Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ποδόσφαιρο
Posted 12 July 2010 - 17:55
Posted 12 July 2010 - 18:17

Εγώ λάτρεψα το παιχνίδι ανάμεσα σε Γκάνα και Ουρουγουάη. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο οι λόγοι σχετίζονται με το άθλημα αυτό καθε αυτό αλλά ήταν το μοναδικό πράγμα από αυτό το Mundial που μου έκανε εντύπωση.
Posted 12 July 2010 - 18:51
To ενα κανει τ' αλλοη κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα?

+1Εγώ λάτρεψα το παιχνίδι ανάμεσα σε Γκάνα και Ουρουγουάη. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο οι λόγοι σχετίζονται με το άθλημα αυτό καθε αυτό αλλά ήταν το μοναδικό πράγμα από αυτό το Mundial που μου έκανε εντύπωση.
Eιχε μεγαλο suspense...
Posted 12 July 2010 - 19:19
Ελπιζω να ειναι στην ΕΡΤ και να προκριθει η Ελλαδα ξανα ή έστω στο Ευρωπαικο του 2012 να τον ξανακουσω.
Posted 12 July 2010 - 19:40
Επίσης προβλέπω σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη η κατανάλωση χταποδιου στα κάρβουνα να ανεβαίνει κατακόρυφα...
συστηνω μια ψαροταβερνα στην νοτιοανατολικη κερκυρα,στη μπουκαρη. Ο τυπος τα κανει μουρλια. Σαν τις φανταστικες χαμενες ευκαιριες του τελικου. 2 φορες να φευγει η μπαλα ψηλα μετα απο προβολη 50cm απο το τερμα δεν ειναι λιγο. Για να μην πω για την κωλοφαρδια του ζουζουνιαρη κασιγιας...
Posted 12 July 2010 - 22:18
προσωπικα ημουν με τα μπουνια ολανδια.. το παιχνιδι δεν αξιζε (αν και το ξεραμε ολοι οτι δεν θα αξιζε) αλλα τουλαχιστον μετα την παρουσιαση των ομαδων στα 2 ημιχρονα επρεπε να πηγαινε πεναλντυ..
ολο το ματσ κρηθικε απο αυτον τον καραγκιοζη @@ρα καρ3ολ* διαιτητη, τοσα ματσ ειδαμε μαπα διαιτητες κοτζαμ φιφα δεν μπορουσε να βαλει εναν της προκοπης.
οι ισπανοι αφου ειδαν οτι οι επιθεσεις δεν περνουσαν αρχησαν το θεατρο.. μερικες αδικες καρτες και μπολικες βουτες απο τους ισπανους χωρις καμια τιμωρια...
χαρακτηριστικες σκηνες ο ρομπεν να περναει τους 2 και να ετοιμαζετε για τετ-α-τετ και να τον τραβα ο πουγιολ, κανενα φαουλ και κιτρινη μισο λεπτο μετα για διαμαρτιριες στον ρομπεν.. βουτια αλλα καραγκουνης και κοκκινη στο τελος.. κορνερ που δεν εδωσε σε καθυστερισεις (τελικος μοντιαλ και τελευταια παραταση και δεν δεινεις ξεκαθαρο κορνερ?

(ναι δεν τη συμπαθω καθολου την ισπανια.. ειδικα μετα την ηττα απο την ελβετια και την εκνευριστικη συμπαθια ολωνων γι αυτην)
με δυο λογια αθλια η διαιτησια.. αθλιος ο τελικος και οι ομαδες που περασαν.. ο μικρος τελικος κλασης ανωτερος και προφανως καλυτερος παιχτης του μουντιαλ στο συνολο ανετα ο φορλαν
κριμα με το μαυρο το χαλι των ευρωπαικων ομαδων που δεν βλεπουμε μπαλα. κριμα που δεν περασε τελικο ουρουγουαι η αργεντινη. κριμα που δεν το πηρε η ολανδια. κριμα που νικησε το καταραμενο χταποδι (

θα μου λειψουν οι βουβουζελες, μπορει να τις καταριεστε αλλα ειχα τρελο χαβαλε φετος με αυτες και αν μη τι αλλο καλυτερα απο τα μπινελικοσυνθηματα των ελληνικων γηπεδων.
επισις θεικοι ηταν οι θεατες και οι φανς των ομαδων αλλα και οι ακυροι αφρικανοι που πηγαιναν απλα για το χαβαλε..
Posted 13 July 2010 - 16:52
Φυγαμε για mundobasket τωρα

Posted 13 July 2010 - 16:56
Ένα πράγμα θα προσθέσω. Ο τελικός που είδαμε ήταν μακράν ο χειρότερος τελικός που έχω δει, freaking ever. Όχι επειδή κέρδισε η Ισπανία, don't get me wrong. Έτσι όπως έπαιξε η Ολλανδία, από ένα σημείο και πέρα έπαψα να τους υποστηρίζω κι αυτούς, και απλά περίμενα να τελειώσει το ρημάδι. Ήταν ένας τελικός με φτωχότατο θέαμα, γεμάτος με σκόπιμα σκληρά φάουλ, ελεεινή διαιτισία, και μόνο ένα γκολ μέσα σε 120+ λεπτά. Όλα αυτά μαζί. Πόσο πιο άθλιος μπορεί να είναι ένας αγώνας; Σιχτίρ και οι δυο τους.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 13 July 2010 - 17:13
Εντάξει ολλανδόφιλος με χίλια είσαι, λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει, θέατραμιας και (επειτα απο επιτελους μια βδομαδα) βρηκα ιντερνετ σε κατι θειους στη λευκωσια θα πω τη γνωμη μου και γω για τον τελικο και το μουντιαλ..
προσωπικα ημουν με τα μπουνια ολανδια.. το παιχνιδι δεν αξιζε (αν και το ξεραμε ολοι οτι δεν θα αξιζε) αλλα τουλαχιστον μετα την παρουσιαση των ομαδων στα 2 ημιχρονα επρεπε να πηγαινε πεναλντυ..
ολο το ματσ κρηθικε απο αυτον τον καραγκιοζη @@ρα καρ3ολ* διαιτητη, τοσα ματσ ειδαμε μαπα διαιτητες κοτζαμ φιφα δεν μπορουσε να βαλει εναν της προκοπης.
οι ισπανοι αφου ειδαν οτι οι επιθεσεις δεν περνουσαν αρχησαν το θεατρο.. μερικες αδικες καρτες και μπολικες βουτες απο τους ισπανους χωρις καμια τιμωρια...
χαρακτηριστικες σκηνες ο ρομπεν να περναει τους 2 και να ετοιμαζετε για τετ-α-τετ και να τον τραβα ο πουγιολ, κανενα φαουλ και κιτρινη μισο λεπτο μετα για διαμαρτιριες στον ρομπεν.. βουτια αλλα καραγκουνης και κοκκινη στο τελος.. κορνερ που δεν εδωσε σε καθυστερισεις (τελικος μοντιαλ και τελευταια παραταση και δεν δεινεις ξεκαθαρο κορνερ?)..
(ναι δεν τη συμπαθω καθολου την ισπανια.. ειδικα μετα την ηττα απο την ελβετια και την εκνευριστικη συμπαθια ολωνων γι αυτην)
με δυο λογια αθλια η διαιτησια.. αθλιος ο τελικος και οι ομαδες που περασαν.. ο μικρος τελικος κλασης ανωτερος και προφανως καλυτερος παιχτης του μουντιαλ στο συνολο ανετα ο φορλαν
κριμα με το μαυρο το χαλι των ευρωπαικων ομαδων που δεν βλεπουμε μπαλα. κριμα που δεν περασε τελικο ουρουγουαι η αργεντινη. κριμα που δεν το πηρε η ολανδια. κριμα που νικησε το καταραμενο χταποδι ().
θα μου λειψουν οι βουβουζελες, μπορει να τις καταριεστε αλλα ειχα τρελο χαβαλε φετος με αυτες και αν μη τι αλλο καλυτερα απο τα μπινελικοσυνθηματα των ελληνικων γηπεδων.
επισις θεικοι ηταν οι θεατες και οι φανς των ομαδων αλλα και οι ακυροι αφρικανοι που πηγαιναν απλα για το χαβαλε..

Posted 13 July 2010 - 17:24
Κανείς από τους δύο δεν έπαιξε δημιουργικό ποδόσφαιρο. Άρπα τον ένα και βάρα τον άλλον ήταν. Ουσιαστικά, το καρτοβόλο του διαιτητή καθόρισε την έκβαση του παιχνιδιού. Lamer than lame.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 13 July 2010 - 17:44
καλα ενω το χτυπημα εκτος φασης, το σκονταγμα του επιθετικου της ισπανιας που επεσε απο μονος του και ζητουσε φαουλ ή οπως προειπα το ξεκαθαρο φαουλ για κιτρινη του πουγιολ οταν σταματησε τοον ρομπεν δεν αξιζαν καρτα..Εντάξει ολλανδόφιλος με χίλια είσαι, λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει, θέατρα
, οι Ολλανδοί άξιζανε μια κόκκινη σίγουρα μην πω 2 και παίξανε καταστροφικό ποδόσφαιρο και όχι δημιουργικό.
και οντος ημουν τρομερα ολανδοφιλος και ενας παραγοντας γι αυτο ήταν η εκνευριστικη ισπανοφιλια ολονων, ακομη και ο εκφωνητης απο την αρχη του αγωνα φανηκε..
πλακα πλακα ομως στο θρεντ γεμισαμε ανετα 30+ σελιδες στη διαρκεια αυτου του μηνα μουντιαλ!
αντε τον επομενο επιθεση στο θρεντ μπασκετ για το μουντομπασκετ οπου η ελλαδα εκει δεν παιζει για να παιζει

Posted 17 July 2010 - 23:50
Posted 24 July 2010 - 01:41