Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Οδηγός για manga στην Αθήνα
Posted 28 December 2007 - 15:20
Posted 28 December 2007 - 16:53

Posted 28 December 2007 - 17:03
1-οι τιμές δεν είναι τόοοοσο διαφορετικές απο τα άλλα μαγαζιά
2-είναι απρόσωπο
3-για γενικά πράγματα καλό είναι,για πιο εξιδικευμένες καταστάσεις δεν λέει πολλά...

Posted 29 December 2007 - 00:12
Πάντως πήρα το Crisis on Infinite Earths: Absolute Edition και η τιμή του ήταν πιο φτηνή και από Amazon! Το ίδιο πιο φτηνά ήταν και κάμποσα άλλα, αλλά αφού έσκασα τα 75 Εuro για το Crisis κρατήθηκα μετά!

Άκουσα όμως πως είχε τους πρώτους 10 τόμους από Naruto και κάτι άλλα με 6-8 Euro.
Posted 29 December 2007 - 00:37

Posted 29 December 2007 - 00:42
Η Σπηλιά των Κόμικς έχει επίσης manga/anime stuff αλλά έχω να πάω χρόνια και δεν ξέρω από άποψη ποικιλίας και τιμών τι λέει, ούτε από άποψη εξυπηρέτησης.
Είχα ακούσει πως είχε ανοίξει και ένα τρίτο κομιξοειδές μαγαζί στη Σαλόνικα αλλά δεν έχω άλλες πληροφορίες προς το παρόν. (Όποιος ξέρει ας πει).
Μερικά βιβλία σχετικά με την ιστορία των manga/anime είχα πετύχει και στην Άγνωστη Καντάθ την οποία επισκέπτομαι όποτε ανηφορίζω "βόρεια".
Τέλος ο Παπασωτηρίου στη Θεσσαλονίκη πρέπει να έχει τόσο το MANGA της Taschen με την παρουσίαση εκατοντάδων mangaka (που έχει γίνει ανάρπαστο και στην Αθήνα) και ίσως και κάποια από τα How To Draw Manga.
Posted 29 December 2007 - 00:42
Και για να μην μας κατηγορεί η Συμπρωτεύουσα:
Σπηλιά των Κόμικς (Δημοσθένους 7, Θεσσαλονίκη. τηλ. (2310)237727)
Metropolis Comics (Μητροπόλεως 94, Θεσσαλονίκη. τηλ. (2310)237775)
με προσοχή στο δεύτερο. Μπορεί να βρείτε άψογα πράγματα ή μπορεί να μη βρείτε τίποτα, ή μπορεί να έχει κουλή τιμή.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 03 January 2008 - 02:51
λίγο καθυστερημένα αλλά νομίζω οτι η διαφορά τιμής είναι αρκετά καλή...μερικά μάνγκα που τα έβρισκα 12 ευρώ εκεί τα βρήκα 10 και αν αγοράζεις αρκετά φαίνεται η διαφορά. ΑΝ δεν κάνω λάθος το mpd psycho συγκεκριμένα το έχει απο 12,5 που το έβρισκα στα μαγαζιά, γύρω στα 9...(αν θυμάμαι καλά ξαναλέω)Χθές πήγα γι ψώνια στο Public.Με απαγοήτευσαι οικτρά καθότι:
1-οι τιμές δεν είναι τόοοοσο διαφορετικές απο τα άλλα μαγαζιά
ΥΓ. δεν με πληρώνει το public :Ρ
Posted 03 January 2008 - 17:45
--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--
http://otakulens.wordpress.com
Posted 04 January 2008 - 16:55
Επίσης άλλαξα εμφανισιακά λίγο τον οδηγό.
Παρακαλούντε όσα άτομα έχουν πληροφορίες προσέγγισης για τα μαγαζιά που ακόμα δεν έχουν πληροφορίες να κάνουν ένα post ή να μου στείλουν πμ.
Ακόμα, Για όποιον είναι εύκολο σκέφτηκαν να παραθέσουμε τιμές από κάποια διάσημα μάνγκα στην Ελλάδα. Αυτά που έχω υπόψην μου είναι:
Fruits Basket
Hellsing
Berserk
Battle Royal
Naruto
Αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο κάντε ένα πόστ εδώ. Καλό είναι να έχουμε 2 ενδεικτικές σειρές από κάθε εταιρία, για να έχουμε μία σφαιρικότερη άποψη.
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια που έχετε προσφέρει μέχρι τώρα.

Posted 04 January 2008 - 17:05
το Ηellsing στο Jemma κανει 15-16 ευρω (στρογγυλοποημενα) ο τομος αν θυμαμαι καλα και στο Public 13 και κατι...
Το Battle Royale (επισης στο Jemma) εκανε 10 και κατι ψιλα το καθενα μεχρι το vol.12 περιπου που απο κει και περα κανουν 12 μισο...
αυτα...
Posted 04 January 2008 - 18:39
Posted 04 January 2008 - 18:58
To solaris πραγματι εχει μεγαλη ποικιλια,αλλα να πω κατι off topic παρτε μια προπληρωμενη καρτα και καντε αγορες online,oi τιμες απλα δεν συγκρινονται
Συμφωνώ και γω. Καμία σχέση οι τιμές έξω. Κερδίζετε τούλαχιστον 3 ευρώ στον κάθε τόμο. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να προτείνω κατάστημα, αλλά
www.play.com συμφέρει και μπορείτε να το εμπιστεύεστε
Posted 04 January 2008 - 21:36
εκδοση:
αυτο που δε μου αρεσε ειναι οτι οπως μου φανηκε δεν εχουν αλλα στην αποθηκη οποτε αν καποιος τσιμπησει καποιο τομο αυτοματως τη πατησες ( σε πανω απο 5 σειρες που ηθελα ελειπαν οι αρχικοι τομοι ). Γενικα οι τιμες μου φανηκαν αρκετα τσιμπημενες ιδιαιτερα στη περιπτωση που θες ολοκληρη σειρα μαλλον φευγεις κατευθειαν για online αγορα
πχ hellsing (στο περιπου οι τιμες καθως διαφοροποιουνται κατα αρκετα ευρω αναλογα το τομο) ας πουμε 14 το τομο * 6= 84 ευρω .... τρεχα για κανα berserk ..... και στη τραπεζα για ανιμε/μανγκα-δανειο.
για την ιστορια το vol3 hellsing λεει πανω του 13.95 δολλαρια αμερικης οποτε μειον κατι λογω μετατροπης νομισματος συν κατι λογω μεταφορικων....
για τελος καθως εφευγα μου ειπαν οτι κανουν και αποστολες μεσω ταχυδρομειου οποτε οσοι ειναι σε πολη που δεν εχει καποιο μαγαζι με μανγκα... (αν και τοτε σας συμφερει το online

αυτα τα ολιγα