Μερικά λόγια για το παιχνίδι:
Στόχος μου ήταν να δημιουργηθεί κάτι διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει έως τώρα και σε αυτό πιστεύω ότι το παιχνίδι πέτυχε.
1) Δημιουργήθηκε ένα πειραματικό θεματικό με δική του ιστορία, χωρίς να βασίζεται κάπου. Σίγουρα θα μπορούσα να είχε εστιάσει πολύ περισσότερο στην ιστορία αλλά έκανα ότι περισσότερο μπορούσα στον χρόνο που είχα.
2) Ήταν πολύ ευχάριστο που η διαδικασία δημιουργίας χαρακτήρα είχε τέτοια επιτυχία και η φαντασία σας ξεπέρασε κάθε όριο. Έδωσε άλλη πνοή στο παιχνίδι και νομίζω πως σας ώθησε να στραφείτε στο rp. Επιπλέον τα π.μ και οι θάνατοι σας(εκτός από αρκετές φορές που δεν είχα χρόνο) συμβάδιζαν με όσα είχατε επιλέξει για τον χαρακτήρα σας.
3) Στην προσπάθεια δημιουργίας κάτι διαφορετικού χρησιμοποιήθηκαν νέοι ρόλοι και παραλλαγές παλαιότερων. Άλλοι αποδείχτηκαν χρήσιμοι, άλλοι όχι.
4) Τα events σίγουρα καθυστερούν το παιχνίδι, αλλά είναι κάτι καινούργιο και πρώιμο, που μπορεί να ωριμάσει μελλοντικά. Σε πολλούς δεν άρεσαν αλλά ήταν αρκετά ευχάριστο που με προθυμία συμμετείχαν όλοι όσοι κληρώθηκαν.
Συνοψίζοντας νομίζω ότι το συγκεκριμένο Παλέρμο ξέφυγε από το συνηθισμένο, προσφέροντας κάτι διαφορετικό, χωρίς όμως να παρεκκλίνει από το κλασσικό μας παιχνίδι που μας αρέσει. Θα ήταν σίγουρα πολύ καλύτερο αν είχα περισσότερο χρόνο και φυσικά με πιο πετυχημένους θανάτους αλλά αυτό μπορεί να γίνει την επόμενη φορά. Τουλάχιστον θεωρώ ότι η οργάνωση με τις λίστε ήταν χρήσιμη και θα βοήθησε στο rp. Υπήρξαν αρκετές καθυστερήσεις από την δική μου πλευρά αλλά έχουμε ζωή και οι gm/s οπότε συγχωρήστε το.
Σε αυτόν τον γύρο έλλειπαν κορυφαίοι παίκτες, πράγμα που θεωρώ ότι επηρέασε την εξέλιξη του. Ο Black Kaizer δεν συμμετείχε, η Zura ήταν αδρανείς, όπως και NWS, δηλαδή 3 υπερβολικά ενεργοί παίκτες και με εμπειρία. Ξέχασα κι άλλους σίγουρα. Βέβαια είχαμε πολύ δυναμικές νέες συμμετοχές,ααα κι η redqueen έζησε μέχρι το τέλος

Τώρα μιας και φτάσαμε στο τέλος όποιος θέλει να εξηγήσει τις επιλογές του, να πει κάτι σχετικά με όσα ανάφερα ή για το παιχνίδι, να δείξει τα π.μ του κ.τ.λ ας το κάνει ελεύθερα.
Ααα εδώ zip με όλα τα έγγραφα του παιχνιδιού. Δεν ξέρω γιατί να το θέλετε αυτό, αλλά το ανέβασα για παν ενδεχόμενο.