Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει... [γενική συζήτηση]

• Please log in to reply
5827 replies to this topic

#1741 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 10:31

Και γι αυτό αλλά και γενικά. Να γραφθούν οι κανόνες για το οτι δεν θα σταλθουν πμ στους πολίτες (αν γίνει έτσι) ή για το rp κτλπ. Απλά για να μην γίνει παρανόηση απο όσους δεν παρακολουθούν αυτό εδω το θρεντ.

v4kFmx.png

#1742 VampireHunter

VampireHunter

Starting...

• Banned
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 10:51

προλαβαινω να αλλαξω και να παρω τον Katsuya? again? please?

#1743 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 10:57

O Osama είπε πως θα σταλούν μηνύματα στους απλούς πολίτες. Επίσης, ρε παιδιά, εντάξει, μην αλλάζετε δέκα φορές χαρακτήρα! Κρατήστε μια κάποια σταθερότητα...όχι ότι θα υπάρξει ουσιαστικό πρόβλημα αλλά χάνουμε τ'αυγά με τα πασχάλια κι εμείς, πόσο μάλλον και ο GM που έχει κι άλλα στο μυαλό του.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1744 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 11:12

Vampier Hunter, σε (ξανά)άλλαξα, αλλά μην ξανασυμβεί.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 09 Ιούλιος 2012 - 11:12

#1745 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 11:19

8 ) VampireHunter (Katsuya Jonouchi - YuGiOh! The Abridged Series)

Lol, why Abridged series? Season zero ήταν. Εκτός κι αν το θέλει ο ίδιος για να κάνει (καλό) trolling.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1746 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 11:27

Έχω την εντύπωση ότι οι πρώτες σαιζόν με τον yami yugi/yugi mouto πρωταγωνιστή έτσι λέγονταν.

#1747 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 11:33

You amuse me greatly, Osama. Το YGO, The Abridged series είναι μια παρωδία από έναν άνθρωπο με το ψευδώνυμο LittleKuriboh ο οποίος επιχείρησσε να σατιρίσει την 4kids και το πως καταστρέψανε το anime YGO Duelist. H εικόνα που έδωσε το παιδί είναι από την πρώτη σεζόν που βγήκε μόνο Ιαπωνία, την Season Zero αλλά ομολογουμένως έχει πάρει από παντού ο LittleKuriboh για να κάνει την παρωδία του.

Στη συστήνω ανεπιφύλακτα αν το έχεις δει το Duelist.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1748 VampireHunter

VampireHunter

Starting...

• Banned
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 11:37

και ποτε ξεκιναμε?

#1749 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 11:41

You amuse me greatly, Osama. Το YGO, The Abridged series είναι μια παρωδία από έναν άνθρωπο με το ψευδώνυμο LittleKuriboh ο οποίος επιχείρησσε να σατιρίσει την 4kids και το πως καταστρέψανε το anime YGO Duelist. H εικόνα που έδωσε το παιδί είναι από την πρώτη σεζόν που βγήκε μόνο Ιαπωνία, την Season Zero αλλά ομολογουμένως έχει πάρει από παντού ο LittleKuriboh για να κάνει την παρωδία του.

Στη συστήνω ανεπιφύλακτα αν το έχεις δει το Duelist.

Ooυ. Εντάξει.

@Vampire Hunter, μόλις τελειώσω το ποστ (που έχω ήδη αρχίσει να φτιάχνω)

#1750 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 11:45

Τελευταίος και καταϊδρωμένος αποφασίζω να μπω κι εγώ με τον Medicine Seller - Kusuri Uri από το anime mononoke.

Επειδή δεν είμαι Αθήνα δεν υπόσχομαι πολλά, θα κάνω όμως ότι μπορώ. Η αλήθεια είναι ότι άφησα την ιδέα Sakon & Ukon γιατί δεν είμαι σε δικό μου υπολογιστή και θα ήθελα να είναι στο παιχνίδι και η Kai xD. Οπότε βολεύομαι με τον παλιό καλό μου Φαρμακοπολιτή!

Let the dices roll! :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1751 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 11:50

Τελευταίος και καταιδρωμένος αποφασίζω να μπω κι εγώ με τον Medicine Seller - Kusuri Uri από το anime mononoke.

Επειδή δεν είμαι Αθήνα δεν υπόσχομαι πολλά, θα κάνω όμως ότι μπορώ. Η αλήθεια είναι ότι άφησα την ιδέα Sakon & Ukon γιατί δεν είμαι σε δικό μου υπολογιστή και θα ήθελα να είναι στο παιχνίδι και η Kai xD. Οπότε βολεύομαι με τον παλιό καλό μου Φαρμακοπολιτή!

Let the dices roll! :P

You and me both T^T Αλλά πάλι καλά που παίρνεις μέρος με τον καλό μας Kusuriuri - αρνούμαι να το χωρίσω εγώ :P - γιατί είχα αρχίσει ν'ανησυχώ!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1752 VampireHunter

VampireHunter

Starting...

• Banned
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 11:55

και μολις γινει το ποστ μπορουμε να αρχισουμε να γραφουμε και να παιζουμε κλπ? επισης ρε παιδια πως γινεται να ξεκινησει το παιχνιδι αφου δεν βλεπουμε τον αλλον για να τον κατηγορησουμε με το υφος που εχει κλπ...

#1753 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 11:57

Μόλικς φτιαχτεί το ποστ, θα μπορείτε να μπείτε και να κάνετε RP μέχρι αύριο χωρίς ρόλους, για πλάκα. Μόλις μοιραστούν οι ρόλοι θα αρχίσει επίσημα η πρώτη μέρα.

#1754 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 11:59

Ωωωωωω ωραία! Και μην ανησυχείς αγαπητέ Κυνηγέ Βαμπίρ, θα δεις πως παίζεται και θα μπεις στο κλίμα. Κοινώς, πρώτο γύρο κατηγορείς όποιον δε σε γεμίζει το μάτι κι απ'τις αντιδράσεις κόβεις κίνηση.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#1755 VampireHunter

VampireHunter

Starting...

• Banned
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2012 - 12:00

ωραια και κατι ασχετο. αλλαξα avatar αλλα οταν κανω ποστ μου βγαζει το παλιο. σε εσας τι αβαταρ σας δειχνει?