Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dragonball Z

• Please log in to reply
683 replies to this topic

#481 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 25 December 2008 - 16:54

Σταματάω να προσπαθώ.
Απλά σαν τελευταία πρόταση, θα σας πω ότι όσο κι αν δυναμώνανε στην πραγματικότητα δεν άλλαζε τίποτα στις μάχες. Από Βετζίτα μέχρι Μπου, όλοι πετούσανε και τινάζανε πλανήτες.

Δυστυχώς για εσένα, επιβεβαιώνεις για ακόμα μία φορά τα όσα είπα

Σε κάθε νέα σου απάντηση αναφέρεσαι μόνο σε ό,τι θέλεις να αναφερθείς, αγνοώντας τα posts που αποδεικνύουν πως έχεις άδικο, και το πρώτο πράγμα που σε ενδιαφέρει είναι να βρεις το επόμενο επιχείρημα ώστε να θάψεις τη σειρά.

Τα παραπάνω λεγόμενά σου αναιρούνται από τα προηγούμενα posts που αναφέρθηκαν τόσο από εμένα, όσο και τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν χρειάζεται καν να τα ξαναπαραθέσουμε, αρκεί να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στα posts της προηγούμενης σελίδας. Το σημείο που το Dragonball ήταν πρωτοποριακό περισσότερο από κάθε άλλο anime (ακόμα και Hokuto No Ken) ήταν αυτό που κατηγορείς. Τα power-ups και ο αριθμός των επιθέσεων ήταν που έκαναν το DBZ τόσο ξεχωριστό και πρωτοπόρο στο είδος του. Είναι ηλίθιο να κατηγορείς το δυνατό σημείο του DBZ. Αν δεν σου αρέσει, θα ήταν πολύ πιο έξυπνο να βρεις κάποιον άλλο τομέα να κατηγορήσεις. Αυτό σημαίνει πως δεν έχεις δει παρά μερικά σκόρπια επεισόδια Dragonball. Αν το είχες δει όλο, θα το ήξερες. Συγγνώμη αλλά έπεσες μόνος σου στον λάκκο που έσκαβες για τη σειρά.

Το κακό με εσένα roriconfan ξέρεις ποιο είναι ? Όχι μόνο δεν θέλεις να παραδεχθείς πως έχεις άδικο, αλλά προσπαθείς να έχεις και την τελευταία κουβέντα. Το θέμα είναι πως και εσύ, και όλοι οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν ποια μεριά έχει δίκιο και ποια προσπαθεί να περάσει το δικό της απλώς λόγω πείσματος. Με τη συμπεριφορά σου το μόνο που καταφέρνεις είναι να γελοιοποιείς τον εαυτό σου και να δημιουργείς έχθρες (και απ' ό,τι φαίνεται το έχεις καταφέρει με το μισό forum). Σταμάτα αυτήν τη σαδιστική συμπεριφορά (aka trolling), και οι σχέσεις σου με τα υπόλοιπα μέλη θα βελτιωθούν.

Edited by Phantom Duck, 25 December 2008 - 18:21.

E5VV38U.jpg

#482 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 25 December 2008 - 22:54

Spoiler:

Ε λοιπον πιστευω πως οι παρωδιες θα αρεσουν και στις δυο αντιμαχομενες πλευρες. Ελπιζω να μην κανω λαθος...

[media]http://www.youtube.com/watch?v=V06DISKajss&feature=channel_page[/media]

Ελπιζω να ξερετε την Team Four Star και το καλυτερο DBZ abridged που ειδαμε ποτε. Μεχρι και ο θεος LittleKuriboh εχει συνεργαστει μαζι τους. Εκαναν λοιπον το πρωτο τους μουσικο κομματι...

#483 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 04 January 2009 - 15:10

Οι προηγούμενες αναφορές των παιδιών πιστεύω εχουν καλύψει την άποψή μου. Να τονίσω
μόνο πως έχει διαφορά αν ενα anime αρέσει σε κάποιον ή ειναι πραγματικά για τα μπάζα.
Posted Image

#484 Santiago

Santiago

Starting...

• Members
  • 38 posts

Posted 22 January 2009 - 20:54

Εμένα με πόρωνε ο Vegeta, οσο ξύλο και να έτρωγε συνέχιζε να μάχεται για να αποδείξει πως οντως είναι ο καλυτερος μαχητής στο Γαλαξια ολόκληρο και καλύτερος απο τον μακακα τον Goku.

#485 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 24 January 2009 - 10:06

Εμένα με πόρωνε ο Vegeta, οσο ξύλο και να έτρωγε συνέχιζε να μάχεται για να αποδείξει πως οντως είναι ο καλυτερος μαχητής στο Γαλαξια ολόκληρο και καλύτερος απο τον μακακα τον Goku.

Ετσι Ετσι,να μεγαλωνουνε οι Vegeta Fans,ασε που ο Vegeta ειναι και πιο "Κουλ" οταν ειναι αλαζονας,ο Goku εδινε ρεσιταλ μονο σην μαχη με τον Frieza,απο εκει και μετα ενας μακακας και μισος ηταν,ομως παντα το πως επαιρνε Ridiculous power ups χωρις να πολυκοπιασει μου εσπαγε τα νευρα,ο καημενος ο Vegeta εκει που νομιζε τον ειχε ξεπερασει στο Android Saga,βγηκε ο Goku με διπλασια σχεδον δυναμη:uhh:

Berserk___Gatsu.jpg

#486 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 24 January 2009 - 10:23

Κοίτα Ρορι το να έθαβες το Dragon Ball διότι είναι παιδικό οκ! Αλλά να προσπαθείς να το θάψεις στο δυνατότερο του σημείο, στις μάχες, είναι βλακεία. Και όντως έχω αρχήσει να υποψιάζομαι (όχι μόνο από αυτό το τοπικ) πως σχολιάζεις σειρές χωρίς να τις έχεις δει ή απλά να έχεις δει 1-2 επισόδεια.

#487 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 24 January 2009 - 10:42

χοχοχο Αν και δεν εβλεπα ποτε DragonBall οταν πηρα πρεφα πως κυκλοφορουν τα remastered αρχισα να τα κατεβάζω δειλά-δειλά και τωρα το εχω ψιλο-λιώσει το θεμα!
Ειναι λιγο πορωση (μετά τον ΜονοΚόμματο):P πως να το κάνουμε!
Posted Image

#488 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 24 January 2009 - 10:48

χοχοχο Αν και δεν εβλεπα ποτε DragonBall οταν πηρα πρεφα πως κυκλοφορουν τα remastered αρχισα να τα κατεβάζω δειλά-δειλά και τωρα το εχω ψιλο-λιώσει το θεμα!
Ειναι λιγο πορωση (μετά τον ΜονοΚόμματο):P πως να το κάνουμε!

Εγω εχω ξανααρχισει και βλεπω την σειρα να θυμηθω τα παλια,εχω φτασει μεχρι το 170 μεχρι τωρα,και εχω καταποροθει,οσο και να μην το πιστευουν μερικοι,μετα το GArlic Filler Arc δεν εχω βαρεθει ουτε δευτερολεπτο,Seriously,ουτε καν στα Φιλλερς,και οι μαχες απολυτως ΕΠΙΚ,ειδικα πορωθηκα με την μαχη Piccolo vs Android 17,ηταν ολα τα λεφτα:nod:

Berserk___Gatsu.jpg

#489 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 24 January 2009 - 11:05

Νομιζω πως το αμερικάνικο dub (αφου αυτο παρακολουθω) ειναι καλυτερο απο το αυθεντικο.
Προσωπικά με πορώνουν απιστευτα τα soundtracks στο background των επεισοδίων.

Επισης ουτε που το χαμπάριασα πως ειχε φιλλερς, εν ολιγοις δε βαρεθηκα ουτε στιγμη:bike::wooi2:
Posted Image

#490 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 24 January 2009 - 12:25

Κοίτα Ρορι το να έθαβες το Dragon Ball διότι είναι παιδικό οκ! Αλλά να προσπαθείς να το θάψεις στο δυνατότερο του σημείο, στις μάχες, είναι βλακεία. Και όντως έχω αρχήσει να υποψιάζομαι (όχι μόνο από αυτό το τοπικ) πως σχολιάζεις σειρές χωρίς να τις έχεις δει ή απλά να έχεις δει 1-2 επισόδεια.

Άκου, οι μάχες ήταν τα πιο epic ever, αλλά ήταν απλές και επαναλαμβανόμενες στην εξέληξή τους. Μόνο μπουνίδια ρίχνανε χωρίς κάποια στρατηγική. Οπότε, δικαιολογημένα ήταν μεν epic αλλά ήταν και απλές. Δεν ήταν ας πούμε σαν του Ναρούτο που έχουνε και μια άλφα τακτική.

Νομιζω πως το αμερικάνικο dub (αφου αυτο παρακολουθω) ειναι καλυτερο απο το αυθεντικο.
Προσωπικά με πορώνουν απιστευτα τα soundtracks στο background των επεισοδίων.

Επισης ουτε που το χαμπάριασα πως ειχε φιλλερς, εν ολιγοις δε βαρεθηκα ουτε στιγμη:bike::wooi2:

Η μουσική στο Αμερικάνικο ήταν πιο πιασάρικια αλλά η ιστορία είχε αποβλακωθεί σε σημείο αηδίας. Το θυμάστε το HFIL ;

#491 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 24 January 2009 - 12:41

Η μουσική στο Αμερικάνικο ήταν πιο πιασάρικια αλλά η ιστορία είχε αποβλακωθεί σε σημείο αηδίας. Το θυμάστε το HFIL ;

Τοσο πολυ αλλάζει το νόημα του ντιμπι στο αμερικανικό?
Δε πειράζει χαλάλι!:fromabove:XD
Posted Image

#492 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1,233 posts

Posted 24 January 2009 - 12:56

Άκου, οι μάχες ήταν τα πιο epic ever, αλλά ήταν απλές και επαναλαμβανόμενες στην εξέληξή τους. Μόνο μπουνίδια ρίχνανε χωρίς κάποια στρατηγική. Οπότε, δικαιολογημένα ήταν μεν epic αλλά ήταν και απλές. Δεν ήταν ας πούμε σαν του Ναρούτο που έχουνε και μια άλφα τακτική.

Tι τακτικη να εχεις σε Martial Arts?
Το Ναρουτο ειναι μαχες με Νιντζα,οποτε λογικο ειναι να εχουν στρατηγικες,Ninja=Stealth κατι που δεν πολυισχυει στο Ναρουτο αλλα τεσπα...

Και ομως μιας και δεν εχουν στρατηγικες οι χαρακτηρες στο DBZ ειχε ενας πιο πολλες επιθεσεις και απτους 3 βασικους χαρακτηρες του Ναρουτο μαζι,ειχε μεγαλη ποικιλια δεν ηταν το ιδιο oλες,και οσο εξελιζοτανε η ιστορια τοσο εξελιζονταν οι κινησεις τους και μαθαιναν και καινουργιες(Ποτε δεν θα ξεχασω οταν πρωτοεκανε ο Vegeta το Final Flash:nbleed:),τωρα το οτι στο τελος αποτελειωνανε τον εχθρο με την παλια τους κινηση ειναι Respect.Kame-Hame-Ha κ Genki Dama FTW:nod:

Berserk___Gatsu.jpg

#493 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 24 January 2009 - 13:04

Τοσο πολυ αλλάζει το νόημα του ντιμπι στο αμερικανικό?

Σαφως και αλλαζει το σεναριο στο αμερικανικο, οπως κανουν σε ολα τα ανιμε που πιανουν στα χερια τους ετσι και το DBZ το εκαναν αρκετα πιο παιδικο, με κυριοτερη διαφορα οτι προσπαθουν με νυχια και με δοντια να πεισουν τον θεατη οτι δεν πεθαινει κανενας. Πηγαινε σε αυτη τη σελιδα και κατεβα εκει που λεει Examples. Ασε που οι φωνες μου φανηκαν αθλιες αφου θυμιζουν χολυγουντιανη b-movie. Ιαπωνικο dub και παλι Ιαπωνικο dub.
Posted Image

#494 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 24 January 2009 - 13:46

Tι τακτικη να εχεις σε Martial Arts?
Το Ναρουτο ειναι μαχες με Νιντζα,οποτε λογικο ειναι να εχουν στρατηγικες,Ninja=Stealth κατι που δεν πολυισχυει στο Ναρουτο αλλα τεσπα...

Μα τι λες, ότι δεν έχουνε τακτική τα martial arts; Εδώ ακόμα και στο History's strongest deciple Kenichi που ήταν κωμωδία κυρίως, βάλανε μια ψιλο-εξήγηση για το πως να νικάς ένα στυλ μάχης με κάποιο κόλπο και δικαιολογούσανε τι δυναμώνει και τι μένει ανοικτό σε επίθεση ανάλογα με το στυλ και την πόζα σου.

#495 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 24 January 2009 - 13:47

Απλά σαν τελευταία πρόταση, θα σας πω ότι όσο κι αν δυναμώνανε στην πραγματικότητα δεν άλλαζε τίποτα στις μάχες. Από Βετζίτα μέχρι Μπου, όλοι πετούσανε και τινάζανε πλανήτες.

roricon μια χαρα ηταν η γκαμα των επιθεσεων, εσυ απλα περνεις ενα κοινο χαρακτηριστικο των επιθεσεων (η πες το αλλιως οτι ανοικουν ολλες στην ιδια κατηγορια) και τις κανεις ολλες ιδιες.Ειναι σα να μου λες οτι ο σασουκε κανει μονο δυο επιθεσεις,
Spoiler:

qzMHWHd.png