Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#2911 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2012 - 21:13

Σε αυτό το Παλέρμο το "δύο συνεχόμενες". Αυτός ο κανόνας είχε μπει (μάλλον τον είχα βάλει με τέτοιο wording), επειδή μπορεί κάποιος να μπορούσε να παίζει γενικά αλλά για μια μέρα να είχε κάποιο πρόβλημα irl και να μην μπορούσε να ποστάρει αλλά και πάλι δεν έχει πολύ λογική αυτό.

Παρόλα αυτά, θα προσθέσω και στον κανόνα το εξής:Εάν ένας παίκτης ακολουθήσει για οποιοδήποτε λόγο την λογική ποστάρω/δεν ποστάρω για πέντε συνεχόμενες μέρες (δηλαδή δεν ποστάρει/ποστάρει/δεν ποστάρει/ποστάρει/δεν ποστάρει) τότε θα αυτοκτονεί.

Είναι υπερβολικά ελαστικό αλλά από την στιγμή που δεν το πήγα αθροιστικά από την αρχή δεν θα το κάνω τώρα ξαφνικά.

Τελοσπάντων, από το επόμενο θα το παώ και εγώ αθροιστικά, είναι όντως πιο λογικό, πιο απλό και δεν έχει loophole.

edit: Είναι καλύτερα έτσι;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 24 Δεκέμβριος 2012 - 21:36

#2912 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2012 - 21:18

Είναι.

(αυτές οι μονολεκτικές απαντήσεις μου τελευταία...)

#2913 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2012 - 21:22

Λοιπόν, επειδή είμαι καλός κι έχεις κακό παρελθόν με το μέτρημα, σου έχω φτιάξει έναν σκελετό excel.

Μόλις ποστάρεις ποιοι πεθαίνουν, στείλε μου σε πμ το mail σου να στο στείλω εκεί, το φόρουμ δεν παίρνει συννημμένα xls

Σου έφτιαξα το σκελετό. Θα βάζεις τα νουμεράκια, θα σου βγαίνει το άθροισμα, και μετά θα σβήνεις τα νουμεράκια και τους παίκτες που πεθαίνουν. Και θα το χρησιμοποιείς στον επόμενο γύρο. Οκ;

#2914 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2012 - 21:26

Σόρρυ που είμαι από τις πρώτες αυτοκτονίες παίδες και παιδούλες. Αυτόν τον καιρό μου πετάχτηκαν μερικά ζητήματα από το πουθενά και μόνο τις ψήφους προλάβαινα να κοιτάω.

#2915 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2012 - 21:32

λολ, όχι, δεν έχει νόημα η προσθήκη.
Θα σου το κάνει 4 και μετά θα αλλάξει το pattern.
Απλώς βγες και πες ότι από τώρα και στο εξής ισχύει το 2 ασχέτως αν είναι συνεχόμενες ή παίξε με αυτό που έχεις ήδη.
Αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορείς να αλλάξεις έναν κανόνα αναδρομικά, αλλά δεν έχει και νόημα να κολλάμε σε έναν κανόνα και να τον εφαρμόζουμε τυφλά. Τους έχουμε για να βοηθούν το παιχνίδι. Αν κάποιος κανόνας δημιουργεί πρόβλημα και φανεί στην πορεία, προφανώς και πρέπει να προσαρμοστεί.
Το κάναμε και στο RISK με τις κάρτες και το πότε εμφανίζονται.
Ο συγκεκριμένος κανόνας δίνει πάτημα να γίνει exploit και παρέχει άλλοθι για λιγότερη συμμετοχή, ενώ θέλουμε το παιχνίδι να έχει όσο το δυνατόν περισσότερη συμμετοχή για να είναι καλό. Εφόσον η αλλαγή δεν επηρεάζει αναδρομικά, όλα είναι οκ.
Θες να το τραβήξουμε κιόλας; Ο κανόνας δεν λέει κάτι για δική του υπαιτιότητα. Εφόσον δεν έχει ποστάρει για 3 γύρους (εκ των οποίων μία η πόρνη), ο ίδιος ο κανόνας λέει να ψοφήσει :D Είδεδς τώρα που πρέπει να προσαρμοστεί;
Παρεμπιπτόντως, ο εν λόγω κανόνας δεν υπάρχει στο topic του παιχνιδιού.

Το να τροποποιήσεις τον κανόνα κάνοντάς τον πιο περίπλοκο δεν έχει νόημα.
Ούτως ή άλλως, ο nozomu δεν έχει παίξει πολύ καιρό τώρα, δύσκολο να εμφανιστεί ξαφνικά αργότερα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 24 Δεκέμβριος 2012 - 21:37

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#2916 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2012 - 21:38

Σωστό και αυτό. Αφήστε με να το σκεφτώ. Θα ανακοινώσω τι θα γίνει στο ποστ της επόμενης μέρας.

Πάντως, οτιδήποτε και αν εφαρμοστεί δεν θα εφαρμοστεί αναδρομικά αλλά θα ισχύει από εδώ και πέρα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 24 Δεκέμβριος 2012 - 21:38

#2917 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2012 - 21:43

Νομιζω οτι θα ηταν καλο στα επομενα να γινει κατι το του στυλ. οποιος δεν ψηφισει 2 συνεχομενες ψοφαει (οποτε εχει κλασμενο το παιχνιδι). και αρθοιστικα να γινει 3 η 4 φορες που δεν ψηφισε καποιος συνολικα επειδη ανθωποι ειμαστε μπορει κατι να τυχει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Tragic Prince: 24 Δεκέμβριος 2012 - 21:43

#2918 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2012 - 22:03

Μα επειδή άνθρωποι είμαστε και μπορεί κάτι να τύχει η μια μέρα του Παλέρμο κρατάει πάντα 2-3 κανονικές μέρες. Να του τύχει κάτι τη μια μέρα οκ, να του τύχει και την επόμενη? Ίσως και την μεθεπόμενη? Ε εντάξει ας το αφήσει δεν τον θέλει. Έχω δει και άτομα γενικά σε διάφορα Παλέρμο να μην προλαβαίνουν να postάρουν αλλά να είναι κατά τη διάρκεια της μέρας online στο φόρουμ.

#2919 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2012 - 21:35

Θα θέλατε να δώσω μια παράταση στην μέρα και να την κλείσω το Σάββατο ή θα την παλέψετε;

#2920 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2012 - 21:38

Ε, μην χάσουμε κι άλλους από αυτοκτονίες.
Επίσης το μοβ και το ροζ στα γράμματα τι υποδεικνύει; Τα έχω μπερδέψει λίγο με το color code.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#2921 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2012 - 21:39

Τίποτα. Είναι απλώς επιλογή των παικτών να αναφέρονται σε άλλους παίκτες με αυτά τα χρώματα.

#2922 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2012 - 21:43

Τίποτα. Απλώς χρωματίζεις με κάτι εκτός του κόκκινου τους υπόλοιπους παίκτες.

Edit.

Οκ, ninja'ed.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2923 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2012 - 22:01

Βαγγελιώ αν λες για αυτά τα ροζ στο τέλος των posts είναι για να δηλωθούν πράγματα που θέλεις να διευκρινίσεις/πεις αλλά δεν έχουνε σχέση με το roleplay.

(π.χ. τα δικά μου ροζ είναι αποκλειστικά για να δηλώσω τι αλλαγές έκανα με το Εdit μου.)

#2924 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2012 - 22:14

Όχι αυτά theodore, για τα ονόματα καθαρά αναφέρομαι. Okies, thanks για την διευκρίνηση.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#2925 Umi no Ossan

Umi no Ossan

The last 20th Century Boy

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2012 - 22:18

Πάντως δεν θα ήταν καλό να έμπαινε κ ένας στανταρ χρωματικός κώδικας (σε μελλοντικά παλέρμο) για να μην μπερδευόμαστε που κ που ; Γιατί αν ο καθένας χρησιμοποιεί ότι χρώμα θέλει για να αναφέρεται σε πρόσωπα πέρα της ψήφου ή αθώου που είναι στανταρ, αρκετοί πιστεύω πως θα μπερδευτούν... Π.χ. Εγώ για ύποπτους βάζω το πορτοκαλί (σήμερα για τον γνωστό δολοφόνο έβαλα κίτρινο για να αποφύγω μπέρδεμα με ψήφο) αλλά αλλού βλέπω 2-3 διαφορετικά χρώματα κ δεν ξέρω ποιον θεωρεί ο καθένας ύποπτο ή απλά τον αναφέρει
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...