Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#1681 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 01:00

Και η Μπαρστελόνα με τους παίκτες που πληρώνονται 10 μύρια τον χρόνο, βγαίνουν φωτογραφίες με τον Justin Bieber και δίνουν τα χεράκια με τον βασιλιά, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να μιλάει για επεναστάσεις και λοιπές πίπες.

Παραμύθα είναι αυτά, η ομάδα των καταπιεσμένων και πράσινα άλογα, παρεμπιπτόντως μπαρτσελονικός είμαι, πιστεύω θα το σηκώσει πάλι η μπάρτσα κόντρα στην μαν γιουν.

#1682 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 11:53

Παει η Schalke σπιτακι της με μια 4αρα απο τα δευτερα μας.
Posted Image
Μεγαλε Ραουλ!

Περιμενουμε τωρα την UEFA FC στο ΝΑΟ.

έτσι! η μάντσεστερ έπαιξε μπαλάρα με τους αναπληρωματικούς,αλλά πρέπει να σεβαστούμε και τον ραούλ.
την μπαρτσελόνα πιστεύω θα την νικήσουμε..το θέλω πολύ,παρόλο που μου αρέσει το ποδόσφαιο που παίζει.και η αλήθεια είναι πως παίρνει αρκετά σφυρίγματα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1683 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 21:45

Και η Μπαρστελόνα με τους παίκτες που πληρώνονται 10 μύρια τον χρόνο, βγαίνουν φωτογραφίες με τον Justin Bieber και δίνουν τα χεράκια με τον βασιλιά, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να μιλάει για επεναστάσεις και λοιπές πίπες.

Οχι πλεον.

#1684 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 10:53

και η αλήθεια είναι πως παίρνει αρκετά σφυρίγματα

Συμφωνω αλλα ειναι ΟΝΤΩΣ η καλυτερη ομαδα στον πλανητη.

2po6sfa_jpg.gif

#1685 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 11:24

Συμφωνω αλλα ειναι ΟΝΤΩΣ η καλυτερη ομαδα στον πλανητη.

Επιτρεπεται η καλυτερη ομαδα στον πλανητη να δεχεται τετοια αντιμετωπιση απο διαιτητες ? ( βλεπε Μπαρτσα - Ρεαλ )
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1686 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 14:36

(το δευτερο ματς ηταν αδικο, το πρωτο καθαροτατο!)

Οχι δεν επιτρεπεται καθολου.. Απλα δεν νομιζω να γινονται εσχεμενα αυτα. Ειναι απλα η καλυτερη ομαδα. Δυστυχως αυτη η λογικη υπαρχει στο ποδοσφαιρο. Ο καλυτερος θα ευνοηθει..
Παντως με την Ρεαλ το αξιζε και γενικα αξιζε που εφτασε στον τελικο.

2po6sfa_jpg.gif

#1687 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 14:40

Και εγω για το δευτερο ματς μιλαω.....εγω πιστευω οτι γινονται εσκεμμενα. Ειδικα στο δευτερο ματς, δεν πιστευα αυτο που εβλεπα. Αν εχει τα @@ η Μπαρτσελονα ας βγει και να παραδεχτει 2-3 πραγματακια...

Υ.Γ. Ακομα περιμενουμε "καθαρο" Τσου Λου απο την 'υπερομαδαρα' .
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1688 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 14:48

του 2006 ηταν καθαρο.
του 2009 αν και ειχε απιστευτη ομαδα.. σε καθε ματς 4-5-6 γκολ επρεπε να χε φυγει απο τα ημιτελικα..
φετος αν και εγιναν αυτα στο καμπ νου με την ρεαλ αν το παρει πιστευω θα ναι καθαρο.

2po6sfa_jpg.gif

#1689 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 14:54

φετος αν και εγιναν αυτα στο καμπ νου με την ρεαλ αν το παρει πιστευω θα ναι καθαρο.

:hmmm:

#1690 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 15:26

κανείς όμως δεν λέει για το περσινό τρίτο γκόλ οφσάιντ της ίντερ ή το γκόλ που ακυρώθηκε στη ρεβάνς, επιλεκτική μνήμη ;

#1691 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 15:42

:hmmm:

την εχω πει τη γνωμη μου. Η Μπαρτσελονα κερδισε επαξια 0-2 στη Μαδριτη. Η Ρεαλ για να περασει επρεπε να ρθει με τσαμπουκα στο Καμπ νου.. Αντιθετως στο α ημιχρονο ειχε 0 τελικες αν θυμαμαι καλα. Επισης λαθη απο διαιτητες γινονται.
Spoiler:
Και να πηγαινε 0-1 ετσι οπως επαιζε η Ρεαλ δεν θα βαζε 3 γκολ.. Θα τρωγε οπως και εφαγε. Οποτε αν θες αλλαζω την λεξη ''καθαρα'' και θα πω ''δικαια''.(περασε)

2po6sfa_jpg.gif

#1692 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 16:24

κανείς όμως δεν λέει για το περσινό τρίτο γκόλ οφσάιντ της ίντερ ή το γκόλ που ακυρώθηκε στη ρεβάνς, επιλεκτική μνήμη ;

Εγω ως καμενος εχω ως σημειο αναφορας τη σφαγη της Chelseα. :P

Παντως Ζορο, δικαια περασε και φετος, δικαια περασε και τοτε με τη Τσελσι με την ιδια λογικη......δηλαδη πρεπει να κανουμε το ματς μπο*****ελο για να περασει αυτος που δικαιουται ? Δηλαδη η αλλη ομαδα δεν μπορει να παλεψει ?
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1693 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 16:31

Εγω ως καμενος εχω ως σημειο αναφορας τη σφαγη της Chelseα. :P

Παντως Ζορο, δικαια περασε και φετος, δικαια περασε και τοτε με τη Τσελσι με την ιδια λογικη......δηλαδη πρεπει να κανουμε το ματς μπο*****ελο για να περασει αυτος που δικαιουται ? Δηλαδη η αλλη ομαδα δεν μπορει να παλεψει ?

τότε με τον del horno όντως αδικήθηκε η τσέλσι, φέτος με την ρεάλ δεν μπορεί να μιλάει ο μουρίνιο και να λέει οτι πάντα παίζει με 10 κόντρα στη μπάρτσα όταν μου βάζει τον πέπε και τον adebayor να ρίχνουνε καρατιές σε οτι κινείται.

Με πήραξε που ακυρώθηκε το γκολ της ρεάλ, αλλά η πρόκριση είχε κλειδώσει απο το πρώτο ματς δεν είχε ελπίδες η ρεάλ, ίσως 1/1000

Edit : για την τσέλσι για το ματς το 2009 λες, δεν έχω ξεκαθαρίσει για το αν αδικήθηκε η τσέλσι θα το ψάξω στο youtube να θυμηθώ τις φάσεις.

Edit #2: το έψαξα στο youtube και δεν μπορώ να πώ ξεκάθαρα οτι η τσέλσι αδικήθηκε διαιτητικά γιατί ναι 2 πέναλτι υπέρ της θα μπορούσαν να δωθούν σίγουρα ένα απο τα δύο, όμως πιο μπροστά έχουμε μια άδικη αποβολή για τον abidal και ένα πέναλτι υπέρ της μπάρτσα στο 1ο ημίχρονο.
Καθαρά αγωνιστικά έπρεπε να περάσει η τσέλσι με τις ευκαιρίες που έκανε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Flameking1: 07 Μάιος 2011 - 17:05

#1694 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 21:45

του 2009 αν και ειχε απιστευτη ομαδα.. σε καθε ματς 4-5-6 γκολ επρεπε να χε φυγει απο τα ημιτελικα..

Μα για τη Τσελσι δεν ειπα κατι. Την υποστηριξα και πιο παλια αν θυμασαι.:madtodeath: Με την Τσελσι ηταν καμια μα καμια σχεση. Η ομαδα του Λονδινου(που απο τοτε την σεβομαι ως ομαδα και θελω καθε χρονο μετα απο Ολυμπιακο:kakaka: και Λιβερπουλ να το παιρνει αυτη του το Τσ Λ.) ειχε παιξει καλο ποδοσφαιρο και μολις εβαλε γκολ τοτε επαιξε αμυντικα..(οχι σαν την Ρεαλ) γιατι το ματς στο Καμπ νου την ευνοουσε(0-0) και συν το οτι δεν ειχε ουτε μια ευκαιρια η Μπαρτσα που πεταγε εξαρες!!(Θεος Χιντινγκ) Επισης οι περιπτωσεις εκεινων των φασεων ηταν καραμπινατες. Οποτε ναι η Τσελσι αξιζε.
Τεσπα ευχομαι η Μπαρτσελονα να το σηκωσει φετος:P

2po6sfa_jpg.gif

#1695 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 19:40

1 βαθμο στους επομενους 2 αγωνες και το παραμυθι τελειωνει. Και οπως ειπε ο μεγαλος Ρουνει: "Chicharito is the buy of the century."
Θεος! Στο 37δευτερολεπτο εβαλε γκολ.