Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Υπογραφές μελών...


 • Please log in to reply
72 replies to this topic

#61 Sponis

Sponis

  Despair-Ridden Heart...

 • Retired Staff
 • 2,290 posts

Posted 27 October 2010 - 10:31

δεξί κλικ στην εικόνα
properties
και στα λέει ολα

vetus η χούντα του anime//gr χτύπησε γι άλλη μία φορά τα αθώα μέλη της
το ότι είσαι τόσο καιρό μέλος και δεν τηρείς τους απλούς κανόνες είναι απλά κακοήθειες...

#62 Lord Leon

Lord Leon

  Immortal Esper

 • Members
 • 720 posts

Posted 27 October 2010 - 10:43

βρε χαιρω πολύ το ξερω, αλλα λέω το εξης. ερχεται καποιος χωρις να διαβασει τιποτα και μπαμ, ποσταρει το desktop του. Οπως δεν σε αφήνει το σύστημα πχ. να ποσταρεις με λιγοτερο απο 3 chars γιατι να μην υπαρχει κατι που ελεγχει αυτοματα το μαξιμουμ της υποφραφης; νομιζω το Κ2 το υποστηριζει κατι τέτοιο.

stasou%2520mygdala.jpg


#63 Sponis

Sponis

  Despair-Ridden Heart...

 • Retired Staff
 • 2,290 posts

Posted 27 October 2010 - 11:56

καλέσατε το τεχνικό τμήμα εξυπηρέτησης του anime.gr
αυτή τη στιγμή όλοι οι τεχνικοί μας είναι απασχολημένοι
προσπαθήστε αργότερα
*ΤΟΥΥΥΥΥΥΤ*
:wis:

Edited by Left64Vegeta, 28 October 2010 - 00:32.


#64 Darthnicolas

Darthnicolas

  Raidou Kuzunoha the 1st

 • Members
 • 972 posts

Posted 27 October 2010 - 16:57

Για μια pic ή συνδυασμό περισσοτέρων δεν είναι κάτι δύσκολο να τσεκάρεις αν είσαι στα όρια...Αλλά φαντάζομαι εννοείς όταν μπλεκονταί και γράμματα,spoilers,κλπ,Lord Leon...Αυτό θα μου άρεσε και μένα,αλλά αν θυμάμαι καλά δεν παίζει...Τώρα πως ξέρουν οι mods αν είμαστε στα όρια ή όχι..?Μυστήριο του σύμπαντος...

#65 Fingolfin

Fingolfin

  High King of the Noldor

 • Retired Staff
 • 1,430 posts

Posted 27 October 2010 - 17:55

Τώρα πως ξέρουν οι mods αν είμαστε στα όρια ή όχι..?Μυστήριο του σύμπαντος...

Ρίχνουμε κάρτες ΤΑΡΩ και το ανακαλύπτουμε :P
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#66 Left64Vegeta

Left64Vegeta

  Technical Staff

 • Administrators
 • 366 posts

Posted 28 October 2010 - 00:31

Lord Leon, για όσους κάνουν upload την υπογραφή τους στο anime.gr, υπάρχει έλεγχος και για διαστάσεις σε pixels, και για μέγεθος σε KB.

Στην περίπτωση όμως που κάποιος βάλει remote link από εικόνα σε άλλο server, το σύστημα δεν κρατάει παρά το link της εικόνας, και απλά το πασάρει στους επισκέπτες της σελίδας αυτούσιο. Ο client του καθενός επισκέπτη μετά, αναλαμβάνει να κατεβάσει και να κάνει render την εικόνα από τον άλλο server.

Θα μου πεις, δεν γίνεται ο server να κατεβάζει την εικόνα από το άλλο site και να την τσεκάρει; Όχι, υπάρχουν 3 βασικοί λόγοι για τον οποίο δεν μπορεί να γίνει αυτό:

1. Ο άλλος server δεν σου λέει απαραίτητα το μέγεθος της εικόνας, και πρέπει να την κατεβάσεις για να δεις το μέγεθός της σε bytes. Αν λοιπόν κάποιος βάλει για παράδειγμα μια εικόνα 200GB σε έναν server ο οποίος δεν απαντά στην ερώτηση "πόσο μέγεθος έχει το αρχείο που πάω να κατεβάσω", τότε ο server μας θα αναγκαστεί να κατεβάσει 200GB για να την τσεκάρει. Θα ήταν δηλαδή μια τρύπα ασφαλείας.

2. Το remote link μπορεί να μην είναι εικόνα απαραίτητα. Μπορεί να είναι κάποια άλλη μορφή δεδομένων, και όταν ο server μας πάει να την κατεβάσει και την ανοίξει, να μη μπορεί να διαβάσει τις διαστάσεις της εικόνας. Και μάλιστα, θα μπορούσε να έχει το ίδιο πρόβλημα με παραπάνω, κατεβάζοντας πράγματα που δε θα έπρεπε. Θα ήταν δηλαδή επίσης μια τρύπα ασφαλείας.

3. Ο κώδικας της υπογραφής μπορεί να δομηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να απαρτίζεται από επιμέρους εικόνες και κείμενα που να εντάσσονται μέσα στους κανόνες, αλλά συνολικά να βγαίνει εκτός ορίων. Ο server μας δεν έχει client (πχ firefox), ώστε να κάνει render τον html κώδικα και να εξετάσει συνολικά το αποτέλεσμα. Έτσι, θα μπορούσαν να περνάνε και πάλι πολλές υπογραφές που είναι εκτός των κανόνων, ή να κόβονται υπογραφές που να τους τηρούν.

Για την αποφυγή των παραπάνω θεμάτων, δεν έχουμε βάλει αυτόματο σύστημα ελέγχου υπογραφών, πέρα από την εικόνα που γίνεται upload. Έτσι, εντάσσεται στο ρόλο των moderators να βλέπουν ποιές υπογραφές ξεπερνάνε τα όρια.

Τώρα, σχετικά με το πως μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι μια υπογραφή είναι εκτός ορίων... Δε θέλει πολύ κλικ-κλικ. Όπως απεικονίζεται και στους Κανόνες του Forum:

Posted ImageΚαι αναλυτικότερα:

:arrow: Υπογραφές (Signatures)

--Το συνολικό πλάτος εικόνων ΚΑΙ κειμένου στην υπογραφή σας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 700 pixels.

--Το συνολικό ύψος εικόνων ΚΑΙ κειμένου στην υπογραφή σας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 250 pixels.

--Το συνολικό μέγεθος εικόνων στην υπογραφή σας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 120 KB.

--Αν θέλετε να βάλετε στην υπογραφή σας μια εικόνα που ξεπερνά τις επιτρεπόμενες διαστάσεις (αλλά δεν ξεπερνά το επιτρεπόμενο μέγεθος), τότε μπορείτε να την βάλετε κρύβοντας την μέσα σ' ένα spoiler tag. Έχετε υπόψην σας ότι το spoiler button έχει ύψος 20 pixels, οπότε αν θέλετε και εικόνα εκτός spoiler tag, φροντίστε να μην ξεπερνάει τα 230 pixels σε ύψος.

Posted Image

--Animated υπογραφές επιτρέπονται.

-- Απαγορεύεται ρητά η διαφήμιση εμπορικών ή μη προϊόντων και υπηρεσιών μέσω links ή banners τοποθετημένα στην υπογραφή. Σε αυτή την περίπτωση οι υπογραφές θα αφαιρούνται με ταυτόχρονη ειδοποίηση του παραβάτη.

Οι υπογραφές που ξεπερνάνε το όριο και δεν τροποποιούνται παρά τις παραινέσεις/υποδείξεις των mods θα τροποποιούνται/διαγράφονται.

#67 Vetus

Vetus

  Rocked'N'Loaded!

 • Banned
 • 1,116 posts

Posted 04 November 2010 - 21:48

Ήταν τεράστια...Το ύψος ήταν στάνταρ πάνω από 250 pix και φαινόταν με γυμνό μάτι...Αφού είχες βάλει 2 εικόνες...

Προφανώς αναφέρεσαι και στις δυο μαζί που ήταν παραπάνω από το επιτρεπτό όριο καθώς σε καμία περίπτωση ούτε η νέα ούτε η παλιά signature από μόνες τους ξεχωριστά ξεπερνούσαν τα 250 pixels ύψος.

Από 'κει και πέρα οι κακίες του Sponis ήταν περιττές καθώς δεν έκανα καμιά σπόντα περί "χούντας" των mods κι απλά διατύπωσα την απορία μου. Aλλά φυσικά μην παραλείψουμε να κάνουμε τον έξυπνο στο αντιπαθητικό, αυθάδη μέλος που μας κάθεται στο στομάχι. :nosey:

#68 mono

mono

  Ελιτίστρια

 • Global Mods
 • 4,136 posts

Posted 05 November 2010 - 00:36

Προφανώς αναφέρεσαι και στις δυο μαζί που ήταν παραπάνω από το επιτρεπτό όριο καθώς σε καμία περίπτωση ούτε η νέα ούτε η παλιά signature από μόνες τους ξεχωριστά ξεπερνούσαν τα 250 pixels ύψος.


Προφανώς. Αφού ο κανονισμός αναφέρεται στο συνολικό μέγεθος της υπογραφής.

xbJ3b2w.jpeg


#69 0neZ

0neZ

  Commander

 • Members
 • 233 posts
 • Locationearth

Posted 14 October 2013 - 15:46

Εδω εχει να γραψει καποιος σχεδον 3 χρονια αλλα θα ηθελα να μου πει καποιος αν παραβιαζω τους κανονες με την υπογραφη μου να ειναι 700χ250 και ενα μικρο spoiler.


latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#70 iristella

iristella

  Heelchou!

 • Administrators
 • 10,437 posts

Posted 14 October 2013 - 15:51

--Το συνολικό ύψος εικόνων στην υπογραφή σας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 250 pixels. Αν η υπογραφή σας περιέχει και κείμενο κάτω από τις εικόνες, αυτό δεν πρέπει να ξεπερνά τα 50 pixels (σύνολο 300 pixels).

 

Είσαι οκ καλό μου.

Also σου απονέμω το βραβειο "Το χρυσό φτυάρι" για επιτυχημένο thread necromancy. XD#71 Keep Movin Forward

Keep Movin Forward

  Starting...

 • Members
 • 8 posts

Posted 13 February 2017 - 19:05

γενικα παιδια να σκεφτομαστε τους αλλους...

 

αν εχουν ορεξη να βλεπουν μια τεραστια υπογραφη, αν τους ενδιαφερει.

 

αν η απαντηση ειναι οχι ας ειμαστε διακριτικοι#72 Erisadesu

Erisadesu

  Hellasian Star

 • Members
 • 4,640 posts

Posted 13 February 2017 - 23:50

γενικα παιδια να σκεφτομαστε τους αλλους...

 

αν εχουν ορεξη να βλεπουν μια τεραστια υπογραφη, αν τους ενδιαφερει.

 

αν η απαντηση ειναι οχι ας ειμαστε διακριτικοι

 

....καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια μας ...#73 Scarlet D.

Scarlet D.

  Έχω δει και χειρότερα.

 • Members
 • 244 posts
 • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 14 February 2017 - 22:19

γενικα παιδια να σκεφτομαστε τους αλλους...

 

αν εχουν ορεξη να βλεπουν μια τεραστια υπογραφη, αν τους ενδιαφερει.

 

αν η απαντηση ειναι οχι ας ειμαστε διακριτικοι

 

μια απο τα ιδια κι εγω. οταν βλεπω μελη που εχουν 500 gifs στην υπογραφη τους με πιανει ταρακουλο. Ασε το οτι αμα εισαι μελος σε καποια δωρεαν φορουμς οπως forumotion αν ο ιδιος τυπος που εχει τα 500 gifs τυγχανει να ειναι και σπαμμερ τοτε κολλαει το ιδιο το φορουμ στα τοπικς και αργουν να φορτωσουν οι αλλες εικονες. Εδω δεν παρατηρω κατι τετοιο οποτε gg :P