Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ποδόσφαιρο

• Please log in to reply
2677 replies to this topic

#1486 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2011 - 22:34

δεν ειναι κακο να ακουγεται και η αντιθετη αποψη

Εγω παντως δεν εχω κανενα προβλημα να μου επιχειρηματολογησεις που κανω λαθος..
Σε αυτα που ειπα για την Ευρωπη?
Σε αυτα που ειπα για Ηρακλη, ΑΕΚ, Πανιωνιο,ΠΑΟΚ?
Στις αντικειμενικες εφημεριδες?
Στο οτι τα τελευταια χρονια παμε καλα στην Ευρωπη(εκτος της φετινης)?
Στο οτι εχουμε κανει και καποια αξιολογα ματς και πιο παλια?
Σε τι?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 15 Μάρτιος 2011 - 22:44

2po6sfa_jpg.gif

#1487 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2011 - 00:27

Οπως και να το κανουμε τις μεγαλες ομαδες τις βοηθαει με καποιο τροπο ο διαιτητης. If you know what i mean...
Posted Image

Τσεκαρε και την δικια μας την σφαγη.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=R5hVyn7ZosY[/media]Ο διαιτητης αποφασιζει τι θα κανει στο match. Δυστηχως ή ευτυχως δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.

Επισης για Champions League ειχες την ευκαιρια φετος...

Ειχα την ευκαιρια και την αρπαξα φετος. Ετυχα με δυσκολες ομαδες και εδωσα ματσαρες.

Eπισης και ο ΠΑΟΚ δεν εχει καταφερει και κατι στην Ευρωπη. Οποτε κι εσυ σκεψου το για την ομαδα σου.
Και δε λεω οτι δεν εχουμε ξεφτιλιστει κι εμεις...(εφταρα π.χ) απλα εχουμε κανει και αξιολογα οπως ειπα.

Καθε χρονο πατε C.L. και παιρνετε λεφτα. Με αυτα τα λεφτα παιρνετε διαιτπαιχτες που σας βοηθανε σε matchακια στην Ευρωπη.
Θα επρεπε να ντρεπεστε αμα δεν κανατε τουλαχιστον 2-3 καλες χρονιες στην Ευρωπη. Καθε χρονια κατευθειαν στους ομιλους μπαινετε. Τι αλλο δηλαδη θελετε?
Εσεις τι κανατε? Πηγατε τελικο πουθενα και ειστε καλυτεροι απο μας? Κοιτα την φετινη χρονια μας + το match με την Arsenal του μεγαλου Bergkamp που τους πατησαμε τα αυτια.

Εδω τον Messi μου εβγαλαν καλυτερο παιχτη της χρονιας, για τις διαιτησιες κατα του Ολυμπιακου μιλας?

Posted Image

Υ.Γ. Η μεγαλη Manchester United νικησε σημερα. GG! Ειμαστε οι καλυτεροι.
Posted Image

#1488 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2011 - 01:35

Οπως και να το κανουμε τις μεγαλες ομαδες τις βοηθαει με καποιο τροπο ο διαιτητης. If you know what i mean...

Αρα αφου παραδεχεσαι οτι αυτο γινεται και στην Ευρωπη γενικα και οχι μονο στο Ελλαντα(οπως λετε).. τοτε γιατι κανεις αναφορα για παραγκες??
Εμμεσα παραδεχεσαι οτι ΟΣΦΠ ειναι η καλυτερη ομαδα. Αρα παιρνει και τα σφυριγματα. Δε λεω οτι ειναι σωστο αυτο. Αλλα αφου αυτο ειναι η γενικη πραγματικοτητα γιατι μονο στον Ολυμπιακο λες οτι υπαρχει παραγκα?? Εκει δε σας πιανω!!
Φτιαξτε κι εσεις καλυτερη ομαδα απο μας και αν και τοτε δεν παιρνεται τα σφυριγματα τοτε ναι θα παω πασο και θα μιλαω κι εγω για παραγκα.

Επισης αυτο με την Ευρωπη που λες.. Κι εμεις ειχαμε αποκλεισει τον μεγαλο Αγιαξ του Φαν Μπαστεν(ή Κροιφ δεν το θυμαμαι καλα) απο τον πρωτο γυρο στο Πρωταθλητριων..
Spoiler:

Εγω για ευρωπη σου ειπα ειχαμε αρκετες προυποθεσεις αλλα αδικηθηκαμε σε παρα πολλες στιγμες που ποτε δεν ξερεις τι θα εξελισσοταν μετα! π.χ μπορει εμεις αν δεν μας εσφαζε με Μπορντο να παιρναγαμε την Λιον στους 8.. το ξερεις αυτο? οχι.. κανενας δεν το ξερει..

Επισης οταν ειπα ειχατε την ευκαιρια στο Champions League προφανως εννοουσα οτι ΔΕΝ την αρπαξατε.. Εννοουσα να φτανατε στους ομιλους και να παιρνατε τα λεφτα. Και αλλη φορα σας εχει δοθει τετοια ευκαιρια..

Υ.Γ Επισης η ομαδα που θα το σηκωσει φετος το Ευρωπαικο θα ναι η Τσελσι..:PΘα βρει την Λιβερπουλ(ή την Πορτο:P) στο Ευρωπαικο Σουπερ Καπ.

2po6sfa_jpg.gif

#1489 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2011 - 02:12

Προσωπικα εμενα με ενοχλει αφανταστα που τα βλεπετε ολα μονοπλευρα.
Η αποψη σας ειναι ο Ολυμπιακος ειναι η ομαδα που βοηθιεται συνεχεια στην Ελλαδα ενω στην Ευρωπη ειναι ξεφτιλισμενος..

Γιατι ρε γαμωτο δεν αναφερεστε στην Ευρωπη τις αδικιες που εχει υποστει ο ΟΛυμπιακος??

Τα πράγματα είναι πολύ απλά, zoro77. Η τσέπη του Μαρινάκη (όπως και του Κόκαλη παλαιότερα) δεν φτάνει τόσο βαθιά ώστε να αγοράζει αποτελέσματα αγώνων του Champions League. Στην Ελλάδα μπορεί να είναι το μεγαλύτερο ψάρι, αλλά στην Ευρώπη είναι... Μαριδάκι.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1490 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2011 - 02:51

Εγω kenny τα βλεπω πιο απλα.
οποιος πιστευει στις παραγκες και στο επιχειρηματικο ποδοσφαιρο ας μην ασχολειται!!! Κανεις δεν τον παρακαλεσε.. Αν μην τι αλλο εγω τον θεωρω χαζο να ασχολειτε αφου ''ξερει'' την αληθεια. Ασε τους αλλους να ζουν στο ''ψεμα'' τους....
Εγω αν ηξερα σιγουρα κατι ότι ειναι ψευτικο θα δινα μια συμβουλη σε αυτους που ζουν ακομη στο ψεμα.. και μετα θα τους αφηνα.. Εσεις που ''γνωριζετε'' τι μας πρηζετε εμας τους αμαθους σε καθε αγωνιστηκη για τη διαιτησια?(Υ.Γ Εδω γενικα μιλαω(μη μου πειτε δηλαδη ως αντεπιχειρημα οτι εγω ανοιξα αυτη την συζητηση))

2po6sfa_jpg.gif

#1491 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2011 - 14:52

Αρα αφου παραδεχεσαι οτι αυτο γινεται και στην Ευρωπη γενικα και οχι μονο στο Ελλαντα(οπως λετε).. τοτε γιατι κανεις αναφορα για παραγκες??
Εμμεσα παραδεχεσαι οτι ΟΣΦΠ ειναι η καλυτερη ομαδα. Αρα παιρνει και τα σφυριγματα. Δε λεω οτι ειναι σωστο αυτο. Αλλα αφου αυτο ειναι η γενικη πραγματικοτητα γιατι μονο στον Ολυμπιακο λες οτι υπαρχει παραγκα?? Εκει δε σας πιανω!!

Οταν λεω μεγαλη ομαδα, εννοω ομαδα που εχει λεφτα, οχι ιστορια κτλ. Στην Ελλαδα ποια αλλη ομαδα την βοηθαει τοσο~ πολυ η διαιτησια?
Και seriously, καλυτερα να σταματησουμε αυτην την συζητηση εδω. Δεν εχει νοημα.

Υ.Γ Επισης η ομαδα που θα το σηκωσει φετος το Ευρωπαικο θα ναι η Τσελσι..:PΘα βρει την Λιβερπουλ(ή την Πορτο:P) στο Ευρωπαικο Σουπερ Καπ.

Spoiler:

Κοψε το Pro. Τι δουλεια εχει η Chel$ki στο C.L.? Η Liverpool ας νικησει πρωτα την Braga και μετα ας παει τελικο. Ας δωσουν αλλα 58 εκ. και 41 εκ. για ξανθιες μπαλαρινες και καρολους για να εχουμε να γελαμε και 'μεις.

#1492 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2011 - 15:10

μπράβο στην ManU.Μακάρι να πέσει με την Ίντερ να την κεράσει να τελειώνουμε...
το μόνο που μου αρέσει σε αυτήν την ομάδα(ίντερ) είναι η επιμονή της.

και εύχομαι καλή επιτυχία στην Σάλκε(στον Ραούλ βασικά) αν και δύσκολα τα πράγματα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1493 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2011 - 15:56

οποιος πιστευει στις παραγκες και στο επιχειρηματικο ποδοσφαιρο ας μην ασχολειται!!! Κανεις δεν τον παρακαλεσε.. Αν μην τι αλλο εγω τον θεωρω χαζο να ασχολειτε αφου ''ξερει'' την αληθεια. Ασε τους αλλους να ζουν στο ''ψεμα'' τους....
Εγω αν ηξερα σιγουρα κατι ότι ειναι ψευτικο θα δινα μια συμβουλη σε αυτους που ζουν ακομη στο ψεμα.. και μετα θα τους αφηνα.. Εσεις που ''γνωριζετε'' τι μας πρηζετε εμας τους αμαθους σε καθε αγωνιστηκη για τη διαιτησια?(Υ.Γ Εδω γενικα μιλαω(μη μου πειτε δηλαδη ως αντεπιχειρημα οτι εγω ανοιξα αυτη την συζητηση))

Reality called, it's for you. Meet the facts:

1. Το επιχειρηματικό ποδόσφαιρο είναι η πραγματικότητα. Οι ποδοσφαιρικές ομάδες είναι ανώνυμες εταιρείες που κοιτάνε το κέρδος. Τα πάντα γίνονται για τα λεφτά. Όποιος οπαδός παίρνει στα σοβαρά την "ιστορία" και την "ιδεολογία" μιας ομάδας, είναι κρετίνος.

Ειδικότερα στην Ελλάδα, η απατεωνιά και η παράγκα είναι ο κανόνας (και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο), γιατί έτσι είμαστε εμείς οι έλληνες. Δες τα χάλια μας σαν κράτος γενικότερα και βγάλε τα συμπεράσματά σου.

2. Δεν ασχολούμαι. Ένα post έκανα (άντε, δύο άμα μετρήσουμε κι αυτό). Δε θα με βρεις σ' αυτό το thread κάθε τόσο. Μη βιάζεσαι λοιπόν να γκρινιάξεις επειδή γράφω αλήθειες που σε ενοχλούν.

3. Αυτό που κάνεις ("αν πάψει να γράφει, το πρόβλημα θα πάψει να υπάρχει") λέγεται στρουθοκαμηλισμός. Αλλά στην τελική δεν θα χαλάσω και τη ζαχαρένια μου. Have it your way. Enjoy living your delusional dream.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1494 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2011 - 16:34

hooola hola hola! Δηλαδή εμενα που μου αρέσει να βλέπω και να παίζω μπάλα, πρέπει να τα κόψω επειδή ξέρω(αν είναι δυνατόν να θεωρείς το αντίθετο) οτι υπαρχουν στημένα μάτς και παράγκες;; Δηλαδή εσυ βλέποντας ολα οσα γίνονται τα θεωρείς ολα "ανθρώπινα σφάλματα" και συμφωνεις με τον μαρινάκη, οτι οι "5 άνθρωποι" που μπήκαν στο ματς με τους βάζελους, μπήκαν για να αποθεώσουν τους παίκτες;

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο, βρώμαγε χρόνια, αλλα πλέον ΖΕΧΝΕΙ, και το κακό είναι οτι δεν το βλέπω να ψοφάει. Οταν τσακώνονται για το καλό του ποδοσφαίρου, ο Πατέρας, ο Μπέος, ο Μαρινάκης και καθένας απο αυτούς τότε τι αλλο θέλετε να συζητήσουμε για το ποδόσφαιρο;

Στον Κόκκαλη βγάζω το καπέλο, γιατι ήταν ο μεγαλύτερος μαφιόζος απο ολους, αλλα ήξερε πότε να βγάζει τον σκασμό. Έριχνε μια κατακεφαλιά, και μετά δυο τρία χο-χο-χο και για κανα μήνα κρυβοταν. Η "νέα γενιά" την έχει δεί φυστική και κάνει και δηλώσεις μετά.

Anyway ξυπνάτε(φιλικά) γιατι σκοτώνονται παιδιά για την κολοφανέλα του παναθηναικου-ολυμπιακού-αεκ κτλ κτλ

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#1495 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2011 - 17:22

πως φαινεται οτι καθολου δεν με πιασατε...
@kenny το ποδοσφαιρο σαφεστατα και ειναι επιχειρηματικο. Επιχειρησεις ομως ειναι και η nike και η adidas.Αυτο δεν σημαινει ομως οτι τα προιοντα τους ειναι κακης ποιοτητας.. Που θελω να καταλήξω? Στο οτι το ποδοσφαιρο ναι μεν ειναι κερδοφορο, αλλα το θεαμα και τα αποτελεσματα που προσφερει δεν ειναι ψευτικα. Τις περισσοτερες φορες τουλαχιστον.. Κανεις δεν ειπε οτι ο κοσμος ειναι αγγελικα πλασμενος...
Επισης αυτο που λες για τον στουθοκαμηλισμο.. εγω δεν σου ειπα τετοιο πραγμα αλλα αντιθετα αυτο που ειπες κι εσυ στο τελος... Μην χαλατε την ζαχαρενια σας...
@papp0s εγω δεν ειπα να μην ασχολεισαι με το ποδοσφαιρο γενικα.. εγω ειπα να μην εισαι οπαδος!

2po6sfa_jpg.gif

#1496 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2011 - 17:29

What the??? Πόσους ανθρώπους(η καλύτερα Ελληνες) ξέρεις που να βλέπουν μπάλα, αλλα να μην ειναι οπαδοί;; Η μεγάλη συγκίνηση είναι να βλέπεις την Αεκάρα να τρώει 5 απο τη Milan αλλα σε μια αντεπίθεση να αλλάζουν πάσα οι παικταράδες με τακουνάκι. Μπορεί να φάμε 5 αλλα η αγάπη παραμένει:P

Ολα αυτά τα υποστηρίζεις εσύ που είσαι ολυμπιακός, αντε εγώ που είμαι Αεκτζής. Για ρώτα τους κακομοίρηδες που κάθε σαββατοκύριακο τους σφάζουν και ρώτα τους κατα πόσο απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο. Αν κάθε φορά που πήγαινες να πάρεις αποτέλεσμα απο την μπαρτελόνα και έπαιζες την μπάλα της ζωής σου, και ερχοταν το κοράκι να σε μαδήσει και σε 5 λεπτά να γυρίσει το μάτς τούμπα, δε νομίζω οτι θα ευχαριστιώσουν και τόσο το θέαμα..

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#1497 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2011 - 17:44

οπαδος= ασχολουμαι πολυ με την ομαδα που υποστηριζω και αγχωνομαι γι αυτην.(Η πιο χαλαρη εκδοχη) Η κανονικη ειναι να σαι μεσα στα πραγματα(γηπεδο, συνδεσμοι κλπ.)

Αλλο να υποστηριζεις απλα την αγαπημενη σου ομαδα. Τοτε εισαι φιλαθλος. Καμια σχεση με το οπαδος.
Υ.Γ το ξερω οτι ο ορισμος του οπαδος δεν ειναι ακριβως ετσι. Απλα προσπαθω να εξηγησω το σκεπτικο μου.
Με γενικα λογια σου λεω οτι απο τη στιγμη που εχετε τετοιες πεποιθησεις μη ασχολειστε τοσο ωστε να τα βαφετε και μαυρα.. οπως κανουν οι φανατικοι οπαδοι!!

Επισης συμφωνω με αυτο που λες στο οτι το θεαμα δεν το ευχαριστιεσαι οταν υπαρχουν αδικιες!! Μονο που εγω πιστευω οτι δεν υπαρχουν στις περισσοτερες των περιπτωσεων σκοπιμοτητες για τετοια λαθη. Γιατι δηλαδη αποκλειετε το γεγονος οτι γινονται ΚΑΙ στο ποδοσφαιρο ανθρωπινα λαθη και ολα αυτα παντα τα σχετιζετε με παραγκες και αλλα σχετικα? Εσεις δηλαδη αν κανετε ενα λαθος παει να πει κατευθειαν οτι το κανατε επιτηδες?
Αυτη ειναι η αποψη μου φυσικα.

2po6sfa_jpg.gif

#1498 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2011 - 17:57

ότι θα τσακώνεστε για διαιτησία του ch.l δεν το περίμενα τώρα:

1)η ομαδάρα χθές έκλεισε 119 χρόνια και αύριο πάει για πρόκριση
2)Napster αν εγώ ήμουνα αντίπαλος της Barcelona θα τους έκοβα τη μπάλα ειδικά του κοντού και του dani alves με το τρόπο που παίζουν
3)ο τσίχλας καλύτερα να κοουτσάρει παρά να μιλάει
4)Kenny πολύ λάθος αυτό περί ιστορίας ομάδας ...πήγαινε δες τους οπαδούς των αγγλικών ομάδων πως συμπεριφέρονται και σέβονται την ιστορία τους αλλά και του αντιπάλου
5)είδατε τη ματσάρα έγινε χθές ανάμεσα σε bayern - inter και ασχολειστε με τους χοντρούς (για 3 λέω για να μη παρεξηγούμαι)

#1499 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2011 - 18:06

@Napster στο Pro δεν παιρνω Τσελσι. Ουτε την υποστηριζω με ζηλο. Απλα την συμπαθω γιατι ειναι ομαδα που αξιζε να παρει Champions League τα τελευταια 3-4 χρονια.
Γι αυτο την θελω φετος.

@kenobi Ματσαρα!! Το αξιζε βεβαια η Μπαγερν με βαση τις ευκαιριες αλλα respect και στον Λεοναρντο

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 16 Μάρτιος 2011 - 18:15

2po6sfa_jpg.gif

#1500 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2011 - 18:14

2)Napster αν εγώ ήμουνα αντίπαλος της Barcelona θα τους έκοβα τη μπάλα ειδικά του κοντού και του dani alves με το τρόπο που παίζουν
3)ο τσίχλας καλύτερα να κοουτσάρει παρά να μιλάει

2) Δεν εισαι ο μονος, don't worry, ειδικα ο Alves...Μονο 2 παιχτες συμπαθω απο Barca, τον Pique & Xavi.
3) Το κανει μην ανυσηχεις γι' αυτο ειναι ο καλυτερος coach εδω και 15+ χρονια. Ο Sir Alex ειναι το κακο παιδι στην Αγγλια μαζι με τον Rooney και τον Barton. Οτι πει, κατευθειαν προστιμο. Δεν βλεπουν οι κυριοι στην Αγγλια τον Αρσεν που σε καθε αγωνα βγαινει και κλαιει για την διαιτησια, ο Sir Alex τρωει προστιμο οταν ΔΕΝ μιλαει μετα τους αγωνες αλλα και και οταν μιλησε (πριν απο λιγο εμαθα οτι εφαγε προστιμο 30.000 λιρες+5 match ban) για την διαιτησια Chel$ki vs. Manchester United.

Ο Robben θα ηταν στο επιπεδο του Messi αμα δεν ειχε αυτο το προβλημα με τους τραυματισμους.