Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#301 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 October 2010 - 20:53

Εχεμ, Kakashinote, στους κανονες λεει οτι οι επιθεωρητές μπορουν να συνενοουνται ΑΝ βρουν ο ένας τον άλλο, αυτο δεν ειναι φαουλ. οπως και οι δολοφόνοι. Το λάθος ειναι να μπαινουν σε αυτο το παιχνιδι της "ενδοεπικοινωνιας" και οι απλοι πολιτες. Και το οτι έγινε εδω, βγάζει ματια.Όπως επίσης δεν ειναι φάουλ, αλλα ειναι φλωριά να μην σκεφτεται ο καθένας για παρτη του, και να ακολουθει σα σκυλακι. Σε λιγο θα πω ευχαριστω στους φονιαδες που με φαγανε...

Τενσι αν αυτο που ειπα θεωρεις οτι ξεφευγει πες μου να εντιτάρω, εγω πάντως για γενικο το προοριζα.

Το αυτό!

Παρακαλούμε, παρακαλούμε!! xD

Posted Image

#302 saidwho.

saidwho.

Lost in the dsm

• Members
  • 130 posts

Posted 22 October 2010 - 21:03

Πρόταση από κάποιον που απλά παρακολουθούσε το παιχνίδι. Δεν θα ήτανε καλύτερο οι επιθεωρητές να γνωρίζονται μεταξύ τους από την αρχή και να αποφασίζουνε κάθε "νύχτα" για 1 άτομο που θέλουν να εξετάσουν, όπως συμβαίνει δλδ και με τους δολοφόνους?

6czp.jpg

#303 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 22 October 2010 - 21:05

Θα το γραψω εδω, επειδη δεν εχω δικαιωμα να απαντησω στο αλλο Thread

Συγχαρητηρια δολοφονοι, που καταφερατε να το διαλυσετε το παιχνιδι

Πες μου πως κατεστρεψα το παιχνιδι.

qzMHWHd.png

#304 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 22 October 2010 - 21:10

Προσοπικα εσυ οχι.Μια χαρα επαιξες τον ρολο σου.Αλλα απο τον εγωισμο επειδη χανανε Ανελις και Μονο το χαλασανε το παιχνιδι
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#305 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 22 October 2010 - 21:23

Εσυ εισαι ο μονος αθωος ! :canthelp: Αν δεις τα τελευταια ποστ, θα ξενερωσεις και συ. Κατι πραματα τυπου θα σας παρω μαζι στη κολαση και κατι τετοια. Anyways, μου την εσπασε η γκρινια ορισμενων που δεν ξερουν να χανουν. Και ξαναλεω δεν απευθυνομαι σε εσενα . Εσυ ησουν μια χαρα.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#306 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 October 2010 - 21:26

Alxdjo, δεν ξέρω αν εσύ συνεννοήθηκες με άλλους μη επιθεωρητές στο msn -που δεν το νομίζω tbh-, αλλά αν νομίζεις ότι είναι από εγωισμό είσαι βαθιά νυχτωμένος..
Άσε που κανείς δεν χάλασε τίποτα από τους δολοφόνους.

So εάν θες να μας κατηγορείς κάνε το, δικές σου είναι οι απόψεις, εμείς απλά θα τις βλέπουμε και θα γελάμε. :)

Posted Image

#307 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 22 October 2010 - 21:31

Alxdjo, δεν ξέρω αν εσύ συνεννοήθηκες με άλλους μη επιθεωρητές στο msn -που δεν το νομίζω tbh-, αλλά αν νομίζεις ότι είναι από εγωισμό είσαι βαθιά νυχτωμένος..
Άσε που κανείς δεν χάλασε τίποτα από τους δολοφόνους.

So εάν θες να μας κατηγορείς κάνε το, δικές σου είναι οι απόψεις, εμείς απλά θα τις βλέπουμε και θα γελάμε. :)

Εξηγησε μου κατι. Εσυ γιατι διαμαρτυρεσαι αφου επιτρεπεται η συνομιλια μεταξυ επιθεωρητων ? Η μηπως ειναι κατι αλλο ?
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#308 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 22 October 2010 - 21:37

Mikami Teru, η Anelis λέει πως οι επιθεωρητές μάθανε τη ταυτότητα άλλων μελών (δολοφόνων / πολιτών / επιθεωρητών) μέσω συνομιλιών εκτός παιχνιδιού. Δηλαδή με MSN κλπ.

Παίδες, το τι έχει ρωτήσει ο κάθε επιθεωρητής και τι τελικά γνωρίζει φαίνεται από τα ΠΜ του αφηγητή. Στο τέλος του παιχνιδιού θα γίνει απολογισμός, μέχρι τότε είναι κρίμα να χαλάει για τέτοιους λόγους.

Πρόταση από κάποιον που απλά παρακολουθούσε το παιχνίδι. Δεν θα ήτανε καλύτερο οι επιθεωρητές να γνωρίζονται μεταξύ τους από την αρχή και να αποφασίζουνε κάθε "νύχτα" για 1 άτομο που θέλουν να εξετάσουν, όπως συμβαίνει δλδ και με τους δολοφόνους?

Το παιχνίδι στήθηκε έτσι ώστε να υπάρχουν θετικά και αρνητικά σε κάθε ρόλο.

Οι δολοφόνοι είναι περισσότεροι και σκοτώνουν απ' ευθείας όποιον θέλουν, όμως μόνο ένα άτομο σε κάθε γύρο. Όσο περνάνε οι γύροι, αποκτούν μειονέκτημα, πρέπει να ξεφορτωθούν τους επιθεωρητές όσο το δυνατόν συντομότερο.

Οι επιθεωρητές είναι λιγότεροι και ακόμα και αν γνωρίζουν στα σίγουρα κάποιον δολοφόνο, δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουν να πείσουν τους υπόλοιπους να τους ψηφίσουν. Μπορεί να φανερωθούν, όμως αφ' ενός και πάλι δεν είναι σίγουρο πως θα πείσουν τον κόσμο, αφ' εταίρου θα τους στοιχίσει τη ζωή τους. Όσο περνάνε οι γύροι αποκτούν πλεονέκτημα, καθώς αν στοχεύσει ο ένας τον άλλον μπορούν να ανταλλάξουν πολλές πληροφορίες που αυξάνονται με κάθε γύρο.

Παρ' όλ αυτά μπορούμε να συζητήσουμε γι' αυτό μόλις τελειώσει το παιχνίδι, ό,τι θέλει ο λαός.

E5VV38U.jpg

#309 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 22 October 2010 - 22:34

οκ αμα λεει αληθεια απλα κατεστρεψε το παιχνιδι.. μπραβο ρε azathoth...

well i was right :tensai::tensai:
anyways εμενα αλλο με χαλαει, η επιλογη των δολοφονων εγινε μεσω κληρωσης?
ή τους διαλεξες εσυ τενσι :/ δεν ειναι λιιιιιιιιιγο υποπτο που ειναι μονο-ανελις-strange loop μαζι απο τα 28 ατομα??

#310 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 October 2010 - 22:36

Γιατί να είναι ύποπτο; Είμαστε χαμένα αδέλφια και δεν το ξέρω;

Posted Image

#311 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 22 October 2010 - 23:03

Συνηδητοποιειτε βεβαια οτι το παιχνιδι δεν το χαλασαν ουτε οι δολοφονοι ουτε οι επιθεωρητες αλλα το παρων thread ετσι?

#312 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 22 October 2010 - 23:06

well i was right :tensai::tensai:
anyways εμενα αλλο με χαλαει, η επιλογη των δολοφονων εγινε μεσω κληρωσης?
ή τους διαλεξες εσυ τενσι :/ δεν ειναι λιιιιιιιιιγο υποπτο που ειναι μονο-ανελις-strange loop μαζι απο τα 28 ατομα??

που να δεις ποιος είναι ο 5ος + ο Mad Hatter
:canthelp:

εγω λέω να σοβαρευτούμε και να πάμε διπλα να παίξουμε. Εχει δρόμο το παιχνίδι. :ureshii::hiding_something:

#313 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 23 October 2010 - 01:02

Oh god...

2bbd14fc.jpg

#314 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 23 October 2010 - 01:13

proton όσον αφορά συζητήσεις περί msn και εκτος παιχνιδιού δεν θα ήθελα να ακούσω τίποτα. γιατί έχουνε ακούσει πολλά τα αυτάκια μας και προτιμούμε να μην πούμε τίποτα. αυτό είναι το πρώτο πράγμα που χάλασε το παιχνίδι. δεύτερον, ο tragic prince μίλησε πιο σωστά απόλους, αυτό το thread το χάλασε. τρίτον, μετά το post που έκανα, στο οποιο είχα διαφορες υποθέσεις που και ως πολίτης θα μπορούσα να είχα κάνει, γιατί να με σκοτώσετε? για να αποδείξετε πως έχω δίκιο? αυτό ήτανε καθαρά θέμα στρατηγικής και πέσατε ακριβώς δόλωμα σε αυτό που σχεδιάζαμε εμείς οι επιθεωρητές. το ότι η επιθεωρητές τα λένε μεταξύ τους ήτανε γνωστό. δεν ήτανε δύσκολο να βρεθούμε μεταξύ μας, άλλωστε και από τα posts είναι εύκολο να αναγνώρισις η να κανεις ιδέες για το ποιος είναι ποιος, ας πούμε, πολίτες σαν τον διδυμάκια μας έκαναν να πιστεύουμε πως ήτανε δολοφόνοι, και εγώ ως επιθεωρητής έπεσα στο δόλωμα. eh δεν έλεγε πουθενά πως αν αναγνώριζα τον επιθεωρητή δεν μπορούσα να του μιλήσω, next time be more clear if i couldnt. ξανά τονίζω ότι αυτά περί πουστιές εκτος παιχνιδιού και τέτοια καλύτερα να μην μιλάτε γιατί τουλάχιστον εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να ποστάρω και publicly όλα τα logs και από msn και τα PM από τις συζητήσεις να φανεί πως δεν έκανα καμια πουστιά, μονο υποθέσεις και αναλύσεις. απαγορεύεται?

EDIT: υποθέτω αν ήθελα σαν τρελός να κερδίσω δεν θα είχα θυσιαστεί τόσο εύκολα, ούτε ο Hanzo, κάποιος άλλος εδώ πέρα μάλλον δεν ξέρει να χάνει

Edited by Azathoth, 23 October 2010 - 01:22.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#315 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 23 October 2010 - 01:49

^Μιας και ανεφερες το γιατι σας βγαλαμε αμεσως μολις καρφωθηκατε, δε πεσαμε σε κανενα δολωμα, ξεραμε ακριβως ποιες θα ειναι οι συνεπιες, και το καναμε για να συνεχιζουν να παιζουν οι υπολοιποι.Οταν ενας επιθεωρητης καρφωνει τον ευατο του ετσι, αυτοματα περνει τους δολοφονους μαζι τους στον ταφο.Καποια στιγμη θα τον πιστεψουν, σιγουρα.Ειτε οταν πεθανει απο λιντσαρισμα (και εσυ και ο hanzo ειχατε haters), ειτε οταν αποδειχτει οτι ειχε δικιο με το θανατο καποιου δολοφονου, ειτε οταν βγει και φωναξει οτι ειναι επιθεωρητης οπως εγω περσυ, ειτε οταν βαρεθουν οι υπολοιποι και τον ακουσουν.Το θεμα ειναι ποσους θα παρει μαζι του.Αν τον φας νωρις θα παρει μονο 1-2.Αν αργησεις θα τους παρει ολλους.Και εμεις ειμασταν μολις στον 3ο γυρο, με 20+ ατομα μεσα.
Καπως ετσι καταφερα να ζησω εγω περσυ (και με μια δοση τυχης).Ειπαμε να μη κανουμε το ιδιο λαθος.

Δεν ηταν η καλυτερη λυση, ηταν η μονη λυση.

qzMHWHd.png