Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Προγραμμα Προβολών Δεκεμβριου

• This topic is locked This topic is locked
178 replies to this topic

#61 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 05 December 2007 - 00:25

ναι αλλά μήπως θα πρέπει να συννενοηθούμε με τα παιδιά από το Νοσότρος μη βρεθούμε και βρεθούνε προ εκπλήξεως;;;

Σίγουρα, να ενημερωθούν κι αυτοί.
Αν και δε φαντάζομαι να υπάρξει ιδιέταιρο πρόβλημα, αφού το όλο...εγχειρημα δε θα διαρκέσει παραπάνω από 20λεπτο.

Αυτή την Κυριακή (που θα είμαι σίγουρα εκεί), μπορούμε να κάνουμε ένα δοκιμαστικό. Η προβολή ξεκινάει-ας πούμε, στις 8. 20 λεπτά νωρίτερα αν μπορεί να βρίσκεται εκεί το λάπτοπ (sic) και όσοι ενδιαφέρονται να τραγουδήσουν, θα δούμε πως θα πάει....

#62 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 05 December 2007 - 00:36

μωρε εμείς να είμαστε εκεί [αν δεν παίζει ο Παναθηναϊκός]... αν όμως έχουν πρόβες στις άλλες αίθουσες ή ομιλίες/διαλέξεις ή τπτ άλλο; και ενοχλούμε;

#63 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 05 December 2007 - 00:57

Δεε θα παίξει ο Παναθηναϊκος, το κανόνισα εγώ...:smokingg:, άρα εκεί θα είσαστε.

Σίγουρα είμαι της άποψης να ενημερωθούνε και οι του Nosotros, μη το δούνε κατόπιν εορτής, μπουκάρουνε μέσα και μας πούνε τίποτα τύπου: "Ρε! Εδώ ήρθατε να κάνετε τετοια? Δεν τραβάτε καλύτερα στο Μεγαρο Μουσικής-που χει και άπλα?"

Τους διπλανούς δε θα τους ενοχλήσουμε πολύ. 20 λεπτούλια θα ναι μόνο.
Εξάλλου:

Μπορουν αν θελουν τα οργανα να "συνοδευουν"... το καραοκε event.... lol

Kotoko - συνοδεία : σαντούρι πολίτικο....

#64 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 05 December 2007 - 10:12

Ποιός Θανάσης; οΟ

Σούπερ μάριο ήσουν και εσύ την Κυριακή; :P

Πρωί πρωί όλο ερωτήματα.

Spoiler:

Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#65 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 05 December 2007 - 22:54

Παντως κ γω θελω να μοιραστω με τους τυχερους(ατυχους ) θεατες την υπεροχη μου φωνη...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#66 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 06 December 2007 - 08:47

σας το είπα; θα λείπω αυτή την Κυριακή...

[αυτό αποφασίστηκε χθες κατά τις 22:55]

#67 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 06 December 2007 - 09:11

και γω έχω γενέθλια ρε (κλείνω τα 19 και μπαίνω στα 18 :hero:) και θα έρθω στην προβολή? :oo::terror2::deadga6: a geek's b-day....tragique....:nanteee::run::Crying2:

Posted Image

#68 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 06 December 2007 - 09:33

Ωραία, άντε να τα μηδενίσεις. Τα γλυκά μην ξεχάσεις να φέρεις και εμείς θα ξεχάσουμε τα δώρα.
Posted Image

#69 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 06 December 2007 - 10:39

σας το είπα; Θα έρθω αυτή την Κυριακή...

[αυτό αποφασίστηκε σήμερα κατά τις 09:12]

#70 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 06 December 2007 - 10:46

Έλα ρε Θείο...και πάμε για κραιπάλες μετά plz...:emptyonexg1:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#71 Evil Grin

Evil Grin

Μαρμελαδομπισκοτοζελεδάκι

• Members
  • 41 posts

Posted 06 December 2007 - 14:56

Μαλλον θα έρθω κι εγώ:wooi2:. Αν τα καταφέρω .....αλλά και να έρθω δεν νομίζω να μιλίσω με κανέναν :emptyonexg1: Ντεπομαι γι'αυτο αλλα τί να κάνω δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνική:bahhh:

#72 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 06 December 2007 - 16:23

και γω έχω γενέθλια ρε (κλείνω τα 19 και μπαίνω στα 18 :hero:) και θα έρθω στην προβολή? :oo::terror2::deadga6: a geek's b-day....tragique....:nanteee::run::Crying2:

Κοκώνα μου εσύ! :wooi2: Που χεις και γεννέθλια-και να μας ζήσεις και να σκάσουν οι οχτροί μας, θα ρθεις!!?!

Τσουπάρα μου! Τι τραγουδάκι θες να σου χω έτοιμο να πεις? Πες μου, τι? τι? ΤΙ?? :hahaha:

ΥΓ: Τελικά, θα γίνει το λάπτοπ (μαζί με τους ιδιοκτήτες του-όχι μόνο του) να βρίσκονται στο Nosotros 20 λεπτάκια νωρίτερα από την προβολή, να καμωμεν και ολίγον καραόκε??

#73 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 06 December 2007 - 19:38

Τί???Θα λείπεις πάλι?Δεν θα σε δώ ούτε τώρα?:nanteee::sadist::nanteee:
Posted Image

#74 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 06 December 2007 - 22:00

Μαλλον θα έρθω κι εγώ:wooi2:. Αν τα καταφέρω .....αλλά και να έρθω δεν νομίζω να μιλίσω με κανέναν :emptyonexg1: Ντεπομαι γι'αυτο αλλα τί να κάνω δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνική:bahhh:

Έλα εσύ και θα φροντίσουμε εμείς να σε κάνουμε να μιλήσεις. :hehehe:

Όλα θα τα πεις, θα ομολογίσεις ακόμα και τις σκανδαλιές που έκανες μικρή :P

To μόνο που έχεις να κάνεις είναι μόλις βρείς την αίθουσα να μιλήσεις στα άτομα που θα χειρίζονται το laptop, και αυτοί θα αναλάβουν το μαστίγ.. εννοώ να σε γράψουν με χαρακτηριστική άνεσ.. ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ

Να σε συστήσουν σε όσα μέλη είναι τρυγύρο πρόχειρα ^_^

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#75 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 07 December 2007 - 13:45

Σίγουρα, να ενημερωθούν κι αυτοί.
Αν και δε φαντάζομαι να υπάρξει ιδιέταιρο πρόβλημα, αφού το όλο...εγχειρημα δε θα διαρκέσει παραπάνω από 20λεπτο.

Αυτή την Κυριακή (που θα είμαι σίγουρα εκεί), μπορούμε να κάνουμε ένα δοκιμαστικό. Η προβολή ξεκινάει-ας πούμε, στις 8. 20 λεπτά νωρίτερα αν μπορεί να βρίσκεται εκεί το λάπτοπ (sic) και όσοι ενδιαφέρονται να τραγουδήσουν, θα δούμε πως θα πάει....

Δεν θελω να γινω ο ballbreaker της παρεας, αλλα, ας ξεχασουμε γενικα την ιδεα του καραοκε στο Νοσοτρος. Πρωτον, οπως νομιζω εχει αναφερθει, τις κυριακες σε αλλες αιθουσες κανουν μαθηματα μουσικης. Δεν θελω να μπω καν στη διαδικασια να αναφερω στα παιδια του χωρου, οτι θελετε να κανετε καραοκε, γιατι πολυ απλα θα μου πουν οχι, γιατι θα ενοχλησουμε και θα εχουν και δικιο.Περα απο το οτι, σε αλλες αιθουσες, την ιδια μερα, κανουν μαθηματα ξενων γλωσσων, λογοτεχνιας, κτλ κτλ...Δευτερον, ειμαστε φιλοξενουμενοι...με το να κανουμε εμεις το κεφι μας, νομιζω πως υπερβαινουμε τα ορια της φιλοξενιας, και η συνεργασια που εχουμε νομιζω πως δεν θα συνεχιστει για πολυ..και σαν φορουμ, πιστευω πως θελουμε η συνεργασια αυτη να κρατησει, πρωτον γιατι χωροι δεν βρισκονται ευκολα, ποσο μαλλον ατομα που μας ανεχονται (αφου καθε φορα που μαζευομαστε δεν ειμαστε και οι πιο ησυχοι...), και απο την αλλη, ο χωρος ειναι μια χαρα, και μπορουμε να συνεχισουμε το καλοκαιρι στην ταρατσα...
τεσπα..πιστευω πως δεν μπορω να το κανω πιο σαφες, οτι αν κανουμε καραοκε, θα φαμε μπαν...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm