(....ηλιθιοι σκαουτερ/προπονητες της Λιβερπουλ.. σε σας ειχε προταθει πρωτα ο Κ. Ροναλντο....)
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2011 - 23:03
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 17:36
Και για πες γιατι θα βολοδερνει στη 4 θεση? Και ποιες θα ειναι πιο πανω απο μας?
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 18:11
Αχα μαλιστα.Chelsea, Man Utd , Arsenal θα ειναι απο πανω σας.
Παιχτες δεν εχουμε ε? Για πες ποιος απο τους βασικους μας σε χαλαει? Ο Rooney? O Scholes? O Giggs? Τα διδυμα? Ο Nemanja?Γιατι πολυ απλα δεν εχετε ουτε παικτες, ουτε ποδοσφαιρικη ταυτοτητα. Παιζετε ενα συφυλιασμενο παιχνιδι , χωρις αρχη και τελος, που θυμιζει δεκαετιες πισω. Μιλωντας αντικειμενικα, θα προτιμουσα να δω τον Ατρομητο να παιζει μπαλα, παρα το αντι-ποδοσφαιρο της Μαντσεστερ.
Wth? Bieber?Δωράκι στου φίλους της Μπάρτσα...
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 18:23
Αχα μαλιστα.
Παιχτες δεν εχουμε ε? Για πες ποιος απο τους βασικους μας σε χαλαει? Ο Rooney? O Scholes? O Giggs? Τα διδυμα? Ο Nemanja?
Και μιας και ξερεις τοσα πολλα πραγματα, για πες εσεις τι θα ειστε οταν φυγει ο Abramovic?
Υ.Γ. Γυρνα το στο ελληνικο πρωταθλημα και ασε το Αγγλικo, να βλεπεις την Ατρομηταρα σου.
Wth? Bieber?
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 18:44
Δεν ηξερα πως θα μεινουμε χωρις προπονητη μολις φυγει ο Ferguson. Μην φοβασαι υπαρχουν 1000 προπονητες που θελουν να γινουν σε μας προπονητες. Πρωτος, πρωτος ο αχωνευτος Mourinho που παρακαλαει εδω και ποσα χρονια, Moyes, Rednapp και αλλοι τοσοι. Μην ανυσηχεις τοσο για την ομαδα μου. Επισης το αμα εχω πρωτοκλασατους παιχτες ειναι δικο μου προβλημα και αρχιζεις να μιλας σαν Μαδριλενος "Εχω τους καλυτερους παιχτες, πηρα Κακα, πηρα Σκατα, πηρα Καναλες, Viva Ronaldo κτλ." Τι σε νοιαζει τι παιχτες εχω αφου και με αυτους τους αμπαλους κερδιζω αγωνες?Και ναι, ολοι αυτοι που ειπες με χαλανε εκτος του Rooney. Ουτε οι 35 χρονοι, ουτε το βρωμοπαιδο, ουτε τα καρμπον με συγκινουν. Επισης, αν σκοπευει ποτε να φυγει ο Αμπρα, θα το κανει μετα τον Φεργκιουσον. Εχουμε καιρο.
Υ.Γ. Ασχολουμαι κοντα στα 8 χρονια με αγγλικο πρωταθλημα. Λεω να μην το αφησω, μαλλον θα ξερω καποια πραγματα...εσυ τι λες ?
Spoiler:
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 09 Απρίλιος 2011 - 18:56
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 19:30
Ελα ρε συ.. αυτο δεν ειναι συσχετισμος..Spoiler:
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 20:01
Ελα ρε συ.. αυτο δεν ειναι συσχετισμος..
Δηλαδη την Τσελσι την λες ΑΕΚ της Αγγλιας?
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 20:13
Απο οτι φαινεται ακομα δεν εχεις καταλαβει τι προσπαθω να σου περασω. Η Τσελσι δεν παιζει το φοβερο και τρομερο ποδοσφαιρο, αν και πριν απο 1-2 χρονια που επαιζε ειδαμε πως της κοψαν τα φτερα στο Τσου Λου.
Επειδη εχουμε προβλημα με τα λεφτα, γι' αυτο δεν περνουμε παιχτες μεγαλης αξιας. Αλλα και παλι, απο την στιγμη που νικαμε City, Chelsea κτλ που ξοδευουν πολλα λεφτα τοτε ειμαι ευχαριστημενος.Λοιπον, το θεμα ειναι πως τους περνεις τους αγωνες. Δεν εχεις συνολο. Τη τελευταια φορα ειχες Μαλενκο, τη τριτη θα ειναι καποιος αλλος. Για αυτο εκανα και τον συσχετισμο. Και δεν μιλαω σε καμια περιπτωση σαν τους ανιδεους τους μαδριλενους.
Απλα ρωτησα.Ναι, απο εποχη Ζολα, Ντεσαγυ, Φλο κλπ κλπ...γιατι ρωτας ?
Ποια κουβεντα κανεις οταν μου πετας ενα "Μονο με διαιτησια μπορειτε, η United παντα με διαιτησια, πεναλτυ ηταν κτλ)? Μονο αυτα βλεπεις.Ναι , φαινεται πως δεν εχεις προβλημα. Απο το πρωτο ποστ που εκανα, τσιμπησες κατευθειαν και το ειρωνικο/επιθετικο εφος δεν εχει φυγει, ενω προσπαθω να κανω κουβεντα.
Και σε αυτον θα δινουν χαπακια.EDIT : Ο Bieber πηγε εκει που ανηκει.
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 20:34
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2011 - 20:36
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2011 - 00:17
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2011 - 14:16
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2011 - 00:49
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Johnyman: 14 Απρίλιος 2011 - 01:09