Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dragonball Z

• Please log in to reply
683 replies to this topic

#421 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 December 2008 - 00:44

ρε το dragonball είναι σίγουρα το πρώτο anime που έχουν δει οι περισσότεροι από εμάς
σκεφτείτε το έτσι:congrats::congrats::congrats:

δυστηχως πολλα παιδια και γονεις πεσαν στην παγιδα του ΑΝΤ1 και νομιζαν πως το πρωτο Dragon Ball ήταν ίδιο με το GT και το Z. Τα αλλα δυο προοριζονταν ομως για μεγαλυτερες ηλικιες και οχι για μικρα παιδια. Αλλα στην Ελλαδα οπως και αλλου οι "παιδαγωγοι" τα βαλαν ολα στο ιδιο τσουβαλι.

Φανταζομαι πολλοι γονεις θα διαμαρτυρηθηκαν για τις βιαιες σκηνες.

"Καλα τι σκουπιδια βλεπεις; Ζαβλακωνεσαι με Dragon Ball και Pokemon. Στην ηλικια μας η τηλεοραση ειχε προσεγμενο προγραμμα. Δεν το πιστευω πως τοσοι γονεις παρατανε τα παιδια τους να δουν οτι σκουπιδι υπαρχει χωρις να δινουν σημασια" "Μα ειναι ωραια σειρα", απαντα το παιδι. "Πως σ'αρεσουν αυτες οι αηδιες; Κοιτα σκηνη! Κανει τρυπα στη κοιλια του εχθρου του με τα αιματα να φαινονται! Καλα τι βαζουνε; Κλεισε τη τηλεοραση αμεσως!" Και βαζει το παιδι του να δει Χαιντι στο άλλο κανάλι. Μετα απο λιγο το παιδι ξεσπα σε λυγμους. "Τι εγινε γιοκα μου; Γιατι κλαις;" "Ουαααα! Χαθηκε η Χιονουλα!"

#422 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 17 December 2008 - 00:52

δυστηχως πολλα παιδια και γονεις πεσαν στην παγιδα του ΑΝΤ1 και νομιζαν πως το πρωτο Dragon Ball ήταν ίδιο με το GT και το Z. Τα αλλα δυο προοριζονταν ομως για μεγαλυτερες ηλικιες και οχι για μικρα παιδια.

Βασικα το GT ειναι και πολυ πιο παιδικο απ'το πρωτο Dragonball,στο πρωτο ειχε
Spoiler:
,ενω το GT ηταν αθλιο,ειχε μερικες καλουτσικες φασεις,αλλα μεχρι το τελος δεν ειχε τιποτα....:smokingg:

Επισης κατι αλλο,θεορω την φωνη του Goku Ιδιαιτερα σπαστικη,ειλικρινα πρωτιμαω 100 φορες το English k Greek Dub φωνη Goku απτην Γιαπωνεζικη:bahhh:

Berserk___Gatsu.jpg

#423 Mystic Gohan

Mystic Gohan

Cocky Mothaf@ck@

• Members
  • 45 posts

Posted 17 December 2008 - 00:58

Μπορω να πω οτι οι ελληνικες φωνες εχουν χαρακτει στη μνημη μου,αλλα αν τις συγκρινω τωρα με τις γιαπωνεζικες ή ακομα κ με το αγγλικο dub,μου φαινονται γελοιες,παιδικες τελειως.

Χελωνοτζινης,τι μου θυμισες τωρα...8-9 χρονια ειχα να ακουσω αυτο το ονομα!

#424 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 17 December 2008 - 01:18

Κι εγώ δε μπορούσα να αντέξω την Ιαπωνική φωνή του Γκόκου. Άντε, όταν ήταν μικρός κάτι γινόταν. Αλλά μετά ρε παιδάκι μου... Μπρρρ!
Γενικώς, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο λιγότερο μου αρέσει τούτη η σειρά. Και μιλάμε ότι συνήθως ισχύει το αντίθετο για εμένα.
Αφού όλες οι μάχες λήγανε με τον Γκοκου (άντε, μια φορά σαν εξαίρεση με τον Γκόχαν) να είναι κιμάς από το ξύλο και μυστηριωδώς να γίνεται σούπερ δυνατός. Ε, είχε καταντήσει αηδία μετά την 10η φορά. Για να μη πω ότι έπαψα να ανησυχώ αν κάποιος πεθάνει. Αφού τους σκοτώνανε και τους ανασταίνανε για πλάκα μετά από λίγο.
Έφτασα σε σημείο να γουστάρω τα σπέσιαλς που οι κακοί νικούσανε (με την ιστορία του πατέρα του Γκόκου και το μέλλον του Τράνκς).

#425 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 17 December 2008 - 01:52

Για να μη πω ότι έπαψα να ανησυχώ αν κάποιος πεθάνει. Αφού τους σκοτώνανε και τους ανασταίνανε για πλάκα μετά από λίγο.

Όταν έβλεπα την σειρά από την τηλεόραση όταν ήμουν μικρή στεναχωριόμουν αφάνταστα όταν πέθαινε κάποιος και συγκεκριμένα όταν σταμάτησα για χρόνια να βλέπω anime και Dragonball (και ξεκίνησα πριν 5 μήνες) η σκηνή που είχε μείνει χαραγμένη στην μνήμη μου ως η πιο ψυχοφθόρα είναι να βλέπω τον Goku με το χαρακτηριστικό φωτοστέφανο πάνω από το κεφάλι του και να τρέχει και να τρέχει και να τρέχει... σε μια τεράααααστια διαδρομή για να ξαναεπανέλθει στον κόσμο για να βοηθήσει τους φίλους του να νικήσουν τους κακούς με την κλασική ατάκα του στυλ "μην ανησυχείται φίλοι μου έρχομαι" χμμ ούτε θυμάμαι πόσα επεισόδια τράβηξε εκείνο το γεγονός..... εε τωρα πια που τα βλέπω μεγάλη συνηδειτοποίησα πόσο αφελής ήμουν ακόμα και για την ηλικία μου τότε σαν παιδί που τα έβλεπα... έπρεπε να το είχα πάρει πρέφα ότι ο Goku τουλάχιστον θα ανασταινόταν στάνταρ....
Posted Image

#426 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 17 December 2008 - 06:06

ο δρομος του φιδιου ... σκετος θανατος !

για το καμεχα εχει πει νομιζω πως ρωτησε την γυναικα του να πει μια ''επιθεση'' με το ''κα'' μπροστα , και αυτη απαντησε κα-μεχα-με-χα ( ή κατι τετοιο)

Edited by Kenny, 18 December 2008 - 06:57.
merged

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#427 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 24 December 2008 - 08:09

Κι εγώ δε μπορούσα να αντέξω την Ιαπωνική φωνή του Γκόκου. Άντε, όταν ήταν μικρός κάτι γινόταν. Αλλά μετά ρε παιδάκι μου... Μπρρρ!
Γενικώς, όσο περνάνε τα χρόνια τόσο λιγότερο μου αρέσει τούτη η σειρά. Και μιλάμε ότι συνήθως ισχύει το αντίθετο για εμένα.
Αφού όλες οι μάχες λήγανε με τον Γκοκου (άντε, μια φορά σαν εξαίρεση με τον Γκόχαν) να είναι κιμάς από το ξύλο και μυστηριωδώς να γίνεται σούπερ δυνατός. Ε, είχε καταντήσει αηδία μετά την 10η φορά. Για να μη πω ότι έπαψα να ανησυχώ αν κάποιος πεθάνει. Αφού τους σκοτώνανε και τους ανασταίνανε για πλάκα μετά από λίγο.
Έφτασα σε σημείο να γουστάρω τα σπέσιαλς που οι κακοί νικούσανε (με την ιστορία του πατέρα του Γκόκου και το μέλλον του Τράνκς).

Όταν έβλεπα την σειρά από την τηλεόραση όταν ήμουν μικρή στεναχωριόμουν αφάνταστα όταν πέθαινε κάποιος και συγκεκριμένα όταν σταμάτησα για χρόνια να βλέπω anime και Dragonball (και ξεκίνησα πριν 5 μήνες) η σκηνή που είχε μείνει χαραγμένη στην μνήμη μου ως η πιο ψυχοφθόρα είναι να βλέπω τον Goku με το χαρακτηριστικό φωτοστέφανο πάνω από το κεφάλι του και να τρέχει και να τρέχει και να τρέχει... σε μια τεράααααστια διαδρομή για να ξαναεπανέλθει στον κόσμο για να βοηθήσει τους φίλους του να νικήσουν τους κακούς με την κλασική ατάκα του στυλ "μην ανησυχείται φίλοι μου έρχομαι" χμμ ούτε θυμάμαι πόσα επεισόδια τράβηξε εκείνο το γεγονός..... εε τωρα πια που τα βλέπω μεγάλη συνηδειτοποίησα πόσο αφελής ήμουν ακόμα και για την ηλικία μου τότε σαν παιδί που τα έβλεπα... έπρεπε να το είχα πάρει πρέφα ότι ο Goku τουλάχιστον θα ανασταινόταν στάνταρ....

Λίγα πράγματα για το άνιμε που φαίνεται οτί ποτέ δεν θα τα καταλάβετε......
αρχίκα θα έπρεπε να ξέρεται ότι λόγο της μεγάλης του επιτιχίας συνεχίστικε τόσο πολύ...
είναι κάποιες μικρές λεπτομέριες που ακόμα και αν τις έχετε προσέξει αμφιβάλω αν τις έχετε καταλάβει....

Όλοι οι χαρακτήρες έχουν ονόματα από εσώρουχα,λαχανικά κ.ο.κ.....εγώ αυτό το εκλαμβάνω σαν παροδία....
Επίσης μια λεπτομέρια...Ο δήμαρχος της πόλλης,είναι γουρούνι και εννοώ το ζώο....
δεν βλέπεται προφανός κάποια λόγο που ο δήμαρχος απεικονίζεται σαν γουρούνι...δεν βλέπετε κάποιο μήνημα.......
Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω...
Ο Γκόκου με τον πίολο κάποτε πήγανε να μάθουνε να οδηγάνε...εσείς προφανός θα είπατε τώρα που οριμάσατε και άνοιξε το μυαλό σας.."έλα μωρέ..σιγά...ολόκληρους πλανήτες καταστρέφει και ΄χριάζεται δίπλομα?" ........εγώ πάλι βλέπω ένα μήνημα πίσω από αυτό...ότι όσο ξεχοριστός και αν είσαι, τοσημαντικό είναι να ανήκεις στην μάζα..και προφανέστατα είναι ειρωνικό αυτό...παρόμοιο παράδειγμα που η τσι τσι δεν νιώθει περίφανη για τον γιο της επειδή σώζει την γη από την καταστροφή,αλλά επιδή πέρνει καλό βαθμό στα μαθηματικά...εσείς τα βλέπετα σαν κενά και ανακρίβιες μέσα στο άνιμε..??
έχω πολλά τέτια να σας πω...ο τοριγιάμα πέρασε την φιλοσοφία του με ένα χιουμοριστικό-σατηρικό τρόπο μέσα από το DragonBall. αν το μόνο που μπορίτε να κάνετε είναι να κρίνετε,αν ήταν καλό το ξύλο,αν έπρεπε να πεθάνει και πόσο ρεαλιστικό ήταν..καλύτερα αφήστετο και μην το σκεύτεστε...
Posted Image
Spoiler:

#428 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 24 December 2008 - 10:29

Seirios, wake up man...

θα έπρεπε να ξέρεται ότι λόγο της μεγάλης του επιτιχίας συνεχίστικε τόσο πολύ...

Τον ξέρω ήδη τον λόγο. Δεν είχανε φέρει τίποτα πιο αξιόλογο μέχρι τότε στην Ελλάδα. Με τόσα που έχω δει σήμερα, ούτε που θα του έδινα σημασία πλέον αν παιζόταν για πρώτη φορά φέτος.

Όλοι οι χαρακτήρες έχουν ονόματα από εσώρουχα,λαχανικά κ.ο.κ.....εγώ αυτό το εκλαμβάνω σαν παροδία....

Δεν είναι πρωτότυπο να έχουνε οι χαρακτήρες μοτίβο στα ονόματά τους. Στις μισές σειρές γίνεται το ίδιο.

Επίσης μια λεπτομέρια...Ο δήμαρχος της πόλλης,είναι γουρούνι και εννοώ το ζώο....
δεν βλέπεται προφανός κάποια λόγο που ο δήμαρχος απεικονίζεται σαν γουρούνι...δεν βλέπετε κάποιο μήνημα.......

Πως δε βλέπω. Είναι πιο εύκολο να σχεδιάζεις ζώα παρά ανθρώπους. Και δε θυμάμαι κανένα γουρούνι. Θυμάμαι τον πλανητάρχη που ήταν σκύλος. Ή τους νταήδες που ήταν γορίλες και τίγρεις. Έπαιζε με τα στερεότυπα. Κι εγώ το κάνω, και ο Αίσωπος το έκανε.

Ο Γκόκου με τον πίολο κάποτε πήγανε να μάθουνε να οδηγάνε...εσείς προφανός θα είπατε τώρα που οριμάσατε και άνοιξε το μυαλό σας.."έλα μωρέ..σιγά...ολόκληρους πλανήτες καταστρέφει και ΄χριάζεται δίπλομα?" ........εγώ πάλι βλέπω ένα μήνημα πίσω από αυτό...ότι όσο ξεχοριστός και αν είσαι, τοσημαντικό είναι να ανήκεις στην μάζα..και προφανέστατα είναι ειρωνικό αυτό...παρόμοιο παράδειγμα που η τσι τσι δεν νιώθει περίφανη για τον γιο της επειδή σώζει την γη από την καταστροφή,αλλά επιδή πέρνει καλό βαθμό στα μαθηματικά...εσείς τα βλέπετα σαν κενά και ανακρίβιες μέσα στο άνιμε..??

λολ ρε συ, το επεισόδιο με το δίπλωμα ήταν φίλλερ για να περάσει ευχάριστα η ώρα πριν σκάσει μύτη ο επόμενος κακός. Λες και όσο μυαλό κι αν απόκτησε ο Γκόχαν ή όσο έμαθε να οδηγάει ο Γκόκου είχανε κάποιο αντίκτυπο στην ιστορία. Κλωτσοπατινάδες ρίχνανε για να λύσουνε όλα τους τα προβλήματα. Όλα αυτά που αναφέρεις ήταν σάλτσες χωρίς καμία απολύτως επίδραση στην προσωπικότητά τους ή την ιστορία γενικότερα. Εκτός κι αν μου πεις τώρα ότι το chi ball είχε καλύτερη στόχευση γιατί ο Γκόκου έμαθε να οδηγάει ή ο Γκόχαν έγινε διπλός σούπερ σάγιαν στον Cell γιατί έλυσε την μαθηματική φόρμουλα που ξεκλείδωνε την δύναμή του.

έχω πολλά τέτια να σας πω...ο τοριγιάμα πέρασε την φιλοσοφία του με ένα χιουμοριστικό-σατηρικό τρόπο μέσα από το DragonBall. αν το μόνο που μπορίτε να κάνετε είναι να κρίνετε,αν ήταν καλό το ξύλο,αν έπρεπε να πεθάνει και πόσο ρεαλιστικό ήταν..καλύτερα αφήστετο και μην το σκεύτεστε...

Ακόμα κι εγώ που σπάω τον κώδικα της σειράς, εκεί καταλήγω. Γιατί η σειρά δεν πούλησε για το όποιο φιλοσοφικό υπόβαθρο νομίζεις ότι με την φαντασία σου είχε. Σκέτο βρωμόξυλο ήταν. Και αν βγάζανε όλα αυτά τα φίλλερ με τις σάλτσες, θα ήταν ακόμα καλύτερη η σειρά. Δε θα το έπαιζε κατιτίς ενώ δεν είναι. Λες και ο κόσμος προτιμάει Gundam γιατί εξηγούνε επιστημονικά πως δουλεύουνε τα ρομπότ δηλαδή.

#429 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 24 December 2008 - 10:42

Seirios, wake up man...

Τον ξέρω ήδη τον λόγο. Δεν είχανε φέρει τίποτα πιο αξιόλογο μέχρι τότε στην Ελλάδα. Με τόσα που έχω δει σήμερα, ούτε που θα του έδινα σημασία πλέον αν παιζόταν για πρώτη φορά φέτος.

Δεν είναι πρωτότυπο να έχουνε οι χαρακτήρες μοτίβο στα ονόματά τους. Στις μισές σειρές γίνεται το ίδιο.

Πως δε βλέπω. Είναι πιο εύκολο να σχεδιάζεις ζώα παρά ανθρώπους. Και δε θυμάμαι κανένα γουρούνι. Θυμάμαι τον πλανητάρχη που ήταν σκύλος. Ή τους νταήδες που ήταν γορίλες και τίγρεις. Έπαιζε με τα στερεότυπα. Κι εγώ το κάνω, και ο Αίσωπος το έκανε.

λολ ρε συ, το επεισόδιο με το δίπλωμα ήταν φίλλερ για να περάσει ευχάριστα η ώρα πριν σκάσει μύτη ο επόμενος κακός. Λες και όσο μυαλό κι αν απόκτησε ο Γκόχαν ή όσο έμαθε να οδηγάει ο Γκόκου είχανε κάποιο αντίκτυπο στην ιστορία. Κλωτσοπατινάδες ρίχνανε για να λύσουνε όλα τους τα προβλήματα. Όλα αυτά που αναφέρεις ήταν σάλτσες χωρίς καμία απολύτως επίδραση στην προσωπικότητά τους ή την ιστορία γενικότερα. Εκτός κι αν μου πεις τώρα ότι το chi ball είχε καλύτερη στόχευση γιατί ο Γκόκου έμαθε να οδηγάει ή ο Γκόχαν έγινε διπλός σούπερ σάγιαν στον Cell γιατί έλυσε την μαθηματική φόρμουλα που ξεκλείδωνε την δύναμή του.

Ακόμα κι εγώ που σπάω τον κώδικα της σειράς, εκεί καταλήγω. Γιατί η σειρά δεν πούλησε για το όποιο φιλοσοφικό υπόβαθρο νομίζεις ότι με την φαντασία σου είχε. Σκέτο βρωμόξυλο ήταν. Και αν βγάζανε όλα αυτά τα φίλλερ με τις σάλτσες, θα ήταν ακόμα καλύτερη η σειρά. Δε θα το έπαιζε κατιτίς ενώ δεν είναι. Λες και ο κόσμος προτιμάει Gundam γιατί εξηγούνε επιστημονικά πως δουλεύουνε τα ρομπότ δηλαδή.

εντάξυ..πιστεύω οτί απλά μιλάς για να μιλάς..άντε τράβα δες κανά άνιμε..αλλά ούτος η άλος δεν θα σου αρέσει..οπότε τράβα δες καμια ταινεία..
μου βλέπεις άνιμε και απορώ αν υπάρχουν πάνω από 2 γελοία άνιμε που σου αραίσουν και μου λες και να ξυπνήσω κιόλας...
επιδή τσαντίζομαι σταματάω την κουβέντα εδώ....αν εσύ πιστεύεις όσα από τα παραπάνω έγραψες μεγεια σου με χαρά σου..άσε με εμένα να πιστεύω ότι θέλω..βλέπεις εγώ τα βλέπω τα ανιμε ολόκληρα οπότε καταλαβαίνω χειρότερα από εσένα.μην ξεχνας οτί εγώ είμαι αθηνέος..δεν μπορώ να έχω σωστή άποψη..

Και μη μου συγκρίνεις τον εαυτό σου με τον Αίσωπο και τον ακίρα τοριγιάμα! ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ!
Και ποιος νομίζεις πως είσαι και σπας τον κόδικα της σειράς? μήπως υπερεκτιμάς τον ευατό σου...

Posted Image
Spoiler:

#430 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 24 December 2008 - 10:48

Εγω ξερω οτι η σειρα εμεινε στην Ιστορια για 3 πραγματα

1) το ξανθο καρφακι hairstyle

2) τις κραυγες του Γοκου π.χ AAAAAAAAAAAAAAARGHHHHH *SUPER SAIYAN 3* AAAAARFGH

3) KA-ME-HA-ME-HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

και στην ελλαδα οι πολυ πιτσιρικαδες ηλικιας 13-14 που το προλαβαν οταν ο Γοκου παλευε "μπου μπου"
(οπως τον λεγαμε εδω) εως και οι 25ριδες που το εβλεπαν απο την αρχη για αυτα τα
πραγματα το θυμούνται... και τους αρέσει επηδει επεφτε στεγνο βρωμοξυλο και οχι για να μαθουν ουτε απο που βγενει το Κακαροτ ουτε γτ ο Τοριγιαμα που τοτε δεν τον ηξερε η μανα του στην Ελλαδα (και που ακομα δλδ δεν τον ξερει) τον δημαρχο τον εκανε σκυλο και γουρουνι και οχι ανθρωπο...αλλωστε αυτα ειναι και για να γινεται και πιο ευχαριστο το ανιμε/μανγκα στον τηλεθεατη/αναγνωστη.

Ιn my opinion always ^^

Posted Image

#431 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 24 December 2008 - 10:52

@Seirios
Flame! Edit please! Chill out!
Ούτε μια λέξη από όσα ανέφερες δεν είναι σχετικά με το θέμα. Το να με βρίζεις ξαφνικά σου δίνει δίκιο ή αναιρεί όλα όσα είπα;
Θα μπορούσα να γράψω ένα ωραίο σεντόνι που σε βγάζει λάθος και με βγάζει σωστό αλλά θα είναι flame. Οπότε, σαν ώριμος που είμαι (!!!), ζητάω απλά να σταματήσεις εδώ αυτήν την ανούσια επίθεση εναντίον μου και να σβηστούνε αυτά τα ποστ.
Α, και καλές γιορτές σε όλους... που κάθεσαι και γκρινιάζεις χρονιάρες μέρες...

#432 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 24 December 2008 - 10:53

Εγω ξερω οτι η σειρα εμεινε στην Ιστορια για 3 πραγματα

1) το ξανθο καρφακι hairstyle

2) τις κραυγες του Γοκου π.χ AAAAAAAAAAAAAAARGHHHHH *SUPER SAIYAN 3* AAAAARFGH

3) KA-ME-HA-ME-HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

και στην ελλαδα οι πολυ πιτσιρικαδες ηλικιας 13-14 που το προλαβαν οταν ο Γοκου παλευε "μπου μπου"
(οπως τον λεγαμε εδω) εως και οι 25ριδες που το εβλεπαν απο την αρχη για αυτα τα
πραγματα το θυμούνται... ^^

και εσύ τώρα κατάλαβεε ότι εγώ είπα πως για τα νοήματα το θυμούντε όλοι?είπα απλά ότι πεέρα από αυτά που κάναν διάσειμο το άνιμε υπάρχουν κάποια νοήματα...
Posted Image
Spoiler:

#433 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 24 December 2008 - 11:05

και εσύ τώρα κατάλαβεε ότι εγώ είπα πως για τα νοήματα το θυμούντε όλοι?είπα απλά ότι πεέρα από αυτά που κάναν διάσειμο το άνιμε υπάρχουν κάποια νοήματα...

Sorry Seirios αν με παρεξήγησες
Δεν απαντουσα στο ποστ σου ουτε κατεκρινα αυτα που ειπες ειναι η γνωμη σου και ειναι σεβαστη, απλα εξεφρασα την αποψη μου χρησιμοποιώντας καποια πραγματα απο το ποστ σου ως παραδειγμα θελωντας να πω οτι το ανιμε κανεις δεν θα το θυμαται για την πλοκη του τα μνματα που περναει η τις σεναριακες ανατροπες του γιατι πολυ απλα δεν αναπτυχθηκε πανω σε αυτα αρκετα...:drink:

και χαλαρωσε λιγο,κουβεντα κανουμε βρε αδερφε.:wis:

Posted Image

#434 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 24 December 2008 - 11:10

Sorry Seirios αν με παρεξήγησες
Δεν απαντουσα στο ποστ σου ουτε κατεκρινα αυτα που ειπες ειναι η γνωμη σου και ειναι σεβαστη, απλα εξεφρασα την αποψη μου χρησιμοποιώντας καποια πραγματα απο το ποστ σου ως παραδειγμα θελωντας να πω οτι το ανιμε κανεις δεν θα το θυμαται για την πλοκη του τα μνματα που περναει η τις σεναριακες ανατροπες του γιατι πολυ απλα δεν αναπτυχθηκε πανω σε αυτα αρκετα...:drink:

και χαλαρωσε λιγο,κουβεντα κανουμε βρε αδερφε.:wis:

φίλε λογικό είναι σε ένα φόρουμ που δεν βλέπεις τον άλον να μην καταλαβαίνεις πως μιλάει...δεν παρεξηγηθηκα..
σε αυτό που λες συμφωνω και εγώ..δεν έγινε για τίποτα από αυτά γνωστό...αλλά παράληλα ακόμα στον κόσμο του ακίρα όσα έχει δείξει στο άνιμε τα έχει εξηγήσει..δεν έχει κενά υπόθεσης..ακόμα και όσα ανγλάστηκε να βάλει λόγο των φανς τα εξήγησε με τον δικό του τρόπο..

@ρορικονφαν. καλά εντάξυ δεν πλακοθήκαμε και στο ξύλο...άσε τα ποστ για να βλέπουν οι νέοι τι πρέπει να αποφέυγουν...χαχαχα
Posted Image
Spoiler:

#435 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 24 December 2008 - 11:14

Το Ντράγκονμπολ είχε τρία και μόνο τρία μύνηματα.

1. Η βία είναι η λύση σε όλα σας τα προβλήματα.

2. Όταν είσαι λιώμα στο ξύλο, είσαι πιο δυνατός από ποτέ.

3. Αν πεθάνεις, θα αναστηθείς σύντομα δυνατότερος.