Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dragonball Z

• Please log in to reply
683 replies to this topic

#406 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 03 October 2008 - 23:46

NEW DBZ GAME FOR PS2,DBZ INFINITIVE WORLDS

Spoiler:

ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!:riiight:

#407 MogDevil

MogDevil

Retro AnimeFan

• Members
  • 63 posts

Posted 08 October 2008 - 13:24

απλα τα σπαη ηταν απο τα προτα anime που ιδα και ακομα δεν το εχω ξεχασι που σικονωουν 6 ωρα το προι να το δω στην tv .... και ακομα το βλεπω που και που προπαθω να μην ξεχαστη στους αιωνες που περασαν απο τοτε που πεχτηκε .....

#408 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 13 December 2008 - 17:34

Ναι κυριες και κυριοι, Ο Κamehameha ηταν ο μεγαλυτερος Βασιλιας της Χαβαης το 1758. Ο Toryiama απο αυτον πηρε το ονομα της επιθεσης του Goku.

Aloha-Hawaii.com: Kamehameha the Great

Ο Kamehameha απο πολλους θεωρειται υποχειριο της συνομισιας που κυβερνει την γη. Ενα υποχειριο που εδωσε εναυσμα στην 'υποχθονεια' για πολλους συμμορια που μας κυβερνανε χωρις να το ξερουμε. Ενδεικτικα, λενε πως πισω απο Bush, Tony και τους υπολοιπους κρυβεται αυτη η οργανωση.

Αυτα! Ενθουσιαστηκα
Posted Image

#409 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 13 December 2008 - 18:22

Χαχα Ελεος,και ναι,η πιο διασημη επιθεση στην ιστορια των Anime,ειναι παρμενη....:terror2:

Berserk___Gatsu.jpg

#410 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 13 December 2008 - 19:42

Εντάξει, ο Τοριγιάμα ούτε ένα ορίτζιναλ όνομα δεν έχει στο Ντράγκονμπολ. Όλα είναι βασισμένα ή στον αρχικό μύθο του Journey West ή σε ... αγγλικά πράγματα και φαγητά.

#411 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 13 December 2008 - 20:09

Εντάξει, ο Τοριγιάμα ούτε ένα ορίτζιναλ όνομα δεν έχει στο Ντράγκονμπολ. Όλα είναι βασισμένα ή στον αρχικό μύθο του Journey West ή σε ... αγγλικά πράγματα και φαγητά.

Γιατι ποιος εχει Original ονοματα στις δουλειες του?Οι πιο πολλοι ολο δανοιζονται απο καπου,εδω ο διημουργος του Kenshin εφτιαξε μια φανταστικη ιστορια μεσα απο αληθινα γεγονοτα και πρωσοπα...
Πανω κατω ολοι κολανε απο καπου και περνουνε πραγματα,p.x ο Διημουργος του One Piece συνεψως googlaρει και βαζει ονοματα που πετυχαινει και του αρεσουν,παντως φαση εχει το Duragonbolu που παιρνουν ολοι ονοματα απο φαγητα κ λαχανικα,kakkarotto:hahaha:

Berserk___Gatsu.jpg

#412 bahamut zero

bahamut zero

Shinigami

• Members
  • 71 posts

Posted 13 December 2008 - 20:09

βασικα αυτο για το kamehameha το αναφερει και στο manga (σχεδον)
Posted Image

#413 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 13 December 2008 - 20:35

Πραγματικά, την πρώτη φορά που το κάνει ο Χελωνοτζίνης (Ελληνική μετάφραση ftw).
Και ότι όλοι παίρνουνε ονόματα από αλλού δεν είναι κακό, αρκεί να μη θίγει στα ανοικτά κάποιου την υπόληψη.

Πάντως, προσωπικά δε κόβω φλέβα για την σειρά. Κάποτε ναι, αλλά πλέον με τόσο σούνεν που είδε το μάτι μου, δε μου λέει και τόσο πια. Ιδίως το τελευταίο σπέσιαλ που βγάλανε, μου το έριξε πολύ πιο κάτω από όσο το είχα στον νου μου.

#414 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 14 December 2008 - 20:40

Κάποιος ανακάλυψε και πάλι την Αμερική σήμερα... Και κάποιος αποκάλυψε άλλο έναν στυγνό κλέφτη...
Διαβάστε και λίγο ιστορία, ή το μάνγκα τουλάχιστον.
Ο ίδιος ο Τοριγίαμα έχει δηλώσει ότι το όνομα της επίθεσης βασίζεται στον παραπάνω βασιλιά, και κάνει αναφορά και στο ίδιο το μάνγκα.
Spoiler:

#415 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 14 December 2008 - 21:21

Κάποιος ανακάλυψε και πάλι την Αμερική σήμερα... Και κάποιος αποκάλυψε άλλο έναν στυγνό κλέφτη...
Διαβάστε και λίγο ιστορία, ή το μάνγκα τουλάχιστον.
Ο ίδιος ο Τοριγίαμα έχει δηλώσει ότι το όνομα της επίθεσης βασίζεται στον παραπάνω βασιλιά, και κάνει αναφορά και στο ίδιο το μάνγκα.

Για την ακριβεια μονο το εχει δηλωσει, δεν το γραφει μεσα στο διαλογο του manga. Τωρα το τι βαλανε στην αγγλικη "μεταφραση" ειναι αλλο θεμα. Γι' αυτο ξεπατωνομαι να το κανω στα ελληνικα απο το πρωτοτυπο. Οσο για τα ονοματα στο DB ολα μα ολα απο καπου βγαινουν. Και σε πολλες περιπτωσεις "ομαδοποιουνται" κι ολας. Π.χ. ολοι οι Saiya-jin εχουν ονοματα λαχανικων, η οικογενεια της Bulma ονοματα εσωρουχων, οι Ναμεκιανοι ονοματα μουσικων οργανων η ονοματα που εχουν σχεση με σαλιγκαρια κ.α.

#416 Paokara 4

Paokara 4

Anime Newbie

• Members
  • 44 posts

Posted 14 December 2008 - 21:58

ρε το dragonball είναι σίγουρα το πρώτο anime που έχουν δει οι περισσότεροι από εμάς
σκεφτείτε το έτσι:congrats::congrats::congrats:
[SIGPIC]θέλω όλα αυτά και άλλα πολλά [/SIGPIC]

#417 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 14 December 2008 - 22:23

Η σειρά είναι βλακωδώς ευχάριστη και εγκεφαλικά επίπονη, συναισθηματικά οικεία και αισθητικά γκροτέσκα. Διαλέχτε και πάρτε!

#418 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 14 December 2008 - 23:32

Η σειρά είναι βλακωδώς ευχάριστη και εγκεφαλικά επίπονη, συναισθηματικά οικεία και αισθητικά γκροτέσκα. Διαλέχτε και πάρτε!

Εεεε έχω μια άγνωστη λέξη... τι σημαίνει γκροτέσκα? είναι ρώσικα?
Posted Image

#419 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 14 December 2008 - 23:37

grotesque = τερατώδεις, σιχαμερός ... ή γουστόζικος αν σου αρέσει η death metal.

#420 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 16 December 2008 - 21:54

Για την ακριβεια μονο το εχει δηλωσει, δεν το γραφει μεσα στο διαλογο του manga. Τωρα το τι βαλανε στην αγγλικη "μεταφραση" ειναι αλλο θεμα. Γι' αυτο ξεπατωνομαι να το κανω στα ελληνικα απο το πρωτοτυπο.

Σύγνωμη για το οφ τόπικ, αλλά πρέπει να παραδεχτώ το λάθος που έκανα πιο πάνω. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα το ιαπωνικό μάνγκα. Mea culpa.
Και για του λόγου το αληθές
Posted Image

Ο Πούαρ λέει: Φο φοβερό!!! Κύριε Για Για Γιαμκα το "καμεχάμεχα" τι τι είναι
Ο Γίαμκα απαντάει: "Ka kamehameha" . Δεν ξέρω όλες τις λέξεις, αλλά λέει ότι μαζεύεις την ενέργεια του σώματος και την εκτοξεύεις σαν κι. Είναι η πιο δυνατή επίθεση του μούτεν Ρόσσι. Δεν πίστευα ότι θα το δω με τα μάτια μου.
Tnx για την παρατήρηση και για την πηγή κορκοφιλάκι:nod: