Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
.aNiMe//GR - The Heal/Hurt Game
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 19:46
anyway back to the point...
Heal: Tsukasa
Hurt: Haruhi it is ~back to the oldies~ /I cant hurt Rei for rl? oh shi/
[+02 Ginko] Αποφασίζει ότι ο Ginko θα παραμείνει ζωντανός κατα την "δευτερα παρουσια"
ΔΞ/ΔΑ for the other stuff

f*ck medicine. I want to be a ninja.
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 19:47
Hurt: Domyouji Tsukasa
[-02 Tsukasa] Και μόνο η ύπαρξή της Rei δημιουργεί κατάθλιψη στον Tsukasa.
New: Hajime Saito :3
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 19:50
Hurt: Ippo
Rei: Και μόνο η ύπαρξή της Rei δημιουργεί κατάθλιψη στον Tsukasa. [-2 Tsukasa]
Nu: Genjo Sanzo
Κανονικά θα ψήφιζα Spike Spiegel, ο οποίος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μου χαρακτήρες, αλλά σας έχει φοβηθεί το μάτι μου. Ό,τι αγαπάω μου το ψοφάτε. Ψηφίζω λοιπόν κι εγώ Genjo Sanzo που δε με νοιάζει μία τι θα πάθει.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 20:27
Ό,τι αγαπάω μου το ψοφάτε.
Ψιτ φίλε, κοίτα μία τι έχεις στείλει στο νεκροταφείο.
+1 Ippo
-1 Haruhi
[-02 Tsukasa]
New: SAITO !!!!!
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 20:32
Heal: Rena
New: Spike Spiegel
[+02 Ginko] Αποφασίζει ότι ο Ginko θα παραμείνει ζωντανός κατα την "δευτέρα παρουσία".
Ίσως έφταιγαν τα αρνητικά σχόλια που έκανε μια Tsukasa-supporter για την ReiΔεεεεεεεεεεν το πιστευω!!!! Το τελος της Haruhi είναι τόσο κοντά, και ομως αυτή κάποτε πήγαινε για να γίνει θεα του παιχνιδιού. Πώς γυρίζουν όλα ανάποδα. Οπως φαίνεται οι haruhi-fans αποχωρησαν απο τον πόλεμο, αλλα όχι οι haters. Μηπως ήρθε το τέλος για τη haruhi?(btw η Mikuru τα τίναξε)
Οσον αφορά τους Rei-fans(οι οποιοι δεν ξέρω τι έχουν με τον Tsukasa, ελε0ς πια...) έχουμε ευχάριστα νέα. Η καταθλιπτική και γλυκειά Rei πήρε το πρώτο της god mode.
δίπλα από κάθε hurt XD
Τώρα γενικά δεν τον ξέρουν τον Tsukasa οπότε είναι η εύκολη λύση σε αυτούς που δεν ξέρουν που να ρίξουν το hurt τους
Η Haruhi έχει ακόμα εδώ κρατάει ο Ippo XD
btw try a Gundam pilots theam for new character next time
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 21:08
Λίστα χαρακτήρων που μου ψοφήσατε.Ψιτ φίλε, κοίτα μία τι έχεις στείλει στο νεκροταφείο.
Θα έπρεπε να χαίρεσαι για την Haruhi, ήταν η μόνη που έκατσε από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι τώρα.!
Τέλος πάντων, το κρίμα στο λαιμό κάποιων που αντί να δώσουν smite στον Ippo, το έδιναν σε Chiyo-chan/Konata.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 21:18
hurt haruhi
+2 Ginko
ΔΞ/ΔΑ
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 21:53
Heal Haruhi
Hurt Ippo
+2 Ginko
(for the record i have no prob with Tsukasa,it was vengeance for hurting Rei
NEW:Saito ftw!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Me loves Neliel: 06 Σεπτέμβριος 2008 - 22:37
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 22:25
heal haruhi
hurt ippo
+2 ginko
new:Genjo Sanzo
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ioanna-chan: 06 Σεπτέμβριος 2008 - 22:36
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 22:33

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 22:48
-εφτασεεεε
Ηeal: Kusuri Uri-sama
Hurt: Ippo
New: Genjo Sanzo
[+02 Ginko] Αποφασίζει ότι ο Ginko θα παραμείνει ζωντανός κατα την "δευτερα παρουσια"
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LucyBR: 06 Σεπτέμβριος 2008 - 23:44
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 23:17
Hurt: Tsukasa
[+02 Ginko] Αποφασίζει ότι ο Ginko θα παραμείνει ζωντανός κατα την "δευτέρα παρουσία".
Nu: Hajime Saito

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 23:25
Hurt:Ippo
[-02 Tsukasa] Και μόνο η ύπαρξή της Rei δημιουργεί κατάθλιψη στον Tsukasa.
New:Spike!!!

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο