :P

Είναι ένα παιχνίδι με φόνους. Το κόψιμο ενός χεριού ή μιας γλώσσας πιστεύω είναι λιγότερο βάναυσο από τον φόνο :P

Eπειδή οι third party είναι ανεξάρτητοι, δε νομίζω να σπάσει το balance αν μείνουν στους αριθμούς τους. Την πόρνη έτσι όπως λες Ody δεν έχει νόημα να τη βάλω, αφού έχουμε ήδη το Alien. Και δε βλέπω τι άλλο μπορεί να δουλέψει. Άρα είμαστε 17, άρα Maffy και Redqueen, rejoice!

Zane έχεις δίκιο για τον warlock, δεν είχα σκεφτεί ότι στερείται τη νύχτα μηδέν. -Τη νύχτα μηδέν δουλεύουν μόνο επιθεωρητές και άγγελος -. Αλλά τώρα είμαστε και 17... είμαι διστακτική. Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα γι' αυτόν. Να αυξήσω αποκλείεται, η ζυγαριά γέρνει προς το 3. Και μάλλον έτσι θα μείνει, για να μην είναι αδύνατον, αλλά ούτε και σχετικά εύκολο. Κι έτσι όπως λες, μπορεί να τύχει και σε δυνατό παίκτη και να τελειώσουμε αέρα-πατέρα, ή και ο alien σε χαλαρό.

Άστο στο 3 τότε. Όχι λιγότερο.

Tώρα που το ξανακοιτάω, πολλοί μου φαίνονται οι δολοφόνοι, 5 στους 17... να βάλουμε και κανέναν ακόμα αθώο;

Είναι μάλλον πολλοί αλλά και οι αθώοι δεν είναι απλοί αθώοι, έχουν όλοι ρόλους. Δες αν θα δηλώσει και κανείς άλλος και βλέπουμε τότε.

#3156 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2013 - 00:21

Ο "θα σε πάρω μαζί μου στον τάφο" bomb :D Σκοτώνει εκείνον που τον σκότωσε. Αν πεθάνει μέρα, παίρνει μαζί του τον τελευταίο αθώο που του την έριξε.
Ο naive cop, που τους βλέπει όλους ως αθώους στις ερωτήσεις.
Ο random cop, που λαμβάνει με εντελώς τυχαίο τρόπο το αποτέλεσμα της ερώτησης. πχ 25% ένοχος, 75% αθώος, άσχετα με το τι πραγματικά ισχύει.
Έχουμε ακόμα δικαστή, deputy...
Είχαμε μιλήσει για τον stalker στο προηγούμενο. Ρίξε του μια ματιά. Από τον γύρο 0 μαθαίνει τον ρόλο κάποιου. Όταν αυτός πεθάνει, αλλάζει στόχο.
Επιλογές έχουμε άφθονες.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#3157 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2013 - 00:23

But I liked the Voodoo Lady... it was so special...

#3158 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2013 - 00:32

Οkies, καινούργια λίστα~!

1) ΟdyMonaxos as Άγνωστος Χ
2) Zane as Yokoya from Liar Game
3) Fandom as Hidan from Naruto
4) Theodore :D as Otose from Gintama
5) Black Kaiser as Kakuzu from Naruto
6) Osama Bin Laden as Szayel Aporro Granz from Bleach
7) Keito as Haru from Tsuritama
8)Babba as Uryuu Ryuunosuke από Fate/zero
9) Fallen_Mpougatsa as Άγνωστη... Μ.
10) Κai as Samon from Zetsuen No Tempest
11)Kamen Tantei Zura as Kiyomaro Takamine από Konjiki no Gash Bell!
12) Βοtsun as Ginko from Mushishi
13) Cloudy-Sky as Ayasaki Hayate from Hayate the Combat Butler
14) Vagelio as General Vamp from astro fighter sunred
15) Matassos as Askeladd from vinland saga
16) Maffy as Άγνωστη Υ.
17) Redqueen as Irie Shouichi from Katekyo Hitman Reborn. (μη ρωτάτε πώς, το ξέρω!)

Λοιπόν, η ενεργητική βόμβα μ' αρέσει, αλλά θα προτιμούσα έναν investigating ρόλο για να τους εξισοβαθμήσω. Ο naive cop κάνει combo με τον framer, ο οποίος στο δικό μας παιχνίδι θα τελειώσει γρήγορα από επιλογές και δε θα μπορεί να δουλέψει. Ο random cop ένας θεός ξέρει σε τι εξυπηρετεί. Καλύτερα απ' όλους μου αρέσει ο stalker. Θα δούμε αν δηλώσει και κάποιος άλλος συμμετοχή και βάζουμε τον stalker.

Τeddy μου μην ανησυχείς, you're all going to be special in one way or the other... :hehehe:

#3159 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2013 - 00:48

E εγω θελω να το γραψω ομως να το βγαλω απο μεσα μου νταξει!!!

Irie Shoichi from Katekyo Hitman Reborn <3 <3 <3
Posted Image

το πηρα ρε το μεγκανε μπισι!!!!!*tears*

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#3160 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2013 - 00:56

μπορουμε ακόμα να δηλώσουμε? (νομιζα οτι είχε κλείσει >.<)
αν ναι, βάλε κιεμένα με Yoshino απo Zetsuen no Tempesto..
フカフカ

#3161 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2013 - 01:24

1) ΟdyMonaxos as Άγνωστος Χ
2) Zane as Yokoya from Liar Game
3) Fandom as Hidan from Naruto
4) Theodore :D as Otose from Gintama
5) Black Kaiser as Kakuzu from Naruto
6) Osama Bin Laden as Szayel Aporro Granz from Bleach
7) Keito as Haru from Tsuritama
8)Babba as Uryuu Ryuunosuke από Fate/zero
9) Fallen_Mpougatsa as Άγνωστη... Μ.
10) Κai as Samon from Zetsuen No Tempest
11)Kamen Tantei Zura as Kiyomaro Takamine από Konjiki no Gash Bell!
12) Βοtsun as Ginko from Mushishi
13) Cloudy-Sky as Ayasaki Hayate from Hayate the Combat Butler
14) Vagelio as General Vamp from astro fighter sunred
15) Matassos as Askeladd from vinland saga
16) Maffy as Άγνωστη Υ.
17) Redqueen as Irie Shouichi from Katekyo Hitman Reborn.
18)Ghostprince as Yoshino from Zetsuen No Tempest

και χοπ, κλείσαμε!

αύριο θα σας έχω ξανά τους ρόλους αναλυτικά.

#3162 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2013 - 21:36

Αναλυτικά οι ρόλοι ξανά λοιπόν:

Αθώοι: 5 protective και 5 investigating ρόλοι:

1) Bodyguard: Μπορείς να διαλέξεις ένα άτομο να φυλάς κάθε νύχτα. (Δεν είναι υποχρεωτικό, έχεις και την δυνατότητα να μην το κάνεις αν θες.) Αν κάποιος προσπαθήσει να σκοτώσει αυτό το άτομο, υπάρχει 50% πιθανότητα να σκοτώσεις αυτόν που επιτέθηκε, αλλά υπάρχει και 50% πιθανότητα αυτός να σκοτώσει εσένα και να πεθάνεις στη θέση εκείνου που προστατεύεις.
2) Cop: Ο γνωστός μας επιθεωρητής. Ερευνάς ένα άτομο κάθε νύχτα και μαθαίνεις το ρόλο του.
3) Vigilante: Ο γνωστός μας εκδικητής, αυτή τη φορά εξοπλισμένος με 2 σφαίρες. Σκοτώνεις τη νύχτα.
4) Paranoid Cop: Είσαι επιθεωρητής. Και είσαι παρανοϊκός. Αλλά κανείς δεν παραδέχεται ότι είναι παρανοϊκός, οπότε ούτε εσύ το ξέρεις. Εσύ έχεις πληροφορηθεί ότι είσαι απλός επιθεωρητής. Στα μάτια σου όλοι θα εμφανίζονται πάντα ένοχοι.
5) Doctor: Κι εδώ έχουμε το γνωστό μας γιατρό, που προστατεύεις ένα άτομο απ’ το θάνατο κάθε νύχτα.
6) Gunsmith: Έχεις φτιάξει 2 όπλα. Δεν θέλεις να πάνε χαμένα, αλλά δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ο ίδιος. Μπορείς (δεν υποχρεούσαι ούτε εδώ) να τα δώσεις λοιπόν τη νύχτα σε όποιον επιλέξεις, ένα κάθε νύχτα. Αυτός στον οποίο θα τα δώσεις μπορεί να πυροβολήσει μέσα στη μέρα και να σκοτώσει ακαριαία αυτόν που πυροβόλησε. Έχει 50% πιθανότητα να μείνει ανώνυμος. Mπορεί και να μην πυροβολήσει αν δε θέλει.
7) Town Drunk: Μέθυσες, μεθάς κάθε νύχτα και δεν ξέρεις τι κάνεις. Μέσα στο μεθύσι σου, ενοχλείς και άλλους, γιατί τους μεθάς κι αυτούς. Κάθε νύχτα, μεθάς από έναν, κι αυτός πια δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ο, τι κι αν ήθελε να κάνει, ακυρώνεται. Πχ, ο γιατρός δε θα μπορέσει να προστατεύσει, ο εκδικητής δε θα μπορέσει να σκοτώσει, η μάγισσα δε μπορεί να καταραστεί.
8) Watcher: Ή αλλιώς, η κουτσομπόλα. Κάθε νύχτα διαλέγεις από ένα άτομο να παρακολουθείς. Τότε μαθαίνεις ποιος το επισκέφτηκε, ή αν το επισκέφτηκε κάποιος. Δε μαθαίνεις το ρόλο αυτού του κάποιου όμως. Αν τον επισκέφτηκαν δυο και πάνω, τους μαθαίνεις όλους.
Gambler: Κάθε νύχτα στέλνει στον αφηγητή ένα "δελτίο" με μέχρι τρία ονόματα, τα οποία προσπαθεί ν' αντιστοιχήσει με τα σωστά parties: ένα για αθώο, ένα για δολοφόνο, ένα για third party. Μαθαίνει πόσα έπιασε σωστά αλλά όχι ποια.
Stalker: Aπ' τη νύχτα μηδέν διαλέγεις ένα άτομο και μαθαίνεις το ρόλο του. Όχι το party του γενικά, τον ρόλο του. Όταν αυτό το άτομο πεθάνει, μπορείς να διαλέξεις ένα άλλο.

Δολοφόνοι: 2 anti-protective και 3 misleading ρόλοι

1) Witch: Διαλέγεις ένα άτομο κάθε νύχτα και του δίνεις μια κατάρα. Αν αυτή τη νύχτα το άτομο το επισκεφτεί κάποιος (εκτός απ’ το γιατρό και το σωματοφύλακα), πεθαίνει. Εννοείται ότι το άτομο δεν μπορεί να είναι ένας απ’ τους συνεργούς σου. Επίσης δεν μπορείς να καταραστείς άτομο που ξέρεις πως θα το επισκεφτεί συνεργός σου.
2) Driver: Σου αρέσει να χειραγωγείς καταστάσεις και να τις αντιστρέφεις. Γι’ αυτό λοιπόν, μπορείς να διαλέξεις δυο άτομα κάθε νύχτα. Κάθε πράξη πάνω σ’ αυτά τα δύο άτομα θ’ αντιστραφεί. Πχ, αν ο γιατρός προστάτευε τον Χ και ο εκδικητής θα σκότωνε τον Ψ, ο Χ σκοτώνεται κι ο Ψ προστατεύεται. Προσοχή: Κανείς απ’ αυτά τα δυο άτομα δε μπορεί να είναι συνεργός σου.
3) Godfather: Εσύ είσαι άνετος κι ωραίος. Το mastermind πίσω απ’ την όλη υπόθεση και αρχηγός των δολοφόνων. Χωρίς να κάνεις τίποτα, έχεις τους άλλους να τρέχουν για πάρτη σου, και πάντα, εμφανίζεσαι αθώος στους επιθεωρητές. Πάντα. Σε όλους τους επιθεωρητές. Οπότε θα πρέπει να προσέχεις τον παρανοϊκό επιθεωρητή, γιατί αν έχει καταλάβει την παράνοιά του και σε δει αθώο, θα σε καταλάβει.
4) Ιnterceptor: Aκολουθεί ένα άτομο κάθε βράδυ. Σκοτώνει μόνο έναν απ' αυτούς που το επισκέπτονται, αν τύχει να το επισκεφθούν πολλοί. (θα μάθει τα ονόματά τους, όχι τους ρόλους τους, και θα διαλέξει) Αν τύχει να το επισκεφθεί κάποιος άλλος, μαθαίνει την ταυτότητα του interceptor. Αν το άτομο το επισκεφθεί μόνο ένας, αυτός απλά πεθαίνει. Εδώ ο γιατρός και ο σωματοφύλακας δεν μπορούν να προστατεύσουν γιατί η ενέργεια θα απευθυνεται στους ίδιους, αν είναι αυτοί που κάνουν την επίσκεψη. Αν βέβαια προστατεύουν το άτομο το οποίο επισκέφθηκε αυτόν που ακολουθεί ο interceptor, οι ιδιότητές τους ισχύουν κανονικά.
Silencer: Kάθε νύχτα διαλέγει ένα άτομο και αυτό το άτομο την επόμενη ημέρα σωπαίνει. Αλλά επίσης δε θα μπορεί να ψηφιστεί για λιντσάρισμα. Μπορεί να διαλέξει και συνεργό αν θέλει.

Third Party: 3 τρολ ρόλοι

1) Alien: Ήρθες από άλλο πλανήτη με σκοπό να κατακτήσεις τη Γη, προς το παρόν θ’ αρχίσεις με το Παλέρμο. Κάθε νύχτα εξετάζεις ένα άτομο (δε μαθαίνεις ρόλο, απλά το διαλέγεις). Αν έχεις καταφέρει να εξετάσεις όλους όσους έχουν μείνει ζωντανοί, νίκησες.
2) Warlock: Κάθε νύχτα διαλέγεις ένα άτομο. Αν αυτό το άτομο λιντσαριστεί την επόμενη μέρα, έχεις προβλέψει σωστά. Νικάς όταν προβλέψεις σωστά 3 φορές.
3) Angel: Τη νύχτα 0, δηλαδή στην αρχή του παιχνιδιού, διαλέγεις ένα άτομο. Θα γίνεις ο φύλακας άγγελος αυτού του ατόμου και έχεις τη δυνατότητα, αν δεις ότι αυτό το άτομο θα πεθάνει, να θυσιαστείς για να το σώσεις. Νικάς αν το άτομο μείνει ζωντανό στο τέλος.

Εννοείται ότι όλοι οι ρόλοι δε μπορούν να διαλέξουν το ίδιο άτομο δυο φορές. Ρόλοι που έχουν τη δυνατότητα να μην κάνουν τίποτα ένα γύρο (αλλά θα πρέπει να μου το πουν): bodyguard, vigilante, gunsmith, driver. Angel και stalker, ξεκινάτε απ' τη νύχτα 0, και στην πορεία θα δούμε αν χρειαστεί να κάνετε κάτι άλλο. Οι υπόλοιποι, κάθε νύχτα pm με όνομα κάποιου.

Για τα όπλα του gunsmith που θα μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει: Το νόημα είναι εκείνος που θα πυροβολήσει να πεθάνει ακαριαία, δηλαδή να μην προλάβει να μιλήσει άλλο. Εννοείται ότι θα παρακολουθώ στενά τις μέρες, αλλά επειδή είναι ανθρωπίνως αδύνατον να είμαι 24 ώρες πάνω απ' τον υπολογιστή, cut me some slack αν τύχει και βάλω τον πυροβολισμό λίγο αργότερα, οκ;

Το ξημέρωμα επίσης θα μαθαίνετε μόνο ποιος έχει πεθάνει, κι όχι από ποιον ρόλο και πώς πέθανε. Οι νύχτες θα έχουν στάνταρ όριο 36 ωρών για να α)μην καθυστερούμε πολύ και β)να προλαβαίνουμε να συνενοούμαστε επειδή υπάρχει περίπτωση να γίνονται πολλές ανατροπές.

Είμαστε σύμφωνοι μέχρι εδώ; Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18 του μήνα όπως είπαμε, μέχρι τότε, ερωτήσεις/απορίες/παρατηρήσεις εδώ. Α, και θα περιμένω κι απ' τη Fallen και τη Maffy να μου πουν τους χαρακτήρες τους εδώ κάποια στιγμή πριν αρχίσουμε. ;)

#3163 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2013 - 21:45

Δεν γίνεται δυο-τρεις μέρες πιο μετά,για να μπορώ να συμμετέχω κι εγώ εντονότερα ;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3164 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2013 - 21:47

Pegasus, YGO Duelist.

Posted Image

Awwwww yeah.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#3165 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2013 - 22:38

Εδώ είμαι κι εγώ!

England (Arthur Kirkland) από Hetalia
Posted Image

Δεν ξέρω αν για το παιχνίδι είναι καλό να με φωνάζουν England (xD) οπότε ό,τι βολεύει. Φαντάζομαι σαν όνομα θα ήταν πιο βολικό xD