Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]
Started By
Sponis
, Feb 21 2008 08:48
5827 replies to this topic
Posted 12 July 2012 - 10:17
o zane ποσταρε
i wish the world was more ero and peaceful...
Posted 12 July 2012 - 10:34
Α, και τώρα που το θυμήθηκα. Ρε βαμπιροκυνηγέ, μόνο για ορθογραφία μπορούμε να κάνουμε edit το post μας, όχι για να παίρνουμε τα πάντα, να γράφουμε κάτι άλλο και μετά να το ποστάρουμε όπως ήταν δύο posts μετά. Dafuq is wrong with you? Μην το ξανακάνεις.
Posted 12 July 2012 - 10:49
he is just trolling dont mind him:P
Posted 12 July 2012 - 10:52
ναι το ξερω αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι αν ο αλλος ειανι τρολ μονο ο GM η οι mod που επιβλεπουν το game ετσι κ αλλιως οπου να ναι θα βγει

Posted 12 July 2012 - 10:55
Κι εγώ το είδα και παραλίγο να το χρησιμοποιήσω
ρε συ, το να κάνεις edit ένα εικοσάλεπτο μετά και να αλλάζεις την ψήφο σου και ολόκληρο το post, είναι δια ροπάλου κακό.
Πόσο μάλλον να το μεταφέρεις σε άλλη σελίδα κι ενώ έχουν postάρει άλλοι.
Εντάξει να αλλάξεις ακόμα και λέξη, εφόσον δεν έχει postάρει άλλος, αλλά ψήφος;
Και μη μου πεις ότι δεν ξέρει, επίτηδες το κάνει.
ρε συ, το να κάνεις edit ένα εικοσάλεπτο μετά και να αλλάζεις την ψήφο σου και ολόκληρο το post, είναι δια ροπάλου κακό.
Πόσο μάλλον να το μεταφέρεις σε άλλη σελίδα κι ενώ έχουν postάρει άλλοι.
Εντάξει να αλλάξεις ακόμα και λέξη, εφόσον δεν έχει postάρει άλλος, αλλά ψήφος;
Και μη μου πεις ότι δεν ξέρει, επίτηδες το κάνει.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 12 July 2012 - 10:57
ναι προφανως το καταλαβα και ξενερωσα
Posted 12 July 2012 - 11:40
Τα συγχαρητήρια μου στον VampireHunter.Μόλις κατέστρεψε το παιχνίδι.
Posted 12 July 2012 - 11:44
Πωωωω ρε.... Αφού τον εκσφενδονίσουμε να κάνουμε κλήρωση και ν' αρχίσουμε καινούργιο αύριο;; Ξέρω, είναι πολύ άδικο για τα παιδιά που είχαν ρόλους και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να τα γειώσω. Με την έγκρισή σας, να το κάνουμε έτσι;
Posted 12 July 2012 - 11:45
Δυστυχως ειναι αυθεντικο:/
Posted 12 July 2012 - 11:46
Δεν ξέρω, μου φαίνεται ότι είχε πει ο GM ότι το μήνυμα για τον κάθε δολοφόνο είναι μοναδικό, δεν νομίζω να είχε σκεφτεί τόση λεπτομέρεια... Έστειλε το message center μου την ίδια εικόνα που έλεγε ποιοι ήταν οι δολοφόνοι Fallen, και το πόσταρε και στο thread του παιχνιδιού...
Κρίμα γιατί ο Osama είχε κάνει πολύ ωραίο σενάριο
Κρίμα γιατί ο Osama είχε κάνει πολύ ωραίο σενάριο
Edited by demonicMC, 12 July 2012 - 11:48.