Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#2116 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2012 - 09:08

Theodore, λογικά η Kai εννοούσε να τ'ανοίξει νωρίτερα απ'ότι υπολόγιζε αλλά η διαφορά θα ναι μικρή ούτως ή άλλως! ^^

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#2117 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2012 - 09:20

Έλεγα να τις αφήσω ανοιχτές 2 βδομάδες βασικά και ν' αρχιζε περίπου μέσα Σεπτέμβρη αλλά πλέον έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω πότε θέλετε να αρχίσει.

Δίνω ενδεικτικές ημερομηνίες 27 Αυγούστου-10 Σεπτεμβρίου εγγραφές, αν όλα πάνε καλά. Οπότε ο πρώτος γύρος που θα είναι χωρίς ρόλους και θα μιλάει όποιος και όσο θέλει να είναι κάπου στις 13 και οι ρόλοι να μοιραστούν στις 15. Αν θέλετε κάποια αλλαγή στα παραπάνω, πείτε.

ySss0UF.jpg

#2118 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2012 - 09:27

. . .I'm OK. I think.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#2119 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2012 - 09:35

Well, θα πάρω μέρος οποιαδήποτε ημερομηνία και να πείτε, έτσι και αλλιώς, οπότε fine by me too για οποτεδήποτε.

#2120 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2012 - 10:00

Πάντως, μέχρι τώρα οι εγγραφές κρατάγανε 3-4 μέρες... Του υπέρτατου osama κρατήσανε παραπάνω, αλλά ουσιαστικά, 2-3 άτομα μπήκανε μετά. 2 βδομάδες εγγραφές; Μου φαίνεται υπερβολή. Θα δηλώσουμε συμμετοχή και μετά θα ξεχάσουμε το παιχνίδι. Το πολύ-πολύ 7 μέρες λόγω εποχής, αν και 5 μου φαίνεται πιο λογικό. Τώρα το πότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι, αυτό είναι δική σου επιλογή. Είχα την αίσθηση ότι ήθελες να το ξεκινήσεις τέλη Αυγούστου, ώστε να έχει τελειώσει τέλη Σεπτεμβρίου και να πάμε για άλλα. Αν τώρα θέλεις να κάνεις το παιχνίδι στα μέσα Σεπτεμβρίου, δεν πειράζει. Πάλι θα υπάρχουν άνθρωποι που δε βολεύονται τότε, όπως και τώρα, αλλά το βασικό είναι πότε βολεύει εσένα.
Στην μετά osama εποχή έχουμε απαιτήσεις. Θέλουμε GM να λιώνει μέρα νύχτα για το παιχνίδι, οπότε διαλέγεις τον κατάλληλο χρόνο για σένα.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#2121 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2012 - 10:14

Εμένα με βολεύει αρκετά αυτό το διάστημα, οπότε αν όντως ψήνεστε ανακοινώνω εγγραφές και σήμερα μέχρι και τις επόμενες πέντε μέρες αρκεί να μην μου πείτε μετά να το αναβάλω για αργότερα.

ySss0UF.jpg

#2122 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2012 - 10:18

Αν σε βολεύει τώρα, ξεκίνα το τώρα. Απλώς καθόρισε έναν αριθμό minimum παιχτών για να βγει αυτό που θες, πχ 18-20, κι αν μαζευτούμε, ξεκινάει. Αλλιώς, αναβάλλεται για Σεπτέμβρη.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#2123 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2012 - 10:37

Εμένα με βολεύει αρκετά αυτό το διάστημα, οπότε αν όντως ψήνεστε ανακοινώνω εγγραφές και σήμερα μέχρι και τις επόμενες πέντε μέρες αρκεί να μην μου πείτε μετά να το αναβάλω για αργότερα.

Αν σε βολεύει τώρα, αρχίζεις τώρα και όποιος πιστός ακολουθεί. Η διαφωνία μου έγκειτο στο ότι ίσως μάζευες περισσότερο κόσμο τον Σεπτέμβρη αλλά αν θέλεις τώρα go for it.

@Babba
Έχω την εντύπωση ότι οι εγγραφές πάντα κρατούσαν μια εβδομάδα τουλάχιστον. Τώρα το καλοκαίρι μάλιστα, που πολλοί μπορεί να έρθουν το ερχόμενο Σ/Κ, μια εβδομάδα είναι το μίνιμουμ που μπορεί να τεθεί, πιστεύω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 14 Αύγουστος 2012 - 10:37

#2124 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2012 - 10:46

Οκ, ανακοινώνω εγγραφές λοιπόν, από σήμερα και για μια βδομάδα 14-21 Αυγούστου δηλαδή. Ας μαζευτούμε όσοι είναι και οι ρόλοι θα βγουν αναλογικά.

Χαρακτήρες που δεν μπορείτε να επιλέξετε
Spoiler:

ySss0UF.jpg

#2125 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2012 - 10:55

βλέποντας τους καπαρωμένους χαρακτήρες ένα έχω να πω:

INB4 Night Wizard Seal's Rage :P

Ας κάνω το ποδαρικό. Επειδή μου την έχει πει ο Kaiser ότι δεν παίζω ποτέ σοβαρά, θα πάρω ένα σοβαρό χαρακτήρα που δεν έχει πολλές ευκαιρίες για RP περί ανέμων και υδάτων μπας και συγκεντρωθώ στο παιχνίδι και όχι στο RP.

King Bradley από Fullmetal Alchemist

Posted Image

Φύρερ της χώρας του Amestris και ανώτατος διοικητής των στρατευμάτων του.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 14 Αύγουστος 2012 - 11:37

#2126 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2012 - 11:18

Posted Image

Maebara Keiichi (Higurashi no Naku koro ni).
Ο μάγος των λέξεων, 16 ετών, γεννηθείς το 1967

#2127 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2012 - 11:21

Δηλωνω και ργω συμμετοχη. Σε λιγο θα πω ποιον θα παρω, γιατι αυτη τη στιγμη εχω κολησει αγρια και δεν μου ερχεται κανενας στο μυαλο.

#2128 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2012 - 11:29

O ho ho, I'll take...Frankenstein! Γιατί επιστρέφουμε στις ρίζες και δεν έχω όρεξη για κανέναν άλλο! Frankenstein από Noblesse λοιπόν.

Posted Image

Θα κάνει καλό combo άραγε με τους υπόλοιπους?

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#2129 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2012 - 11:35

Λάτρεψα την εγωπάθεια του Idris, οπότε λέω να τη δοκιμάσω σε comedy εκδοχή.

Mr Satan (από DragonBall)
Posted Image

Κάποια στιγμή θα παίξω Shion ή Rena από Higurashi (κυρίως σε mad εκδοχή), αλλά θα με δυσκολέψει η παρουσία του keichi, οπότε αναβάλλεται.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 14 Αύγουστος 2012 - 12:14

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#2130 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2012 - 11:41

Λοιπον, αποφασισα. Αν και δεν ξερω κατα ποσο καλο RP, νομιζω οτι αξιζει την προσπαθεια.
Lady Bernkastel (Umineko no Naku Koro ni)

Spoiler: