Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#3001 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2013 - 16:18

Τι θα λέγατε βασικά για το απλό σετ επιθεωρητές - δολοφόνοι, χωρίς καθόλου έξτρα ρόλους. (Εξαίρεση ο δικαστής για λειτουργικούς λόγους)

Έχει να παιχτεί καιρό, από το Game of thrones-themed Palermo, και ανταποκρίνεται και σ' αυτό το παιχνίδι που λογικά θα είναι κάπως πιο μαζεμένο από τα 30 άτομα του προηγούμενου. Μόλις βγήκαμε από κανονικό, μεγάλο παλέρμο οπότε κάποιοι έχουν χορτάσει για την ώρα, άλλοι (μαζί κι εγώ :P) δεν έχουν ασχοληθεί με τα 2 franchises που έχουμε για setting, ο αριθμός χαρακτήρων είναι μαζεμένος σχετικά, αρχίζει η εξεταστική αργά ή γρήγορα, οπότε θα ήταν πιο ισορροπημένο (κι εύκολο για εσάς ως gm :P) να μην φορτώσουμε το παιχνίδι με έξτρα ρόλους και 2 ομάδες που θα απαιτεί μεγάλο αριθμό παικτών, αλλά να πάμε με το κλασσικό σετ που είναι παντός καιρού.

Συγγνώμη αν μπλέκομαι πάρα πολύ στα πόδια σας :P

προσωπικά δε θα το θελα αυτό, θα με ξενερωνε >.< αλλα αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον το κάνουμε κιέτσι δε ξερω >.> εσεις να μου πείτε τι προτιμάτε !
フカフカ

#3002 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2013 - 16:22

Θέλετε να το κάνουμε επιθεωρητές-δολοφόνοι-αθώοι-vigilante? Εμένα ο vigi μ'αρεσει σαν ρόλος για να πω την αλήθεια, και δεν με πειράζει πολύ να μην είχαμε πολλούς ρόλους.

Λίστα παικτών:
[01]Ushiromiya, Battler - Cloudy sky
[02]Kanon - Maffy
[03] Kinzo Ushiromiya - Theodore :D
[04] Ōishi Kuraudo - Babba
[05]Rina Mayima - Zane
[06]Frederica Berncastel - Osama Bin Laden
[07]Chie Rumiko - Odymonaxos
[08]Willard H Wright - Kalamaris

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Keito: 08 Ιανουάριος 2013 - 19:04

#3003 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2013 - 18:59

^ Έχεις 2 7αρια :3

#3004 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2013 - 19:02

Δεν είναι λάθος είναι Plot point.

#3005 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2013 - 20:41

θα παιξω σε αυτο :) (αφου πρόλαβα να το δω πριν κλειδωθει!)

homunculus (fmab)

Posted Image

#3006 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2013 - 20:42

είναι themed... higurashi ή umineko

edit: αν κάποιος θέλει να παίξει αλλά δεν ξέρει τι να διαλέξει καθώς δεν έχει δει τις σειρές, ας μας πει περίπου τι στοιχεία θέλει να έχει ο χαρακτήρας του για να τον κατευθύνουμε.
Αν πάλι θέλει κάτι τελείως generic, έχουμε και κομπάρσους που μπορείτε λίγο πολύ να τους κάνετε ό,τι θέλετε. Απλούς Villagers, τη γυναίκα του akasaka, παιδιά από το σχολείο... Αν το επιτρέψουν οι GM, μπορείτε να πλάσετε τον δικό σας χαρακτήρα και να τον ταιριάξετε με κάποιον από τους κομπάρσους που εμφανίζονται. Αρκεί να μην κάνετε κάτι τρελό του στυλ εξωγήινος...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 08 Ιανουάριος 2013 - 20:48

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#3007 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2013 - 20:45

θα παιξω σε αυτο :) (αφου πρόλαβα να το δω πριν κλειδωθει!)

homunculus (fmab)

Posted Image

να το ξαναπώ γιατι μάλλον κάτι έχασες :P αυτή φορά θα είναι θεματικό, οπότε πέρνετε χαρακτήρες απο higurashi και Umineko. Αλάξε χαρακτήρα για αν σε βάλω στη λίστα...

και τελικά θα μου πείτε για να ξέρω? σας αρέσει η φάση αυτών των ρόλων ή να το κάνουμε τελειως κλασικό όπως προαναφέρθηκε πιο πάνω?
フカフカ

#3008 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2013 - 20:58

είναι themed... higurashi ή umineko

edit: αν κάποιος θέλει να παίξει αλλά δεν ξέρει τι να διαλέξει καθώς δεν έχει δει τις σειρές, ας μας πει περίπου τι στοιχεία θέλει να έχει ο χαρακτήρας του για να τον κατευθύνουμε.
Αν πάλι θέλει κάτι τελείως generic, έχουμε και κομπάρσους που μπορείτε λίγο πολύ να τους κάνετε ό,τι θέλετε. Απλούς Villagers, τη γυναίκα του akasaka, παιδιά από το σχολείο... Αν το επιτρέψουν οι GM, μπορείτε να πλάσετε τον δικό σας χαρακτήρα και να τον ταιριάξετε με κάποιον από τους κομπάρσους που εμφανίζονται. Αρκεί να μην κάνετε κάτι τρελό του στυλ εξωγήινος...

pf...

okay τοτε, λιγο που εψαξα λεω να παρω αυτον : Genji Ronoue , δεν εχω δει κανενα απο τα 2 ανιμε και ουτε προκειτε..

Posted Image

αν μπορει καποιος να μου πει τι παιζει με το χαρακτηρα του (αν παιζει) γιατι δεν ελεγε και πολλα στο γοογλε

#3009 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2013 - 21:07

Κοίτα, ο GM καθορίζει τι παιχνίδι θα παίξουμε και καλό είναι να το κάνετε όπως σας αρέσει εσάς, ώστε να μη βαρεθείτε.
Εσείς θα παίξετε άλλωστε πιο πολύ από όλους μας.
Προσωπικές προτιμήσεις:
δολοφόνοι, αθώοι, 2 επιθεωρητές
γιατρός

δικαστής
3 εκδικητές (aka vigilante) [μία σφαίρα. +ειδικός κανόνας: αν σκοτωθούν νύχτα πριν χρησιμοποιήσουν τη σφαίρα τους τότε αυτή περνάει στα χέρια εκείνου που τους σκότωσε]

απαγωγέας (aka πόρνη, ο μόνος ρολίστας που κερδίζει με τους κακούς)

stalker (μαθαίνει την ιδιότητα κάποιου στον γύρο 0 και αλλάζει στόχο κάθε φορά που πεθαίνει η επιλογή του)
βόμβα (όταν πεθάνει, διαλέγει κάποιον να πάρει μαζί του στον τάφο)

Θέλει όμως να έχουμε τη συνήθη συμμετοχή.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#3010 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2013 - 21:18

διαφωνώ τελείως με τους 3 vigilante. Μεγάλο bonus υπέρ των αθώων. Επίσης δεν μου αρέσει η βόμβα. Εγώ λέω :

1 Γιατρός
1 Δικαστής
2 inspectors
1 πόρνη
1 stalker
1 vigilante με 2-3 σφαίρες ανάλογα τον αριθμό των δολοφόνων
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3011 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2013 - 21:23

διαφωνώ τελείως με τους 3 vigilante. Μεγάλο bonus υπέρ των αθώων. Επίσης δεν μου αρέσει η βόμβα. Εγώ λέω :

1 Γιατρός
1 Δικαστής
2 inspectors
1 πόρνη
1 stalker
1 vigilante με 2-3 σφαίρες ανάλογα τον αριθμό των δολοφόνων

εμένα μαρεσει καλύτερα έτσι, αν ήτανε να μπει κάτι σε βόμβα ,ο κυνηγός μου κάθεται καλύτερα.
Τώρα για τις δύο ομάδες δολοφώνων θέλετε ή όχι? (αρκει να μπουν κιαλοι όμως, γιατι λίγοι είαμστε ακόμα)
Και η παρουσία του lightkeeper σας αρέσει η οχι? να τον βγαλουμε...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 08 Ιανουάριος 2013 - 21:24

フカフカ

#3012 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2013 - 21:31

Καταρχήν, σε αυτό δε νομίζω να μαζευτούν αρκετοί, οπότε χλωμό να το παίξουμε όπως είπα εγώ.
Ήταν πιο γενική απάντηση.
Είμαι υπέρ του να γίνει όπως το θέλουν οι GM, άσχετα με το τι μας αρέσει εμάς ή όχι.
Εσείς θα αφιερώσετε τον περισσότερο χρόνο στο παιχνίδι, φτιάξτε το όπως κρίνετε ότι θα σας ταιριάζει.

Πίσω στη γενική κουβεντούλα:
χμ, είναι όντως καλύτερος ο ένας από τους τρεις;
3 vigi - 1 σφαίρα vs 1 vigi 3 σφαίρες
Κάποιοι θα πετύχουν, κάποιοι θα αστοχήσουν. Ισορροπημένο αποτέλεσμα vs Αν πέσει σε πολύ καλό ή πολύ κακό παίκτη μπορεί να κρίνει το παιχνίδι

O vigi βιάζεται να παίξει τη σφαίρα του για να μην του την πάρουν vs Ο vigi χαλαρά κάνει late game και τρώει τα σιγουράκια. Οι δολοφόνοι δεν έχουν τρόπο να τον ανακαλύψουν νωρίς.
Οι δολοφόνοι κυνηγούν τους vigi για να τους πάρουν τη σφαίρα. vs Οι δολοφόνοι αφήνουν τον vigi να σκοτώνει αθώους και αδιαφορούν, μέχρι κάποιος δικός τους να ξεσκεπαστεί...

edit: υπέρ των αθώων; μάλλον το ανάποδο, εφόσον οι σφαίρες μπορούν να πέσουν στα χέρια των δολοφόνων αν δεν τις χρησιμοποιήσουν γρήγορα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 08 Ιανουάριος 2013 - 21:34

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#3013 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2013 - 21:40

Babba και πάλη είναι τελείως random. Απλά σκέψου ότι μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν ΟΛΕΣ μαζί. Δηλαδή από την πρώτη νύχτα να φίγκου 3 + 1 από τους δολοφόνους 4 άτομα... Δεν το βλέπω λογικό ούτε ωραίο να βγει τόσος πολύ κόσμος με τι μια. Επίσης μην το βλέπεις με το ότι "δεν είναι λογικό να το κάνουν αυτό" γιατί δεν έχει σημασία. Πολλά πράγματα που δεν είναι λογικά γίνονται :P

Ο lightkeeper δεν μου αρέσει.

Είμαι υπέρ να γίνει το παιχνίδι όπως νομίζουν οι gm εγώ θα παίξω όπως και να το κάνετε στο τέλος :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3014 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2013 - 21:41

Καταρχήν, σε αυτό δε νομίζω να μαζευτούν αρκετοί, οπότε χλωμό να το παίξουμε όπως είπα εγώ.
Ήταν πιο γενική απάντηση.
Είμαι υπέρ του να γίνει όπως το θέλουν οι GM, άσχετα με το τι μας αρέσει εμάς ή όχι.
Εσείς θα αφιερώσετε τον περισσότερο χρόνο στο παιχνίδι, φτιάξτε το όπως κρίνετε ότι θα σας ταιριάζει.

Πίσω στη γενική κουβεντούλα:
χμ, είναι όντως καλύτερος ο ένας από τους τρεις;
3 vigi - 1 σφαίρα vs 1 vigi 3 σφαίρες
Κάποιοι θα πετύχουν, κάποιοι θα αστοχήσουν. Ισορροπημένο αποτέλεσμα vs Αν πέσει σε πολύ καλό ή πολύ κακό παίκτη μπορεί να κρίνει το παιχνίδι

O vigi βιάζεται να παίξει τη σφαίρα του για να μην του την πάρουν vs Ο vigi χαλαρά κάνει late game και τρώει τα σιγουράκια. Οι δολοφόνοι δεν έχουν τρόπο να τον ανακαλύψουν νωρίς.
Οι δολοφόνοι κυνηγούν τους vigi για να τους πάρουν τη σφαίρα. vs Οι δολοφόνοι αφήνουν τον vigi να σκοτώνει αθώους και αδιαφορούν, μέχρι κάποιος δικός τους να ξεσκεπαστεί...

edit: υπέρ των αθώων; μάλλον το ανάποδο, εφόσον οι σφαίρες μπορούν να πέσουν στα χέρια των δολοφόνων αν δεν τις χρησιμοποιήσουν γρήγορα

αν το πάμε με 1 σφαίρα δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.

1 Γιατρός
1 Δικαστής
2 inspectors
1 πόρνη
1 hunter
1 stalker
2 vigilante με μια σφαιρα

και αθώοι και δολοφώνοι, αν δε μαζευτει κόσμος όπως λες, θα γίνει αναγκαστικα με μια ομάδα(oι δολοφώνοι).

Lightkeeper να τον βγάλω τοτε, μιας και δε στέκει στο όπως τα χα σκεφτιε έτσι κιαλιως τώρα, ειδικα αν είμαστε και λίγοι.
フカフカ

#3015 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2013 - 23:23

Αααχ, έχω βαρβάτη εξεταστική, αλλά δεν μπορώ ν' αντισταθώ:

Hanyuu from Higurashi: Posted Image