Πιστεύω πως σαν Ελλάδα θα τους κερδίζαμε. Μας έχει κάτσει και η πιο φορμαρισμένη ομάδα από τους δυνατούς.
Edited by D.Dragon, 19 June 2010 - 15:36.
Posted 19 June 2010 - 15:29
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 19 June 2010 - 17:08
Καλα οι αλλοι ας κοιτανε τα χαλια τους που δεν μπορουν να παρουν τη Σερβια (Γερμανοι) και οι αλλοι την Αλγερια (Αγγλοι). Ας κανουν το φλοκο τους και να πιουν τη γκαζοζα τους.
ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!
Οταν η ομαδα κερδιζει θα ειναι θεοι και οταν θα χανει θα τους κραζουμε.
ή του υψους ή του βαθους... γιατι ετσι γουσταρουμε.
Posted 19 June 2010 - 18:33
Oταν ημουν μικρη εβλεπα πιο πολυ, τωρα εχω να δω απο το euro 2004 και τον τελικο του προηγουμενου mundial.
Η οικογενεια μου ειναι καθαρα μη-ποδοσφαιροφιλη. Παιζει να εχω δει πιο πολλους αγωνες και απο τον αδερφο μου.
In other news αυτο το over-hype που μας δερνει και οι τρελοι πανηγυρισμοι οταν νικησαμε τη Νιγηρία μας εχουν κανει ρεζιλι διεθνως. Μολις διαβαζα σε αμερικανικο forum οτι ο κοσμος δεν μας συμπαθει μονο και μονο επειδη ειμαστε annoying little bitches που νομιζουμε οτι σπασαμε το παγκοσμιο ρεκορ νικώντας εναν αγωνα.
Posted 19 June 2010 - 21:07
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 19 June 2010 - 21:19
Posted 19 June 2010 - 22:29
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 20 June 2010 - 10:41
Posted 20 June 2010 - 11:34
Posted 20 June 2010 - 11:45
Wat.ούτος η άλλος έχουνε μάλλον τον πιο γνήσιο ύμνο ever.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 20 June 2010 - 11:56
Wat.
Anyway, ήθελα να πω ότι δεν καταλαβαίνω τη συμπάθεια πολλών από σας για την Ιαπωνία. Ναι, έρχονται από τη χώρα που κάνει τα anime, αλλά αυτό δεν τους κάνει και ομαδάρα. Ούτε θέαμα προσφέρουν ούτε τίποτα.
Posted 20 June 2010 - 11:59
χαίρομαι που βλέπω πως δεν είμαι ο μονος που υποστηρίζει τους Danes σε αυτό το παγκόσμιο, από την στιγμή που αποκλείστηκε η σουηδία η δανία είναι η επομενη επιλογή. ούτος η άλλος έχουνε μάλλον τον πιο γνήσιο ύμνο ever. τον αγώνα δεν κατάφερα να τον δω με μεγάλη προσοχή (είχα την tv αναμένει μπροστά μου αλλα και κόσμο σπίτι οποτε δεν πολιπροσεχα) αλλα όσο είδα και το cameroon δεν φάνηκε να παίζει άσχημα, στην επομενη αγωνιστική θα είμαι σε δίλημμα:
Spoiler:
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 20 June 2010 - 13:51
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 20 June 2010 - 16:49
Edited by Azathoth, 20 June 2010 - 16:56.
Posted 20 June 2010 - 16:50