Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#1936 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2012 - 23:57

Παιδια οι επικοινωνιες ειναι κλειστες.Οποιαδηποτε διευκρυνηση για το περιεχομενο των ποστ μας επιτρεπεται μοναχα μεσα στο ιδιο το θρεντ η μετα τη λυξη του παιχνιδιου.

sc5bab.jpg

#1937 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2012 - 12:06

Θα το διευκρινήσω γιατί ειναι μηδαμινό: είπα περίεργο, όχι περιεργο"ς"

>>

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Theodore :D: 28 Ιούλιος 2012 - 12:07

#1938 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2012 - 13:16

Για να είμαι ειλικρινής, δεν κατάλαβα που ακριβώς είναι το πρόβλημα. Ακόμα και περίεργο να σε είπε, από ότι κατάλαβα το είπε μέσα στα πλαίσια του RP.

Όπως ειπώθηκε, οι επικοινωνίες είναι κλειστές. Συζητήστε το αφού τελειώσει το παιχνίδι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 28 Ιούλιος 2012 - 13:25

#1939 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούλιος 2012 - 13:27

Όχι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, relax, αλλά απλά δεν το κατάλαβα.

#1940 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2012 - 13:23

Μιας και βλέπω ότι είναι αρκετοί εκ των ζωντανών online, θέλετε οι μέρες από εδώ και πέρα να διαρκούν μια μέρα και όχι δύο; Είστε αρκετά λίγοι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα, αλλά εγώ πρέπει να το ρωτήσω πρώτα.

#1941 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2012 - 13:24

Εγώ μεσα είμαι, νομίζω ότι θα προλαβαίνουμε να ψηφίζουμε.

15fkk04.jpg

#1942 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2012 - 13:28

Μέσα και εγώ.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#1943 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2012 - 13:28

Και εγω ειμαι μεσα.

#1944 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2012 - 14:22

Επισης παρακαλω παααρα πολυ ο GM να δωσει μια πολυ καλυτερη εξηγηση του τι σημαινει πεφτει η νυχτα,γιατι με τα τωρινα δεδομενα θεωρω πως αδικηθηκα.

Εγω αυτο που κατανοω ειναι πως πεφτει η νυχτα σημαινει πως ο GM ποσταρει τη συνεχια της ιστοριας,ανακοινωνει πως η νυχτα επεσε και οι ρολιστες ξεκινουν τη δουλια τους.Τοτε πεφτει η νυχτα.Οποτε με συγχωρειτε αλλα τι ακριβως σημαινει "σορυ δεν προλαβες εχει πεσει η νυχτα" ενω δεν εχει γινει τετοιο ποστ?

Η νυχτα θα πεσει στις 2 την κυριακη σημαινει οτι τοτε θα ποσταρω και θα ξεκινησει η νυχτα.Δεν διευκρηνιστικε πουθενα οτι αυτο σημαινει πως στις 2 η ωρα την κυριακη ασχετα του αν εχω ποσταρει η οχι απαγορευονται τα ποστ και οι ψηφοι που θα περιεχουν δεν μετρανε.Ειδικα οταν 2 στους 11 δεν εχουν ψηφισει,το ποστ του GM δεν εχει γινει ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ,και το παιχνιδι ειναι σε τοσο κρισιμο σημειο,θεωρω παρα πολυ αδικη κινηση να κοπει η ψηφος μου λογω ενος κανονα που δεν εχει διευκηνιστει.

Κατανοω πως περνει ωρα να γραφτει ενα τοσο μεγαλο ποστ αλλα αυτο ειναι τραβηγμενο.Αμα ειναι κανε ενα μικροτερο ποστ που λεει "η νυχτα επεσε αργοτερα θα μπει η ιστορια" οπως περιπου εκανε ο σπονις στο προηγουμενο.Δηλαδη ελεος ρε οσαμα,αφου εκανες αψογο παιχνιδι ως τωρα γιατι το χαλας την τελευταια στιγμη?

sc5bab.jpg

#1945 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2012 - 14:30

Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πόσο έπικ το RP ρε Osama;

#1946 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2012 - 14:31

Έλα ρε Καλαμάρη... Το deadline είναι deadline

#1947 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2012 - 14:35

Δεν χαλάω τίποτα. Όταν ανακοινώνω ότι έρχεται η μέρα, ανακοινώνω και πότε θα πέσει η νύχτα για εσάς τους παίχτες, που σε αυτήν την περίπτωση ήταν Κυριακή στις 14:00. Το πόσο θα κάνω να απαντήσω, να ρίξω δηλαδή την νύχτα απο την δικιά μου την μεριά δεν έχει σημασία για εσάς γιατί πάντα αργώ να απαντήσω (από την πρώτη κιόλας νύχτα συμβαίνει αυτό) γιατί γράφω. Πάντα όμως έγραφα στο ποστ της ημέρας πότε θα πέσει η νύχτα για εσάς, το οποίο επαναλαμβάνω, δεν έχει να κάνει με το πότε θα ποστάρω εγώ το ποστ της νύχτας. Έχει να κάνει με το πότε θα σταματήσετε να ψηφίζετε εσείς ώστε να μπορέσω να ξέρω που τελειώνουν οι ψήφοι. Φαντάζεσαι να έγραφα εγώ και να έβλεπα καινούρια ποστς να πετάγονται παντού; Υπήρξε θέμα με τέτοια ποστς της τελευταίας στιγμής στο χριστουγεννιάτικο Παλέρμο και τέτοια φαινόμενα ήθελα να αποφύγω και εδώ.

Δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάς. Πάντα έθετα ξεκάθαρα πότε πέφτει η νύχτα για εσάς, το ότι καθυστερώ να απαντήσω είναι άλλη ιστορία και είναι διαδικαστικό το θέμα. Όλοι το κατάλαβαν αυτό ρε Καλαμάρη και εσύ το είχες καταλάβει και τώρα πήρες χαμπαρι ότι αργώ να απαντήσω; Δηλαδή το "η νύχτα πέφτει την Χ ώρα" δεν είναι αρκετά ξεκάθαρο;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 29 Ιούλιος 2012 - 14:39

#1948 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2012 - 14:42

Το θεμα μου ειναι πως δεν μπορουσα να το ξερω γιατι δεν ειχε διευκρηνιστει.Εγω το ερμηνευσα ως "καπου τοτε θα ποσταρω τη νυχτα" οχι οτι με το που φτασει 2 τερμα τα ποστ.Νομιζω ειναι αρκετα σημαντικη λεπτομερια την οποια και αν γνωριζα θα ειχα κινηθει πολυ διαφορετικα.

Τωρα οτι εγινε εγινε αλλα στο επομενο παλερμο καλο ειναι αυτη η λεπτομερια να ειναι γραμμενη στους αρχικους κανονες.Δεν σκοπευα να ακουστω ως "douche" αλλα τι να κανουμε,εμεινα μαλακας οταν το δα.Μπορει να θεωρουταν αυτονοητο αλλα απο οτι φαινεται δεν ηταν.Γουατεβερ...

sc5bab.jpg

#1949 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2012 - 14:43

Και εγώ λέω να διαρκούν οι μέρες 1 μέρα και όχι 2. Ούντως ή αλλιώς σχεδόν όλα τα ποστ έχουν γίνει από την πρώτη.

Επίσης Osama αγαπώ το RP σου.

#1950 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2012 - 14:46

Μα τι δεν καταλαβαίνεις από το "η νύχτα πέφτει τότε;". Είδες κανένα άλλο να ποστάρει μέτα την ημερομηνία που είχα αναρτήσει; Γιατι να ισχύσει κάτι άλλο ξαφνικά; Πιστεύω ότι ήμουν αρκετά ξεκάθαρος με τις ημερομηνίες και αν είχες αμφιβολία μπορούσες να ρωτήσεις με ένα πμ. Αλλά δεν ρώτησες και περίμενες να το κάνεις και έπειτα να κάνω τι, όταν είχα ήδη ξεκαθαρίσει ότι η νύχτα πέφτει τότε;

Όπως και να 'χει, αν θεωρείς ότι χρειάζεται εξήγηση κάτι που θεωρούσα στην χειρότερη αυτονόητο, ας είναι. Την επόμενη φορά θα το εξηγήσω καλύτερα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 29 Ιούλιος 2012 - 23:08