Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#2626 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 30 June 2014 - 01:22

Επισης μπραβο σε μενα που επαιξα για πρωτη φορα στοιχημα και κερδισα πανω απο χιλιαρικο

Δώσε και σε εμάς που συμμεριζόμαστε τα βάσανα σου εδώ στο anime.gr 

(i'm not jk like vag btw)

Edited by Keito, 30 June 2014 - 01:34.

#2627 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 30 June 2014 - 01:24

παιζαν κατι φιλοι μου και επειδη ηταν σιγουροι για νικη της εθνικης, επαιξα ολα τα λεφτα που πηρα για τα γενεθλια μου το αντιθετο απ οτι επαιξαν αυτοι γτ μου σπασαν τα νευρα.

Για καποιο διεστραμενο λογο ημουν 80% σιγουρος οτι θα εβγαινα κερδισμενος απ ολο αυτο

Edited by The Tragic Prince, 30 June 2014 - 01:25.

#2628 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 30 June 2014 - 01:25

Ναι βρε παιδί μου, αλλά τα πολλά λεφτά λένε πως χαλάνε τον άνθρωπο. Μη το ρισκάρεις λέω.

#2629 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 June 2014 - 01:26

Μην καταχράστε την γαλήνη της global mod για να σπαμάρετε εγώ λέω XD

xbJ3b2w.jpeg

#2630 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 30 June 2014 - 01:28

παιζαν κατι φιλοι μου και επειδη ηταν σιγουροι για νικη της εθνικης, επαιξα ολα τα λεφτα που πηρα για τα γενεθλια μου το αντιθετο απ οτι επαιξαν αυτοι γτ μου σπασαν τα νευρα.

Για καποιο διεστραμενο λογο ημουν 80% σιγουρος οτι θα εβγαινα κερδισμενος απ ολο αυτο

Ελπίζω να εννοείς πως έπαιξες ισοπαλία και όχι νίκη της Κόστα Ρίκα γιατί στοιχηματικά, ισοπαλία ήταν το αποτέλεσμα.

#2631 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 30 June 2014 - 01:29

Eπίσης έπαιξες πολλά, πάρα πολλά, για να έβγαλες χιλιάρικο.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2632 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 30 June 2014 - 01:44

Κλαιω από τα γελια με τα σημερινά σχόλια συνεχιστε σας παρακαλωωωω

By the way, πρωτος αγώνας της εθνικης που ειδα σε αυτο το μουντιαλ (και τελευταιος προφανως) και απλά απόρώ πως φτασαμε ως εδώ με τετοιο τερματοφυλακα. Οκ χάλια δεν ήταν ο ανθρωπος, αλλα ουτε και ιδιαιτερα αξιοπιστος μου φανηκε, μαλλον παιξαμε καλη αμυνα.

Από κει και πέρα δικαιο το αποτελεσμα μου φανηκε. ο διαιτητης σωστός (ιιιισως και να μας ψιλοβοηθησε σε κατι φασεις αλλα οχι επιτηδες) η κοστα ρικα φανηκε ανωτερη τεχνικα οσον αφορα τους παιχτες αλλα κατωτερη οσον αφορά το στησιμο στο γηπεδο. Κατοχη ειχαμε, αλλα ευκαιριες δεν καναμε παραμονο μετά το 70 που δεν ειναι παντα αρκετο για να κερδισεις.

Αν πηγαιναμε στα πεναλτι ειχαμε μειονεκτημα, γιατι ειχαν πολυ καλυτερο τερματοφυλακα, όπως και εγινε. 

Απο τα γκολ που χαθηκαν μονο η κεφαλια απο τη διαγωνια σεντρα ηθελα πραγματικα να μπει, θα ταν γαμω τα χαιλαιτ!

stasou%2520mygdala.jpg

#2633 GokussjGod

GokussjGod

Anime Fan

• Members
  • 220 posts

Posted 30 June 2014 - 01:45

Ελεος ρε γαμωτο και εγω για λιγο νομιζα πως θα νικουσαμε . τοσες ευκαιριες ειχαμε και ολες χαμενες πηγανε και ο τερματοφυλακας μας στα πεναλτι δεν επειασε

ουτε ενα γκολ μεγαλη γκαντεμια :mad2: Τσεπα και εδω που φτασαμε μια χαρα ητανε και παιξαμε και σημερα πιο καλα :kakashithumbup:

#2634 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 30 June 2014 - 19:31

εγω χαιρομαι που επιτελους τελειωσε το μεγαλο μας τσιρκο με τα ΜΜΕ.

τωρα θα δω το μουντιαλ με την ησυχια μου. και απο γερμανικο καναλι.

το τι αρλουμπες λενε οι Ελληνες εκφωνητες δεν λεγεται.

μπορει να ειναι και οι χειροτεροι του μουντιαλ....

#2635 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 05 July 2014 - 00:14

Αγνό, νοτιοαμερικάνικο ξύλο. Λυπήθηκε η ψυχή μου τον James Rodriguez αλλά τουλάχιστον θα δούμε Βραζιλία εναντίον Γερμανίας στον ένα ημιτελικό. Καλή επιτυχία σε Ολλανδία και Αργεντινή αύριο για να συμπληρωθεί η "καλή" τετράδα.

#2636 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 July 2014 - 02:23

Οι διαιτητές έχουν βάλει τα δυνατά τους να στείλουν την Βραζιλία τελικό. Γκολάρα έβαλε ο Λουίζ.

"Χάμες!"

Bru0PGVIEAAHt-W.png

Edited by Napster, 05 July 2014 - 02:28.

#2637 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 05 July 2014 - 11:17

Bru0PGVIEAAHt-W_zpsbd48bc1d.png

#2638 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 08 July 2014 - 23:02

Οκ, αυτό το πρώτο ημίχρονο σηκώνει λαϊκή εξέγερση. 

#2639 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 08 July 2014 - 23:05

Βιασμος και μος στο πρωτο ημιχρονο.
Backpartιδες οι γερμανοι.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#2640 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 08 July 2014 - 23:07

6-7 γκολακια το ματσ σημερα.......

-ετσι οπως το παει η γερμανια θα το παρει το πρωτο σετ...

-τι εννοεις δεν παιζουν τενις...????