Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Rapidshare

• Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 17:30

Λοιπον πριν λιγες μερες μου ειπε καποιος για ενα προγραμα που χρεισημοποιει στο rapidshare στο οποιο πετας μεσα τα link που θες και αυτο τα κανει ολα αυτοματα. Το προβλημα ειναι οτι εχω να τον δω καιρο και δεν εχω το τηλ για να τον ρωτησω!
Γι'αυτο μηπος ξερει κανενας παρομοιο προγραμματακι και απο που μπορω να το κατεβασω?
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#2 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 17:52

Το καλυτερο και εφοσον έχεις Premium Account ειναι το flashget.
Μετα απο αυτο και πιο ελαφρυ ειναι το USD .

Απο το FAQ του Rapidshare

Which download-accelerators can I use?

Right now we have tested the following programs successfully: GetRight, FlashGet, GoZilla and IDM.
Please notice that due to the nature of the TCP-protocol and the fact that some download managers are poorly designed, its possible that your download logs show more traffic than you have evidently downloaded. However, this is not a bug within RapidShare because we log exactly the traffic leaving our network. The more streams you use in parallel, the more "overhead-traffic" might be logged.

Επίσης για να δεχεται το rapidshare το flashget πρέπει να προσθεσεις τους κωδικούς
του login σου.βαζω μια φωτο πως περίπου γινεται.

ImageShack - Hosting :: rapidfm7.jpg

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#3 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2008 - 18:29

διαφωνώ με τον gaara έχω δοκιμάσει και τα 2 που είπε άλλα χρησιμοποιώ rapget με έχει βολέψει πολύ περισότερο και είναι και πολύ ελαφρύ
anyway δοκίμασε τα όλα και κράτα όποιο θες :P

#4 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 22:26

Το καλυτερο και εφοσον έχεις Premium Account ειναι το flashget.
Μετα απο αυτο και πιο ελαφρυ ειναι το USD .

Απο το FAQ του Rapidshare

Επίσης για να δεχεται το rapidshare το flashget πρέπει να προσθεσεις τους κωδικούς
του login σου.βαζω μια φωτο πως περίπου γινεται.

ImageShack - Hosting :: rapidfm7.jpg

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#5 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 22:32

Rapidfox | RapidShare Search Engine[/URL] κατ' εμε το καλυτερο:nod:

το rapidfox το μόνο που κάνει είναι custom search κάτι που μπορείς να κάνεις και μόνος σου από τον γουγλι γράφοντας αυτό που θές να ψάξεις και intext:rapidsearch.com/files στο τέλος

#6 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 23:36

Σωστα :kakashithumbup::kakashithumbup: απλως το προγραμμα στο κανει μονο του.....:)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#7 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2008 - 20:04

κατι ακυρο
τι λετε;
αξιζει να αγορασω rapidshare account ?
το σκεφτομαι καιρο κ μ φαινεται πως αξιζει πολυ
εσεις που εχετε, τι ταχυτητες πιανετε;
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#8 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2008 - 20:11

διαφωνώ με τον gaara έχω δοκιμάσει και τα 2 που είπε άλλα χρησιμοποιώ rapget με έχει βολέψει πολύ περισότερο και είναι και πολύ ελαφρύ
anyway δοκίμασε τα όλα και κράτα όποιο θες :P

Ναι, μολις το δοκιμασα κι εγω και ειναι πολυ ανετο.....
Ουφ, επιτελους κατι χρησιμο! Ειχα κουρασει πολυ τον καρπο μου..:nod:

Edit:

κατι ακυρο
τι λετε;
αξιζει να αγορασω rapidshare account ?
το σκεφτομαι καιρο κ μ φαινεται πως αξιζει πολυ
εσεις που εχετε, τι ταχυτητες πιανετε;

Ναι ειναι καλυτερο απ'το να κατεβαζεις free. Μπορεις να κατεβαζεις οσα θες και ειναι αρκετα γρηγορο, δεν ξερω ακριβως την ταχυτητα.
Πληρωνω 16 ευρω καθε τρεις μηνες.

#9 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2008 - 20:12

Στο USD μπορείς να βάλει χρονοδιάγραμμα μετά από κάθε λήψη να σου αλλάζει την IP και επόμενως να μην χρειάζεσε τόσο λεπτά αναμονής για το επόμενο link. Αυτό βέβαια δεν είναι και τόσο βολικό.
Το καλύτερο είναι να μοιραστείς ένα account με 2 φίλους (αν τους εμπιστεύεσε ;P)
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#10 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2008 - 02:59

Αν εχεις φιλε ετοιμα λινκ παρε θα κατεβασεις πολυ πραμα.λοιπον πηρα πρεμιουμ στο ραπιντ ξερει κανεις κανα λινκ για σειρες ανιμε ,σειρες αμερικανικες ,ταινιες κτλ?

#11 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 17:08

Ψάξε στο google και θα βρεις σίγουρα κάποια μηχανή αναζήτησης για το RapidShare ;)

#12 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 18:10

Όπως είπε και ο τρυνκςςςξ2 με ενα γκογκλιν βρίσκεις μπόλικα πραγματάκια αλλά έχει πέσει πολύ διαφήμιση τελευταία και σε σπαμμάρει με άχρηστα λινκς στις πρώτες σελίδεσ οπότε άν δεν έχεισ βρεί ήδη φορουμς/σαιτς κλπ ψάξε κυρίος για τίποτα μπλογκς όπου ύπάχουν θεούληδες που ανεβάζουν τα πάντα :)