Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#1621 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 23:03

Σιγουρα η Γιουναιτεντ χρωσταει στο Φεργκιουνσον τους μισους και πανω τιτλους της!! Στην ιστορια της εξαλλου μεχρι στιγμης εχει 18 [ρωταθληματα και τα 11 ειναι επι εποχη Φεργκι.. Επισης 2 απο τα 3 τσαμπιονς λιγκ τα πηρε με φεργκι. Για κυπελλα δεν ξερω:P Εγω γι αυτην την ομαδα μιλαω(για τα προηγουμενα χρονια δεν εχω ιδεα!!) και με βαρια καρδια το ξαναλεω (σαν οπαδος της Λιβερπουλ) οτι ειναι ομαδαρα. Φετος βεβαια εχεις ενα μεγαλο point mikami..καθως κυριαρχει η προσωπικοτητα του προπονητη. Τα προηγουμενα χρονια ομως ειχε και παιχταραδες.
(....ηλιθιοι σκαουτερ/προπονητες της Λιβερπουλ.. σε σας ειχε προταθει πρωτα ο Κ. Ροναλντο....)

2po6sfa_jpg.gif

#1622 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 17:12

Δωράκι στου φίλους της Μπάρτσα...
Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1623 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 17:36

Και για πες γιατι θα βολοδερνει στη 4 θεση? Και ποιες θα ειναι πιο πανω απο μας?

Chelsea, Man Utd , Arsenal θα ειναι απο πανω σας. Γιατι πολυ απλα δεν εχετε ουτε παικτες, ουτε ποδοσφαιρικη ταυτοτητα. Παιζετε ενα συφυλιασμενο παιχνιδι , χωρις αρχη και τελος, που θυμιζει δεκαετιες πισω. Μιλωντας αντικειμενικα, θα προτιμουσα να δω τον Ατρομητο να παιζει μπαλα, παρα το αντι-ποδοσφαιρο της Μαντσεστερ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1624 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 18:11

Chelsea, Man Utd , Arsenal θα ειναι απο πανω σας.

Αχα μαλιστα.

Γιατι πολυ απλα δεν εχετε ουτε παικτες, ουτε ποδοσφαιρικη ταυτοτητα. Παιζετε ενα συφυλιασμενο παιχνιδι , χωρις αρχη και τελος, που θυμιζει δεκαετιες πισω. Μιλωντας αντικειμενικα, θα προτιμουσα να δω τον Ατρομητο να παιζει μπαλα, παρα το αντι-ποδοσφαιρο της Μαντσεστερ.

Παιχτες δεν εχουμε ε? Για πες ποιος απο τους βασικους μας σε χαλαει? Ο Rooney? O Scholes? O Giggs? Τα διδυμα? Ο Nemanja?
Και μιας και ξερεις τοσα πολλα πραγματα, για πες εσεις τι θα ειστε οταν φυγει ο Abramovic?

Υ.Γ. Γυρνα το στο ελληνικο πρωταθλημα και ασε το Αγγλικo, να βλεπεις την Ατρομηταρα σου.

Δωράκι στου φίλους της Μπάρτσα...
Posted Image

Wth? Bieber?

#1625 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 18:23

Αχα μαλιστα.

Παιχτες δεν εχουμε ε? Για πες ποιος απο τους βασικους μας σε χαλαει? Ο Rooney? O Scholes? O Giggs? Τα διδυμα? Ο Nemanja?
Και μιας και ξερεις τοσα πολλα πραγματα, για πες εσεις τι θα ειστε οταν φυγει ο Abramovic?

Υ.Γ. Γυρνα το στο ελληνικο πρωταθλημα και ασε το Αγγλικo, να βλεπεις την Ατρομηταρα σου.

Wth? Bieber?

My bad, ηθελα να γραψω City/Τοttenham.

Και ναι, ολοι αυτοι που ειπες με χαλανε εκτος του Rooney. Ουτε οι 35 χρονοι, ουτε το βρωμοπαιδο, ουτε τα καρμπον με συγκινουν. Επισης, αν σκοπευει ποτε να φυγει ο Αμπρα, θα το κανει μετα τον Φεργκιουσον. Εχουμε καιρο.

Υ.Γ. Ασχολουμαι κοντα στα 8 χρονια με αγγλικο πρωταθλημα. Λεω να μην το αφησω, μαλλον θα ξερω καποια πραγματα...εσυ τι λες ?

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1626 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 18:44

Και ναι, ολοι αυτοι που ειπες με χαλανε εκτος του Rooney. Ουτε οι 35 χρονοι, ουτε το βρωμοπαιδο, ουτε τα καρμπον με συγκινουν. Επισης, αν σκοπευει ποτε να φυγει ο Αμπρα, θα το κανει μετα τον Φεργκιουσον. Εχουμε καιρο.

Δεν ηξερα πως θα μεινουμε χωρις προπονητη μολις φυγει ο Ferguson. Μην φοβασαι υπαρχουν 1000 προπονητες που θελουν να γινουν σε μας προπονητες. Πρωτος, πρωτος ο αχωνευτος Mourinho που παρακαλαει εδω και ποσα χρονια, Moyes, Rednapp και αλλοι τοσοι. Μην ανυσηχεις τοσο για την ομαδα μου. Επισης το αμα εχω πρωτοκλασατους παιχτες ειναι δικο μου προβλημα και αρχιζεις να μιλας σαν Μαδριλενος "Εχω τους καλυτερους παιχτες, πηρα Κακα, πηρα Σκατα, πηρα Καναλες, Viva Ronaldo κτλ." Τι σε νοιαζει τι παιχτες εχω αφου και με αυτους τους αμπαλους κερδιζω αγωνες?

Υ.Γ. Ασχολουμαι κοντα στα 8 χρονια με αγγλικο πρωταθλημα. Λεω να μην το αφησω, μαλλον θα ξερω καποια πραγματα...εσυ τι λες ?

Δεν ηξερα οτι η Chelsea ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ωραιο ποδοσφαιρο τα τελευταια χρονια. Ειδικα οταν ηταν ο Mourinho προπονητης σας.

Μια απορια, αμα θες απαντας. Απο ποτε εισαι Chelsea fan? Εποχη Ζολα και ετσι, ε?

Spoiler:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 09 Απρίλιος 2011 - 18:56

#1627 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 19:30

Spoiler:

Ελα ρε συ.. αυτο δεν ειναι συσχετισμος..
Δηλαδη την Τσελσι την λες ΑΕΚ της Αγγλιας?

2po6sfa_jpg.gif

#1628 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 20:01

Ελα ρε συ.. αυτο δεν ειναι συσχετισμος..
Δηλαδη την Τσελσι την λες ΑΕΚ της Αγγλιας?

Αυτο το εγραψα για να τσιμπησεις εσυ. xP

Απο οτι φαινεται ακομα δεν εχεις καταλαβει τι προσπαθω να σου περασω. Η Τσελσι δεν παιζει το φοβερο και τρομερο ποδοσφαιρο, αν και πριν απο 1-2 χρονια που επαιζε ειδαμε πως της κοψαν τα φτερα στο Τσου Λου.
Λοιπον, το θεμα ειναι πως τους περνεις τους αγωνες. Δεν εχεις συνολο. Τη τελευταια φορα ειχες Μαλενκο, τη τριτη θα ειναι καποιος αλλος. Για αυτο εκανα και τον συσχετισμο. Και δεν μιλαω σε καμια περιπτωση σαν τους ανιδεους τους μαδριλενους.

Ναι, απο εποχη Ζολα, Ντεσαγυ, Φλο κλπ κλπ...γιατι ρωτας ?

Ναι , φαινεται πως δεν εχεις προβλημα. Απο το πρωτο ποστ που εκανα, τσιμπησες κατευθειαν και το ειρωνικο/επιθετικο εφος δεν εχει φυγει, ενω προσπαθω να κανω κουβεντα.

Και Δοξα Δραμας πες με, και οπως θες πες με, εγω ειμαι Chelsea επειδη το γουσταρω, οχι για τα πρωταθληματα ουτε για τιποτα παρομοιο.....και στη Premiership να πεσουμε, παλι Chelsea θα ειμαι, παλι τη φανελα του Drogba θα φοραω.

EDIT : Ο Bieber πηγε εκει που ανηκει. :himitsu:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1629 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 20:13

Απο οτι φαινεται ακομα δεν εχεις καταλαβει τι προσπαθω να σου περασω. Η Τσελσι δεν παιζει το φοβερο και τρομερο ποδοσφαιρο, αν και πριν απο 1-2 χρονια που επαιζε ειδαμε πως της κοψαν τα φτερα στο Τσου Λου.

Φυσικα και ειδαμε πως τις εκοψαν τα φτερα. Και απο εκεινον τον αγωνα εγινα anti-Barca. Αφου οταν επαιζε Chelsea-Barca ειχαμε βγει εξω με κατι φιλαρακια μου (2 ηταν Chelsea fans) για να δουμε το ματς, και πραγματικα ημουν πιο νευριασμενος απο τους fans της Chelsea. Και την Chelsea την συμπαθω, βασικα την συμπαθουσα οταν επαιζαν (για μενα παντα) οι παιχταραδες (στα πλαγια Robben-Damien Duff, κορυφη τον Drogba, πισω του o Gudjonsen).
Μονο 1-2 ποδοσφαιριστες συμπαθω απο την Barca.

Λοιπον, το θεμα ειναι πως τους περνεις τους αγωνες. Δεν εχεις συνολο. Τη τελευταια φορα ειχες Μαλενκο, τη τριτη θα ειναι καποιος αλλος. Για αυτο εκανα και τον συσχετισμο. Και δεν μιλαω σε καμια περιπτωση σαν τους ανιδεους τους μαδριλενους.

Επειδη εχουμε προβλημα με τα λεφτα, γι' αυτο δεν περνουμε παιχτες μεγαλης αξιας. Αλλα και παλι, απο την στιγμη που νικαμε City, Chelsea κτλ που ξοδευουν πολλα λεφτα τοτε ειμαι ευχαριστημενος.

Ναι, απο εποχη Ζολα, Ντεσαγυ, Φλο κλπ κλπ...γιατι ρωτας ?

Απλα ρωτησα.

Ναι , φαινεται πως δεν εχεις προβλημα. Απο το πρωτο ποστ που εκανα, τσιμπησες κατευθειαν και το ειρωνικο/επιθετικο εφος δεν εχει φυγει, ενω προσπαθω να κανω κουβεντα.

Ποια κουβεντα κανεις οταν μου πετας ενα "Μονο με διαιτησια μπορειτε, η United παντα με διαιτησια, πεναλτυ ηταν κτλ)? Μονο αυτα βλεπεις.

EDIT : Ο Bieber πηγε εκει που ανηκει. :himitsu:

Και σε αυτον θα δινουν χαπακια.:emptyonexg1:

#1630 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 20:34

Πιστευεις παιρνουν χαπακια ?

Βτw, ανεκαθεν μισουσα τον Duff >.<
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1631 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 20:36

Yeap. Εσυ?

#1632 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2011 - 00:17

η μισή Ισπανία με χαπάκια είναι...μην κρυβόμαστε πίσω από το δακτυλό μας....

σήμερα που δεν είδα τη Liverpool νίκησε 3-0 ...μήπως είμαι γκαντέμης?????:unlucky:

#1633 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2011 - 14:16

LOL, εγω που μισω και τις 2 ομαδες το ειδα αλλα το βαρεθηκα στο 2ο ημιχρονο. Ειναι δυνατον να αφηνεις εξω τον Silva και να εχεις μεσα τους καλυτερους Αγγλους χαφ? Απο την Θλιβερπουλ καλα επαιξε εκεινος ο Flalagan ή κατι τετοιο.

#1634 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2011 - 00:23

Όλους με Κυριάκο και Ραούλ σας θέλω στους ημιτελικούς...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1635 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2011 - 00:49

ο Ραούλ ανέκαθεν ήταν παιχταράς και λυπάμαι πάρα πολύ που θα βγει τώρα η σάλκε..τουλάχιστον ας βάλει γκολ να χαρούμε λίγο.

υγ. μου ήθελε και 4 η τσέλσι...χο!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Johnyman: 14 Απρίλιος 2011 - 01:09

Δημοσιευμένη  εικόνα