Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#421 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 15:21

No Japan !!!!!!!!!!!!!!:roar: Ο Okubo ήταν όσο καλός ήταν ο μανγκάκα :P(όχι του Soul Eater)
Πιστεύω πως σαν Ελλάδα θα τους κερδίζαμε. Μας έχει κάτσει και η πιο φορμαρισμένη ομάδα από τους δυνατούς.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 19 Ιούνιος 2010 - 15:36

Δημοσιευμένη  εικόνα

#422 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 15:29

δεν έπαιξε ωραία η ιαπωνία, ούτε η ολλανδία μου άρεσε. η τελευταία φάση που έκανε εκείνος ο ιάπωνας έπρεπε να μπει όμως ρε γαμώτο

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#423 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 17:08

Καλα οι αλλοι ας κοιτανε τα χαλια τους που δεν μπορουν να παρουν τη Σερβια (Γερμανοι) και οι αλλοι την Αλγερια (Αγγλοι). Ας κανουν το φλοκο τους και να πιουν τη γκαζοζα τους.

ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!

Οταν η ομαδα κερδιζει θα ειναι θεοι και οταν θα χανει θα τους κραζουμε.
ή του υψους ή του βαθους... γιατι ετσι γουσταρουμε.

+1 απο εμενα οτι γουσταρουμε θα κανουμε

(ολλανδια-ιαπωνια μαπα)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#424 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 18:33

Oταν ημουν μικρη εβλεπα πιο πολυ, τωρα εχω να δω απο το euro 2004 και τον τελικο του προηγουμενου mundial. :P
Η οικογενεια μου ειναι καθαρα μη-ποδοσφαιροφιλη. Παιζει να εχω δει πιο πολλους αγωνες και απο τον αδερφο μου. :hahaha:

In other news αυτο το over-hype που μας δερνει και οι τρελοι πανηγυρισμοι οταν νικησαμε τη Νιγηρία μας εχουν κανει ρεζιλι διεθνως. Μολις διαβαζα σε αμερικανικο forum οτι ο κοσμος δεν μας συμπαθει μονο και μονο επειδη ειμαστε annoying little bitches που νομιζουμε οτι σπασαμε το παγκοσμιο ρεκορ νικώντας εναν αγωνα.:dazed:

Posted Image

Oσο για τον αγωνα της Ελλαδας με την Νιγηρια μπραβο στον digitaltracker που τα λεει ολα με το ονομα τους.

Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#425 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 21:07

go Danmark:ballumad:

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#426 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 21:19

επιτελους χορτασαμε μπαλιτσααααα, αλλη μια φορα ο ετο απεδειξε οτι οταν του δεινονται ευκαιριες μαγευει..
go cameroon!

#427 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 22:29

eat this Cameroon!

αντε να πατησουμε κατω και την Ιαπωνια στον επομενο αγωνα!:hehe:

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#428 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2010 - 10:41

χαίρομαι που βλέπω πως δεν είμαι ο μονος που υποστηρίζει τους Danes σε αυτό το παγκόσμιο, από την στιγμή που αποκλείστηκε η σουηδία η δανία είναι η επομενη επιλογή. ούτος η άλλος έχουνε μάλλον τον πιο γνήσιο ύμνο ever. τον αγώνα δεν κατάφερα να τον δω με μεγάλη προσοχή (είχα την tv αναμένει μπροστά μου αλλα και κόσμο σπίτι οποτε δεν πολιπροσεχα) αλλα όσο είδα και το cameroon δεν φάνηκε να παίζει άσχημα, στην επομενη αγωνιστική θα είμαι σε δίλημμα:
Spoiler:

#429 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2010 - 11:34

Και εγω τους συμπαθω τους Δανους, αλλα η Ιαπωνια προηγητε xd

Ελπιζω σε πραγματικο θεαμα σημερα απο Βραζιλια-Ακτη ελεφαντοστου.

qzMHWHd.png

#430 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2010 - 11:45

ούτος η άλλος έχουνε μάλλον τον πιο γνήσιο ύμνο ever.

Wat.

Anyway, ήθελα να πω ότι δεν καταλαβαίνω τη συμπάθεια πολλών από σας για την Ιαπωνία. Ναι, έρχονται από τη χώρα που κάνει τα anime, αλλά αυτό δεν τους κάνει και ομαδάρα. Ούτε θέαμα προσφέρουν ούτε τίποτα.

Άντε να δούμε τι θα κάνει η Βραζιλία σήμερα...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#431 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2010 - 11:56

Wat.

Anyway, ήθελα να πω ότι δεν καταλαβαίνω τη συμπάθεια πολλών από σας για την Ιαπωνία. Ναι, έρχονται από τη χώρα που κάνει τα anime, αλλά αυτό δεν τους κάνει και ομαδάρα. Ούτε θέαμα προσφέρουν ούτε τίποτα.

Αν εσυ δεν αποκαλεις αυτο θεαμα... τοτε τι να πω....

Posted Image

Seriously now, καλη ομαδουλα εχουν. Ενταξει δεν παραγουν και πολυ θεαμα... αλλα το παλευουν.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#432 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2010 - 11:59

χαίρομαι που βλέπω πως δεν είμαι ο μονος που υποστηρίζει τους Danes σε αυτό το παγκόσμιο, από την στιγμή που αποκλείστηκε η σουηδία η δανία είναι η επομενη επιλογή. ούτος η άλλος έχουνε μάλλον τον πιο γνήσιο ύμνο ever. τον αγώνα δεν κατάφερα να τον δω με μεγάλη προσοχή (είχα την tv αναμένει μπροστά μου αλλα και κόσμο σπίτι οποτε δεν πολιπροσεχα) αλλα όσο είδα και το cameroon δεν φάνηκε να παίζει άσχημα, στην επομενη αγωνιστική θα είμαι σε δίλημμα:

Spoiler:

well yeaah i can see why..

Σουηδία

Spoiler:

Δανία

Spoiler:

Βασικά ποιο πολλές ελπίδες έχω να δώ μπάλα απο τους Ιβοριανούς παρά απο τη βραζιλία.. αντε να πάμε στα knock out να σφίξουν οι ποποί λίγο!

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#433 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2010 - 13:51

Πάντως ρε παιδιά κάτι που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση μέχρι στιγμής είναι τα σουτ που πάνε στο «γάμα». Συνήθως τέτοια σουτ είναι πανδύσκολο έως αδύνατο να τα αποκρούσει κάποιος τερματοφύλακας και όμως σε αυτό εδώ το Μουντιάλ δεν έχω δει ούτε ένα να μπαίνει. Όλοι μα όλοι έχουν σκιστεί να πιάνουν τα σουτ που πάνε στο γάμα!

Πως στο καλά γίνεται αυτό;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#434 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2010 - 16:49

φαίνεται πως λείπει ο Pirlo. αυτός ο Montolivo είναι κλάσης κατώτερος από τον Pirlo. anyways, μας βάλανε και goal με offside. κάναμε 2-3 καλές φάσεις αλλα δεν παίζουμε και πολύ ωραία για ali μια φορα. hope να φτιάξει στο δεύτερο ημίχρονο

EDIT: μα καλά πόσες αγκωνιές ρίχνουνε αυτοί η νέοζηλανδοί

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Azathoth: 20 Ιούνιος 2010 - 16:56

#435 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2010 - 16:50

Montolivo. Ποοο τι μου θυμισες τωρα...οταν επαιζα championship manager 2004 επερνα atalanta και ο montolivo ηταν απ τους καλητερους...

2bbd14fc.jpg