Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#2446 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2014 - 12:24

Youtube Video

:hehehe:

#2447 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2014 - 12:38

VmXhEzu.jpg

qocRh7O.jpg

tReZOxq.jpg

iz6K8Cn.jpg

5iZgoGK.jpg

42GaAyA.jpg

MAOHvlB.jpg

c6pJsg0.jpg

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 03 Μάρτιος 2014 - 14:12
insulting images removed

#2448 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 Δημοσιεύσεις:
  • Locationearth

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2014 - 13:13

Πω νικησατε τον ολυμπιακο και το κανατε ολοκληρο θεμα, ενταξει ρε παιδια δεν γινετε να ειμαστε ανικητοι επρεπε να χασουμε και εμεις καποια στιγμη, αλλα γιατι τοσο μισος πια? Τελος παντων ενα εχω να πω 15-5-7 εναντι 24-2-1 μαντεψτε ποιος ειναι καλυτερος δεν εχω να πω τιποτα αλλο.

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#2449 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2014 - 14:16

Ahem..... Κοσμιοτης ευγενης άμιλλα etc etc no insults you know the drill. Humble in victory graceful in defeat .... κ.ο.κ

Σε ταληρακια προσοχή με φωτογραφιες χαρακτηρισμους (αμεσους και έμμεσους) κτλ. .

#2450 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2014 - 14:41

Πω νικησατε τον ολυμπιακο και το κανατε ολοκληρο θεμα, ενταξει ρε παιδια δεν γινετε να ειμαστε ανικητοι επρεπε να χασουμε και εμεις καποια στιγμη, αλλα γιατι τοσο μισος πια? Τελος παντων ενα εχω να πω 15-5-7 εναντι 24-2-1 μαντεψτε ποιος ειναι καλυτερος δεν εχω να πω τιποτα αλλο.

ε καλα, επρεπε να γινει και αυτο γιατι αλλιως θα εχανε το πρωταθλημα την αξιοπιστια του...καλη τρια...εεε...τεσσαρακοστη!

#2451 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2014 - 19:57

Youtube Video

Περιγραφή του αγώνα από το web radio του Ολυμπιακού! Η περιγραφή του πέναλτι απλά priceless! :P

Πέναλτι με τον Τσόρι, και σιγά μην το χάσει ο Τσόρι!
Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 0-2, ο Ολυμπιακός τώρα μειώνει με τον Τσόρι, και πάει για το όσκαρ ανατροπής!
Ο Τσόρι ξεκινάει για το όσκαρ της μεγάλης ανατροπής!
Τσόριιιι.........ΑΟΥΤ!!!!
:kakaka:

#2452 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2014 - 20:48

Χαχαχαχα έχω λιώσει!!!

Μας πάτησε η Ολυμπιακάρα χαχαχαχαχαχα 

#2453 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2014 - 20:57

"Οου ένα αντικείμενο χτύπησε τον Αναστασίου αλλά ας γυρίσουμε στα σημαντικά!"
LOL!!!

"Πέναλτι, μα φυσικά πέναλτι!" παίζει να μην έβλεπε καν την φάση.
Έχουν πλάκα τα γαβρακιά.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2454 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2014 - 21:00

στημενο να ουμε.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2455 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2014 - 21:28

Youtube Video

Κλαίω 

#2456 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2014 - 22:18

Χρυσή Αυγή φασίστες.

ΚΚΕ αριστεροί.

Ολυμπιακός παπάρια.

/εθνική απόγνωση

xbJ3b2w.jpeg

#2457 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2014 - 00:55

πρωτα απ ολα ευχομαστε να ειναι ολα καλα τα πραγματα με τον ολαιταν...!!!

απο εκει και περα συγχαρητηρια για αλλη μια φορα στον μιτσελ για την τακτικη προσεγγιση στο ματς με την μαν γιουναιτεντ αλλα πραγματικα οιεπιλογες του ηταν τραγικες το 1) και βασικοτερο που αφησε εκτος 18 αδας τον ιμπαγασα (και τον σκεποβιτς)ποιος θα δωσει ρυθμο στην ομαδα οταν κουραστει ο ντομινγκες;; γι ποιον λογο εχουμε τοσο βαθος στο ροστερ; ειναι δυνατον να βαζεις την ιδια 11αδα με την τριτη σε ενα ματς που τα εδωσαν ολα οι παιχτες; και αντε πες οτι δεν ειναι κουρασμενοι γιατι να παιξουμε με 2 χαφ που δεν μπορουν να δημιουργησουν(εντιγκα μανιατης) απεναντι σε μια ομαδα που επαιζε κλειστα εκτος και αν ο ατζακουν ειναι σαν τον ρουνει ενω εχεις στον παγο σαμαρη μασαδο;(ενας απ τους 2 επρεπε να ξεκινησει) γινεται να βαζεις κορυφη τον ολαιταν απεναντι σε μια αμυνα που θα ειναι ταμπουρωμενη; αντι για ενα φορ περιοχης;;; ο περεζ ειχε αγωνιστικο ρυθμο πριν τον παρουμε για αντεχει σε συνεχομενα ματς;;( δικαιολογημενα δν εκανε πολλα σημερα) η μηπως ο φουστερ δεν μπορουσε να παιξει σημερα;;;
το 2-0 επι της Μάντσεστερ δεν σβήνει. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ήττα. Εννοειται όλοι θελαμε νικη με μεγάλο σκόρ αλλά...έτσι ήρθαν τα πράγματι
Ντροπή το 3-0, ντροπή σε αυτον που πέταξε την κοκα κολα στον Αναστασίου. Επιτέλους ας γίνουμε φίλαθλοι. Βαρέθηκα την φανατίλα...
παρολα αυτα που ειπα σαν γνωμη ολυμπιακου που πικραινεται μετα απο καθε ητα...

Εγώ τους παιχτες μου και την ομαδα μου θα τους στηρίζω παντα . Απλά ένα μεγάλο πρόστιμο είναι αρκετό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 04 Μάρτιος 2014 - 00:58

#2458 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPeiraias

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2014 - 23:17

Δύο μέρες μετά το ντέρμπι, είμαι υπερήφανος για το κοινωνικό έργο που επιτέλεσε ο Ολυμπιακός. Η μισή χώρα συνεχίζει να γιορτάζει παρόλο που είναι στο -19, στο -24 και στις -2 κατηγορίες. Κάτι τόσο πολύτιμο στις δύσκολες εποχές που ζούμε

Η στεναχώρια κρατάει μια στιγμή, η υπερηφάνεια μια ζωή

#2459 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2014 - 23:25

Αν εισαι υπερηφανος για τους τιτλους του ολυμπιακου, sorry αλλα εχεις καποιο θεμα.

2bbd14fc.jpg

#2460 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPeiraias

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2014 - 23:31

Αν εισαι υπερηφανος για τους τιτλους του ολυμπιακου, sorry αλλα εχεις καποιο θεμα.

Okay, θα πρέπει  μάλλον εσύ σαν παναθηναικός να είσαι υπερήφανος για τους τίτλους του καπετάνιου