Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ποια ειναι η γνωμη σας για τον Αλέξη Τσίπρα?

• Please log in to reply
100 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποια ειναι η γνωμη σας για τον Αλέξη Τσίπρα? (43 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποια ειναι η γνωμη σας για τον Αλέξη Τσίπρα?

1. Θετικη (επιτελους κατι διαφορετικο) (27 ψήφοι [62.79%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 62.79%

2. Αρνητικη (μια απο τα ιδια) (16 ψήφοι [37.21%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 37.21%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#31 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 13:10

φυσικά θα έχει ωριμάσει απο τότε, μη ξεχνάς ότι χάρη σε αυτόν ανέβηκε τόσο πολύ το Σύριζα μπορεί ο δικομματισμός να έπεσε αλλά όλοι κοιτούσαν με επιφύλαξη
τη συνεργασία μεταξύ Δικκη και Συναπισμού.

Το καλό πάντως του ότι είναι νέος, είναι ότι μπορούμε ν α πάθουμε πολύ εύκολα
και γρήγορα για τη μέχρι τώρα ζωή του και γενικότερες πληροφορίες για το άτομο του.

και πιστεύω ayu ότι πραγματικά μερικές παρωπίδες θα πρέπει να τις βγάλεις.
(αυτό ισχύει και για μένα)

#32 SeiMei

SeiMei

proud V.O.L.P.Y. member

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 13:26

γενικά είναι καλό να βλέπεις κ έναν άνθρωπο που είναι κάτω από τα πενήντα να έχουν σημαντική θέση στην πολιτική.μπορεί να μην είναι η φυσιογνωμία που θα σου εμπνεύσει σεβασμό κλπ αλλά τουλάχιστον είναι κάποιος που δεν έχεις βαρεθεί να βλέπεις τη φάτσα του.κ έχει κ περιθώρια να εξελιχθεί.κ όπως κ να το κάνεις, ε, με ποιόν μπορεί να ταυτιστεί καλύτερα ένας νέος?

#33 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 13:46

Ετσι ομως αποδεικνυεις το δικο μου επιχειρημα. Δεν μπορει να συγκριθει η κριτικη ικανοτητα ενος 17αρη με εναν τριανταρη. Για αυτο υπαρχει το υποχρεωτικο σχολειο. Για αυτο δεν μπορεις να ψηφισεις τοτε.

απο που κ ως που αποδεικνυω το δικο σου επιχειρημα :shock: ? Ειπα εγω ή ο Τσιπρας οτι δεν πρεπει να ειναι υποχρεωτικο το σχολειο? Μηπως διαβαζεις οτι θες? κ btw θα ηταν πολυ καλυτερα να ψηφιζαν οι 15χρονοι, απο τους 80χρονους κ απο τα τυπακια που ψηφιζουν αυτο που ψηφιζει η οικογενεια, γιατι εχουμε δοντι, κ θα βρουμε μια θεσουλα.

Και εγω οταν το παρεθεσα το βιντεακι, ειπα "μακαρι να εχει ωριμασει απο τοτε".

αμα ωριμασει σημαινει να χωθει στις μιζες, παραπολιτικες @@ριες, φρου-φρου κ αρωματα, να κλεψουμε εντυπωσεις κ ετσ', προτιμω να συνεχισει να πιστευει πως το να μην φορας γραβατα ειναι αντικομφορμιστικο.

#34 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 14:19

Μεχρι στιγμης η εκλογή Τσίπρα δίνει διέξοδο στους δυσαρεστημένους.
Αλλα για να ειμαστε σιγουροι οτι αυτη η ταση θα διατηρηθει θα πρεπει να δουμε και να ακουσουμε τις προτασεις του για διακυβερνηση και οχι μια στειρα αντιπολιτευση.
Απλα ελπιζω οι προτασεις του να ειναι το ιδιο φρεσκες οπως και το προσωπο του αλλιως τιποτα για μενα δεν εχει αλλαξει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#35 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 14:22

γενικά είναι καλό να βλέπεις κ έναν άνθρωπο που είναι κάτω από τα πενήντα να έχουν σημαντική θέση στην πολιτική.μπορεί να μην είναι η φυσιογνωμία που θα σου εμπνεύσει σεβασμό κλπ αλλά τουλάχιστον είναι κάποιος που δεν έχεις βαρεθεί να βλέπεις τη φάτσα του.κ έχει κ περιθώρια να εξελιχθεί.κ όπως κ να το κάνεις, ε, με ποιόν μπορεί να ταυτιστεί καλύτερα ένας νέος?

Ο σεβασμός κερδίζεται από τις πράξεις κάποιου. Όσο για τον κο. Τσίπρα, θα περιμένουμε και θα δείξει εαν πραγματικά μπορεί να κάνει κάτι ή αν θα είναι μία από τα ίδια.

Προσωπικά, δεν με αντιπροσωπεύει κανένα κόμμα. Όλα έχουν κάποιες καλές ιδέες και όλα έχουν κάποιες κακές ιδέες κατά την γνώμη μου. Δεν με αντιπροσωπεύει καμμία ιδεολογία, και δεν φανατίζομαι με κόμματα και φούμαρα. Πέρασα την φάση αυτή όταν ήμουν 18-19 αν και πάντα είχα ένα κριτικό μάτι...

Και εαν ακούσω πάλι να κατηγορεί και ο κος Τσίπρας ένα κόμμα σαν κόμμα και όχι σαν πολιτική (αν και δεν είναι ο όρος αυτός), δηλαδή να πεί "ξέρετε κάτι, νομίζω ότι το συγκεκριμένο δεν θα έπρεπε να είναι έτσι αλλά αλλιώς γι'αυτόν και γι'αυτόν τον λόγο", τότε δεν θα αξίζει ούτε αυτός. Έχω βαρεθεί να βλέπω πολιτικούς να αλληλοκατηγορούνται, αντί να κάθονται κάτω να συζητάνε πως θα λυθεί κάποιο πρόβλημα. Έχω βαρεθεί να βλέπω πολιτικούς του ενός κόμματος να καταψηφίζουν κάτι με μόνο γνώμονα ότι το πρότεινε άλλο κόμμα. Με αυτά τα κριτήρια δεν πρόκειται ποτέ να γίνει τίποτα. Η κάθε κυβέρνηση θα κάνει του κεφαλιού της όσο και αν φωνάζει κάποιος άλλος. Και ελπίζω σε αυτό να αλλάξει κάτι ο κος. Τσίπρας.

Εαν κάνει τα παραπάνω θα τον παραδεχτώ.

#36 SeiMei

SeiMei

proud V.O.L.P.Y. member

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 14:54

Και εαν ακούσω πάλι να κατηγορεί και ο κος Τσίπρας ένα κόμμα σαν κόμμα και όχι σαν πολιτική (αν και δεν είναι ο όρος αυτός), δηλαδή να πεί "ξέρετε κάτι, νομίζω ότι το συγκεκριμένο δεν θα έπρεπε να είναι έτσι αλλά αλλιώς γι'αυτόν και γι'αυτόν τον λόγο", τότε δεν θα αξίζει ούτε αυτός. Έχω βαρεθεί να βλέπω πολιτικούς να αλληλοκατηγορούνται, αντί να κάθονται κάτω να συζητάνε πως θα λυθεί κάποιο πρόβλημα. Έχω βαρεθεί να βλέπω πολιτικούς του ενός κόμματος να καταψηφίζουν κάτι με μόνο γνώμονα ότι το πρότεινε άλλο κόμμα. Με αυτά τα κριτήρια δεν πρόκειται ποτέ να γίνει τίποτα. Η κάθε κυβέρνηση θα κάνει του κεφαλιού της όσο και αν φωνάζει κάποιος άλλος. Και ελπίζω σε αυτό να αλλάξει κάτι ο κος. Τσίπρας.

Σ'αυτό συμφωνώ μαζί σου γιατί πλέον δεν υπάρχει αντιπολίτευση,υπάρχει ποιός μπορεί να βγάλει περισσότερα άπλυτα των άλλων κομμάτων στη φόρα και να τονίζει μονίμως τα λάθη της κυβέρνησης που συνήθως για τα μισά φταίει ο προηγούμενος, και χωρίς βέβαια να προτίνει καμία σοβαρή λυση.κ αυτό βέβαια γτ δεν υπάρχει ιδεολογία στα κόμματα.

#37 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 15:12

Έχω βαρεθεί να βλέπω πολιτικούς του ενός κόμματος να καταψηφίζουν κάτι με μόνο γνώμονα ότι το πρότεινε άλλο κόμμα. Με αυτά τα κριτήρια δεν πρόκειται ποτέ να γίνει τίποτα. Η κάθε κυβέρνηση θα κάνει του κεφαλιού της όσο και αν φωνάζει κάποιος άλλος. Και ελπίζω σε αυτό να αλλάξει κάτι ο κος. Τσίπρας.

:riiight: i couldn't agree more.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#38 neo

neo

Starting...

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 19:54

Καλο τον βρισκω τον Τσιπρα πιστευω οτι ειναι καλος αντικαταστατης του Αλαβανου.Αυτο που φοβαμαι ομως ειναι το γεγονος οτι ειναι απειρος για τον ρολο του αρχηγου κομματος και αμα κανει μια λαθος κινηση θα πεσουν ολοι πανω του και στο τελος δεν θα τον αφησουν να κανει τπτ.

btw θα ηταν πολυ καλυτερα να ψηφιζαν οι 15χρονοι, απο τους 80χρονους κ απο τα τυπακια που ψηφιζουν αυτο που ψηφιζει η οικογενεια, γιατι εχουμε δοντι, κ θα βρουμε μια θεσουλα.

σωστος

#39 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 03:11

Δεν απανταω γιατι τον εχω γραμμενο στα παλια μου τα υποδηματα(οπως και ολους τους πολιτικους).Ειναι ολοι τους για πολλες κλοτσιες.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#40 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 14:24

ok, κ τωρα τον εβαλες στην θεση του. Αμα δεν σε ενδιεφερε, δν επρεπε καν να ανοι3εις το θεμα "ποια η γνωμη σας για τον Αλεξη Τσιπρα" οχι να απαντησεις κιολας. Εσεις οι neos ειστε αδερφια?

#41 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 15:00

Δεν απανταω γιατι τον εχω γραμμενο στα παλια μου τα υποδηματα(οπως και ολους τους πολιτικους).Ειναι ολοι τους για πολλες κλοτσιες.

sorry κιόλας αλλά απάντησες....(???!!)
υπογραφή εκτός κανονισμών

#42 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 01:33

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#43 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 02:00

ok, κ τωρα τον εβαλες στην θεση του. Αμα δεν σε ενδιεφερε, δν επρεπε καν να ανοι3εις το θεμα "ποια η γνωμη σας για τον Αλεξη Τσιπρα" οχι να απαντησεις κιολας. Εσεις οι neos ειστε αδερφια?

Οχι δεν ειμαστε.

sorry κιόλας αλλά απάντησες....(???!!)

Δλδ επειδη απαντησα,σημαινει οτι του δινω σημασια????
Δημοσιευμένη  εικόνα

#44 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 11:38

Βασικά , ναι , και μόνο που απαντάς δίνεις κάποια σημασία στο θέμα. Αν δεν σ' ενδιέφερε δεν θα το κοίταζες καθόλου...τεσπα off topic stop!
υπογραφή εκτός κανονισμών

#45 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 23:49

Ρε πλακα κανεται επιτελους καποιος νεος εχουμε να μας κυβερνα το γυροκομειο της διαφθορας .Ολοι αυτοι ειναι αχρηστα κοπροσκυλα μας εχουν Γαμ.... Μακαρι να τον ψηφησουν πιο σκατα απο αυτους δε γινεται να ναι .Το αμεσως μετα απο αυτο ειναι η αναρχια.Να σας πω χθες βοηθησα μια ηλιωμενη με τα ψωνια και μου δωσε ενα πορτοκαλι δηλαδη νταξει με αγγιξε η γυναικα δεν ειχε λεφτα να φαει ελεεος .Κανονικα ολοι αυτοι θελουν σκοτωμα με αγριο τροπο.Τσιπρας ftw