Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#1756 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 09 July 2012 - 12:02

Εγώ Onizuka βλέπω μια φορά.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1757 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 09 July 2012 - 12:04

Επίσης, μόλις ανόιξω το thread με βιαστείτε παρακαλώ. Θέλω να καβατζώσω το δεύτερο post.

#1758 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 09 July 2012 - 12:26

Για να έχεις το δεύτερο ποστ πρέπει να το κάνεις μετά από 24 ώρες γιατί έχουμε το automerge. Όταν το ανοίξεις στείλε μου pm. Αν είναι ο Kenny μέσα θα βγάλουμε το automerge, αν δεν είναι θα κάνω εγώ ένα άδειο ενδιάμεσο post or sth.

Edit: Οκ κανονίστηκε, βγάλαμε το automerge για όσο γίνεται το παιχνίδι για να μπορεί ο Osama να κάνει double posts.

xbJ3b2w.jpeg

#1759 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 09 July 2012 - 12:28

Για να έχεις το δεύτερο ποστ πρέπει να το κάνεις μετά από 24 ώρες γιατί έχουμε το automerge. Όταν το ανοίξεις στείλε μου pm. Αν είναι ο Kenny μέσα θα βγάλουμε το automerge, αν δεν είναι θα κάνω εγώ ένα άδειο ενδιάμεσο post or sth.

οκ tnx.. τελειώνω σε 5 λεπτά.

#1760 VampireHunter

VampireHunter

Starting...

• Banned
  • 15 posts

Posted 09 July 2012 - 12:48

ελπιζω μονο οταν πεθαινει καποιος να γραφεις ενα ωραιο ending για τον χαρακτηρα του και να γινεται και καμια αναφορα στο δικο του ανιμε κλπ.

#1761 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 09 July 2012 - 12:54

Μην τον φοβάσαι. Αν μπήκε σε τέτοιο κόπο για το εναρκτήριο, θα έχει κάτι στο μαυλό του.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1762 Ryuzaki L

Ryuzaki L

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 09 July 2012 - 13:03

Εν τω μεταξυ δε σας ειπα να μην αφησετε εξαρχης τον VampireHunter να αλλαξει χαρακτηρα? Δε σας το ειπα?? Εεεεεεεεεεεεε μαλλον κατι ηξερα τελικα :P

Edited by Ryuzaki L, 09 July 2012 - 13:04.

#1763 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 09 July 2012 - 14:28

Λοιπον το πρωτο μου σχολιο περι roleplaying. Νομιζω πως τα παμε ολοι πολυ καλα. Και αυτο το μονταζ με τον L ολα τα λεφτα. Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι.

Ryuzaki L χαρα στο κουραγιο σου, που σε καθε ποστ θα κανεις και απο ενα μονταζ.

Edited by John Crabs, 09 July 2012 - 14:28.

#1764 Ryuzaki L

Ryuzaki L

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 09 July 2012 - 14:31

Λοιπον το πρωτο μου σχολιο περι roleplaying. Νομιζω πως τα παμε ολοι πολυ καλα. Και αυτο το μονταζ με τον L ολα τα λεφτα. Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι.

Ryuzaki L χαρα στο κουραγιο σου, που σε καθε ποστ θα κανεις και απο ενα μονταζ.

E νταξ μη νομιζεις δεν προκειται να το κανω για καθε μου post. Οταν η απαντηση μου ας πουμε πρεπει να ειναι γρηγορη η ειναι μια γραμμη μονο δε θα κανω βιντεακι. Αλλα για ολα τα υπολοιπα... ;)

#1765 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 09 July 2012 - 14:33

Βασικα θα πρεπει αν κανεις βιντεακι στο τελος του καθε ποστ να βαζεις με κοκκινο την ψηφο σου. Οταν μοιραστουν οι ρολοι.

#1766 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 09 July 2012 - 14:34

Αλλά βάλε και κάνα υπότιτλο στα βασικά... Πέρα από το γεγονός ότι ο ήχος δεν είναι καθαρός, άμα κοιμάται κόσμος δίπλα θα υπάρχει ένα θεματάκι. Τουλάχιστον να φαίνονται οι ψήφοι.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#1767 Ryuzaki L

Ryuzaki L

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 09 July 2012 - 14:38

Ναι παιδια δεν θα παρακουσω σε κανεναν κανονα μην ανησυχειτε. Ψηφοι με κοκκινο και το βραδυ θα βαζω ισως και καναν υποτιτλο. Δε θα δημιουργησω θεμα. Απλα θελω να κανω το rp πιο απολαυστικο για μενα και για το παιχνιδι :) Αυτο δεν ειναι το θεμα εξαλου? ;)

Και θα προσπαθησω να βελτιωσω και τον ηχο

#1768 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 09 July 2012 - 14:39

Νομίζω είναι λίγο άστοχο όμως το βιντεάκι γιατί υποτίθεται ότι είναι οι άνθρωποι εκεί...αν και όντως, ήταν πολύ καλό έτσι? Αλλά να βάλεις υπότιτλους! ^^

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1769 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 09 July 2012 - 14:48

βασικα η αληθεια ειναι οτι ακουγωταν λιγο καπως. με ακουστικα ομως ακουγεται καλυτερα.

#1770 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 09 July 2012 - 16:13

Σχετικά με τον L... Μπορούμε να πούμε ότι προς το παρόν που δεν έχει συμβεί κανένα έγκλημα, ο L είναι απλώς ακόμα στο δωμάτιό του.

Παρόλα αυτά, Ryuzaki, με δικό μου RP, όταν μοιραστούν οι ρόλοι, ο L θα έρθει/εμφανιστεί στο δωμάτιο. Εντάξει;