Χεστηκα πανω μου με το animation!!! OMG!! Λιγο απο το πρωτο clip ειδα και παραλιγο να βαλω τα κλαματα xD
http://www.saiyanisland.com/2013/08/dragon-ball-z-battle-of-gods-new-action-packed-videos/
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Dragonball Z
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2013 - 01:31
Ένα από τα καλύτερα anime που είχα δει και εγώ ως πιτσιρίκι, το λάτρεψα και θα μου μείνει αξέχαστο!
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2013 - 14:01
Ρε Guyz seriously, μονο εγω βλεπω Dragonball??? 44 σελιδες post απο ατομα!! Που πηγαν ολοι?? Lol
Μετά από 10χρόνια+ τι άλλο να πούμε δηλαδή? Οκ βγήκε η ταινία, χτες κυκλοφορήσε το DVD/BR, ε υπομονή να το μεταφράσει κάποιος, να τη δούμε να χαρούμε μιαμιση ώρα και επιστροφή στη καθημερινότητα μας.
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2013 - 22:55
αθλια η ταινια απλα.
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2013 - 14:06
Την είδα και εγώ την ταινία και μπορώ να πω πως είναι μια σκέτη απογοήτευση .
Η σοβαρή μάχη στην ταινία ήταν για 10 περίπου λεπτά στην ταινία και όλο το υπόλοιπο ήταν fillers για να καλύψουν τον χρόνο της ταινίας .
Για το νέο transformation του Goku δεν χρειάζεται να πω πολλά , απλά σκοτώστε τον σχεδιαστή ! Παντελής έλλειψη φαντασίας και απαίσιος συνδυασμός χρωμάτων .
Πήρε τον Goku και τον έκανε Bratz!
Τεσπα , τελικά σαν ταινία από τις χειρότερες του DBZ . Η καλύτερη για μένα θα είναι πάντα το Broly : The Legendary Super Saiyan .
Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2013 - 13:44
Πραγματικα παναθλια ταινια.Το σεναριο ηταν...βασικα δεν υπηρχε σεναριο
Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2013 - 13:04
Εμενα προσωπικα η νεα ταινια που βγηκε μου αρεσε πολυ.
Το μονο σημειο που δεν μου αρεσε στην ταινια ηταν εκεινο που ο σονγκοκου πολεμα με τον Beis μεσα στην πολη γιατι μου φανηκε καπως. επισης αυτη η μαχη μου φανηκε λιγο αργη σε οτι αφορα την κινηση μα περα απο αυτα την απολαυσα
στο συνολο της. Ενω πιο διασκεδαστικο σημειο βρηκα τις σκηνες στις οποιες μας δειχνουν τον πηλαφ και την κλικα του ως παιδια.
Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2013 - 01:34
Μόλις είδα την ταινία, και μπορώ να πω πως με ενθουσίασε.
Ναι, αργεί να πάρει μπροστά, η μάχη κρατά λίγο, ο σχεδιασμός της νέας μορφής του Goku ειναι απλοϊκότατος, έχει άσχημο pacing και αποτελεί επικό άρμεγμα.
Ίσως όμως να υπάρχουν λίγο περισσότερα στην ταινία από όσα φαίνονται με την πρώτη ματιά.
Κατ'αρχήν, ο Lord Bills, ο νέος αντίπαλος. Ένας θεός της καταστροφής, που προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ ως χαρακτήρας. Έχει κάποια -έστω και επιφανειακή- προσωπικότητα, ένα σαφή ρόλο, και λάτρεψα το design του με την αρχαιοαιγυπτιακή θεματολογία. Δεν καταστρέφει από βεντέτα ή μίσος, καταστρέφει επειδή είναι στη φύση του ως δύναμη του σύμπαντος. Ή, ακόμα περισσότερο, επειδή είναι ο ρόλος του ως θεού της καταστροφής, κάτι που ίσως να είναι απαραίτητο κακό για να κρατά μια ισορροπία. Στην αρχή, αν θυμόσαστε, ανέφερε πως ο Frieza ίσως να παραείναι δυνατός και να χρειάζεται να καταστραφεί. Αυτό μπορεί να υπονοει πως υπάρχει ακριβώς για αυτό το λόγο, για να κρατά το σύμπαν σε ισορροπία, μη επιτρέποντας σε κάποιον θνητό να αποκτήσει υπερβολική δύναμη, καταστρέφοντας έτσι περισσότερο και από τον ίδιο το θεό της καταστροφής.
Αυτό, επίσης, δείχνει να είναι ο λόγος που ανησυχεί για τον Super Sayan God. Ξέρει πως οι Sayan είναι φτιαγμένοι για να καταστρέφουν, και ανησυχεί πως ο Super Sayan God μπορεί να καταστρέψει το σύμπαν ολόκληρο. Του φαίνεται πολύ περίεργο στην αρχή ένας Sayan, ειδικά κάποιος αρκετά δυνατός ώστε να νικήσει τον Frieza, να βρίσκεται στον πλανήτη του Kai, και για αυτό πάει να το ελέγξει.
Αφού, λοιπόν, εμφανίζεται ο Super Sayan God, ο Lord Bills τεστάρει τη δύναμη αλλά και τις προθέσεις του. Μόλις βλέπει πως είναι ένας ακόμα θεός φτιαγμένος για να προστατεύει και όχι για να καταστρέφει, και ως εκ τούτου όχι μόνο δεν θα φέρει εκτός ισορροπίας το συμπαν, αλλά μάλιστα μπορεί και να προστατέψει την ισορροπία, μένει ευχαριστημένος, και για πρώτη φορά ξανακοιμάται χωρίς να καταστρέψει κανέναν κόσμο.
Κάτι άλλο που μου άρεσε στον Lord Bills είναι που -αποτελειωτικά αυτή τη φορά- είναι ο δυνατότερος στο σύμπαν (...or is he?). Αυτή τη φορά καθορίζουν μια και καλή ποιός είναι ο δυνατότερος στο σύμπαν του Dragonball Z, με τρόπο που δεν μπορούν να το πάρουν πίσω για να μας παρουσιάσουν κάποιον ακόμη δυνατότερο.
Δεν χρειάζεται όμως! Επειδή στο τέλος αναφέρει πως αυτό είναι μόλις το 7ο από τα 12 σύμπαντα, και στα άλλα σύμπαντα μπορεί να υπάρχουν ακόμα δυνατότεροι αντίπαλοι, δίνοντας έτσι λόγο στον Son Goku να προσπαθήσει να γίνει ακόμα δυνατότερος, και ανοίγοντας την πόρτα για περισσότερες μελλοντικές ταινίες.
Επίσης, έχουμε και character development και από Goku και από Vegeta. O Vegeta για ακόμη μια φορά είναι Tsundere με την Bulma, ενώ καταπίνει την περηφάνια του για να προστατέψει τη Γη, τρέμοντας από φόβο μπροστά στο αδιαμφισβήτητα δυνατότερο ον του σύμπαντος. Μάλιστα, μόλις ο Lord Bills αγγίζει την Bulma, ο Vegeta εξοργίζεται τόσο πολύ που ξεπερνά σε δύναμη τον Son Goku Super Sayan 3, και μάλιστα σε Super Sayan 2 μορφή! Κάτι που βγάζει νόημα αν αναλογιστούμε πως η μεγαλύτερη δύναμη του Vegeta, και αυτό που του επέτρεψε να γίνει εξ αρχής Super Sayan, είναι η περηφάνια του και η οργή του, που ξεπερνούν του Son Goku.
Ο Son Goku, μάλιστα, ανακαλύπτει κάτι ενδιαφέρον για τον εαυτό του όταν, με τη δύναμη των τελευταίων Sayan αποκτά τη νέα του μορφή. Πως δεν του αρέσει, επειδή δεν απέκτησε αυτή τη δύναμη μόνος του. Ας θεωρήσουμε πως το Genki Dama που δανείζεται δύναμη από ό,τι μπορεί κάποιος να φανταστεί δεν μετράει. Η πραγματική νέα του του δύναμη εμφανίζεται αργότερα, και χρησιμοποιείται τόσο διακριτικά, που δεν μπορώ να μην αναλογιστώ πως σκοπεύουν να τη χρησιμοποιήσουν και να την εξηγήσουν σε κάποια μελλοντική ταινία. Αυτή η νέα δύναμη είναι να απορροφά εξωτερική δύναμη και να την κάνει δική του. Στην αρχή απορροφά τη δύναμη της Super Sayan God μορφής του (που, αν προσέξατε, δεν ήταν πραγματικά Super Sayan God αλλά σκέτο Sayan God, καθώς δεν ήταν στη Super Sayan μορφή του), και, χωρίς ακόμη να έχει καταλάβει τι μπορεί να κάνει, απορροφά και την τελική επίθεση του Lord Bills.
Είναι, μάλιστα, από τις λίγες φορές που δεν καταφέρνει να νικήσει τον αντίπαλό του, κάτι που πάντα μου αρέσει να βλέπω. Άλλωστε, ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο Brolly, τον οποίο ο Goku ποτέ δεν νίκησε χωρίς βοήθεια.
Ανέφερα προηγουμένως το pacing. Ναι, ήταν άσχημο. Μου άρεσε πολύ όμως το πώς έχτιζε σιγά σιγά ένταση με τον Lord Bills και το αν θα καταστρέψει ή όχι τη Γη. Νομίζω πως κάθε σκηνή και κάθε λέξη που έβγαινε από το στόμα του αλλά και κάθε πράξη του Vegeta, έβαζαν από ένα μικρό λιθαράκι στον χαρακτήρα του Lord Bills, δίνοντάς του έτσι αρκετή προσωπικότητα, και όλα αυτά μέσα σε ένα απλό πάρτυ γενεθλίων. Η ατμόσφαιρα μου άρεσε πολύ, και το μόνο μου παράπονο είναι η shoved-in cameo εμφάνιση του Lord Pilaf που ήταν πραγματικά ανούσια και αδέξια.
Ναι, δεν πρόκειται για μια από τις καλύτερες ταινίες Dragonball Z σε καμία περίπτωση. Δεν είναι όμως και τόσο άσχημη τελικά. Έχει, θεωρώ, έναν ωραίο αντίπαλο, χτίζει καλά ατμόσφαιρα, και η μάχη στο τέλος ήταν, κατά τη γνώη μου τουλάχιστον, αρκετά επική για να σώσει στα μάτια μου την ταινία από τα πολλά της ελαττωματα. Συν το οτι μαθαίνουμε κάποια πράγματα παραπάνω για τους Sayan και την ιστορία τους, καθώς πρέπει κάτι να λέει για αυτούς το οτι ο δυνατότερος ήταν pure-hearted και δημιουργήθηκε για να εξαλείψει τους χειρότερους ανάμεσά τους, αλλά απέτυχε και, καθώς η ιστορία γράφεται από τους νικητές, ξεχάστηκε. Ίσως να την υπεραναλύω, και σίγουρα είμαι biased, αλλά μπορώ να πω πως, προσωπικά, την απόλαυσα την ταινία και θα ήθελα να δω και επόμενες ταινίες να χρησιμοποιούν τα νέα elements που αυτή η ταινία έκανε established.
Συν το οτι πρακτικά δεν λαμβάνει υπ'όψη της την ύπαρξη του Dragonball GT. Δεν λέω πως δεν μου άρεσε το GT (ευχαριστιέμαι πολύ εύκολα), αλλά προτιμώ Super Sayan God από πίθηκα Super Sayan 4.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 09 Νοέμβριος 2013 - 01:38
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2014 - 23:42
τα μαθατα τα νεα ? στις 4 απριλιου κυκλοφορησε μαζι με το συλλεκτικο τομο Jaco the Galactic Patrolma, ενα μανγα που εχει συνδεση με το dragon ball,
ενα κεφαλαιο bonous με τον τιτλο dragon ball minus το οποιο αφηγειται την ιστορια του goku πριν ερθει στη γη . ακομα εδω περα βλεπουμε για πρωτη
φορα τη μητερα του την cine . επισης απο τα λιγα που ξερω η υποθεση ειναι αρκετα διαφορετικη απο το σπελσια με τον μπαντουκ . οσοι θελουνε να το
διαβασουνε ειναι διαθεσιμο , τουλαχιστον στα ιαπωνικα, απο της 7 απριλιου .
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2014 - 14:10
Dragon Ball Z
κατά την γνώμη μου ένα ανιμε που δεν προσφέρει τίποτα.Καταναγκαστικες μάχες , καταναγκαστικες συγκινήσεις κατα καιρους , ηλίθιοι wannabe κωμικοι χαρακτήρες .Oσο για το animation : δεν ξερω τι παιζει με το μανγκα αλλα ελπιζω το γεγονος οτι μια μαχη μπορει να κρατησει ενα καρο επισοδεια να ειναι τεχνασμα των animator και οχι του μανγκακα ,Επίσης οι κακοί τις πιο πολλές φόρες (μην πω παντα ) ειναι ανιαροί και βαρετοι κατά την γνωμη μου οσο και να προσπαθούσε να τους κανει να φαινονται τρομεροι ολοι ξεραμε πως δεν εχει σημασια αφου θα χασουν ... τα battles ειναι απο τα χειρότερα που εχω δει χαζα power ups καμιά τρομερη στρατηγική οσον αφορα της μαχες κτλ κτλ ... με λιγα λογια θεωρω πως το Dragon ball ειναι ενα ανιμε γυρω στο 4 και αυτο για να ειμαι επιεικής ... Δεν θα μπω στην διαδικασία να κρίνω την νέα ταινία γιατί πολυ απλα ηταν χαλια ... ..... ΑΑ και αν φερει κανεις ως επιχείρημα το οτι ηταν διάσημο κτλ κτλ Keep in mind : το οτι ηταν ενα απο τα ανιμε που παίχτηκαν πολύ σε ευρωπη και αμερικη δεν το κανει καλο και επίσης το beyblade και το bleach τώρα είναι πιο διασημα απο το seirei no moribito just saying
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Holy_Dice: 11 Ιούνιος 2014 - 16:18
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2014 - 16:58
Well, κανείς δεν είπε ότι το dragonball είναι ποιοτικό Όπως λες, τα πιο γνωστά anime στη δύση (το dragonball και η sailormoon) είναι από τα anime που δεν περιμένεις story, ενώ σε ξεσκίζουν στο filler. Άσε που όλα τα επεισόδια είναι προβλέψιμα... o songoku ετοιμάζεται να ψοφήσει, αλλά ξαφνικά κάνει power-up και τους σκοτώνει όλους. Η sailormoon ετοιμάζεται να χτυπηθεί, αλλά τη σώζουν οι sailor φίλες της και εκείνη δίνει το τελειωτικό χτύπημα στον αντίπαλο
Τα βλέπαμε επειδή ημασταν μικρά χαζά παιδάκια, που ήθελαν να βλέπουν ξύλο και ωραίο animation. Συνεχίζουμε να τα βλέπουμε, λόγω της νοσταλγίας
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2014 - 23:55

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2014 - 11:05
τα battles ειναι απο τα χειρότερα που εχω δει
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από WillOfTheD: 11 Ιούνιος 2014 - 12:31