Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#14596 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 13 May 2008 - 12:52

Gendou's Anime Music

Register and Download all you want.

domo arigato

#14597 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 13 May 2008 - 14:42

;171282']And now here comes Da Pain...Posted Image
Serial Experiments Lain Rulez ^_^

>>>Tι είναι αυτό ρε? Alliance??
Καλή επιτυχία κιόλας!

#14598 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 13 May 2008 - 14:49

για καποιο λογο τον τελευταιο καιρο εχω φαει το εξης σκαλωμα...

Spoiler:

just how sick am i??? :terror2:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#14599 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 13 May 2008 - 14:51

just how sick am i??? :terror2:

A whole lot. Γιατί να σπαταλήσει το ταλέντο του σ' ένα boy band; Mercy, Lucy. :fromabove:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#14600 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 13 May 2008 - 14:56

A whole lot. Γιατί να σπαταλήσει το ταλέντο του σ' ένα boy band; Mercy, Lucy. :fromabove:

δεν ξερω.... εμενα μου χει κατσικωθει να δω τον Marty στην ιδια σκηνη με τον Kame.... καμμια σχεση εντωμεταξυ.....
κι οσο για τα σπαταλημενα ταλεντα καλυτερα ας μην ανοιξουμε αυτη τη συζητηση... :deadga6:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#14601 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 13 May 2008 - 15:14

OMG + 3 LOL

Spoiler:

#14602 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 13 May 2008 - 15:18

το ακουω και εγω τωρα... let's get groovie ppl !! aha aha

#14603 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 13 May 2008 - 15:23

Εri κατεβασα το κομματακι που χεις στο sig σου...απλα παει εν ωρα δουλειας ΦΟΒΕΡΑ!!!!!!!!!!!ηρεμο,χαλαρο...ηλπιζα να μην βαζω μονο house music στην δουλεια...αλλα μου λυσες μεγαλο prob..ty ty:awww::nod:

οσο για το μαυρο τρυπα (albania mode on) εκατσα και διαβασα απο το 570+ κατι δεν θυμαμαι μεχρι το τελος...πραγματι,τωρα καταλαβαινω πως το χεσανε καποιοι μαζι με μενα :emptyonexg1:

glad you liked it :)
i will try posting more :P
note that this is the remix

#14604 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 13 May 2008 - 15:32

συγνωμη, αλλα εμενα δεν μου αρεσε.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#14605 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 13 May 2008 - 15:34

Λοιπόν, sorry σε όλους όσους είχα στην friendlist, αλλά σας αφαιρώ.

Πέραν του ότι έτσι κι αλλιώς δεν μου πολυάρεσε αυτή η ιδέα να γίνουμε myspace, όταν έχω κάποιον στην friendlist, μου εμφανίζει το username του μ' έναν σταυρό από δίπλα. :terror2:

Έλεος.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#14606 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 13 May 2008 - 15:38

Λοιπόν, sorry σε όλους όσους είχα στην friendlist, αλλά σας αφαιρώ.

Πέραν του ότι έτσι κι αλλιώς δεν μου πολυάρεσε αυτή η ιδέα να γίνουμε myspace, όταν έχω κάποιον στην friendlist, μου εμφανίζει το username του μ' έναν σταυρό από δίπλα. :terror2:

Έλεος.

Συμφωνώ και ακολουθώ κι εγώ. Sorry σε όσους είναι και στη δική μου friend list

Posted Image

#14607 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 13 May 2008 - 15:41

Συμφωνώ και ακολουθώ κι εγώ. Sorry σε όσους είναι και στη δική μου friend list

wannabe
Posted Image

#14608 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 13 May 2008 - 15:47

wannabe

:emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1:
They got me.........

Ρε συ ούτε εμένα μου άρεσε ποτέ αυτό το add on. Είμαι στο hi5 και νομίζω ότι μου είναι υπέρ αρκετό. Θα αρχίσουν τώρα όλοι τα ανούσια friend req και θα γίνεται το έλα να δεις. Χίλιες φορές η παλιά καλή buddy list που ήταν καθαρά για την πάρτη σου και δεν την έβλεπε κανένας(αν και νομίζω ότι και σε εκείνη στους έδειχνε σταυρωμένους)

Posted Image

#14609 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 13 May 2008 - 15:58

ρε παιδια το scroll στο mozilla μου γινεται πολυ αργα
μπορω να αυξησω την αποσταση π διανυει με καθε scroll ποντικιου;
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#14610 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 13 May 2008 - 16:10

το θεμα ειναι οτι μονο στο mozilla παει αργα
στον internet explorer κ στο opera παει μια χαρα
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece