Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποια ειναι η γνωμη σας για τον Αλέξη Τσίπρα?
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 13:10
τη συνεργασία μεταξύ Δικκη και Συναπισμού.
Το καλό πάντως του ότι είναι νέος, είναι ότι μπορούμε ν α πάθουμε πολύ εύκολα
και γρήγορα για τη μέχρι τώρα ζωή του και γενικότερες πληροφορίες για το άτομο του.
και πιστεύω ayu ότι πραγματικά μερικές παρωπίδες θα πρέπει να τις βγάλεις.
(αυτό ισχύει και για μένα)
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 13:26
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 13:46
Ετσι ομως αποδεικνυεις το δικο μου επιχειρημα. Δεν μπορει να συγκριθει η κριτικη ικανοτητα ενος 17αρη με εναν τριανταρη. Για αυτο υπαρχει το υποχρεωτικο σχολειο. Για αυτο δεν μπορεις να ψηφισεις τοτε.
απο που κ ως που αποδεικνυω το δικο σου επιχειρημα

Και εγω οταν το παρεθεσα το βιντεακι, ειπα "μακαρι να εχει ωριμασει απο τοτε".
αμα ωριμασει σημαινει να χωθει στις μιζες, παραπολιτικες @@ριες, φρου-φρου κ αρωματα, να κλεψουμε εντυπωσεις κ ετσ', προτιμω να συνεχισει να πιστευει πως το να μην φορας γραβατα ειναι αντικομφορμιστικο.
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 14:19
Αλλα για να ειμαστε σιγουροι οτι αυτη η ταση θα διατηρηθει θα πρεπει να δουμε και να ακουσουμε τις προτασεις του για διακυβερνηση και οχι μια στειρα αντιπολιτευση.
Απλα ελπιζω οι προτασεις του να ειναι το ιδιο φρεσκες οπως και το προσωπο του αλλιως τιποτα για μενα δεν εχει αλλαξει.
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 14:22
γενικά είναι καλό να βλέπεις κ έναν άνθρωπο που είναι κάτω από τα πενήντα να έχουν σημαντική θέση στην πολιτική.μπορεί να μην είναι η φυσιογνωμία που θα σου εμπνεύσει σεβασμό κλπ αλλά τουλάχιστον είναι κάποιος που δεν έχεις βαρεθεί να βλέπεις τη φάτσα του.κ έχει κ περιθώρια να εξελιχθεί.κ όπως κ να το κάνεις, ε, με ποιόν μπορεί να ταυτιστεί καλύτερα ένας νέος?
Ο σεβασμός κερδίζεται από τις πράξεις κάποιου. Όσο για τον κο. Τσίπρα, θα περιμένουμε και θα δείξει εαν πραγματικά μπορεί να κάνει κάτι ή αν θα είναι μία από τα ίδια.
Προσωπικά, δεν με αντιπροσωπεύει κανένα κόμμα. Όλα έχουν κάποιες καλές ιδέες και όλα έχουν κάποιες κακές ιδέες κατά την γνώμη μου. Δεν με αντιπροσωπεύει καμμία ιδεολογία, και δεν φανατίζομαι με κόμματα και φούμαρα. Πέρασα την φάση αυτή όταν ήμουν 18-19 αν και πάντα είχα ένα κριτικό μάτι...
Και εαν ακούσω πάλι να κατηγορεί και ο κος Τσίπρας ένα κόμμα σαν κόμμα και όχι σαν πολιτική (αν και δεν είναι ο όρος αυτός), δηλαδή να πεί "ξέρετε κάτι, νομίζω ότι το συγκεκριμένο δεν θα έπρεπε να είναι έτσι αλλά αλλιώς γι'αυτόν και γι'αυτόν τον λόγο", τότε δεν θα αξίζει ούτε αυτός. Έχω βαρεθεί να βλέπω πολιτικούς να αλληλοκατηγορούνται, αντί να κάθονται κάτω να συζητάνε πως θα λυθεί κάποιο πρόβλημα. Έχω βαρεθεί να βλέπω πολιτικούς του ενός κόμματος να καταψηφίζουν κάτι με μόνο γνώμονα ότι το πρότεινε άλλο κόμμα. Με αυτά τα κριτήρια δεν πρόκειται ποτέ να γίνει τίποτα. Η κάθε κυβέρνηση θα κάνει του κεφαλιού της όσο και αν φωνάζει κάποιος άλλος. Και ελπίζω σε αυτό να αλλάξει κάτι ο κος. Τσίπρας.
Εαν κάνει τα παραπάνω θα τον παραδεχτώ.
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 14:54
Και εαν ακούσω πάλι να κατηγορεί και ο κος Τσίπρας ένα κόμμα σαν κόμμα και όχι σαν πολιτική (αν και δεν είναι ο όρος αυτός), δηλαδή να πεί "ξέρετε κάτι, νομίζω ότι το συγκεκριμένο δεν θα έπρεπε να είναι έτσι αλλά αλλιώς γι'αυτόν και γι'αυτόν τον λόγο", τότε δεν θα αξίζει ούτε αυτός. Έχω βαρεθεί να βλέπω πολιτικούς να αλληλοκατηγορούνται, αντί να κάθονται κάτω να συζητάνε πως θα λυθεί κάποιο πρόβλημα. Έχω βαρεθεί να βλέπω πολιτικούς του ενός κόμματος να καταψηφίζουν κάτι με μόνο γνώμονα ότι το πρότεινε άλλο κόμμα. Με αυτά τα κριτήρια δεν πρόκειται ποτέ να γίνει τίποτα. Η κάθε κυβέρνηση θα κάνει του κεφαλιού της όσο και αν φωνάζει κάποιος άλλος. Και ελπίζω σε αυτό να αλλάξει κάτι ο κος. Τσίπρας.
Σ'αυτό συμφωνώ μαζί σου γιατί πλέον δεν υπάρχει αντιπολίτευση,υπάρχει ποιός μπορεί να βγάλει περισσότερα άπλυτα των άλλων κομμάτων στη φόρα και να τονίζει μονίμως τα λάθη της κυβέρνησης που συνήθως για τα μισά φταίει ο προηγούμενος, και χωρίς βέβαια να προτίνει καμία σοβαρή λυση.κ αυτό βέβαια γτ δεν υπάρχει ιδεολογία στα κόμματα.
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 15:12
Έχω βαρεθεί να βλέπω πολιτικούς του ενός κόμματος να καταψηφίζουν κάτι με μόνο γνώμονα ότι το πρότεινε άλλο κόμμα. Με αυτά τα κριτήρια δεν πρόκειται ποτέ να γίνει τίποτα. Η κάθε κυβέρνηση θα κάνει του κεφαλιού της όσο και αν φωνάζει κάποιος άλλος. Και ελπίζω σε αυτό να αλλάξει κάτι ο κος. Τσίπρας.

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 19:54
σωστοςbtw θα ηταν πολυ καλυτερα να ψηφιζαν οι 15χρονοι, απο τους 80χρονους κ απο τα τυπακια που ψηφιζουν αυτο που ψηφιζει η οικογενεια, γιατι εχουμε δοντι, κ θα βρουμε μια θεσουλα.
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 03:11

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 14:24
Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 15:00
sorry κιόλας αλλά απάντησες....(???!!)Δεν απανταω γιατι τον εχω γραμμενο στα παλια μου τα υποδηματα(οπως και ολους τους πολιτικους).Ειναι ολοι τους για πολλες κλοτσιες.
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 01:33

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 02:00
Οχι δεν ειμαστε.ok, κ τωρα τον εβαλες στην θεση του. Αμα δεν σε ενδιεφερε, δν επρεπε καν να ανοι3εις το θεμα "ποια η γνωμη σας για τον Αλεξη Τσιπρα" οχι να απαντησεις κιολας. Εσεις οι neos ειστε αδερφια?
sorry κιόλας αλλά απάντησες....(???!!)
Δλδ επειδη απαντησα,σημαινει οτι του δινω σημασια????

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 11:38
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 23:49