Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#151 Player_By_Post

Player_By_Post

Game Master...

• Moderators
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2009 - 04:01

Το παιχνίδι τελείωσε, με τελικό απολογισμό 5 επιζώντες. Σχόλια, προτάσεις, εντυπώσεις ευπρόσδεκτα.

... let the massacre begin...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#152 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2009 - 09:40

Απορία: αφού κατάφερα και δημιούργησα (έστω και άθελά μου) τόσο ντόρο περί Shinji και ουσιαστικά δεν απείλησα στους δολοφόνους, εμένα γιατί με φάγανε; Οέο; Αφού 90% τον άλλο γύρο είχα φύγει...:deadga6:

Nice game btw ;)
Δημοσιευμένη  εικόνα
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#153 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2009 - 10:40

Παρα πολυ ωραιο το παιχνιδι....για 1η φορα που επαιξα μου αρεσε παρα πολυ!!

Απλα με για μενα o Rin χαλασε το παιχνιδι...
δεν επρεπε να το κανει αυτο!!!

Btw ο Kon Okami πεθανε με πολυ αγαπη....μουαχαχαχαχαχαχα!!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#154 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2009 - 12:37

Ωραιο το παιχνιδι φαση ειχε... Σιγουρα αν γινει κ αλλο 8α ειμαι μεσα...:riiight:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#155 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2009 - 14:35

εμένα γιατί με φάγανε;

Φιλε, ηξερες πολλα..

Ξαναοργανωστε το game, θελω κι εγω!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#156 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2009 - 16:26

Απλα με για μενα o Rin χαλασε το παιχνιδι...
δεν επρεπε να το κανει αυτο!!!

βασικά αυτός είναι ο ρόλος του επιθεωρητή, να χώνεται εκεί που δεν το περιμένεις,να πετάγεται σαν το κακό μανιτάρι και να κάνει τις αποκαλύψεις του. Τώρα το αν θα είναι τυχερός και αρκετά πειστικός έτσι ώστε και να την βγάλει καθαρή και να περάσει την γνώμη του αυτό είναι άλλη ιστορία.
Πάντως για μένα το λάθος ήταν των δολοφόνων που αφήσανε έναν επιθεωρητή να βόσκει ελεέθερα, em αγαπητέ μου δεν αφήνεις έναν ωραίο και μοιραίο επιθεωρητή να κυκλοφορεί έτσι ελεύθερος :P

Λοιπόν το παιχνίδι μια χαρά ήταν, για αυτού του είδους τα παιχνίδια τρελαίνομαι για αυτό και χώνομε συνέχεια μέσα :ureshii:
Αυτό που θα ήθελα στο επόμενο παιχνίδι αν γίνει κάποια στιγμή, είναι συμμετοχή από όλους τους παίχτες. Να μην έχουμε ''αυτοκτονίες'' λόγο έλλειψης συμμετοχής, επίσις να μην έχουμε ξερά post με μια-δυο γραμμές γιατί χαλάνε κάπος το σκηνικό.Γιατί πως να το κάνουμε το post όταν ήταν λίγο σεντόνι ή πολύ σεντόνι έχει πλάκα, δημιουργεί διαφωνίες μπέρδεμα και περνάμε καλά.
Εγώ ας να πούμε σε αυτό το game με τις διαφωνίες ανάμεσα σε Rin και iristella έριξα πολύ γέλιο, για να μην θυμηθώ και το ακόμα πιο προηγούμενο παιχνίδι και τις ατάκες του dmvagos για μπόλ σκορδαλιάς, Λαμπίρη κτλ :hahaha:

rrmr.png

#157 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2009 - 16:55

Απορία: αφού κατάφερα και δημιούργησα (έστω και άθελά μου) τόσο ντόρο περί Shinji και ουσιαστικά δεν απείλησα στους δολοφόνους, εμένα γιατί με φάγανε; Οέο; Αφού 90% τον άλλο γύρο είχα φύγει...:deadga6:

Nice game btw ;)

Nοt my fault man. xD Shinji can be very stubborn from time to time. Kazuhiko, Yosuke and a few other personalities tried to stop him, but you know psychotic killers.... Once an idea is stuck in their heads not much can be done about it.

Νομίζω θιχτηκε που τον έλεγες συνέχεια σχίζα. Ντάξει μπορεί να είναι λίγο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να του το χτυπάνε στα μούτρα.:hahaha:

Όσο για το παιχνίδι εγώ θα σχολιάσω

α) απορώ που ο Rin μου μιλάει ακόμη μετά από τέτοιο σπάσιμο νεύρων. Οχι πραγματικά απορώ μετά από κάποια φάση και έπειτα:hahaha:

Β)συμφωνώ με την d.neko στο μέρος για την συμμετοχή (πως να το κάνουμε ρε παιδιά ο μισός χαβαλές είναι η φαγωμάρα, το σεντονι και το rp). Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, οι πιο πολλοί αθώοι (δεν θα μιλήσω για εμάς τους δολοφόνους) στοχοποιήθηκαν ακριβώς επειδή συμμετείχαν. Όποιος δεν συμμετείχε ψιλοπέρναγε στο απυρόβλητο. Όμως αυτό δεν είναι καλό γενικότερα γιατί έτσι και "τιμωρούνται" τα παιδιά που φροντίζουν για να κυλάει ωραία το παιχνίδι και πολλοί παίζουν εκ του ασφαλούς. Οκ κατανοώ ότι πολλοί ίσως να μην έχουν τον ίδιο ελεύθερο χρόνο με τους υπόλοιπους αλλά δύο ποστ με μια στοιχειώδη αιτιολογία δεν θέλουν και τόση προσπάθεια νομίζω.

γ) θα πρότεινα όμως να μην αποκαλύπτουν οι επιθεωρητές τον ρόλο τους. Καταρχάς σκεφτείτε ότι αν μπορούν να αποκαλύψουν οι επιθεωρητές τον ρόλο τους μπορούν να πουν ψέμματα οι δολοφόνοι για τον δκό τους. Το οποίο θα δημιουργήσει τρελό μπέρδεμα εάν γίνει. Το όλο παιχνίδι θα ξεφύγει από το "είσαι ο δολοφόνος επειδή <insert reason> " και θα πάει στο ότι είσαι ο δολοφόνος επειδή "είμαι ο επιθεωρητής και το λέω εγώ". Sorry but that s no fun at least to me. Και το λέω σαν παίχτης και όχι σαν δολοφόνος που καρφώθηκε από τον επιθεωρητή.
Πιστεύω ότι εφόσον ο Rin είχε δικαίωμα να το κάνει καλώς και το έκανε. Το faoul του Rin έγκειται ότι προς το τέλος ξέχασε εντελώς το rp part και την επιχειρηματολογία και απλά έδινε παίκτες... Το oποίο πιστεύω είναι εύκολο να συμβεί στον καθένα από την στιγμή που δεν είναι "αναγκασμένος" να βρει επιχειρηματολογία.

Σαν αντιστάθμισμα θα μπορούσαν οι δύο αστυνόμοι να ξέρουν εξαρχής τις ταυτότητες ο ένας του άλλου και να δουλεύουν ομαδικά. (όπως πχ γίνεται και στην irl version του παιχνιδιού)

#158 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2009 - 17:43

Btw ο Kon Okami πεθανε με πολυ αγαπη....μουαχαχαχαχαχαχα!!!!

Με έφαγε ένα bishonen :unlucky:(και απορώ πως έζησα και τόσο)
πάντως ωραίος γυρος....αλλά όντως ήθελε λίγο περισσότερη συμμετοχή από διάφορους.
Όσο για το θέμα του Επιθεωρητή....όντως το να βγαίνει απλώς κάποιος να πει "Είμαι ο επιθεωρητής" δε μ αρέσει ούτε εμένα. Καλύτερα να είχαν την επιλογή να αυτοκτονούν ώστε να αποκαλύπτουν την ταυτότητα τους αλλά χωρίς να έχουν περαιτέρω λόγο έτσι ώστε να μην ξέρουμε αν ό,τι έχουν πει είναι αλήθεια ή όχι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#159 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2009 - 17:54

Nοt my fault man. xD Shinji can be very stubborn from time to time. Kazuhiko, Yosuke and a few other personalities tried to stop him, but you know psychotic killers.... Once an idea is stuck in their heads not much can be done about it.

Νομίζω θιχτηκε που τον έλεγες συνέχεια σχίζα. Ντάξει μπορεί να είναι λίγο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να του το χτυπάνε στα μούτρα.:hahaha:[...]

Τον ξέρεις τον Fay... Δεν αντέχει αν δεν πειράξει 3 φορές την ημέρα τον άλλον εκεί που πονάει :P

[...]Γιατί πως να το κάνουμε το post όταν ήταν λίγο σεντόνι ή πολύ σεντόνι έχει πλάκα, δημιουργεί διαφωνίες μπέρδεμα και περνάμε καλά.
Εγώ ας να πούμε σε αυτό το game με τις διαφωνίες ανάμεσα σε Rin και iristella έριξα πολύ γέλιο, για να μην θυμηθώ και το ακόμα πιο προηγούμενο παιχνίδι και τις ατάκες του dmvagos για μπόλ σκορδαλιάς, Λαμπίρη κτλ :hahaha:

Ήμουν δολοφόνος τότε και το μυαλό έπαιρνε πιο πολλές στροφές, χεχε! Την επόμενη φορά πάντως (αν υπάρξει) έχω στο μυαλό μου πολύ πιο περίεργα πράγματα να κάνω και να πω :P
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#160 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2009 - 22:53

Πιστεύω ότι εφόσον ο Rin είχε δικαίωμα να το κάνει καλώς και το έκανε. Το faoul του Rin έγκειται ότι προς το τέλος ξέχασε εντελώς το rp part και την επιχειρηματολογία και απλά έδινε παίκτες... Το oποίο πιστεύω είναι εύκολο να συμβεί στον καθένα από την στιγμή που δεν είναι "αναγκασμένος" να βρει επιχειρηματολογία.

Σαν αντιστάθμισμα θα μπορούσαν οι δύο αστυνόμοι να ξέρουν εξαρχής τις ταυτότητες ο ένας του άλλου και να δουλεύουν ομαδικά. (όπως πχ γίνεται και στην irl version του παιχνιδιού)

Το φάουλ είναι των δολοφόνων, επειδή αντί να σκοτώσουν τον επιθεωρητή, καθίσαν και καρφώθηκαν μόνοι τους. Αν τον σκότωναν όταν ανακοινώθηκε και ήξερε μόνο δύο δολοφόνους, το παιχνίδι θα κυλούσε με άλλους δύο άγνωστους και θα κρινόταν στην τρίχα. Μπορώ να πω πως θα ήταν και υπέρ των δολοφόνων.
Αντί γι' αυτό, οι δολοφόνοι τον άφησαν να επιζήσει ώστε να έχουν "άλλοθι", ενώ συν τοις άλλοις φανερώθηκε μόνος του και ο τρίτος δολοφόνος. Ίσως οι δολοφόνοι να πίστευαν πως μπορούσαν να ανατρέψουν τα πράγματα απλά αφήνοντας τον επιθεωρητή να ζήσει, όμως όλα τα υπόλοιπα στοιχεία ήταν εναντίον τους. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι τελείωσε. Και όσο άφηναν τον επιθεωρητή ζωντανό τους υπόλοιπους γύρους, αυτός έμαθε και το όνομα του τελευταίου δολοφόνου τον οποίο και έδωσε κανονικότατα αφού πλέον είχε αποδείξει σε όλους πως ήταν ο επιθεωρητής.

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Η τιμωρία του επιθεωρητή αν εμφανιστεί δημοσίως είναι ότι χάνει τη ζωή του. Από τη στιγμή που οι δολοφόνοι τον άφησαν να αλωνίζει ελεύθερα, το χάσαν το παιχνίδι.

Για μελλοντικά παιχνίδια βέβαια μπορούμε να ξανασκεφτούμε όντως αν οι επιθεωρητές θα έπρεπε να εμφανίζονται. Αν και από την άλλη το ότι ο καθένας μπορεί να υποστηρίξει πως είναι ο οποιοσδήποτε, είναι ένα σημαντικό roleplaying στοιχείο το οποίο μπορεί να το εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε, και μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρον αν χρησιμοποιηθεί σωστά. Εξ' άλλου όλο το παιχνίδι σε αυτή τη λογική βασίζεται.

E5VV38U.jpg

#161 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2009 - 00:32

Ποτε θα ξαναοργανωθει αυτο το παιχνιδι... Tanoshi mitai

Επισης, διαβαζοντας τους κανονες, μου δημιουργηθηκε απορια

Δολοφόνος - Δουλειά σου είναι κατά την Ημέρα να ξεγελάς τους Πολίτες ώστε να μη σε ψηφίζουν Και κατά την Νυχτα να δολοφονείς. Αν υπάρχει πάνω από ένας Δολοφόνος, τότε μπορούνε να συννενοούνται με ΠΜ για τον ποιον θα "φάνε" τη Νύχτα

Μα δε φαινεται στο προφιλ του καθενος αμα κανει Private Messaging?

Aμα ειναι καθεσαι και παρακολουθεις για λιγο το προφιλ του αλλου και τσουπ, θα το δεις σε καποια φαση...Δε θα εισαι σιγουρος μεν αλα θα εχεις καποια σοβαρη υποψια..

Επισης, ο σπιουνος μπορει να ρωτησει μονο μια φορα για μονο ενα ατομο;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από °•πίΟu-πίΟu•°™: 28 Σεπτέμβριος 2009 - 01:13

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#162 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2009 - 12:32

Heh, δε μου ειχατε αφησει και πολλες επιλογες παντως εμενα απο το να καρφωθω.Φαγατε τον 1ο επιθεωρητη απο τον 1ο κιολας γυρο, φωναζαν ολλοι shinji επι τοσους γυρους συνεχομενα,ειχαμε αυτοκτονιες λογο ελειψης συμμετοχης, δεν καταφερα να παρω κανεναν με το μερος μου και αυτος που μιλαγε πιο λογικα απο ολλους ηταν δολοφονος.Things werent going exactly according to plan.

Απο εκει και περα πιστευω επρεπε να με φατε με τη μια,αντι να με αφηνετε να ρωταω ονοματα ανενοχλητος.

α) απορώ που ο Rin μου μιλάει ακόμη μετά από τέτοιο σπάσιμο νεύρων. Οχι πραγματικά απορώ μετά από κάποια φάση και έπειτα:hahaha:

Καλα εσυ σε καποια φαση με εκανες να καταριεμε την ωρα και τη στιγμη που δηλωσα συμμετοχη στο παιχνιδι:hahaha:.

Παντως δε περιμενα να νικησουμε :P

ps1:

Ρωτας καθε νυχτα+την αρχη του παιχνιδιου για μονο ενα ατομο.

ps2:Λεω στο επομενο παιχνιδι να απαγορευτουν οι χαρακτηρες απο το gintama και οι emo :P Αθωοι-ενοχοι, παντα πρωτοι θα φυγουν :hahaha:.

qzMHWHd.png

#163 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2009 - 12:56

Ποτε θα ξαναοργανωθει αυτο το παιχνιδι... Tanoshi mitai

Επισης, διαβαζοντας τους κανονες, μου δημιουργηθηκε απορια

Aμα ειναι καθεσαι και παρακολουθεις για λιγο το προφιλ του αλλου και τσουπ, θα το δεις σε καποια φαση...Δε θα εισαι σιγουρος μεν αλα θα εχεις καποια σοβαρη υποψια..

MSN FTW!! ;) or you screw it

Tiger-stock-blog-header.jpg

#164 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2009 - 13:09

Όλα τα forums ανά τον κόσμο έχουν λειτουργία για PM = Private Message = Προσωπικό Μήνυμα = Κρυφό απ' όλους τους υπόλοιπους. Εσύ αναφέρεσαι σε VM = Visitor Message = Μήνυμα που αφήνουν στο προφίλ σου, ανοικτό προς όλους.

Posted Image

Αν ήταν έτσι, κοιτώντας απλά το προφίλ του αφηγητή, θα έβλεπε κανείς όχι μόνο τους αστυνομικούς αλλά και τους δολοφόνους και τους πάντες :hahaha:

E5VV38U.jpg

#165 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Σεπτέμβριος 2009 - 14:28

Duck dear, η °•πίΟu-πίΟu•°™ εννοεί στο current activity...

xbJ3b2w.jpeg