εννοείς το βραδυ

Posted 21 October 2010 - 21:45
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 21 October 2010 - 22:05
Posted 22 October 2010 - 02:20
Ελπιζω να παιξουμε και αλλη παρτιδα συντομα γιατι ειναι ωραιο παιχνιδακι.
Have fun oι υπολοιποι.
Posted 22 October 2010 - 08:47
οκ αμα λεει αληθεια απλα κατεστρεψε το παιχνιδι.. μπραβο ρε azathoth...Hajime Saitoh
λοιπόν, επειδή θα πεθάνω μες στη νύχτα μάλλον ήρθε η ώρα να πω την τελευταία μου λέξη. ξέρω στα σίγουρα 3 δολοφόνους και είμαι σχεδόν σίγουρος για άλλους 2. ο Earl Cain θα πεθάνει μάλλον τώρα και θα αποδειχτεί πως έχω δίκιο για αυτόν, στη συνεχεια είναι ο kaworu και η lain. αυτοί είναι σίγουρα δολοφόνοι. επιπλέον είμαι σχεδόν σίγουρος για Medicine Seller, Haruhi Suzumiya and maybe Allen Walker (difficult to understand him). αυτά θα μαθευτούνε αύριο η στις επόμενες μέρες. έχω ήδη σίγουρους 3 όμως πράγμα πολύ καλο. σας χαιρετώ με αυτό το post επειδή είναι σίγουρο πως θα με φάνε στον ύπνο μου. they tried το corrupt με, they tried to tame me but NO ONE CAN TAME THE WOLF OF MIBU!
*lights his last cigarette*
SEE YOU IN HELL UNLAWFUL BASTERDS!
Posted 22 October 2010 - 09:24
Posted 22 October 2010 - 11:18
Posted 22 October 2010 - 11:33
καταλαβαίνεις ότι έχει σημαδέψει ήδη 6 ενώ οι δολοφόνοι είναι 5
και αν μείνει στο παιχνίδι έχει δώσει άτομα , βγάζοντας την ουρά του απ' έξω
και ότι κάποιοι άλλοι μπορούν να βγουν τα ίδια για άλλα άτομα
και κάποιοι άλλοι μπορεί να ξέρουν πραγματικά τι γίνετε
και κάποιοι άλλοι να έχουν βγάλει ήδη άλλα συμπεράσματα
και
και
και
οπότε, θεωρώ ότι
Α. καλό θα είναι να μη γράφουμε εδώ πράγματα σχετικά με τη ροή του παιχνιδιού αλλά μόνο απορίες και γενικά θέματα...
Β. να προσπαθούμε να βγάζουμε συμπεράσματα μόνοι μας και "διαβάζοντας" το παιχνίδι και όχι με τη λογική "ααα ο τσιλιμπούρδας είναι φίλος μου, αποκλείεται να είναι δολοφόνος"
Αυτό πάντα με την προοπτική ότι δεν έχουν παιχτεί συζητήσεις/ΠΜ κτλ έξω από εδώ...
το κακό είναι ότι κάποια άτομα μπορεί να ήταν "σημαδεμένα" ήδη και τώρα κάποιοι να μη θέλουν να τα ψηφίσουν ανοιχτά...
τεσπα, ελπίζω να συνεχίσει να γίνετε καλό παιχνίδι και οποιαδήποτε λαθάκια να γίνουν οδηγός για βελτίωση του επόμενου...
Posted 22 October 2010 - 11:58
Posted 22 October 2010 - 13:21
Posted 22 October 2010 - 13:28
Posted 22 October 2010 - 18:03
Posted 22 October 2010 - 18:09