Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Ghost In The Shell (Movies & Series)


  • Please log in to reply
212 replies to this topic

#211 valadorn

valadorn

    Fantasiac

  • Members
  • 378 posts

Posted 26 July 2023 - 19:41

Follow up παρακαλώ στο προηγούμενο πολύ πρόσφατο post!

Βρήκα το χρόνο να δω επιτέλους τις δύο σεζόν του Stand Alone Complex. Το παλιό το ορθόδοξο, όχι το σαχλό το 2045.

 

Η πρώτη σεζόν δεν με τρέλανε εκτός από τα τελευταία επισόδεια που αξίζανε, όμως η δεύτερη από ένα σημείο και μετά ήταν πολύ καλή.

 

Νούμερο 1 στη σειρά είναι το μάλλον καλύτερο κομμάτι soundtrack από anime ever:

Youtube Video

 

Μιλάμε για διαμάντι που πρέπει να μνημονεύεται στους αιώνες των αιώνων. Ok και το opening της δεύτερης σεζόν ήταν ωραίο.

 

 

Κατά τ' άλλα η σειρά είχε πολλά φίλλερ που θέλανε να δώσουν μεγαλύτερο βάθος στις θεματικές. Δεν με άγγιξαν ιδιαίτερα, αντιθέτως, ήθελα περισσότερο βάθος σε πρόσωπα από ομάδες που έδειξε για ελάχιστο και φαινόταν ότι έχουν πολύ ψωμί για να δούμε τι παίζει. Όπως οι individual eleven και έχω απορία αν βγάλανε κάποιο άλλο spin off με αυτούς.

 

Κλείνοντας, άλλη μια απόδειξη πόσο ποιοτικά ήταν τα πράγματα στα 00s όσον αφορά το θέαμα γενικότερα.


Posted Image
"Life is spherical, investigate the other side..."

#212 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 31 July 2023 - 12:10

Λες για filler; Είχαν τα sac, manga πριν τα anime, νομίζω μετά το βγάλανε, αφού είχαν τελειώσει οι σειρές. Τώρα ναι, γενικά οι σειρές ήταν λιγότερο φιλοσοφικές, ήταν ας πούνε μία κοινή action σειρά στο ίδιο σύμπαν απλά με καλύτερο budget από το σύνηθες της περιόδου.


rsrGbGx.gif

#213 Kain

Kain

    ♠️

  • Members
  • 194 posts

Posted 31 July 2023 - 12:39

Οι σειρες ηταν νομιζω πολυ πιο κοντα στο manga απο τις ταινιες. Οταν το διαβαζα μου πηρε λιγο χρονο να συνηθισω μια λιγοτερο σοβαρη Motoko, καθως, οπως νομιζω για τον περισσοτερο κοσμο, η πρωτη μου επαφη με το GITS ηταν η πρωτη ταινια, την οποια θεωρω αριστουργημα. Η σκηνη στην αρχη που κατασκευαζουν το σωμα της με αυτη τη μουσικη απο πισω ειναι απιστευτη.


sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png