Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Posted 12 July 2012 - 12:01
Posted 12 July 2012 - 12:01
Έχετε και το rp στη μέση.
Posted 12 July 2012 - 12:38
Καταρχάς ως ομάδα θέλουμε να σας ζητήσουμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Το μέλος VampireHunter αποδείχτηκε παλιό account μέλους που είχε φάει ban και ξαναέφαγε ban αφού πρώτα δημιούργησε μια μικρή, μικρούλα, τόση δα αναστάτωση

Όπως καταλαβαίνετε δεν είχαμε σκεφτεί να περνάμε από συνέντευξη καταλληλότητας όσους θέλουν να συμμετάσχουν σε τέτοιου είδους παιχνίδια στο forum. Επειδή όμως ζούμε για να μαθαίνουμε από τα λάθη μας θα δημιουργηθεί από δω και πέρα σύστημα που θα αποτρέπει αυτά τα συμβάντα. Δεν θελήσαμε ποτέ να είμαστε αυστηροί με τον τομέα τον παιχνιδιών αλλά άμα είναι να χαλιόμαστε και εμείς και εσείς κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύερευε.
Μιας και το βγάλαμε αυτό από τη μέση να σας ενημερώσω ότι ήδη δημιουργήθηκε νέο thread παιχνιδιού το οποίο περιέχει όλα τα posts που κάνατε rp μέχρι που μοιράστηκαν οι ρόλοι το οποίο είναι αυτό. Ευτυχώς μιας και το παιχνίδι ήταν ακόμα στην αρχή του, η κρίση μπορεί να αποφευχθεί. Νέοι ρόλοι θα μοιραστούν σήμερα και το παιχνίδι θα ξεκινήσει κανονικά αύριο το πρωί. Όπως βλέπετε κάνουμε ότι μπορούμε για να υπάρχει η μίνιμουμ καθυστέρηση. Ουσιαστικά χάθηκαν 3 μέρες αλλά νομίζω είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε.
Για όσους ξενέρωσαν (και λογικό το βρίσκω) τους παρακαλούμε να το ξανασκευτούν καθώς σαν ομάδα κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να μπορέσετε να συνεχίσετε το παιχνίδι και να περιορίσουμε τη ζημιά. Είναι κρίμα να χαλάτε τη διασκέδαση σας για ένα πρώην μπαναρισμένο μέλος που απλά ήθελε να τρολάρει ή τέλοσπάντων δεν είχε την ωριμότητα να παίξει ένα παιχνίδι σαν άνθρωπος.
Παρόλαυτα δεν μπορούμε να απαγορέψουμε σε κανέναν να αποχωρήσει. Για αυτό όσοι θέλετε να αποχωρήσετε μπορείτε να το δηλώσετε μέχρι το βράδυ στις 12:00. Δεν θα πάρετε ρόλο και θα σας "αυτοκτονήσει" ο GM στο τέλος του πρώτου γύρου. Θα παρακαλούσα να μην δηλώνετε όσοι θέλετε να συνεχίστε αλλά μόνο αυτοί που δεν θέλετε προς αποφυγή μπερδέματος. Αύριο το πρωί θα ξεκινήσει το παιχνίδι και όσοι συνεχίσετε θα ξέρετε τους νέους σας ρόλους.
Σας παρακαλούμε για χάρη των συμπαικτών σας και για να περάσετε όλοι καλά να ακολουθήσετε τους κανόνες αυτή τη φορά.
Τα υπόλοιπα posts του παιχνιδιού που περιείχαν ψήφους βρίσκονται για όσους τα θέλουν να τα βλέπουν εδώ αλλά δεν έχουν καμία σημασία στο νέο παιχνίδι.
Νομίζω ότι έχω καλύψει όλες τις απορίες αλλά για παραπάνω απορίες και σχόλια μην διστάσετε να ποστάρετε.
Εύχομαι ολόψυχα να παίξετε και να διασκεδάσετε.
Εκ μέρους της aNiMe//GR Team
κορόιδο no 189, mono

Posted 12 July 2012 - 12:43
Ωραία.
Διάβασα την εικόνα, αφού την είδατε όλοι και δεν ισχύει πια το game.
Λοιπόν, επιθεωρητές ήμασταν εγώ και η mpougatsa.
Η fallen με βρήκε από τον γύρο 0, αλλά άργησα να το μάθω, οπότε δεν πρόλαβα να κρατήσω χαμηλό προφίλ.
Το troll όντως το βρήκα πριν το ξεκίνημα.
Κρίμα, ο επόμενος γύρος θα ήταν απόλαυση.
Σκόπευα να ζητήσω από τον vigilante να σκοτώσει τον crabs και θα ρωτάγαμε για skinner και cloud άμεσα, για redqueen αργότερα.
Απόσπασμα από το mail της FAI:
"Crabs, Cloud, Skinner: Crabs killer fo sho, Cloud me, skinner you.
Tsunande 2η επιλογή δική σου, δική μου η βασίλισσα που την ανέφερα ήδη."
Σας είχαμε

Sponis και kaiser ήταν ασφαλείς

Ποιοι ήταν ο γιατρός και o vigi;
Τι είχατε σχεδιάσει οι δολοφόνοι;
A, και είχα ετοιμάσει και ένα ωραίο post για το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου.
Χα, χα, χα, χα, χα!!! Νομίζω πως έφερα εις πέρας το μεγαλύτερο τρολλοκόλπο στην ιστορία! Χα, χα, χα, χα! Δεν το πιστεύω ότι ο katsuya ήταν όντως δολοφόνος! Από καιρό ήθελα να δοκιμάσω τις αντιδράσεις του πλήθους και αποδειχθήκατε το τέλειο, ευκολόπιστο κοινό. Κατάφερα να γυρίσω τον βέβαιο θάνατό μου! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έπεσα και μέσα και έφυγε δολοφόνος στη θέση μου! Χα, χα, χα, χα! Δυστυχώς, το γεγονός ότι είμαι πλέον αποδεδειγμένα αθώος θα μου φυτέψει μια σφαίρα από τους δολοφόνους μέσα στις επόμενες μέρες ούτως ή άλλως. Αλλά πρέπει να δείτε τις φάτσες σας! Ούτε καν σας πέρασε από το μυαλό ότι τρολάρω! Φαντάζομαι τη φάτσα των δύο επιθεωρητών όταν με ερεύνησαν και έμαθαν ότι δεν είμαι δικός τους! Χα, χα, χα, χα, χα! Μέχρι και το γιατρό έκανα να με προστατεύσει. Απλά υπέροχο!!!
Διασκέδασα αφάνταστα το παιχνίδι. Για μένα κράτησε περισσότερο κι από τα κανονικά.
Edited by Babba, 12 July 2012 - 12:44.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 12 July 2012 - 12:51

Posted 12 July 2012 - 12:57
Αντιλαμβάνομαι ότι δεν άρεσε σε αρκετούς.
Το αστείο είναι ότι αυτό με το φανερός επιθεωρητής το είχα σκεφτεί από το πρώτο παλέρμο και δεν περίμενα ποτέ ότι θα με πίστευαν, ούτε ότι θα το εφάρμοζα τη φορά που ήμουν όντως επιθεωρητής.
Όπως είπα όταν πήρα τον ρόλο, είμαι ότι χειρότερο για επιθεωρητής.
Είναι αδύνατον να παίξω κρυπτόμενος.
Ακόμα κι αν το κάνω, όλοι θα με πάρουν μυρωδιά.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 12 July 2012 - 12:58

αυτη τ συζητηση την ειχαμε κανει εγω cloud and redqueen

o kaiser ελεγε να βγαλουμε εσενα κυριε δουκα ιδρις ταιτανια πρωτο και να ρισκαρουμε να φαμε ταπα.
γενικα δεν ειχαμε καταστρωση καποιο τρομερο σχεδιο...
Posted 12 July 2012 - 12:58
1) Το χαμέ και σαν απορία σαν δολοφόνοι αλλα ποσο έγκυρο είναι να μπορείς να αλλάζεις την ψήφο σου τελευταία στιγμή και να το ξέρουν όλοι? Αυτό μονο προβλήματα θα δημιουργήσει καθώς αν υπάρχουν ισοψηφίες στο τέλος θα αρχίζουν όλοι να αλλάζουν τις ψήφους τους. Και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν προβλήματα "πόσταρα 1 λεπτό αργότερα e και τι έγινε?"
γιαυτο προτείνω να υπάρχει κάποιος χρόνος (να τον κρίνει ο GM) όπου όλοι θα πρέπει να του στείλουν τι ψηφίζουν και μετά αυτός θα ποστάρει τα αποτελέσματα. Εκεί δεν δημιουργείται θέμα γιατί ο καθένας μπορεί να πει και να κατηγορήσει οποιον θέλει στο general thread και μετά θα δούμε στην ψηφώ του αν είναι ψεύτηs η όχι.
2) Η διάρκεια είναι ΠΟΛΥ μεγάλη κατά τι γνώμη μου. Από ότι είδα στον πρώτο γύρω υπάρχει πολύ μεγάλη συμμετοχη από παρα πόλους οποτε θα πρότεινα να κάνουμε τις μέρες να κρατάνε αρκετά λιγότερο. Επίσης σαν δολοφόνος πιστεύω ότι μια νύχτα να κρατάει μιση μέρα είναι υπερβολή. Εύκολα μπορούν να πάρουν απόφαση για το ποιον θα σκοτώσουν την μέρα. Οποτε πιστεύω ότι η νύχτα θα ήταν καλο να κρατεί μέχρις ότου ΟΛΟΙ οι ρολοι να έχουν κάνει κάποιο action (μέχρι κάποιο όριο βεβαια)
3) Καθαρά για περισσοτερων ενδιαφέρον στο game θα πρότεινα ο Vigilante να είναι ΜΟΝΟΣ τους. Να πάρει ένα αριθμό σφαιρών ανάλογο με τους παίχτες και να προσπαθήσει να είναι ο last man standing
4) Παρακαλώ η συνομιλίες να μείνουν κλειστές και εκτος παιχνιδιού. Προφανώς και κάποιοι ξέρετε άτομα εκτος forum αλλα είναι χαζό να τους ρωτάτε τι είναι... Απλά καταστρέφεται το game και δεν διασκεδάζετε ούτε ΕΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
Αυτά από εμενα ακούω γνώμες...
Edited by Cloud1234, 12 July 2012 - 13:02.
Posted 12 July 2012 - 12:59

Posted 12 July 2012 - 13:01
Posted 12 July 2012 - 13:03
Τώρα να πω γι αυτά που λέει το συννεφάκι μας, το μέχρι πότε μπορεί κάποιος να αλλάζει την ψήφο του, πολύ καλό μέτρο.
Ο vigi ας μείνει με τους αθώους, μη βάλουμε κι άλλον παρανοϊκό δολοφόνο μαζί με τους υπόλοιπους.
Οι συνομιλίες είναι κλειστές, αλλά αν ο άλλος παραβαίνει τους κανόνες...!
Posted 12 July 2012 - 13:08
Posted 12 July 2012 - 13:15
Edited by mirana_neko, 12 July 2012 - 13:17.
Posted 12 July 2012 - 13:20
Ελπίζω μόνο να μην χρειαστούμε GM. Τουλάχιστον έχασε ο Οσάμα την αναμπουμπούλα.