Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Dragonball Z

• Please log in to reply
683 replies to this topic

#91 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 13:43

Steliospal το είπες και το καταλάβαμε. Δεν σου αρέσει το Dragonball. Το εμπεδώσαμε.

Αλήθεια μήπως σας ανέφερα ποτέ οτι δε μου αρέσει το DB????
υπογραφή εκτός κανονισμών

#92 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 22:30

Στέλιος, πολλοί από εμάς μεγαλώσαμε με αυτό το anime. Επίσης είτε το θες είτε όχι, ήταν mainstream για την εποχή του και δεν είχε απλά κάποια απήχηση, είχε από τις μεγαλύτερες απηχήσεις στον χώρο των anime. Αν δεν σου αρέσει μπορείς απλά να μην το δεις, λογικό είναι να μην σου αρέσει. Απλά για εμάς τους "πορωμένους" με το Dragonball, έχουμε τους λόγους μας που είμαστε. Δεν πιστεύω να λέει κανένας ότι το dragonball είναι το καλύτερο anime που έχει υπάρξει. Είμαι μεγάλος fun του anime, αλλά αν με ρωτήσει κάποιος για σοβαρό anime δεν πρόκειτε να του το προτείνω εκτός κι αν του αρέσουν τα fighting.
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#93 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 23:02

Δεν πιστεύω να λέει κανένας ότι το dragonball είναι το καλύτερο anime που έχει υπάρξει.

κανε μία βόλτα το ποστ προς τα πίσω και δες πόσοι λένε DB rulez και τα ρέστα.
Αν σου αρέσει επειδή μεγάλωσες με αυτό το καταλαβαίνο απόλυτα . Διαφωνώ με όσους μου το εκθειάζουν...

#94 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 23:13

γουσταρω να εκ8ειαζω οτι ο πανα8ηναικος εχει την καλυτερη ομαδα στο ποδοσφαιρο αυτη την στιγμη στην Ελλαδα ..
αλλα ο κολλητος μου δε σταματαει να λεει τις αδυναμιες μας και να λεει την ΑΕΚ καλυτερη?

πιστευεις οτι καποιος απο εμας 8α αλλαξει την γνωμη του αλλου?

ας σταματησουμε αυτη την συζητηση και ας συζητησουμε απλα για το ανιμε...

μολις ειδα την μεταμορφωση του goku ssj1 οταν παλευε με τον frieza...
το ειδα τωρα γιατι πριν λιγο κατεβασα την remastered εκδοση του επεισοδιου...
τι φοβερη μαχη!!!!

#95 steliospal

steliospal

How far to paradise

• Members
  • 200 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 23:32

ε αν μπεις σε φόρουμ με αθλητικά κάτι τέτοιο θα γίνεται . Τώρα που είσαι σε φόρουμ με άνιμε άσε να λογομαχούμε λίγο.... :P

#96 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 00:21

Βγηκε η remaster??? Κατεβαζω την season 2....Μεσα σε αυτην ειναι?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#97 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 00:33

οχι, στην season 3 υπαρχει αυτο το επεισοδιο...και αυτη η season υπαρχει για κατεβασμα αν 8ες

#98 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 00:47

Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω τα remastered DBZ. Αυτήν την στιγμή κυκλοφορεί η 3η season με τα επεισόδια 75-107. :nod: Το 4ο Saga θα κυκλοφορήσει στις 19 Φεβρουαρίου.

Επίσης για όσους ενδιαφέρονται, θα κυκλοφορήσουν οι δύο πρώτες ταινίες του Brolly σε Blu-Ray (Ταινίες 8 και 10) {The Official Dragon Ball Z Website}

E5VV38U.jpg

#99 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 00:53

κανε μία βόλτα το ποστ προς τα πίσω και δες πόσοι λένε DB rulez και τα ρέστα.
Αν σου αρέσει επειδή μεγάλωσες με αυτό το καταλαβαίνο απόλυτα . Διαφωνώ με όσους μου το εκθειάζουν...

Άλλο να λένε Rulez και άλλο να λένε ότι είναι το καλύτερο anime. Δες παραδειγματός χάρη το nickname μου. Μου αρέσει πολύ το dragonball αλλά ειλικρινά θα προτιμούσα να κάτσω να δω το X tv για 7η φορά (ένα από τα αγαπημένα μου anime) παρά το dragonball πάλι.:emptyonexg1:
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#100 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 00:57

Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω τα remastered DBZ. Αυτήν την στιγμή κυκλοφορεί η 3η season με τα επεισόδια 75-107. :nod: Το 4ο Saga θα κυκλοφορήσει στις 19 Φεβρουαρίου.

Επίσης για όσους ενδιαφέρονται, θα κυκλοφορήσουν οι δύο πρώτες ταινίες του Brolly σε Blu-Ray (Ταινίες 8 και 10) {The Official Dragon Ball Z Website}

εχω αγορασμενη απο amazon την 1 και 2 season των remastered.....
την 3η και 4η σκεφτομαι να της παρω μαζι οταν με το καλο βγει η 4η...

#101 Angel of dream

Angel of dream

Live Your Dreams!!!!

• Members
  • 54 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2007 - 14:16

Kαι εμενα μου αρεσει αυτο το anime και οταν ημουν μικρη ειχα πορωσει αλλα υπαρχει ενα επεισοδιο στο οποιο παραλιγο να κοψω φλεβα!!!!!!:deadga6:

#102 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2007 - 16:42

Τι καρτα χρησιμοποιησες για το amazon? Μου ειπε μια φιλτατη στο forum οτι η attica gift card κανει και για pay pal...Eσυ ποια χρησιμοποιεις?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#103 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2007 - 08:52

για ΤΟΣΟ άσχετες ερωτήσεις υπάρχουν και τα ΠΜ... use them

συνεχίστε τη συζήτηση για το θέμα [DB Z] και μην ανοίγετε άσχετα υπο-θέματα εδώ...

#104 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2007 - 18:32

για οσους δεν το εχουν παρει χαμπαρι υπαρχουν σε bluray rip oι ταινιες 8 και 10
dbz

#105 freak27

freak27

Sparking

• Members