ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!NEW DBZ GAME FOR PS2,DBZ INFINITIVE WORLDS
Spoiler:
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Dragonball Z
Posted 03 October 2008 - 23:46
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 08 October 2008 - 13:24
Posted 13 December 2008 - 17:34
Aloha-Hawaii.com: Kamehameha the Great
Ο Kamehameha απο πολλους θεωρειται υποχειριο της συνομισιας που κυβερνει την γη. Ενα υποχειριο που εδωσε εναυσμα στην 'υποχθονεια' για πολλους συμμορια που μας κυβερνανε χωρις να το ξερουμε. Ενδεικτικα, λενε πως πισω απο Bush, Tony και τους υπολοιπους κρυβεται αυτη η οργανωση.
Αυτα! Ενθουσιαστηκα
Posted 13 December 2008 - 18:22
Posted 13 December 2008 - 19:42
Posted 13 December 2008 - 20:09
Γιατι ποιος εχει Original ονοματα στις δουλειες του?Οι πιο πολλοι ολο δανοιζονται απο καπου,εδω ο διημουργος του Kenshin εφτιαξε μια φανταστικη ιστορια μεσα απο αληθινα γεγονοτα και πρωσοπα...Εντάξει, ο Τοριγιάμα ούτε ένα ορίτζιναλ όνομα δεν έχει στο Ντράγκονμπολ. Όλα είναι βασισμένα ή στον αρχικό μύθο του Journey West ή σε ... αγγλικά πράγματα και φαγητά.
Πανω κατω ολοι κολανε απο καπου και περνουνε πραγματα,p.x ο Διημουργος του One Piece συνεψως googlaρει και βαζει ονοματα που πετυχαινει και του αρεσουν,παντως φαση εχει το Duragonbolu που παιρνουν ολοι ονοματα απο φαγητα κ λαχανικα,kakkarotto:hahaha:
Posted 13 December 2008 - 20:09
Posted 13 December 2008 - 20:35
Και ότι όλοι παίρνουνε ονόματα από αλλού δεν είναι κακό, αρκεί να μη θίγει στα ανοικτά κάποιου την υπόληψη.
Πάντως, προσωπικά δε κόβω φλέβα για την σειρά. Κάποτε ναι, αλλά πλέον με τόσο σούνεν που είδε το μάτι μου, δε μου λέει και τόσο πια. Ιδίως το τελευταίο σπέσιαλ που βγάλανε, μου το έριξε πολύ πιο κάτω από όσο το είχα στον νου μου.
Posted 14 December 2008 - 20:40
Διαβάστε και λίγο ιστορία, ή το μάνγκα τουλάχιστον.
Ο ίδιος ο Τοριγίαμα έχει δηλώσει ότι το όνομα της επίθεσης βασίζεται στον παραπάνω βασιλιά, και κάνει αναφορά και στο ίδιο το μάνγκα.
Posted 14 December 2008 - 21:21
Κάποιος ανακάλυψε και πάλι την Αμερική σήμερα... Και κάποιος αποκάλυψε άλλο έναν στυγνό κλέφτη...
Διαβάστε και λίγο ιστορία, ή το μάνγκα τουλάχιστον.
Ο ίδιος ο Τοριγίαμα έχει δηλώσει ότι το όνομα της επίθεσης βασίζεται στον παραπάνω βασιλιά, και κάνει αναφορά και στο ίδιο το μάνγκα.
Για την ακριβεια μονο το εχει δηλωσει, δεν το γραφει μεσα στο διαλογο του manga. Τωρα το τι βαλανε στην αγγλικη "μεταφραση" ειναι αλλο θεμα. Γι' αυτο ξεπατωνομαι να το κανω στα ελληνικα απο το πρωτοτυπο. Οσο για τα ονοματα στο DB ολα μα ολα απο καπου βγαινουν. Και σε πολλες περιπτωσεις "ομαδοποιουνται" κι ολας. Π.χ. ολοι οι Saiya-jin εχουν ονοματα λαχανικων, η οικογενεια της Bulma ονοματα εσωρουχων, οι Ναμεκιανοι ονοματα μουσικων οργανων η ονοματα που εχουν σχεση με σαλιγκαρια κ.α.
Posted 14 December 2008 - 21:58
σκεφτείτε το έτσι
Posted 14 December 2008 - 22:23
Posted 14 December 2008 - 23:37
Posted 16 December 2008 - 21:54
Σύγνωμη για το οφ τόπικ, αλλά πρέπει να παραδεχτώ το λάθος που έκανα πιο πάνω. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα το ιαπωνικό μάνγκα. Mea culpa.Για την ακριβεια μονο το εχει δηλωσει, δεν το γραφει μεσα στο διαλογο του manga. Τωρα το τι βαλανε στην αγγλικη "μεταφραση" ειναι αλλο θεμα. Γι' αυτο ξεπατωνομαι να το κανω στα ελληνικα απο το πρωτοτυπο.
Και για του λόγου το αληθές

Ο Πούαρ λέει: Φο φοβερό!!! Κύριε Για Για Γιαμκα το "καμεχάμεχα" τι τι είναι
Ο Γίαμκα απαντάει: "Ka kamehameha" . Δεν ξέρω όλες τις λέξεις, αλλά λέει ότι μαζεύεις την ενέργεια του σώματος και την εκτοξεύεις σαν κι. Είναι η πιο δυνατή επίθεση του μούτεν Ρόσσι. Δεν πίστευα ότι θα το δω με τα μάτια μου.
Tnx για την παρατήρηση και για την πηγή κορκοφιλάκι