Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποια ειναι η γνωμη σας για τον Αλέξη Τσίπρα?
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 18:43
Χωρις να ειμαι ειδημονας της πολιτικης σκηνης της χωρας μας (ουτε καν μπαινω στον κοπο να ψηφισω) νομιζω οτι ειναι η πρωτη φορα στην μεταπολιτευση που ενα ατομο της δικης μας γενιας (ενταξει λιγο μεγαλυτερος ο Τσίπρας) να ηγειται ενα πολιτικο κομμα.
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 21:18
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 21:23
Βασικά,έχω βαρεθεί εντελώς τις πολιτικές συζητήσεις ειδικά εδώ μέσα.Μπορώ να προβλέψω ποιος θα πεί τι,πώς θα αντιδράσουν άλλοι,ποια πορεία θα πάρει η κουβέντα,κτλ.....ζζζζζζ

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 21:25
[/URL]
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 21:45

"The more you know yourself the less things upset you"
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 21:54

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 22:20
I think mods are on a break, more than 2 and half hours passed
Γιατι ρε φιλε βλεπεις κανενα να εχει παρεκτραπει?
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 22:27

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 22:42
Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 22:50

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 22:59
Και για να μην με προλαβει κανεις,δεν θεωρω κατορθωμα το να αυξηθουν τα ποσοστα του ΣΥΡΙΖΑ στον βαθμο που εχουν αυξηθει σε μια εποχη που ο δικοαμματισμος περναει μια τετοια κριση.Και γω να εκλεγομουν προεδρος του ιδιου κομματος αυτη την εποχη τα ιδια αποτελεσματα θα εφερνα στα εκλογικα ποσοστα (ειμαι 20 στα 21 btw).
ΥΓ.Δεν απαγορευονται τα πολιτικοποιημενα threads,απαγορευονται αυτα στα οποια καταληγουν αυτα τα threads και στο χερι μας ειναι να συμπεριφερθουμε αρκετα ωριμα ωστε και το παρον να μην παρεκτραπει,και να εχουμε μια συζητηση που εχει κατι να προσφερει,και οχι μια ξαναζεσταμενη σουπα

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2008 - 07:51
Από εκεί και πέρα, ο ηλικιακός φασισμός που μας διακατέχει όλους αναρωτιέται τι πάει να κάνει ο μπόμπιρας εκτός παιδικής χαράς. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το Δρομοκαΐτειο. Θα δείξει η νεκροψία.
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2008 - 09:29
Πιστευω παντως οτι πραγματι μπορει να εχει καλες προθεσεις. Αν υπαρχει ομως κατι κακο με την ηλικια του, ειναι οτι ισως λογω αυξημενου ενθουσιασμου οι αποψεις του ειναι πιο πολυ ιδεαλιστικες παρα ρεαλιστικες..
Θα τον παραδεχτω παντως αμα αποδειξει οτι δεν ειναι διπροσωπος καταδικαζοντας τα κακα του χωρου του με την ιδια ευκολια που ειμαι σιγουρος θα καταδικαζει τα κακα της δεξιας.
Μα το θεο ομως, ελπιζω να εχει ωριμασει απο τοτε που διατυπωνε τις παρακατω αποψεις...

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2008 - 11:02
α btw!!!
Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2008 - 11:14
Αν αναφερεσαι σε αυτο που ειπα,να ξεκαθαρισω οτι δεν με ενοχλει η ηλικια του,ισα ισα το αντιθετο.Παρολα αυτα,μεχρι τωρα μου εχει δωσει την εντυπωση οτι η ηλικια του ειναι το μονο ''προσον'' που εχει.Και μονο με την ηλικια δεν θα τραβηξει.Από εκεί και πέρα, ο ηλικιακός φασισμός που μας διακατέχει όλους αναρωτιέται τι πάει να κάνει ο μπόμπιρας εκτός παιδικής χαράς. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το Δρομοκαΐτειο. Θα δείξει η νεκροψία.
Τεσπα,οπως ειπες θα δειξει η νεκροψια.Εδω θα ειμαστε και θα τον κρινουμε απο το εργο του