Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 02 August 2012 - 20:16
Posted 02 August 2012 - 20:19
Αnyway,ωραίο παλέρμο.Οι δολοφόνοι έπαιξαν πολύ έξυπνα και οι επιθεωρητές έπαιξαν σχετικά καλά παρότι βρίσκονταν στην αφάνεια για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού.Καλύτερος παίκτης χαλαρά ο NWS.Για την αφήγηση είπαμε,μην το επαναλαμβάνω συνέχεια και το πάρει πάνω του ο gm

Posted 02 August 2012 - 20:27
Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε

Να το πω προκαταβολικά ότι έκανα δύο μεγάλες, τιτανομέγιστες, μαλακίες.
Υπήρξαν δύο περιπτώσεις ισοβαθμίας στις ψήφους, μία με τον L και τον Xerxes και μία με την μπουγάτσα και τον Theodore. Και στις δύο περιπτώσεις, επειδή είμαι (μη πω τι είμαι), μέτρησα καταλάθος μια ψήφο παραπάνω σε έναν από τους δύο και τους καθάρισα χωρίς να δώσω παράταση όπως έπρεπε από τους κανόνες. Θα προσέχω περισσότερο την επόμενη φορά, αν και όταν ξανακάνω GM. Το είπα και ξαλάφρωσα...
Σχολιασμό για το game θα κάνω λίγο αργότερα, τα δάχτυλά μου πονάνε.
Edited by Osama Bin Laden, 02 August 2012 - 20:31.
Posted 02 August 2012 - 20:33
Καλά εγώ γενικά γέλαγα όταν με περνάγατε για αθώο, ακόμα και για επιθεωρητή.Όσο ξενέρωσα στην αρχή που θα ήμουν "δολοφόνος" άλλο τόσο με αποζημίωσε ο ρόλος στη συνέχεια.
Και να σας αποκαλύψω τι μας υποσχέθηκε ο Β: αιώνιες διακοπές στον Παράδεισο με ημίγυμνους bishonen αγγέλους.

Edited by Tsunade-sama, 02 August 2012 - 20:38.
Posted 02 August 2012 - 20:38
Παντως δεν μπορειτε να πειτε, τα εκανα ολα λαθος, απο την αρχη μεχρι και στο τελος, οπου αναγκαστηκα να ψηφισω την Tsunade. Ελεος δηλαδη να μην μπορω να πεθανω με την ησυχια μου, παντα να τη γλιτωνω στο παρατσακ???
Posted 02 August 2012 - 20:41
Crabs, μην ανησυχείς, έχουμε κάνει σχέδιο, από την επόμενη φορά που θα είμαστε ολόκληρο γκρουπάκι δολοφόνων έτοιμοι από πριν εσένα θα σκοτώσουμε πρώτο.
Τέλος πάντων, το απόλαυσα, σε κάποιες φάσεις αγχώθηκα βέβαια, αλλά γενικά πέρασα πάρα πολύ καλά, ελπίζω να ξαναπαίξουμε σύντομα.
Posted 02 August 2012 - 20:44
Χρυσός κανόνας για επίδοξους δολοφόνους ή επιθεωρητές. Οι ρολίστες κάνουν συχνά κακό roleplay!!!
Επίσης δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο απαγορευόταν να μαθαίνουν οι νεκροί δολοφόνοι τις σκέψεις των ενεργών συναδέλφων τους, χωρίς να επεμβαίνουν βέβαια. Η κεραμίδα lord leon στο σημείο που ήρθε ήταν πολύ βαριά.
Το κλειδί ήταν η μακροημέρευση των επιθωρητών.
Κάποια βελτιώθηκε σε σχέση με πέρσι!! (go to πράσινα γράμματα)
Ποιες ήταν οι επιλογές του γιατρού;
Πραγματικά μίσησα τον Idrys και την Pino με αυτές τις εικονίτσες. Η μια είναι μια μουντή μουντίλα, ο άλλος είναι ο Link με αριστοκρατική περιβολή. Μακράν το καλύτερο rp έκακαν για μένα τα αδέρφια-αντρόγυνο-Bonnie και Clyde.
Ακόμα κοπανιέμαι πως δεν υπερασπίστηκα τον L. Παρατήρηση έκανα πως ο skinner προσπάθησε να σηκώσει ρεύμα γρήγορα.
Kaiser, σκότωσες 3 δολοφόνους στο παιχνίδι που ήταν GM ο πρώην τυφλός βιτζιλάντε. Είσαι αντιτουριστικός, χαλάς την πιάτσα και το brand name

Πραγματικά εμπνευσμένος ο Osama. Απλά υποκλίνομαι.
Νομίζω πως αυτό το φορμάτ είναι πολύ ισορροπημένο και προτίνω να το κρατήσουμε. Επίσης μου άρεσε που η γενική συζήτηση ήταν ανοιχτή για οτιδήποτε χρειαζόταν ( που δεν πολυχρειάστηκε τίποτα σε σχέση με πέρσι)
Αυτό που δεν μ' άρεσε ήταν το καστ. Κανένας χαρακτήρας-roleplay δεν με συγκίνησε.
Μπράβο στο NWS για την αφοσίωσή του. Palermo mobile edition.
Στο επόμενο απαιτώ και Zura για να δούμε πάλι power αθώους.
Στα της νομενκλατούρας. Sa-chan ρε παιδιά!!! Sa-chan!!! Επίσης NWS δες την λίστα με τους χαρακτήρες και τα anime απ' όπου προέρχονται

Στο επόμενο θέλω να είμαι vigilante. Αλλά δεν εγγυώμαι πως θα είμαι καλό παιδί

Posted 02 August 2012 - 20:53
Οσο για τον Kaiser, ελπιζω την επομενη φορα που θα παιξουμε και θα μπει, να μην κερδισει το μισο παιχνιδι παλι μονος του. Κανει εξαιρετικη δουλεια, καταφερε να βρει 3 δολοφονους μονος του μεσα στους πρωτους γυρους, ενω εμεις ξοδεψαμε εναν μηνα σχεδον για να τους βρουμε. Πραγματικα θελω να μαθω, πως καταφερνει παντα και κερδιζει το παιχνιδι μονος του.
Το μονο που με λυπησε, ειναι οτι εχασα τον ρολο του δολοφονου μεσα απο τα χερια μου

Posted 02 August 2012 - 20:55

Eεεε... ας φωναξει καποιος τη νοσοκομα...και να φερει και μια ... σφουγγαριστρα...
Posted 02 August 2012 - 21:10

Εντάξει είχε πολύ πλάκα να παρακολουθείς το παιχνίδι ξέροντας ποιός είναι ποιός...Πάντως σας ευχαριστώ πάρα πολύ που ήσασταν όλοι συνεργάσιμοι και σωστοί και γλυτώσαμε το ντοράμα και κατάφερα και έκανα διακοπές

Posted 02 August 2012 - 21:36

Εντάξει, Οσάμα, απλά θεός! xD Έλιωσα με το "παπάς στην θέση του παπά". Πολύ ωραία εμπειρία το πρώτο μου Παλέρμο, το λάτρεψα

anime χαρακτήρες τον Σεπτέμβρη!
Πάντως ρε παιδιά, έχω μια απορία. Τι στο καλό με τους ρόλους? :Ρ Πριν κάνει την βλακεία ο VampireHunter είχαμε τους δύο Tytania επιθεωρητές. Τώρα, είχαμε το ζεύγος Isaac Miria ως δολοφόνους.
Edited by Keito, 02 August 2012 - 21:41.
Posted 02 August 2012 - 21:41
Πάντως ρε παιδιά, έχω μια απορία. Τι στο καλό με τους ρόλους? :Ρ Πριν κάνει την βλακεία ο VampireHunter είχαμε τους δύο Tytania επιθεωρητές. Τώρα, είχαμε το ζεύγος Isaac Miria ως δολοφόνους :Ρ .
Ακόμα κι εμείς (mono, Osama and me) που κάναμε τις δύο κληρώσεις εκπλαγήκαμε με τα αποτελέσματα.
Μερικές φορές οι νόμοι των πιθανοτήτων γελάνε μαζί μας.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 02 August 2012 - 21:43