Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#946 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 July 2010 - 17:55

Επίσης προβλέπω σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη η κατανάλωση χταποδιου στα κάρβουνα να ανεβαίνει κατακόρυφα...

xbJ3b2w.jpeg

#947 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 July 2010 - 18:17

Αυτό το χταπόδι που είναι που θέλω να του δώσω κάτι να μου συμπληρώσει? Τ^Τ

Posted Image

Εγώ λάτρεψα το παιχνίδι ανάμεσα σε Γκάνα και Ουρουγουάη. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο οι λόγοι σχετίζονται με το άθλημα αυτό καθε αυτό αλλά ήταν το μοναδικό πράγμα από αυτό το Mundial που μου έκανε εντύπωση.

#948 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 12 July 2010 - 18:51

η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα?

To ενα κανει τ' αλλο :P

Εγώ λάτρεψα το παιχνίδι ανάμεσα σε Γκάνα και Ουρουγουάη. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο οι λόγοι σχετίζονται με το άθλημα αυτό καθε αυτό αλλά ήταν το μοναδικό πράγμα από αυτό το Mundial που μου έκανε εντύπωση.

+1
Eιχε μεγαλο suspense...

2bbd14fc.jpg

#949 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 12 July 2010 - 19:19

επρεπε να περασει η Ελλαδα να ακουσω τον Παπαδημητριου. Ποιος ξερει τι θησαυροι της ελληνικης εκφραστικοτητας χαθηκαν ετσι.....

Ελπιζω να ειναι στην ΕΡΤ και να προκριθει η Ελλαδα ξανα ή έστω στο Ευρωπαικο του 2012 να τον ξανακουσω.

#950 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 12 July 2010 - 19:40

Επίσης προβλέπω σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη η κατανάλωση χταποδιου στα κάρβουνα να ανεβαίνει κατακόρυφα...

συστηνω μια ψαροταβερνα στην νοτιοανατολικη κερκυρα,στη μπουκαρη. Ο τυπος τα κανει μουρλια. Σαν τις φανταστικες χαμενες ευκαιριες του τελικου. 2 φορες να φευγει η μπαλα ψηλα μετα απο προβολη 50cm απο το τερμα δεν ειναι λιγο. Για να μην πω για την κωλοφαρδια του ζουζουνιαρη κασιγιας...

#951 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 12 July 2010 - 22:18

μιας και (επειτα απο επιτελους μια βδομαδα) βρηκα ιντερνετ σε κατι θειους στη λευκωσια θα πω τη γνωμη μου και γω για τον τελικο και το μουντιαλ..

προσωπικα ημουν με τα μπουνια ολανδια.. το παιχνιδι δεν αξιζε (αν και το ξεραμε ολοι οτι δεν θα αξιζε) αλλα τουλαχιστον μετα την παρουσιαση των ομαδων στα 2 ημιχρονα επρεπε να πηγαινε πεναλντυ..
ολο το ματσ κρηθικε απο αυτον τον καραγκιοζη @@ρα καρ3ολ* διαιτητη, τοσα ματσ ειδαμε μαπα διαιτητες κοτζαμ φιφα δεν μπορουσε να βαλει εναν της προκοπης.
οι ισπανοι αφου ειδαν οτι οι επιθεσεις δεν περνουσαν αρχησαν το θεατρο.. μερικες αδικες καρτες και μπολικες βουτες απο τους ισπανους χωρις καμια τιμωρια...
χαρακτηριστικες σκηνες ο ρομπεν να περναει τους 2 και να ετοιμαζετε για τετ-α-τετ και να τον τραβα ο πουγιολ, κανενα φαουλ και κιτρινη μισο λεπτο μετα για διαμαρτιριες στον ρομπεν.. βουτια αλλα καραγκουνης και κοκκινη στο τελος.. κορνερ που δεν εδωσε σε καθυστερισεις (τελικος μοντιαλ και τελευταια παραταση και δεν δεινεις ξεκαθαρο κορνερ?:madtodeath:)..
(ναι δεν τη συμπαθω καθολου την ισπανια.. ειδικα μετα την ηττα απο την ελβετια και την εκνευριστικη συμπαθια ολωνων γι αυτην)
με δυο λογια αθλια η διαιτησια.. αθλιος ο τελικος και οι ομαδες που περασαν.. ο μικρος τελικος κλασης ανωτερος και προφανως καλυτερος παιχτης του μουντιαλ στο συνολο ανετα ο φορλαν
κριμα με το μαυρο το χαλι των ευρωπαικων ομαδων που δεν βλεπουμε μπαλα. κριμα που δεν περασε τελικο ουρουγουαι η αργεντινη. κριμα που δεν το πηρε η ολανδια. κριμα που νικησε το καταραμενο χταποδι (:Blissfull:).
θα μου λειψουν οι βουβουζελες, μπορει να τις καταριεστε αλλα ειχα τρελο χαβαλε φετος με αυτες και αν μη τι αλλο καλυτερα απο τα μπινελικοσυνθηματα των ελληνικων γηπεδων.
επισις θεικοι ηταν οι θεατες και οι φανς των ομαδων αλλα και οι ακυροι αφρικανοι που πηγαιναν απλα για το χαβαλε..

#952 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 13 July 2010 - 16:52

Μετριο το mundial σα συνολο, στο champions league φετος ειδαμε λιγο καλυτερη μπαλα.

Φυγαμε για mundobasket τωρα :8):

qzMHWHd.png

#953 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 13 July 2010 - 16:56

Ο matassos με έβγαλε από τον κόπο να γράψω τις εντυπώσεις μου από το mundial, μιας και συμφωνώ σχεδόν σε όλα.

Ένα πράγμα θα προσθέσω. Ο τελικός που είδαμε ήταν μακράν ο χειρότερος τελικός που έχω δει, freaking ever. Όχι επειδή κέρδισε η Ισπανία, don't get me wrong. Έτσι όπως έπαιξε η Ολλανδία, από ένα σημείο και πέρα έπαψα να τους υποστηρίζω κι αυτούς, και απλά περίμενα να τελειώσει το ρημάδι. Ήταν ένας τελικός με φτωχότατο θέαμα, γεμάτος με σκόπιμα σκληρά φάουλ, ελεεινή διαιτισία, και μόνο ένα γκολ μέσα σε 120+ λεπτά. Όλα αυτά μαζί. Πόσο πιο άθλιος μπορεί να είναι ένας αγώνας; Σιχτίρ και οι δυο τους.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#954 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 13 July 2010 - 17:13

μιας και (επειτα απο επιτελους μια βδομαδα) βρηκα ιντερνετ σε κατι θειους στη λευκωσια θα πω τη γνωμη μου και γω για τον τελικο και το μουντιαλ..

προσωπικα ημουν με τα μπουνια ολανδια.. το παιχνιδι δεν αξιζε (αν και το ξεραμε ολοι οτι δεν θα αξιζε) αλλα τουλαχιστον μετα την παρουσιαση των ομαδων στα 2 ημιχρονα επρεπε να πηγαινε πεναλντυ..
ολο το ματσ κρηθικε απο αυτον τον καραγκιοζη @@ρα καρ3ολ* διαιτητη, τοσα ματσ ειδαμε μαπα διαιτητες κοτζαμ φιφα δεν μπορουσε να βαλει εναν της προκοπης.
οι ισπανοι αφου ειδαν οτι οι επιθεσεις δεν περνουσαν αρχησαν το θεατρο.. μερικες αδικες καρτες και μπολικες βουτες απο τους ισπανους χωρις καμια τιμωρια...
χαρακτηριστικες σκηνες ο ρομπεν να περναει τους 2 και να ετοιμαζετε για τετ-α-τετ και να τον τραβα ο πουγιολ, κανενα φαουλ και κιτρινη μισο λεπτο μετα για διαμαρτιριες στον ρομπεν.. βουτια αλλα καραγκουνης και κοκκινη στο τελος.. κορνερ που δεν εδωσε σε καθυστερισεις (τελικος μοντιαλ και τελευταια παραταση και δεν δεινεις ξεκαθαρο κορνερ?:madtodeath:)..
(ναι δεν τη συμπαθω καθολου την ισπανια.. ειδικα μετα την ηττα απο την ελβετια και την εκνευριστικη συμπαθια ολωνων γι αυτην)
με δυο λογια αθλια η διαιτησια.. αθλιος ο τελικος και οι ομαδες που περασαν.. ο μικρος τελικος κλασης ανωτερος και προφανως καλυτερος παιχτης του μουντιαλ στο συνολο ανετα ο φορλαν
κριμα με το μαυρο το χαλι των ευρωπαικων ομαδων που δεν βλεπουμε μπαλα. κριμα που δεν περασε τελικο ουρουγουαι η αργεντινη. κριμα που δεν το πηρε η ολανδια. κριμα που νικησε το καταραμενο χταποδι (:Blissfull:).
θα μου λειψουν οι βουβουζελες, μπορει να τις καταριεστε αλλα ειχα τρελο χαβαλε φετος με αυτες και αν μη τι αλλο καλυτερα απο τα μπινελικοσυνθηματα των ελληνικων γηπεδων.
επισις θεικοι ηταν οι θεατες και οι φανς των ομαδων αλλα και οι ακυροι αφρικανοι που πηγαιναν απλα για το χαβαλε..

Εντάξει ολλανδόφιλος με χίλια είσαι, λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει, θέατρα :sigh2:, οι Ολλανδοί άξιζανε μια κόκκινη σίγουρα μην πω 2 και παίξανε καταστροφικό ποδόσφαιρο και όχι δημιουργικό.
Posted Image

#955 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 13 July 2010 - 17:24

Η Ολλανδία άξιζε κόκκινη κάρτα στην κλωτσιά στο στέρνο που postαρε κάποιος πριν κάμποσες σελίδες, και δεν δώθηκε... αλλά... από κει και πέρα, ο διαιτητής ήταν σε γελοίο βαθμό υπέρ της Ισπανίας.

Κανείς από τους δύο δεν έπαιξε δημιουργικό ποδόσφαιρο. Άρπα τον ένα και βάρα τον άλλον ήταν. Ουσιαστικά, το καρτοβόλο του διαιτητή καθόρισε την έκβαση του παιχνιδιού. Lamer than lame.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#956 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 13 July 2010 - 17:44

Εντάξει ολλανδόφιλος με χίλια είσαι, λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει, θέατρα :sigh2:, οι Ολλανδοί άξιζανε μια κόκκινη σίγουρα μην πω 2 και παίξανε καταστροφικό ποδόσφαιρο και όχι δημιουργικό.

καλα ενω το χτυπημα εκτος φασης, το σκονταγμα του επιθετικου της ισπανιας που επεσε απο μονος του και ζητουσε φαουλ ή οπως προειπα το ξεκαθαρο φαουλ για κιτρινη του πουγιολ οταν σταματησε τοον ρομπεν δεν αξιζαν καρτα..
και οντος ημουν τρομερα ολανδοφιλος και ενας παραγοντας γι αυτο ήταν η εκνευριστικη ισπανοφιλια ολονων, ακομη και ο εκφωνητης απο την αρχη του αγωνα φανηκε..

πλακα πλακα ομως στο θρεντ γεμισαμε ανετα 30+ σελιδες στη διαρκεια αυτου του μηνα μουντιαλ!
αντε τον επομενο επιθεση στο θρεντ μπασκετ για το μουντομπασκετ οπου η ελλαδα εκει δεν παιζει για να παιζει:ballumad:

#957 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 17 July 2010 - 22:55

http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=31083

-_-

Posted Image

#958 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 17 July 2010 - 23:15

Χαβαλετζίδικο ήταν εντάξει, ίσα ίσα που ακούμπησαν ο ένας τα χείλη του άλλου. Δεν είναι σαν την πικ Pique x Ibraimovic:hihi2:
Posted Image

#959 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 July 2010 - 23:50

Εδειξε και τα "παπουτσια" του, για να δειξει πως παιζει στην Arsenal....μεχ...

#960 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 24 July 2010 - 01:41

Yatta! Πήραμε Ριέρα!!!