Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Sketchbook: full color`s

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 25 November 2007 - 18:27

~Sketchbook: full color`s~

Posted Image

Το Sketchbook: full color`s περιστρεφεται γυρω απο την καθημερινοτητα των μελων του art club του ενος σχολειου που περιλαμβανει την κεντρικη ηρωιδα (Sora) και τις φιλες της (Αsou,Hazuki etc).

Κατα τη γνωμη μου φαινεται πολυ καλη αν και ειανι ακομα στην αρχη.
Τα δυνατα στοιχεια του
Sketchbook: full color`s ειναι για μενα 2:

1)Η πρωταγωνιστρια.Παρολο που με την πρωτη ματια δεν φαινεται κατι το ασυνηθιστο,κατι η artistic φυση της,κατι οι ultra-kawai γκριματσες της θυμιζουν εναν συνδιασμο Hagu απο Η&C και Konata απο Lucky star.Ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα
!.Το μονο που θα ηθελα επιπλεον ειναι να αναπτυχθουν λιγο περισσοτερο οι σκεψεις της στη συνεχεια της σειρας.

2)Το laid back στυλ της σειρας.Αν και δεν θα πρεπει να περιμενετε τιποτα περισσοτερο απο την καθημερινοτητα μιας παρεας απο schoolgirls η ατμοσφαιρα που δημιουργειται βοηθαει πολυ στο να δεθει καποιος με τους χαρακτηρες (πραγμα σημαντικο για slice of life τιτλους).Στην ατμοσφαιρα βεβαια συμβαλει και η πολυ ταιριαστη μουσικη.Ειδικα το opening ειναι...
:wooi2:

Αυτα τα λιγα απο μενα,δειτε το και πειτε γνωμες!

#2 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 25 November 2007 - 20:13

oooh...i love these series!>w</
μεσα σε ολη τη μετριοτητα που κυριαρχει στη fall season,υπαρχει το Sketchbook να σου ηρεμει τα νευρα :P
μαρεσει πως ολο αυτο το laid back στυλ δεν γινεται ουτε βαρετο,αλλα ουτε και κουραστικο...
Cat episode ruled =w=

#3 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 25 November 2007 - 20:21

Έτσι, έτσι, να βλέπω περισσότερα anime threads να ανοίγουν! :thumbup:

Το συγκεκριμένο δεν το έχω αρχίσει ακόμα, αλλά ακούγεται ενδιαφέρον. Ένα καλό slice of life είναι ό,τι πρέπει για change of pace. :)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 14 May 2008 - 16:18

Mόλις σήμερα το κατέβασα - αν και το 'χα βάλει στο μάτι μου εδώ και καιρό αλλά το παρέβλεπα - και σκέφτομαι να το ξεκινήσω σύντομα. Όταν το δω θα σας πω απόψεις μου κάνοντας edit στο post αυτό.

#5 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 14 May 2008 - 16:51

Θα το ξεκινήσω και εγώ κάποια στιγμή :wooi2: Κατα το καλοκαιράκι μάλλον.