Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#1996 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 02 August 2012 - 22:09

True Story.

Επίσης κατα κάποιο τρόπο χάρηκα που τελειώσε τώρα γιατί αύριο φεύγω για Κρήτη και θα τα κατέστρεφα όλα αν έμενα ζωντανή και έπρεπε να postάρω αφού είχα καταναλώσει λίτρα ρακή.Not a perfect combo.

Θα πιω πάντως και στην υγεία του vigilante.Θέλω όσο τίποτα άλλο να δω πως πέτυχε το 3/3.Μου ξεκλήρισε το φάμιλι τόσο νωρίς :P

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1997 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 02 August 2012 - 22:24

True Story.

Επίσης κατα κάποιο τρόπο χάρηκα που τελειώσε τώρα γιατί αύριο φεύγω για Κρήτη και θα τα κατέστρεφα όλα αν έμενα ζωντανή και έπρεπε να postάρω αφού είχα καταναλώσει λίτρα ρακή.Not a perfect combo.

Θα πιω πάντως και στην υγεία του vigilante.Θέλω όσο τίποτα άλλο να δω πως πέτυχε το 3/3.Μου ξεκλήρισε το φάμιλι τόσο νωρίς :P

Τα λίτρα ρακί τα έχεις καταναλώσει προ πολλού φαίνεται..Δεν σας είχα γράψει στο chat πριν τον φάμε πως μας πήρε πρέφα?'Εκανες και ότι κατάλαβες πανάθεμά σε...Posted Image

Το ευχαριστήθηκα το game πάντως.Περισσότερα θα γράψω σε λίγο...

Edited by Zane, 02 August 2012 - 22:26.

Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#1998 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 02 August 2012 - 22:41

Πραγματικά, μπράβο σε όλους και ειδικά στον εκδικητη.

Η ειρωνεία είναι ότι στην αρχή προστατέψα δολοφόνο και όλες τις υπόλοιπες αθώους.

Οι επιθεωρητές ρε παιδί μου ένα σημάδι, κάτι να δω. Το πραγματικό παιχνίδι ξεκίνησε όταν μας φανερώθηκε ο επιθεωρητής. Ευτυχώς μου φάνηκε πολύ προβλέψιμο να τον προστατέψω αμέσως.

Το ζεύγος ήταν εξαίσιο και η νίντζα μας.

Οσάμα είσαι ο θεός και το ξέρεις. Η συντροφιά σου κάθε φορά που έπεφτε η νύχτα ήταν ανεκτίμητη! :P

Τέλος, το γεγονός ότι το μισό παιχνίδι το έπαιξα από κινητό το έκανε ακόμα πιο ωραίο.

Άντε και στα επόμενα.

Edit

Ody καλά που μου το θύμισες.
Καλέ μου τρομοκράτη, το ανιμε ονομάζεται mononoke, όχι kusuri uri. Έτσι λέγεται ο φαρμακοπωλητής στα ιαπωνικά.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1999 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 02 August 2012 - 22:45

Τα λίτρα ρακί τα έχεις καταναλώσει προ πολλού φαίνεται..Δεν σας είχα γράψει στο chat πριν τον φάμε πως μας πήρε πρέφα?'Εκανες και ότι κατάλαβες πανάθεμά σε...Posted Image

Το ευχαριστήθηκα το game πάντως.Περισσότερα θα γράψω σε λίγο...

Άσε μεεεεεε....θέλω να μου το πει ο ίδιος :P (ήταν από εκείνες τις φορές που το έπαιξα έξυπνη και το χάψατε, yay me)

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#2000 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 02 August 2012 - 22:58

Aυτή την απορία έχω και εγώ με τον vigi. Πως στο καλό τα κατάφερε και πέτυχε πάντα δολοφόνους?

#2001 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 02 August 2012 - 23:32

Aυτή την απορία έχω και εγώ με τον vigi. Πως στο καλό τα κατάφερε και πέτυχε πάντα δολοφόνους?

Θα σας το πει και ο ίδιος μόλις μπει.Πάντως θα πω ότι στο συγκεκριμμένο κομμάτι ήμασταν απίστευτα άτυχοι καθώς μας σκότωσε και τους 3 από ένα τυχαίο λάθος(όχι μόνο από αυτό,αλλά κυρίως από αυτό).Αυτό δεν το λέω για να μειώσω το επιτεύγμα του,κάθε άλλο.Εξάλλου του έστειλα και τα συγχαρίκια μου με πμ μόλις πεθάναμε και οι δύο,ήθελε τρομερή παρατηριτικότητα για να προσέξεις κάτι τέτοιο,πρέπει να ήταν ο μόνος που το είδε.
Κάτι τέτοιο έγινε αντιληπτό πολύ αργά,και μόλις ξεκίνησε ο τρίτος γύρος ήμουν σίγουρος ότι θα ψοφήσω,όπως είπα άλλωστε και στους συμπαίκτες μου.

Νομίζω σε δύο σημεία κρίθηκε το παιχνίδι,στην δράση του Kaiser που ήταν ο MVP του game,και σε μια κίνηση του demonicMC στον προτελευταίο γύρο.'Οταν δηλαδή έβγαλε στην φόρα όλα τα στοιχεία που είχε by far.Είτε πέθαινε είτε όχι ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσε να κάνει,εγώ θα το έκανα ακόμα και αν δεν κινδύνευα να βγω σε διάρκεια μέρας.Σε ένα παιχνίδι 11-12 εναπομείναντων ατόμων,όταν δίνεις επιβεβαιωμένη αθωότητα για 4 άτομα και επιβεβαιωμένη ενοχή για έναν δολοφόνο,και με 3 εναπομείναντες δολοφόνους σύνολο,και την στιγμή που υπάρχει και γιατρός μέσα,οι πιθανότητες να κερδίσουν οι δολοφόνοι μειώνονται δραματικά.Εξάλλου είτε πέθαινε είτε όχι θα φαινόταν πως είναι επιθεωρητής(όπως και φάνηκε).Εκτιμώ πως το παιχνίδι τελείωσε οριστικά εκεί.

Κίνηση ματ σε αυτά τα δύο σημεία,στο υπόλοιπο παιχνίδι(δηλαδή πριν τους 2 τελευταίους γύρους)νομίζω δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα σε διάρκεια μέρας.Οι περισσότεροι αθώοι μέχρι τότε,για έναν ανεξήγητο λόγο εμμένατε να ψηφίζετε μόνο μέσα από έναν κύκλο πρωταρχικών επιλογών,που είχατε διαμορφώσει από τους 2 πρώτους γύρους.Ειδικά την Tsunade μου έκανε τρομερή εντύπωση που μετά τον θάνατο του L δεν την ψήφισε κανένας.Η μόνη που φάνηκε να αλλάζει τις ψήφους της ανάλογα με την ροή του παιχνιδιού πριν τον προτελευταίο γύρο,ήταν η Diamondsofblood,και πρόβαλλε αρκετά σωστά επιχειρήματα,ασχέτως αν έπεφτε μέσα ή όχι.

Να ευχαριστήσω και γω τον τρομοκράτη για την δουλειά του,και όλους τους παίκτες καθ' ότι δεν είχαμε τζέρτζελα κατά την διάρκεια και μετά απ το παιχνίδι.Είναι το πρώτο παλέρμο που συμβαίνει κάτι τέτοιο i think.Βέβαια καλές οι καινοτομίες,αλλά ας μην τα ισοπεδώσουμε και όλα,το παιχνίδι εδώ έχει παράδοση,άρα στο επόμενο παλέρμο τα κεφάλια μέσα:P
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#2002 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 03 August 2012 - 00:50

Το καλύτερο από τα τρία παιχνίδια που έχω παίξει, με διαφορά!
Ευχαριστώ πολύ όλους και κυρίως τον Osama D: Μπράβο.

@OdyMonaxos ΕΓΩ να δεις πόσο μίσησα τις εικόνες που έβαζα. Αλλά δεν φταίω εγώ... Το Ergo Proxy τέτοια μουντάδα έχει και όλες οι εικόνες ήθελα δεν ήθελα έτσι ήταν, λυπάμαι αν μίσησες και τον ρόλο μου λόγω αυτού.

#2003 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 03 August 2012 - 00:58

Το οτι εγω και η σις τυχαμε δολοφονοι ηταν η απολυτη κωλοφαρδια και μας βολεψε παρα μα παρα πολυ στο roleplay.Νομιζω σαν δολοφονοι τα πηγαμε αρκετα καλα.7 ατομα μας τη γλιτωσαν στο τελος.Αν ειχε μεινει ο zane περισοτερο θα πηγαιναμε ακομα καλυτερα.Ευκολα ο καλυτερος απο μας(με συναγωνισμο και με την tsunade).

Τωρα για τους υπολειπους.Kaizer για το καλο καθε μελοντικης ομαδας δολοφονων πρεπει να σου απαγορευτει να παιζεις στο παλερμο.Δευτερη φορα που τους πυδας αναποδα XD.Ασφαλως συγχαρητηρια και στους demonicMC και NIght wizard seal που μας εσπασαν τα νευρα τοσο πολυ με το να μας τα χαλανε ολα στο γυρο που πεθανα.Σας μισω :hihi2:

Μπραβο και στον οσαμα για το γαματο στορυ και επειδη εδωσε σε μενα και της σις τα καλυτερα death scenes απο ολους.Εξαιρετο παιχνιδι.

Τελος ελατε να κλαψουμε ολοι μαζι την redqueen που εφυγε για δευτερη φορα απο τον πρωτο γυρο.Τι να κανουμε.Δεν σε θελει :bleh:

Edited by Kalamaris, 03 August 2012 - 00:58.

sc5bab.jpg

#2004 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 03 August 2012 - 01:07

Καλαμάρη, θέλω να μου πεις κάτι. Ποιο ήταν το σχέδιο που σκεφτόσασταν και άρχισε με την εξόντωση του lord leon, που αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν, ενώ υπήρχαν 2 επιθεωρητές ζωντανοί και το παιχνίδι γινόταν ψάρεμα σε βαρέλι; Δεν είναι πως θέλω να στην πω, αλλά πραγματικά μου 'κατσε βαρύ κι ασήκωτο όταν το 'δα.

Edited by OdyMonaxos, 03 August 2012 - 01:08.

#2005 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 03 August 2012 - 11:34

Τελευταίος και καταϊδρωμένος αποφασίζω να μπω κι εγώ με τον Medicine Seller - Kusuri Uri από το anime mononoke.

Εμ, έτσι πως το είχες γράψει, τι να καταλάβω και εγώ; Μην σχολιάσω και το γεγονός ότι ήσουν "τελευταίος και καταϊδρωμένος" :P

Σχετικά με το παιχνίδι:

-Σαν GM το ευχαριστήθηκα, είχε πλάκα να είμαι ο τύπος που ξέρει τα πάντα αλλά, ίσως επειδή ήταν και η πρώτη φορά που διοργανώνω κάτι τόσο "γρήγορο", είχε πολύ άγχος το όλο θέμα, χώρια τις καφρίλες που έκανα που αύξησαν το άγχος.

-Επίσης, ίσως λανθασμένα, μου δόθηκε η εντύπωση ότι οι αθώοι βαριόντουσαν λίγο και δεν κοιτούσαν τι γινόταν στους προηγούμενους γύρους. Ειδικά στην φάση με τον L και την Tsunade μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι δεν την είχε υποπτευθεί κανείς.

-Ντροπή σου Kaizer που πήρες έναν υπέροχο ρόλο και τον κατέστρεψες. Πραγματικά, έχασα κάθε ιδέα για σένα και όσο εξαρτάται από εμένα, ρόλο vigilante με πάνω από μια σφαίρα δεν πρόκειται να ξαναπιάσεις στα χέρια σου. Επίσης ρε δολοφόνοι, όπως είχα πει σε κάποιους από εσάς αφού πέθανε τελικά ο Kaizer, τον συγκεκριμένο δεν έπρεπε να τον είχατε αφήσει πάνω από έναν γύρο ενώ ξέρατε ότι δεν είναι δολοφόνος :P

-Οι επιθεωρητές έκαναν τις πλέον λογικές ερωτήσεις, που παρότι δεν ήταν κακές, παραήταν "λογικές". Σας έδιναν στοιχεία για το ποιος μπορεί να είναι τι, αλλά με τους συγκεκριμένους δολοφόνους που ήξεραν να κρύβονται καλά, έπρεπε να σκεφτείτε λίγο περισσότερο "outside the box".

Αυταααα. Στο επόμενο Παλέρμο πάντως θέλω να παίξω. Ίσως διοργανώσω το μεθεπόμενο.

#2006 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 03 August 2012 - 11:44

Για τον Kaiser θα συμφωνησω και εγω. Ειμαι σιγουρος οτι στα επομενα παλερμο, που θα παιζει και δεν θα τυχαινει δολοφονος, ολοι οι δολοφονοι θα υποβαλουν την παραιτηση τους. Πραγματικα, δεν ξερω πως το κανει καθε φορα και κερδιζει, παντως μπραβο του, αν δεν ηταν αυτος θα ειχαμε χασει σε αυττο το παλερμο.

Οσο για τη redqueen, που δεν τη βλεπω εδω γυρω (μαλλον θα ειναι διακοπες), οταν εφυγε απο τον πρωτο γυρω και ειδα οτι ηταν και φονιας, λεω ενταξει, ποσο ατυχη πλεον μπορει να ειναι. Ελπιζω στο επομενο να κρατησει μεχρι τον δευτερο γυρω.

#2007 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 03 August 2012 - 13:00

same goes for iristella...

που απλά τη σκότωσαν επειδή είναι η iristella κ ας μην είχε κανένα ρόλο...
και μου θύμισε ότι κ σαν δολοφόνος πριν το reboot θέλανε να τη φάνε αμέσως, ενώ δεν είχε δείξει δείγματα ότι είναι κάτι ξεχωριστό...
και απλά είχα πει σημαδέψτε τους ρόλους κ όχι απλά όποιον νομίζετε καλό παίκτη...

#2008 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 03 August 2012 - 13:24

Actually την σκοτωσαμε επειδη θεωρησαμε πως δημιουργησε το ρευμα εναντιον του cloud οχι επειδη ηταν η iristella.Αν πηγαινε ετσι στο δευτερο γυρω θα τρωγαμε εσενα :canthelp: Επρεπε να χαμε φαει τον izaya.Θα χαμε γλιτωσει πολλους μπελαδες,αλλα πουυυ να το φανταζομασταν.

sc5bab.jpg

#2009 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 03 August 2012 - 13:45

Πολύ υποτιμάτε τους αθώους! Γνώμη μου είναι πως πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να προστατέψουμε τους επιθεωρητές και να χαντακώσουμε τους δολοφόνους. Δείτε το προηγούμενο παιχνίδι. Zura, come to my side! :P

Πρέπει να το απολαμβάνουμε, γι'αυτό και καλό είναι να ξεκουράζεται το παιχνίδι.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2010 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 03 August 2012 - 14:13

Και ειρωνία medicine seller= γιατρος!