Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Dragonball Z

• Please log in to reply
683 replies to this topic

#196 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 14:10

Αυτο Ειναι Το Πρωτο Μου Dragonball Music Video.Φτιαγμενο Πριν Απο Δυο Χρονια!Τα Κλιπ Ειναι Απο Dragonball Z!
Μουσικη:Linkin Park-Hit The Floor
[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=A8rxeFzj5Ec[/YOUTUBE]

Berserk___Gatsu.jpg

#197 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2008 - 23:24

Αγαπημενος μου χαρακτηρας ειναι ο Gohan. Τωρα το γιατι ειναι σπασμενο σε πολλα κομματια. Ναι μεν ειναι αστειος και φαγας σαν τον πατερα του, αλλα ειναι πιο προσγειωμενος και λογικος. Κλασικα "καλο παιδι". Επισης απο θεμα χαρακτηρα μου θυμιζει παρα πολυ τον εαυτο μου (αν και κοριτσι). Ντροπαλος και καλουλης, δεν του αρεσουν οι μαχες, δε θυμωνει ευκολα, αλλα ετσι και τον καταφερεις χαιρετισματα στον αγιο Πετρο (ναι ετσι ειμαι κι εγω).

Σε δευτερη θεση θα εβαζα τον Trunks απο το μελλον (ο αγαπημενος και του Toriyama). Ειναι καλοφτιαγμενος χαρακτηρας και με απιστευτη ιστορια (τα ταξιδια στο χρονο και οι επιπτωσεις τους ειναι απο τα αγαπημενα μου σεναρια σε σειρες/ταινιες). Επισης ειναι κι αυτος "καλο παιδι" και λογικος, επηρεασμενος προφανως απο το δασκαλο του Gohan (οταν ο Vegeta ηθελε να αφησει τον Cell να εξελιχθει γιατι "ειμαι-κι-ο-πρωτος-και-σε-νικαω-απειρα" αντι να τον σκοτωσει οσο ηταν καιρος ειχε φρικαρει ο καημενος με τον πατερα του). Ο Trunks απο το GT ειναι επιεικως φλωρος.

Ε, πια μετα ερχεται ο Goku τριτος. Για ολους τους λογους που ανεφεραν τα παραπανω posts. Δεν παιζεται.

Κι ο Vegeta δε λεω καλος ειναι αλλα μ@λ@κ@ς μεχρι το τελος (σορι, αλλα ειναι. Αυτο το συμπλεγμα ανωτεροτητας κοντευει σχιζοφρενεια). Και στις ταινιες τον θαψανε τελειως. Μια φορα εκλαψε στη σειρα και στις ταινιες το δεσανε σχοινι κορδονι και καθε που τα εβρισκαν σκουρα ο Vegeta παθαινε το σοκ της ζωης του και καθοταν σαν την κοτα και μυξοκλαιγε. Για να μην πω για το GT και το ψωνιο του με το μουστακι και τα μαλλια-ταβανοβουρτσα. Σαν χαρακτηρας παντως εχει ενδιαφερουσα ιστορια (ποιος ξερει τι τραβηξε τοσα χρονια με τον Freezer... α, απο εκει πρεπει να ειναι η σχιζοφρενεια!) και προσθετει ενδιαφερον στη σειρα με ολη αυτη την κοντρα του με τον Goku. Και οσο για τη σχεση του με τη Bulma... αυτη τους πηγαινε τους κακους απο παλια με τον Yamcha. Προφανως ο Yamcha εγινε πολυ καλος αργοτερα κι ετσι βρηκε αλλον... και αποκλειεται να ειναι παντρεμενοι (Vegeta με κοστουμι σε εκκλησια; Some hole has the fava.)

Και για καποιον παραπανω που ανεφερε οτι το ντουετο Goten-Trunks ηταν παρωδια: Ναι, ηταν, αλλα τι περιμενεις απο δυο πιτσιρικια 7 και 8 χρονων; Εχω ενα ξαδερφακι 9 χρονων και κανει χειροτερα, που να ειχε και υπερδυναμεις (τρεμω στη σκεψη βασικα).

#198 erculix

erculix

Anime Amateur

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 00:10

Πακετο Γκοτεν Τρανκς εννοουσα στα GT οταν ειχαν μεγαλωσει.Τους εκαναν πολυ αδυναμοφλωρους.

Οι μικροι Γκοτεν και Τρανκς απλά τα σπανε και ειναι φοβεροί.

#199 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 01:32

Πακετο Γκοτεν Τρανκς εννοουσα στα GT οταν ειχαν μεγαλωσει.Τους εκαναν πολυ αδυναμοφλωρους.

Οι μικροι Γκοτεν και Τρανκς απλά τα σπανε και ειναι φοβεροί.

Αυτο Ειναι Κυριος Επειδη Περασανε 10 Χρονια Χωρις Να Προπονουνται Και Πολυ,Για Αυτο Ειναι Ετσι Φλωρικοι!

Berserk___Gatsu.jpg

#200 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 02:23

Στο GT ολοι φλωρεψανε. ΟΛΟΙ. Ακομα και οι κακοι.

#201 GkLoc

GkLoc

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 02:39

Στο GT ολοι φλωρεψανε. ΟΛΟΙ. Ακομα και οι κακοι.

Kαλα,Το GT Απο Μονο Του Ειναι Φλωρικο!Χειροτερο Και Απο Παρωδια!

Berserk___Gatsu.jpg

#202 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 02:49

Το Go! Go! Ackman επρεπε να βγαζανε και σε anime. Η το Neko Majin Z. Πιο πολυ πλακα θα ειχανε.

#203 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 03:41

Παντως το παρακανε ο Tοriyama με τους Goten και Trunks να γινονται Super Saiyan απο τοσο μικροι..δλδ με ποια αιτια??Ουτε ειχαν προπονηθει αρκετα,ουτε ειχαν λογο για να θυμωσουν οπως ο Goku/Gohan/Vegeta..

Επισης χαλαει και η ολη ιδεα με τους Super Saiyan..εκανε τοσο κοπο για να γινει ο Super Saiyan ο Goku και εδω καλα καλα Vegeta δεν μπορουσε να γινει στην αρχη και αυτοι καταφεραν το ανεπιτευκτο,δλδ να γινουν ssj απο μικροι??

Ελεος,εδω ξεχειλεισε,δεν ηταν πια ενα χρησιμο πραμα αλλα μια αφορμη για να κανουν τις βλακειες τους...θα προτιμουσα απλα να λεγαν οτι ειναι δυνατοι για την ηλικια τους αλλα οχι και ssj...τι δλδ νικουσαν και την Frieza αν ηθελαν τα νιανιαρα??

Και ο Goku απο μικρος πως και δεν τα καταφερε δλδ?ηταν πιο εξυπνοι αυτοι??

Κι ομως ο Goku απο μικρος εκανε τριπλασια προπονηση/μαχες απ αυτους και ειχε αιτιες για να θυμοσει...

#204 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 05:28

ναι , αυτο ειναι απο τα κουφα , αλλα ....οου γουελ ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#205 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 10:26

Ρε Συ papous, Θα Σταματησεις Να Με Διωρθονεις!:df13952b:
Τελος Παντων,Δικιο Εχεις!!!

Aμα ειναι να μην διορθωνει ο ενας τον αλλο θα λεγαμε ο καθενας οτι του κατεβει κ μετα ξερεις που παει η δουλεια "OMG ακουσα οτι θα βγει Dragonball Z2 με SSj7 μεσα" τεσπα χαλαρωσε γιαυτο ειναι τα φορυμ εγω δν ειχα ασχημη προθεση...

Παντως το παρακανε ο Tοriyama με τους Goten και Trunks να γινονται Super Saiyan απο τοσο μικροι..δλδ με ποια αιτια??Ουτε ειχαν προπονηθει αρκετα,ουτε ειχαν λογο για να θυμωσουν οπως ο Goku/Gohan/Vegeta..

Επισης χαλαει και η ολη ιδεα με τους Super Saiyan..εκανε τοσο κοπο για να γινει ο Super Saiyan ο Goku και εδω καλα καλα Vegeta δεν μπορουσε να γινει στην αρχη και αυτοι καταφεραν το ανεπιτευκτο,δλδ να γινουν ssj απο μικροι??

Ελεος,εδω ξεχειλεισε,δεν ηταν πια ενα χρησιμο πραμα αλλα μια αφορμη για να κανουν τις βλακειες τους...θα προτιμουσα απλα να λεγαν οτι ειναι δυνατοι για την ηλικια τους αλλα οχι και ssj...τι δλδ νικουσαν και την Frieza αν ηθελαν τα νιανιαρα??

Και ο Goku απο μικρος πως και δεν τα καταφερε δλδ?ηταν πιο εξυπνοι αυτοι??

Κι ομως ο Goku απο μικρος εκανε τριπλασια προπονηση/μαχες απ αυτους και ειχε αιτιες για να θυμοσει...

Πανω σε αυτο ο Τοριγιαμα εδωσε την δικαιολογια αυτη...δλδ λεει τα Hybrids saiyans εχιυν περισοτερο ταλεντο και potential απο τους pure blooded saiyan αλλα δν εχουν την δυψα για μαχη αντιθετα με τους καθαροαιμους που την αναζητουν συνεχως και για αυτο καταληγουν να ειναι πιο δυνατοι επηδει δν σταματανε κ συνεχως αναπτησονται...φτινη δικαιολογια κατα τη γνωμη μου.

Εντιτ

Το Dragonball GT μην το πολυ υπολογιζεται αφου δν το εχει γραψει ο Τοριγιαμα
και δν υπαρχει κ σε μανγκα οποτε ειναι απλα μια ιστορια που κανανε τα στουντιο για τα φραγκα αλλα απετυχαν

Δημοσιευμένη  εικόνα

#206 epiczeroxxi

epiczeroxxi

Ultimate Coordinator

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 14:21

Κατά τη γνώμη μου το dragonball Gt φαίνεται ανιαρό επειδή συνδιάζει στοιχία από Dragonball kai Dragonball Z.
1)αρχικά αρχίζει με κυνήγι dragonball .(Dragonball (kid Goku))
2)έπειτα ένα νέο LVL SS5.(Namec Saga from Z)(cell games from Z)
3)Androids.(Androids Saga from Z)
4)Final Boss.(Buu Saga from Z)
5)Fushion.(Buu Saga from Z)
6)ψευδαίσθηση νίκης.(cell games Saga from Z)(Buu Saga from Z)
6)Spirit Bomb.(Buu Saga from Z)
Εμένα μου άρεσε πάντως γιατί οι μάχες δεν είχαν πολλούς διαλόγους και επειδή SS4 μπορούσαν να γίνουν μόνο οι καθαρόαιμοι Saiyan και όχι τα υβρίδια που μπορούσαν να γίνουν SS από μικρά.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από epiczeroxxi: 25 Μάιος 2008 - 22:21

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα
A New Era.A New World.A New History.
Spoiler:

#207 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 21:56

Σχετικα με το θεμα του Goten και του Trunks εχω ακουσει πααααρα πολλες θεωριες.:bahhh:

Το σιγουρο (που αναφερεται και στο manga) ειναι οτι η διασταυρωση Ανθρωπου και Saiyan παραγει ενα υβριδιο δυνατοτερο και απο τις δυο φυλες. Σκεφτειτε το σαν τις διασταυρωσεις που κανουν με τα φυτα ετσι ωστε το υβριδιο να κρατα τα καλυτερα χαρακτηριστικα απο τους δυο προγονους.:thatsit:

Τωρα με το θεμα του SSJ... Μια αρκετα διαδεδομενη θεωρια που ακουω ειναι οτι εξαρταται απο το επιπεδο δυναμης που ειχαν τον καιρο που... ναι, απ'αυτο, αν πιανετε το νοημα. Η καθε γενια (συμφωνα με το νομο της εξελιξης) φτιαχνεται δυνατοτερη απο την προηγουμενη. Αρα οσο πιο δυνατοι ειναι οι προγονοι τοσο πιο δυνατοι γινονται οι απογονοι. O Goku πχ οταν "εφτιαξε" τον Gohan ηταν πολυ πιο δυνατοτερος απο οσο στην αρχη (ετσι ο Gohan εγινε SSJ νωριτερα απο αυτον). Και οταν "εφτιαξε" τον Goten ηταν ακομα πιο δυνατος απο πριν (ετσι ο Goten εγινε SSJ ακομα πιο πριν κι απ' τον Gohan). Αυτες οι αλλαγες στα γονιδια μπορει να εκαναν διαφορα. Ειναι γεγονος πως αν ο Gohan ειχε προπονηθει αρκετα θα ξεπερνουσε τον Goku σε δυναμη (ηδη η Mystic μορφη ηταν σχεδον ισοδυναμη με SSJ3 και με τοση λιγη εκπαιδευση). Αρα και οι Goten/Trunks αν αφηναν τα παιχνιδια και προπονουνταν σκληρα θα μπορουσαν να γινουν πιο δυνατοι απο ολους.

...Απο την αλλη μπορει ο Toriyama να σκεφτηκε "Δε ριχνω μεσα στην ιστορια και δυο υπερκινητικα παιδακια να κανω την πλακα μου, εξαλλου οι SSJ ειναι κουλ" και να τα εβαλε στο ετσι.:nosey:

#208 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 22:05

Το 1ο που λες δεν νομιζω να ισχυει πολυ γιατι σκεψου οτι οι ανθρωποι δεν εχουν κατι καλυτερο απο τους saiyan σαν δυναμη,αρα τι προσφερουν περισσοτερο??τπτ...απο δυναμη δλδ,σαν μυαλο ναι,μιας και οι ανθρωποι φαινετε ηταν πιο εξυπνοι απο του saiyans...

Οσο με το 2ο ναι,μαλλον αυτο ηταν...η επομενη γενια ηταν πιο δυνατη...αλλα παραμενει παντα κενο οτι τοσους αιωνες οι saiyan με τοσες γενιες εκαναν πολυ σπανια ssj και ο goku με την μια???

Αλλα να μου πεις ανιμε ειναι:nosey:(που δεν παρατηρουνται παρομοια δλδ..)

#209 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 22:15

Σχετικα με το θεμα του Goten και του Trunks εχω ακουσει πααααρα πολλες θεωριες.:bahhh:

Το σιγουρο (που αναφερεται και στο manga) ειναι οτι η διασταυρωση Ανθρωπου και Saiyan παραγει ενα υβριδιο δυνατοτερο και απο τις δυο φυλες. Σκεφτειτε το σαν τις διασταυρωσεις που κανουν με τα φυτα ετσι ωστε το υβριδιο να κρατα τα καλυτερα χαρακτηριστικα απο τους δυο προγονους.:thatsit:

Τωρα με το θεμα του SSJ... Μια αρκετα διαδεδομενη θεωρια που ακουω ειναι οτι εξαρταται απο το επιπεδο δυναμης που ειχαν τον καιρο που... ναι, απ'αυτο, αν πιανετε το νοημα. Η καθε γενια (συμφωνα με το νομο της εξελιξης) φτιαχνεται δυνατοτερη απο την προηγουμενη. Αρα οσο πιο δυνατοι ειναι οι προγονοι τοσο πιο δυνατοι γινονται οι απογονοι. O Goku πχ οταν "εφτιαξε" τον Gohan ηταν πολυ πιο δυνατοτερος απο οσο στην αρχη (ετσι ο Gohan εγινε SSJ νωριτερα απο αυτον). Και οταν "εφτιαξε" τον Goten ηταν ακομα πιο δυνατος απο πριν (ετσι ο Goten εγινε SSJ ακομα πιο πριν κι απ' τον Gohan). Αυτες οι αλλαγες στα γονιδια μπορει να εκαναν διαφορα. Ειναι γεγονος πως αν ο Gohan ειχε προπονηθει αρκετα θα ξεπερνουσε τον Goku σε δυναμη (ηδη η Mystic μορφη ηταν σχεδον ισοδυναμη με SSJ3 και με τοση λιγη εκπαιδευση). Αρα και οι Goten/Trunks αν αφηναν τα παιχνιδια και προπονουνταν σκληρα θα μπορουσαν να γινουν πιο δυνατοι απο ολους.

...Απο την αλλη μπορει ο Toriyama να σκεφτηκε "Δε ριχνω μεσα στην ιστορια και δυο υπερκινητικα παιδακια να κανω την πλακα μου, εξαλλου οι SSJ ειναι κουλ" και να τα εβαλε στο ετσι.:nosey:

λοιπον , για να μην μπερδευουμε τα μπουτια μας ...
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#210 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2008 - 22:15

Το πρωτο ισχυει αφου αναφερεται στο manga (και στo anime)

Posted Image

Το δευτερο ειναι που δεν ειναι σιγουρο, απλως ανεφερα την περισσοτερο λογικη θεωρια που εχω ακουσει.

Και ναι, τα anime γενικως δεν εξηγουνται αλλα τι να κανουμε που εχει πλακα να προσπαθεις... LOL