Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#376 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 19:17

Γιατί ρε να μην φέρουμε ισοπαλία με την Αργεντινη 1,50 απόδοση δίνουν το Χ Ελλάδας-Αργεντινής!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#377 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 19:19

Γιατί ρε να μην φέρουμε ισοπαλία με την Αργεντινη 1,50 απόδοση δίνουν το Χ Ελλάδας-Αργεντινής!

Σε κοροιδευει η εταιρεια παντως, χανεις λεφτα..
Εκει που παιζω εχει 3,60 :tensai:

#378 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 19:23

Υπήρχε περίπτωση να λένε κάποιον Πουρουπουπού? :hahaha:

Καπως αργα, αλλα
[media]http://www.youtube.com/watch?v=RDymb6c3s24&feature=related[/media]

Με την Αργεντινη μας βλεπω για 3αρα.
Με την επικριση που εχει φαει ο Maradona δε τον βλεπω να μας χαριζει το match.

qzMHWHd.png

#379 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 19:24

Σε κοροιδευει η εταιρεια παντως, χανεις λεφτα..
Εκει που παιζω εχει 3,60 :tensai:

δεν παίζω στοιχημα στους Καρπετόπουλο-Πανούτσο το άκουσα!!:hot::

Δημοσιευμένη  εικόνα

#380 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 19:29

Έλατε ρε o Maradona είναι φίλος του Κόκκαλη:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#381 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 19:32

Έλατε ρε o Maradona είναι φίλος του Κόκκαλη:hahaha:

Που κολλάει αυτό,Ελλάδα-Αργεντινή παίζουμε κι οχι Ολυμπιακός- Boca Juniors :hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#382 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 19:34

το bwin 3,50 το εχει..

anyways ας πω την γνωμη μου κλασσικα..
1 εχω βαρεθει εντελως τους εκφωνητες, το πρωτο 10λεπτο ειχα πεθανει στα γελια με τις βλακειες που ακουγα μετα ομως καταντησε σπασαρχ1δ1κο.. εχε χαρη που εβλεπα και με αλλους το ματσ αλλιως θα το ειχα στο mute..
καταρχας δεν ξερω ποσοι το περνουν χαμπαρι αλλα ο εκφωνητης επηρεαζει παρα πολυ. μακαρι να μας βαζαν εναν νορμαλ εκφωνητη.. βαζουν επιτιδες αυτον τον τυπο για να τσιροκοπα με το παραμικρο και να δεινει προφανης πληροφοριες και σχολια (μιας και τους αγωνες τις εθνικης τους βλεπει και πολυς ανιδεος κοσμος).
οχι η ελλαδα δεν επεξε οπως νομιζουμε οτι επαιξε, δειτε τον αγωνα χωρις ηχο ή με αλλο ξενο σχολιαστη και θα καταλαβετε. ο τυπος δεν φωναζε για να εμψυχωσει την ομαδα αλλα για να εμψυχωσει τους τηλεθεατες, οφειλω να παραδεχτω οτι επαιξε πολυ ωραια το παιχνιδακι της η ερτ (οπως και με τον τυπο του πειρατικου πριν 6 χρονια)

ας ημαστε ηλικρινης, φαγαμε γκολαρα , μας επαιξε γερη μπλοφα ο επιθετικος, το σουτ δεν απεκρουοταν.. γενικως σε ολο το ματσ εκραζα το τερμα μας(1000 φορες χαλκιας) αλλα εδω ειπα οκ..

ε μετα εκεινη η κοκκινη ήταν δωρο θεου.. αν ειχαμε και κατι καλυτερο αντι για σαμαρα και γκεκα θα βαζαμε 5.. και ο τρομπας ο ρεχαγκελ οταν επιτελους εβαλε νινι τον εβαλε στην ακρη! αντι να τον βαλει κεντρο που ηταν ολοι κουρασμενοι, τον εθαψε στην γωνια του κορνερ..
τελος παντον νικησαμε, αυτο ειναι που μετραει.. (κριμα που δεν βαλαμε 3, μια φιλη μου ειχε πει οτι θα ρθει τσιτσιδη αν βαζαμε 3 :emptyonexg1:)

εχουμε ελπιδες να περασουμε, αν αποφασισει να ξαναρισκαρει ο ρεχαγκελ (πτου πτου) αν νικησει η κανει ισοπαλια η νιγηρια και αν αντεξουμε την αργεντινη που οπως ολες οσες εχουμε δει απο τον 2ο γυρο εχει φορτσαρει (τι εκανε παλι ο μαγος ο μεσι σημερα..) αν γινουν ολα αυτα και αν μας κατσει η βαθμολογια-γκολ...
ρεαλιστικα βλεπωντας το αυτη ηταν η πρωτη μας νικη και η μοναδικη για τα επομενα χρονια..

edit: α τερμα κολοφαρδο ηταν και το πρωτο γκολ (τυχερος ο αφρικανος θεατης που δεν το πετυχε, προ τα κει πηγαινε), συνεπως η τυχη επεξε τρελο ρολο σημερα, ελπιζω παντος οι παιχτες να αποκτυσουν αισιοδοξια μετα απο αυτο και να μην βγαινουν φοβησμενοι "μη φαμε γκολ και δεν μας νιαζει τιποτα αλλο" οπως ειναι παντα

#383 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 19:41

εχουμε ελπιδες να περασουμε, αν αποφασισει να ξαναρισκαρει ο ρεχαγκελ (πτου πτου) αν νικησει η κανει ισοπαλια η νιγηρια

actually no, με ισοπαλια την Νιγηριας ειμαστε 99% εξω, εκτος και αν νικησουμε(LOL).
Σε ισοβαθμια μετραει
1.Διαφορα goal (και εμεις και η Κορεα ειμαστε -1)
2.Goal (3 η κορεα, 2 εμεις)
3.Μεταξυ αγωνες

Αρα αν φερουμε και οι 2 Χ, πρεπει να ειμαστε 2-2 εμεις και 0-0 αυτοι, οι 3-3 και 1-1, καταλαβες.
Με λιγα λογια κλαφτα, θελουμε Νικη Νιγηριας οπωσδηποτε

qzMHWHd.png

#384 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 19:50

Μπορούμε να πάρουμε νίκη. Από εμάς αξαρτάται δεν καίγεται και η Αργεντινή για το παιχνίδι. Πρέπει να αποδειχθεί στο γήπεδο πως το θέλουμε περισσότερο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#385 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 19:53

Aμα δεν εχεις ακουσει την περιγραφη απο Χελακη δεν εχεις ακουσει τιποτα..
Μα τις χίλιες Βουβουζελες... #epic

#386 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 20:03

1) Έπρεπε να μείνουν με 10 παίχτες οι μάυροι ,να βάλουμε ένα γκολ ,να κοντέψουμε να φάμε και δεύτερο για να μπορέσουμε να νικήσουμε.Αργεί λίγο η ελληνική μηχανή να πάρει μπρος....

Πάντως ναι το δεύτερο ημίχρονο είχε ΜΠΑΛΑ.Γιατί μέχρι στιγμής άντε 4 αγώνες να είναι καλοί (δεν είδα το Αργεντινή-Κορέα δυστυχώς ,έγραφα εκείνη την ώρα)

2)Μαζέψτε τον Παυλάκη.Κόντεψε δύο φορές να πάθει έμφραγμα και άλλες δύο να πάθει καρδιακή προσβολή.Ο άνθρωπος θα πάθει τίποτα έτσι πως περιγράφει.

3)Χθες παίζει να άκουσα το πιο επικό για φέτος
" Ο προπονητής κάνει αλλάγή για να βάλει έναν ποδοσφαιριστή στη θέση του «τάδε»"

Σώπα ρε! Κι εγώ που νόμιζα ότι θα έβαζε μπασκετμπολίστα ή τενίστα! Μου τα χάλασε ο προπονητής!

Για να περάσουμε θέλουμε επειγόντως νίκη των Μαύρων και να μην βάλουν Γκολ οι Κορεάτες.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#387 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 20:12

το bwin 3,50 το εχει..

anyways ας πω την γνωμη μου κλασσικα..
1 εχω βαρεθει εντελως τους εκφωνητες, το πρωτο 10λεπτο ειχα πεθανει στα γελια με τις βλακειες που ακουγα μετα ομως καταντησε σπασαρχ1δ1κο.. εχε χαρη που εβλεπα και με αλλους το ματσ αλλιως θα το ειχα στο mute..
καταρχας δεν ξερω ποσοι το περνουν χαμπαρι αλλα ο εκφωνητης επηρεαζει παρα πολυ. μακαρι να μας βαζαν εναν νορμαλ εκφωνητη.. βαζουν επιτιδες αυτον τον τυπο για να τσιροκοπα με το παραμικρο και να δεινει προφανης πληροφοριες και σχολια (μιας και τους αγωνες τις εθνικης τους βλεπει και πολυς ανιδεος κοσμος).
οχι η ελλαδα δεν επεξε οπως νομιζουμε οτι επαιξε, δειτε τον αγωνα χωρις ηχο ή με αλλο ξενο σχολιαστη και θα καταλαβετε. ο τυπος δεν φωναζε για να εμψυχωσει την ομαδα αλλα για να εμψυχωσει τους τηλεθεατες, οφειλω να παραδεχτω οτι επαιξε πολυ ωραια το παιχνιδακι της η ερτ (οπως και με τον τυπο του πειρατικου πριν 6 χρονια)

ας ημαστε ηλικρινης, φαγαμε γκολαρα , μας επαιξε γερη μπλοφα ο επιθετικος, το σουτ δεν απεκρουοταν.. γενικως σε ολο το ματσ εκραζα το τερμα μας(1000 φορες χαλκιας) αλλα εδω ειπα οκ..

ε μετα εκεινη η κοκκινη ήταν δωρο θεου.. αν ειχαμε και κατι καλυτερο αντι για σαμαρα και γκεκα θα βαζαμε 5.. και ο τρομπας ο ρεχαγκελ οταν επιτελους εβαλε νινι τον εβαλε στην ακρη! αντι να τον βαλει κεντρο που ηταν ολοι κουρασμενοι, τον εθαψε στην γωνια του κορνερ..
τελος παντον νικησαμε, αυτο ειναι που μετραει.. (κριμα που δεν βαλαμε 3, μια φιλη μου ειχε πει οτι θα ρθει τσιτσιδη αν βαζαμε 3 :emptyonexg1:)

εχουμε ελπιδες να περασουμε, αν αποφασισει να ξαναρισκαρει ο ρεχαγκελ (πτου πτου) αν νικησει η κανει ισοπαλια η νιγηρια και αν αντεξουμε την αργεντινη που οπως ολες οσες εχουμε δει απο τον 2ο γυρο εχει φορτσαρει (τι εκανε παλι ο μαγος ο μεσι σημερα..) αν γινουν ολα αυτα και αν μας κατσει η βαθμολογια-γκολ...
ρεαλιστικα βλεπωντας το αυτη ηταν η πρωτη μας νικη και η μοναδικη για τα επομενα χρονια..

edit: α τερμα κολοφαρδο ηταν και το πρωτο γκολ (τυχερος ο αφρικανος θεατης που δεν το πετυχε, προ τα κει πηγαινε), συνεπως η τυχη επεξε τρελο ρολο σημερα, ελπιζω παντος οι παιχτες να αποκτυσουν αισιοδοξια μετα απο αυτο και να μην βγαινουν φοβησμενοι "μη φαμε γκολ και δεν μας νιαζει τιποτα αλλο" οπως ειναι παντα

αυτός ο άνθρωπος λέει την τρομερή αλήθεια, και με πολύ καλύτερο τρόπο από ότι την ηπα εγώ :P συμφωνώ απόλυτος, ευτυχώς το πρώτο μισό του αγώνα το είδα χωρίς ήχο αλλα και να το έβλεπα με ήχο έχω κάνει develop immunity στους έλυνες εκφωνητές. στο παγκόσμιο με τον πατέρα μου είχαμε κάνει πατέντα και παίζαμε σε mute από την τηλεόραση και βάζαμε σύγχρονος ραδιόφωνο ένα ξένο κανάλι. γενικά αυτοί οι άνθρωποι δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο και indeed μας επηρεάζουνε. κρίνοντας από ότι είπανε και στις αθλητικές είδησης τις rai (ιταλική κρατική τηλεόραση) και τι mediaset (η τηλεόραση του μπερλουσκόνι) η ελλάδα δεν έπαιξε όσο καλά όσο νομίζουμε/ετε. όχι πως η νιγηρία έπαιξε καλά, να είναι καλά ο τερματοφύλακας τους, καλός. και ναι, και η κόκκινη κάρτα του αλλουνού ήτανε δώρο θεού. μας την χάρισε. δεν ξέρω για πιο λόγο το έκανε αυτός ο άνθρωπος αλλα σχεδόν σα να το έκανε επίτηδες ήτανε. όσο για την νέα ελληνική τηλεόραση την θεωρώ τώρα πια τελείως ξεφτίλα. χάσανε μιάμιση ώρα μετά δείχνοντας κομμάτια του αγώνα ξεχνώντας τελείως τον προηγούμενο αγώνα τις αργεντινής και δείχνοντας σχεδόν αποκλειστικά τις καλές σκηνές τις ελλάδας. έγινε για ali μια φορα κρατικός ήρωας ο ρεχάγκελ. και τι έκανε? τίποτα απόλυτος, είναι μάλλον ο χειρότερος γερμανός προπονητής or something (εδώ μπορεί να υπερβάλλω αλλα έχει πλακα :P) γράψαμε ιστορία επειδή καταφέραμε να νικήσουμε έναν αγώνα? τι να πει η βραζιλία η η αργεντινή δηλαδή που έχουν κερδίσει τόσα κύπελλα :P δεν ξέρω, μου φαίνεται κάπως άσχημο το να το πανηγυρίζουμε τόσο πολύ όπως όταν πήραμε το ευρωπαϊκό (τότε είναι λογικό να πανηγυρίσαμε μιας και κερδίσαμε κάτι :P)

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#388 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 20:30

η γαλλια δεν περνα .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#389 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 21:52

Aπογοητευτικη Γαλλια !!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#390 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2010 - 22:21

είμαι υπέρ ευτυχισμένος για ali μια φορα, τι ωραία μέρα σήμερα. νίκησε η αργεντινή, νίκησε η ελλάδα και πάνω από όλα έχασε η γαλλία. ελπίζω με όλη μου την καρδια να αποκλειστούνε.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.