Aυτή την απορία έχω και εγώ με τον vigi. Πως στο καλό τα κατάφερε και πέτυχε πάντα δολοφόνους?
Θα σας το πει και ο ίδιος μόλις μπει.Πάντως θα πω ότι στο συγκεκριμμένο κομμάτι ήμασταν απίστευτα άτυχοι καθώς μας σκότωσε και τους 3 από ένα τυχαίο λάθος(όχι μόνο από αυτό,αλλά κυρίως από αυτό).Αυτό δεν το λέω για να μειώσω το επιτεύγμα του,κάθε άλλο.Εξάλλου του έστειλα και τα συγχαρίκια μου με πμ μόλις πεθάναμε και οι δύο,ήθελε τρομερή παρατηριτικότητα για να προσέξεις κάτι τέτοιο,πρέπει να ήταν ο μόνος που το είδε.
Κάτι τέτοιο έγινε αντιληπτό πολύ αργά,και μόλις ξεκίνησε ο τρίτος γύρος ήμουν σίγουρος ότι θα ψοφήσω,όπως είπα άλλωστε και στους συμπαίκτες μου.
Νομίζω σε δύο σημεία κρίθηκε το παιχνίδι,στην δράση του Kaiser που ήταν ο MVP του game,και σε μια κίνηση του demonicMC στον προτελευταίο γύρο.'Οταν δηλαδή έβγαλε στην φόρα όλα τα στοιχεία που είχε by far.Είτε πέθαινε είτε όχι ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσε να κάνει,εγώ θα το έκανα ακόμα και αν δεν κινδύνευα να βγω σε διάρκεια μέρας.Σε ένα παιχνίδι 11-12 εναπομείναντων ατόμων,όταν δίνεις επιβεβαιωμένη αθωότητα για 4 άτομα και επιβεβαιωμένη ενοχή για έναν δολοφόνο,και με 3 εναπομείναντες δολοφόνους σύνολο,και την στιγμή που υπάρχει και γιατρός μέσα,οι πιθανότητες να κερδίσουν οι δολοφόνοι μειώνονται δραματικά.Εξάλλου είτε πέθαινε είτε όχι θα φαινόταν πως είναι επιθεωρητής(όπως και φάνηκε).Εκτιμώ πως το παιχνίδι τελείωσε οριστικά εκεί.
Κίνηση ματ σε αυτά τα δύο σημεία,στο υπόλοιπο παιχνίδι(δηλαδή πριν τους 2 τελευταίους γύρους)νομίζω δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα σε διάρκεια μέρας.Οι περισσότεροι αθώοι μέχρι τότε,για έναν ανεξήγητο λόγο εμμένατε να ψηφίζετε μόνο μέσα από έναν κύκλο πρωταρχικών επιλογών,που είχατε διαμορφώσει από τους 2 πρώτους γύρους.Ειδικά την Tsunade μου έκανε τρομερή εντύπωση που μετά τον θάνατο του L δεν την ψήφισε κανένας.Η μόνη που φάνηκε να αλλάζει τις ψήφους της ανάλογα με την ροή του παιχνιδιού πριν τον προτελευταίο γύρο,ήταν η Diamondsofblood,και πρόβαλλε αρκετά σωστά επιχειρήματα,ασχέτως αν έπεφτε μέσα ή όχι.
Να ευχαριστήσω και γω τον τρομοκράτη για την δουλειά του,και όλους τους παίκτες καθ' ότι δεν είχαμε τζέρτζελα κατά την διάρκεια και μετά απ το παιχνίδι.Είναι το πρώτο παλέρμο που συμβαίνει κάτι τέτοιο i think.Βέβαια καλές οι καινοτομίες,αλλά ας μην τα ισοπεδώσουμε και όλα,το παιχνίδι εδώ έχει παράδοση,άρα στο επόμενο παλέρμο τα κεφάλια μέσα