Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#14611 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 16:35

Γτ δεν ρωτας στο technical support?

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#14612 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 16:40

Λοιπόν, sorry σε όλους όσους είχα στην friendlist, αλλά σας αφαιρώ.

Πέραν του ότι έτσι κι αλλιώς δεν μου πολυάρεσε αυτή η ιδέα να γίνουμε myspace, όταν έχω κάποιον στην friendlist, μου εμφανίζει το username του μ' έναν σταυρό από δίπλα. :terror2:

Έλεος.

Για ποιον σταυρο λετε?:yawn2:

εδιτ: Καταλαβα, τωρα το ειδα

#14613 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 16:41

Όποιος έχει αγοράσει ή τέλος πάντων έχει αυθεντικό το παιχνίδι Odin Sphere για το Playstation 2, ας το πει εδώ ή ας μου στείλει ΠΜ, παρακαλώ. :)

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#14614 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 17:14

Πέραν του ότι έτσι κι αλλιώς δεν μου πολυάρεσε αυτή η ιδέα να γίνουμε myspace, όταν έχω κάποιον στην friendlist, μου εμφανίζει το username του μ' έναν σταυρό από δίπλα. :terror2:

Ε και που είναι το πρόβλημα ? :nosey: Και προηγουμένως εμφανιζόταν σε όσους είχες προσθέσει στην buddy list.

E5VV38U.jpg

#14615 kourada

kourada

*Don't be like me*

• Banned
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 19:21

ρε παιδες εχω μια απορι, στο thread διακινιση τον ανιμε αυτα που μεταφραζεται μπορω να τα κατεβασω απο καπου???γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει...

#14616 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 19:23

http://www.anime.gr/forums/%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-adn/248-%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EB%E5%E9%F4%EF%F5%F1%E3%DF%E1%F2-%F4%EF%F5-%C1dn.html

Διαβασε αυτο και θα καταλαβεις τι παιζει με τη διακινηση των ανιμε.

#14617 kourada

kourada

*Don't be like me*

• Banned
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 19:30

συγγνωμη αν γινομαι χαζος αλλα δεν μπορω να καταλαβω...το μονο που καταλαβα ειναι οτι λεει τι πρεπει να κανουν αφτοι που κατεχουν τα DVD...εγω θελω να μου πειτε αν μπορω να τα κατεβασω απο καπου αυτα που μεταφραζονται....
Spoiler:
πρωην maniatis....

#14618 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 20:07

ομορφο νικ!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#14619 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 20:08

U can find everything from teh internet:riiight:Απλα να ξερεις που πρεπει να ψαξεις ειναι το θεμα.:orly:Επισης για το a.d.n. ο λογος που φτιαχτηκε ειναι ακριβως αυτος να μην χρειαζεται ολοι να ψαχνουν να κατεβαζουν.Κατεβαζει ενας και μοιραζει τα dvdia:drink:

#14620 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 20:46

ρε παιδες εχω μια απορι, στο thread διακινιση τον ανιμε αυτα που μεταφραζεται μπορω να τα κατεβασω απο καπου???γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει...

συγγνωμη αν γινομαι χαζος αλλα δεν μπορω να καταλαβω...το μονο που καταλαβα ειναι οτι λεει τι πρεπει να κανουν αφτοι που κατεχουν τα DVD...εγω θελω να μου πειτε αν μπορω να τα κατεβασω απο καπου αυτα που μεταφραζονται....

Τα ποιά????:hmmm:
Μάλλον εδώ έχει παιχτεί λαθάκι. Εδώ δε μεταφράζονται anime(αυτό το κάνουν οι animeclipse, μην τους φάμε και τη δουλειά:drink:)
Οι αλυσίδες που υπάρχουν στο thread που λες είναι dvd που έχουν γράψει τα παιδιά από anime,manga κλπ. που έχουν βρει οι ίδιοι(και όχι μόνο ελληνικά φυσικά) και με αυτόν τον τρόπο που αναφέρεται και στο link που σου έδωσε ο Loke μπορούν να τα αποκτήσουν κι άλλα άτομα(γλυτώνοντας ώρες search και download)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#14621 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 22:11

Νέο προσωπικό ρεκόρ στην καταβρόχθιση pizza γίγας. Μόλις 10 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα. :congrats:

Δεν είχα φάει όμως όλη μέρα. :nosey:

(PS.: Τώρα τρώω ΚΑΙ κρέπα. Am I a monster? :terror2:)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#14622 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 22:14

Οι Triad εβγαλαν το 7 του Gunslinger Girl Il teatrino

#14623 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 22:16

Δεν θέλω να γίνομαι κακός αλλά...

Έλα πάμε όλοι μαζί ένα /care!:hahaha:

#14624 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 22:17

Am I a monster? :terror2:)

Hilfe! Das Monstrum in mir wird explodieren!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#14625 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 22:17

Νέο προσωπικό ρεκόρ στην καταβρόχθιση pizza γίγας. Μόλις 10 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα. :congrats:

Δεν είχα φάει όμως όλη μέρα. :nosey:

(PS.: Τώρα τρώω ΚΑΙ κρέπα. Am I a monster? :terror2:)

Οχι τερας, τυχερος:oo:
Που τα κρατας.