Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 03 August 2012 - 14:19
Συμφωνώ εν μέρει με τον Φώκια, ότι δηλαδή τα μεγάλα γενικά Παλέρμο με τους σπέσιαλ ρόλους καλό είναι να περιορίζονται σε 1-2 το χρόνο (ένα τα Χριστούγεννα και ένα το καλοκαίρι). Θεματικά, "μικρά", Παλέρμο δεν βλέπω τον λόγο να μην γίνονται έξτρα από τα μεγάλα γιατί συνήθως έχουν πλάκα για άλλους λόγους.
Posted 03 August 2012 - 14:21
Οσο αφορα το επομενο παλερμο που θα ειναι το Σεπτεμβρη μαλλον, δε νομιζω να μαζεψει τοσο κοσμο οσο αυτο, αφου οι περισσοτεροι απο εμας κουραστηκαμε (εγω αν οχι και τοσο πολυ να πω την αμαρτια μου, για το λογο οτι επαιζα παθητικα, εκανα ποστ για κανω και δεν εψαχνα να βρω και τοσο τους φονιαδες. βασικα ηθελα να πεθανω για να εχω μια καλη death scene και τελικα εζησα μεχρι τελους).
Α και τωρα που το θυμηθηκα, mirana neko χαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχα, τελικα δεν ημουν φονιας, λαθος εκανες που ησουν τοσο σιγουρη....
Και κατι ακομα, για να απαντησω και στο θεμα που εβαλε ο Osama. Συμφωνω με αυτα που λεει, αλλα θελω να προσθεσω οτι καλη ιδεα θα ηταν να κανουμε και ενα Παλερμο με Disney Characters η συνδυασμο Disney and Anime Characters. (Η αντι για Disney, σε ποιο γενικη βαση με Cartoon). Θα ειχε πλακα ας πουμε να επερνε καποιος Bugs Bunny και ενας αλλος τον Eduard απο το FMA ξερω γω.
Edited by John Crabs, 03 August 2012 - 14:27.
Posted 03 August 2012 - 14:25

Posted 03 August 2012 - 15:05
Posted 03 August 2012 - 15:28
Posted 03 August 2012 - 15:32
Lol guys, ας κάνουμε ένα κανονικό Παλέρμο τώρα τον Σεπέμβρη γιατί κι εγώ ξέρω άτομα που δε μπόρεσαν να παίξουν τώρα. Επίσης, δεν ξέρω, δε θέλω να βγει Παλέρμο μόνο από ένα anime. Πολύ περιοριστικό. Όπως και το Παλέρμο GoT μου φάνηκε έτσι, αλλά και πάλι ό,τι πει η πλειοψηφία φυσικά, τη γνώμη μου λέω.
Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε Παλέρμο με συγκεκριμένο θέμα.Γνωρίζουν όλοι την ιστορία των χαρακτήρων με αποτέλεσμα να υπάρχει ευκολότερη αλληλεπίδραση και καλύτερη επαφή με την ιστορία από το γενικό που δεν γνωρίζουμε την προσωπικότητα του κάθε χαρακτήρα και είναι random.

Posted 03 August 2012 - 15:44

Posted 03 August 2012 - 15:48
Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε Παλέρμο με συγκεκριμένο θέμα.Γνωρίζουν όλοι την ιστορία των χαρακτήρων με αποτέλεσμα να υπάρχει ευκολότερη αλληλεπίδραση και καλύτερη επαφή με την ιστορία από το γενικό που δεν γνωρίζουμε την προσωπικότητα του κάθε χαρακτήρα και είναι random.
True dat, αλλά εγώ μπορεί να θέλω να παίξω εκείνη την περίοδο γιατί μου έχει έρθει όρεξη και να μη θέλω/μ'αρέσει το συγκεκριμένο theme, γι αυτό το λέω. Θα ταν απείρως καλύτερο να το κάναμε "βιβλία" ή "σειρές" ή "ταινίες" γενικώς αν θέλουμε κάτι διαφορετικό. Κι ας αφήσουμε τους άλλους ή τους εαυτούς μας να μάθουν κάτι καινούργιο! ^^ Βέβαια επαναλαμβάνω ότι αυτό είναι μόνο η γνώμη μου και το λέω γιατί κανένα από τα θεματικά που έχουν γίνει ή έχουν προταθεί δε με τρελαίνουν.
Αν κάποιος πχ πρότεινε ένα θεματικό Harry Potter θα πετούσα τη σκούφια μου. xD
Posted 03 August 2012 - 16:06

Μην προτρέχετε, καθίστε να ερθει ο Σεπτέμβρης και βλέπουμε τι θα γίνει, Αν βρεθεί κάποιος που θα προσφερθεί για GM δια μέσου εξεταστικών/δουλειάς, τότε κανονίζουμε το θέμα επιτόπου και μαζεύουμε άτομα.
Posted 03 August 2012 - 16:50
Τέλος πάντων, τα κανονίζουμε και όταν κάποιος αποφασίσει να κάνει τον GM, αλλά απλά το λέω πως θα προτιμούσα ένα μη-θεματικό.
Posted 03 August 2012 - 16:51

Posted 03 August 2012 - 17:21

Posted 03 August 2012 - 17:33
Actually την σκοτωσαμε επειδη θεωρησαμε πως δημιουργησε το ρευμα εναντιον του cloud οχι επειδη ηταν η iristella.Αν πηγαινε ετσι στο δευτερο γυρω θα τρωγαμε εσενα
Επρεπε να χαμε φαει τον izaya.Θα χαμε γλιτωσει πολλους μπελαδες,αλλα πουυυ να το φανταζομασταν.
Mε προλάβατε στο τσάκ btw γιατί την Sa chan και την Slan τις είχα στα δολοφονοσιγουράκια από τον πρώτο γύρο (μάρτυρας ο Osama που τον είχα δει την προηγούμενη μέρα). XD
Posted 03 August 2012 - 18:58
Posted 03 August 2012 - 19:54
Είναι νωρίς ακόμα, αλλά τουλάχιστον μπορεί να συζητηθεί η ημερομηνία. Από τα μέσα του σεπτέμβρη και έπειτα νομίζω είναι το πιο βολικό και για τα παιδιά με εξεταστική.