Μπορεί να μου πεί κάποιος αν τα manga που έρχονται στην Ελλάδα είναι λογοκριμένα??
Γιατί είχα ακούσει ότι έρχονται οι αμερικάνικες εκδόσεις που είναι censored...
Και ακόμα οι τιμές πόσο είναι περίπου?Στο amazon τα βρίσκω με 7$ αλλά δεν γνωρίζω αν είναι censored ή όχι.....
Τα manga που έρχονται
στην ελλάδα (πέρα απο τις εκδόσεις της Anubis που, αν ρωτάς για αυτές, όχι, δεν έχουν δεχθεί λογοκρισία) είναι οι αμερικάνικες (η σε σπάνιες περιπτώσεις, αγγλικές ή γαλλικές εκδόσεις). Και δεν είναι λογοκριμένα όχι, πέρα απο κάποιους τίτλους μιας συγκεκριμένης εταιρίας (CMX αν δεν με απατά η μνήμη μου).
Τώρα για να βοηθήσω στον οδηγό, το comicworld Κορυδαλλού δεν έχει manga στο μαγαζί, φέρνει μόνο μέσω παραγγελίας (απ'οσο γνωρίζω) ενώ το κατάστημα Χαλανδρίου έχει μία βιβλιοθήκη με μια ποικιλία manga και φυσικά φέρνει μέσω παραγγελίας. Τιμές λογικες, και όσον αφορά την πρόσβαση, για όσους είναι χαλανδριώτες ή έρχονται με μετρό, κατεβαίνουν στον σταθμό χαλανδρίου
στην έξοδο προς
αθήνα νομίζω γράφει (η ρώτηστε απο που βγαίνω για να πάρω το λεωφορείο για το κέντρο του χαλανδρίου), και παίρνουν απο την στάση ακριβώς απ'έξω απο το μετρό το λεωφορείο 412 το οποίο παίρνει την Δουκίσσης Πλακεντίας όλο κάτω (ο δρόμος αλλάζει όνομα βασικα, αλλά ουσιαστικά είναι μια ευθεία) και με το που στρίψει,
στην πρώτη στάση κατεβαίνετε. Το comicworld βρίσκεται 2 στενά πάνω απο την στάση του λεωφορείου.