Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Dragonball Z

• Please log in to reply
683 replies to this topic

#436 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 11:19

Το Ντράγκονμπολ είχε τρία και μόνο τρία μύνηματα.

1. Η βία είναι η λύση σε όλα σας τα προβλήματα.

2. Όταν είσαι λιώμα στο ξύλο, είσαι πιο δυνατός από ποτέ.

3. Αν πεθάνεις, θα αναστηθείς σύντομα δυνατότερος.

ε τώρα ρορικονφαν είναι που ήθελες να το λ΄θξουμε κιόλας...

1: συμφωνω

2: αυτό γίνεται μόνο στους σάγιαν και μόνο μία φορά στην ζωή τους....γιατί? γιατί είναι εξωγήινη φιλή και έτσι γούσταρε ο ακιρα..δεν είναι μήνημα

3: αυτό το έβαλε γιατί φωνάζανε οι φανς..ο θάνατος στον άνιμε αυτό έχει μία δική του εξήγηση....απλά πας κάπου αλού...σε μια άλλη κοινονία...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#437 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 11:30

Πότε τώρα σου επιτέθηκα πάλι και δε το κατάλαβα; Μυστήρια πράματα! (μην απαντήσεις)

2. Μια φορά;;; Συνέχεια γινόταν.

3. Ο θάνατος δεν είχε λόγο ύπαρξης στην σειρά. Όπως κι αν το εξήγησε, περνούσε την εικόνα ότι οποιαδήποτε στιγμή, ο οποιοσδήποτε νεκρός μπορούσε να πάει στους ζωντανούς και να τα κάνει λίμπα... και πολύ δυνατότερος από πριν.

(μην φλεημάρεις)

#438 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 11:32

Το Ντράγκονμπολ είχε τρία και μόνο τρία μύνηματα.

1. Η βία είναι η λύση σε όλα σας τα προβλήματα.

2. Όταν είσαι λιώμα στο ξύλο, είσαι πιο δυνατός από ποτέ.

3. Αν πεθάνεις, θα αναστηθείς σύντομα δυνατότερος.

Οτι ο Γκοκου ηταν κακος πατερας και συζυγος (κατι που πολυ τονισαν και ετσι ισως ο Τοριγιαμα ηθελε να δειξει τι ΔΕΝ πρεπει να κανεις στα γιαπωνεζακια...αν και ειναι ανιωθα και δν νομιζω να το επιασαν)

οτι η πολυ Υπερηφανεια και ο πολυξερισμος βλαπτει (κατι που εσυ και ο Βετζετα εχετε κοινο xD)

επισης επειδη τα ανιμε επηρεαζουν πολυ τους γιαπωνεζους, με την πρωτη σειρα (Δραγονμπαλλ) εκανε πολλους να ασχοληθουν με τα Martial arts (oπως καποτε ειχε γινει χαμος με το μανγκα Σλαμ ντανκ και ολοι τρεχαν στα γηπεδα μπασκετ)

Δεν μπορεις να πεις οτι το DB δν περναει απολυτος κανενα μνμ...
στα παραπανω κωμικα μνματα που ανεφερες,θα μπορουσα να σου πω αλλα τοσα παρομοια μνματα για ολα τα Shounen ανιμε/μανγκα

αυτα βεβαιως δεν ειναι μνματα,λεγονται Fiction και ειναι σημαντικα και απαραιτητα plot elements σε ενα φανταστικο κοσμο οπως το Dragonball.

μνματα τα λενε οι ψυχακιδες που πορωνονται και νομιζουν οτι αμα πουν στη μαμα τους να τους παρει μια μπλουζα 70 κιλα σε 2 μηνες θα μπορουν να σηκωσουν ενα φορτηγο:frozen:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από papous: 24 Δεκέμβριος 2008 - 13:29

Δημοσιευμένη  εικόνα

#439 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 11:35

Εγώ είμαι με τον seirios :tensai: Καλα ρε παιδια αν θέλετε να πάτε να κριτικάρετε ένα ανιμε να κριτικάρετε ένα που αρέσει σε εσάς:erk: ακούς εκει το dragonball ακόμη λίγο να μας λέτε ότι είταν και μ(&**^% Αν δέν θέλετε να μιλήσετε κανονικά και απλά να λέτε ήταν απλό ξύλο και ανάστεναν τους νεκρούς απλα μην το βλέπετε τελος:drink:

MbcN7u5.png

#440 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 13:20

Εγώ είμαι με τον seirios :tensai: Καλα ρε παιδια αν θέλετε να πάτε να κριτικάρετε ένα ανιμε να κριτικάρετε ένα που αρέσει σε εσάς:erk: ακούς εκει το dragonball ακόμη λίγο να μας λέτε ότι είταν και μ(&**^% Αν δέν θέλετε να μιλήσετε κανονικά και απλά να λέτε ήταν απλό ξύλο και ανάστεναν τους νεκρούς απλα μην το βλέπετε τελος:drink:

To Φορουμ δημιουργηθηκε με σκοπο διαφοροι ανθρωποι με διαφορετικα γουστα και προτιμησεις να βαλουν κατω ενα θεμα (Dρagonball στη προκειμενη περιπτωση)
και να το σχολιασουν εκφραζοντας την αποψη τους,
τα σχολια ποτε θα ειναι αρνητικα και ποτε θετικα, πιστευω δεν εχεις το δικαιωμα να μας πεις
να μην κριτικαρουμε αρνητικα το Dragonball επηδει εσενα σου αρεσει.
Ελεος πια που ζουμε:fromabove:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#441 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 13:32

Εγώ είμαι με τον seirios :tensai:

Μπράβο σου.

Καλα ρε παιδια αν θέλετε να πάτε να κριτικάρετε ένα ανιμε να κριτικάρετε ένα που αρέσει σε εσάς:erk:

Απαγορέυονται τα αρνητικά σχόλια;

Αν δέν θέλετε να μιλήσετε κανονικά και απλά να λέτε ήταν απλό ξύλο και ανάστεναν τους νεκρούς απλα μην το βλέπετε τελος:drink:

Τι σημαίνει κανονικά για εσένα; Και ποιός είπε ότι το βλέπουμε ακόμα;

#442 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 13:38

καλά αράχτε..βαριέστε να καταλάβετε τι λέει ο άλος μου φαίνεται....
ο ολεσος δεν λέει ότι πρέπει να λέμε μόνο θετικά σχόλια...διαβάστε όλη του την πρόταση πριν τον κρίνετε...
εννοεί ότι άμα βλέπεις ένα άνιμε με κακό μάτι δεν πρόκειτε ποτέ να καταλάβεις τι βλέπεις...οπότε δεν θα το κρίνεις ποτέ σωστά....
απλά πιάνεστε από ότι βρείτε για να κράξετε...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#443 Tidus12

Tidus12

Garson lekiastika :)

• Members
  • 24 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 13:40

Το Dragonball απλα ηταν τελιο για τοτε και για τωρα...... δεν ξερω αν φτεει το οτι με αυτο μεγαλωσα και καθησα να δω τι πεζει με τα anime γενηκα μα σιγουρα ειναι προτυπο πολων anime μετα απο αυτο..... Goku 4 ever.....

#444 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 13:42

καλά αράχτε..βαριέστε να καταλάβετε τι λέει ο άλος μου φαίνεται....
ο ολεσος δεν λέει ότι πρέπει να λέμε μόνο θετικά σχόλια...διαβάστε όλη του την πρόταση πριν τον κρίνετε...
εννοεί ότι άμα βλέπεις ένα άνιμε με κακό μάτι δεν πρόκειτε ποτέ να καταλάβεις τι βλέπεις...οπότε δεν θα το κρίνεις ποτέ σωστά....
απλά πιάνεστε από ότι βρείτε για να κράξετε...

πως απο αυτο που ειπε ο ολεσος εσυ εβγαλες αυτο το συμπερασμα??

εχεις τελειωσει σχολη αποκρυπτογράφησης??

το παιδι λεει καθαρα "σκαστε αν δεν σας αρεσει τελος"

Εντιτ...Μην χρησιμοποιείς πληθυντικο εγω δεν εκραξα κανενα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από papous: 24 Δεκέμβριος 2008 - 13:48

Δημοσιευμένη  εικόνα

#445 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 13:50

πως απο αυτο που ειπε ο ολεσος εσυ εβγαλες αυτο το συμπερασμα??

εχεις τελειωσει σχολη αποκρυπτογράφησης??

το παιδι λεει καθαρα "σκαστε αν δεν σας αρεσει τελος"

Εντιτ...Μην χρησιμοποιείς πληθυντικο εγω δεν εκραξα κανενα.

αφού δεν έκραξες τότε τι προσβάλεσε?
τέσπα δεν θα λύσουμε το κυπριακό εδώ..
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#446 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 14:01

αφού δεν έκραξες τότε τι προσβάλεσε?
τέσπα δεν θα λύσουμε το κυπριακό εδώ..

Δεν προσβληθηκα...οταν 4 ατομα κανουν διαλογο κ εσυ υπερασπιζεσαι το 1
και χρησιμοποιεις πληθυντικο τοτε ειμαι αναγκασμενος να σου απαντησω
αφου απο τα 2 ατομα που εμειναν το 1 ειμαι εγω,εκτος αν θελεις να κανεις μονολογο κ οχι διαλογο, τοτε να κατσουμε ολοι εδω να ακουσουμε εσενα...ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω,
ισως να φταιω εγω...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#447 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 14:25

Κάτι λέγαμε για flame...
Οι mods έχουνε πολύ πράμα να διαγράψουνε με αυτά που κάνετε.
Υποτίθεται ότι κοροϊδ... εεε ... συζητάμε για την σειρά.
Seirios, πραγματικά πρέπει να σταματήσεις να τα παίρνεις όλα προσωπικά. Γιατί δεν είναι.

#448 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 14:39

Ηρθε το τελος! Οτι και να λετε, το DB απλα εδωσε την καλυτερη δραση σε anime με σχεδον καθολου fillers. Επαναλαμβανω, την καλυτερη δραση, το πορωτικο ξυλο και φυσικα τις πιο ωραιες επιθεσεις. Οχι οπως ο Naruto η ο Ichigo που σε 300 επεισοδια κανουν 2 κινησεις.

Επισης, το σεναριο μπορει λιγο να ηταν ανυπαρκτο, αλλα ολα τα αλλα ηταν και ειναι αποτα καλυτερα που εχουμε δει. Characters power ups και φυσικα το ΚΑΛΥΤΕΡΟ COMBAT POWER UP.
Απλα δεν υπαρχει. Οταν γινονται SSJ1-2-3 απλα τα σπαει. Επισης το ANIMATION ειναι πολυ καλο σε ολα τα επεισοδια και οχι σε οποια εχει μαχες, οπως στο Naruto, Bleach...

Αν δεν σας αρεσει το story του ΟΚ. Δεν μπορειτε ομως να βρειτε καλυτερο ξυλο. Προσωπικα εχω προσπαθησει πολυ να βρω καποιο ανιμε που να δινει περιπου ιδια ενταση στο ξυλο και δεν υπαρχει. Φυσικα το Ippo το καταφερνει αλλα ανηκει σε αλλη κατηγορια.

Ολα αυτα τα εγραψα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Ναι το σεναριο μπαζει. Οχι δεν υπαρχει καλυτερη δραση και μαχες και συνεχομενο καλο Animation
Δημοσιευμένη  εικόνα

#449 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 14:46

Οχι οπως ο Naruto η ο Ichigo που σε 300 επεισοδια κανουν 2 κινησεις.

Ο πλανήτης Νάμεκ θα καταστραφεί σε 5 λεπτά...
Σου λέει κάτι αυτό;

Δεν μπορειτε ομως να βρειτε καλυτερο ξυλο. Προσωπικα εχω προσπαθησει πολυ να βρω καποιο ανιμε που να δινει περιπου ιδια ενταση στο ξυλο και δεν υπαρχει. Φυσικα το Ippo το καταφερνει αλλα ανηκει σε αλλη κατηγορια.

Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι μόνο σε σόνεν σειρές. Και ότι ας πούμε, το One Piece σου πέφτει λίγο. Ή το Soul Eater. Ή το Bastard.

#450 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 14:53

Ο πλανήτης Νάμεκ θα καταστραφεί σε 5 λεπτά...
Σου λέει κάτι αυτό;

Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι μόνο σε σόνεν σειρές. Και ότι ας πούμε, το One Piece σου πέφτει λίγο. Ή το Soul Eater. Ή το Bastard.

τελικά μόνο το flame των άλλων σε ενοχλει......
εμένα πάντως μπροστά στο dragonball αυτα τα 3 που είπες ναι μου πέφτουν λίγα από άποψη μαχών....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: