Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#1396 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2007 - 22:22

Ναι, τέτοια δυσκολία μόνο αυτό και το Contra. Σοβαρευτείτε.

Ναι, συγγνώμη που δεν παρουσιάζει τις αναλύσεις του Freud μέσα, και δεν σου πετάει το απίστευτο metagame του Death Note.

Και επειδή δεν θέλω να μιλήσω ειρονικά.
Ποιά ήταν η τελευταία φορά που ασχολίθηκες σοβαρά λοιπόν και κατέληξες στο συμπέρασμα ότι είναι ένα εύκολο RPG; Υποθέτω ότι δεν γνωρίζεις και πολλά για το θέμα. Δεν είμαι σίγουρος, όμως φαντάζομαι ότι παλιότερα έχεις παίξει κάποια από τις εκδόσεις. Προφανώς δεν έχεις εμβαθύνθεί αρκετά είτε επειδή σου αρέσει περισσότερο το Εγώ, το Υπερεγώ και το Εκείνο, είτε επειδή ο Pikachu είναι χαρητομένος.

Σοβαρά, μην κρίνετε κάτι αν δεν έχετε τις απαρέτητες γνώσεις να το κάνετε. Επιχείριμά μου είναι η άγνεια της πλευράς σας και η απολυτότητα των υπονοούμενων που παρουσιάζεται.
Αν δεν με πιστεύεις ασχολήσου λίγο και θα δεις μόνος σου ότι η άποψη που έχεις σχηματίσει είναι λανθασμένη.

oR4yYRl.gif

#1397 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2007 - 23:01

οι υπερτατες γνωσεις σου στα ποκεμον ειμαι σιγουρος οτι θα σου χρησιμευσουν οταν βγεις εξω για να πιασεις δουλεια ash ;)

#1398 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2007 - 23:10

οι υπερτατες γνωσεις σου στα ποκεμον ειμαι σιγουρος οτι θα σου χρησιμευσουν οταν βγεις εξω για να πιασεις δουλεια ash ;)

Χεχε, ναι αυτό είναι το πρόβλημα δυστυχώς... Ότι οι γνώσεις που έχει κανείς για το χόμπι του δύσκολα θα τον βοηθήσουν στην δουλειά του κλπ... Φαντάζεσαι να μας πληρώνανε για να βλέπουμε anime; :bleh: :rofl:

#1399 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 00:04

Μόνος σου το είπες.

oR4yYRl.gif

#1400 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 00:07

Ναι, συγγνώμη που δεν παρουσιάζει τις αναλύσεις του Freud μέσα, και δεν σου πετάει το απίστευτο metagame του Death Note.

Και επειδή δεν θέλω να μιλήσω ειρονικά.
Ποιά ήταν η τελευταία φορά που ασχολίθηκες σοβαρά λοιπόν και κατέληξες στο συμπέρασμα ότι είναι ένα εύκολο RPG; Υποθέτω ότι δεν γνωρίζεις και πολλά για το θέμα. Δεν είμαι σίγουρος, όμως φαντάζομαι ότι παλιότερα έχεις παίξει κάποια από τις εκδόσεις. Προφανώς δεν έχεις εμβαθύνθεί αρκετά είτε επειδή σου αρέσει περισσότερο το Εγώ, το Υπερεγώ και το Εκείνο, είτε επειδή ο Pikachu είναι χαρητομένος.

Σοβαρά, μην κρίνετε κάτι αν δεν έχετε τις απαρέτητες γνώσεις να το κάνετε. Επιχείριμά μου είναι η άγνεια της πλευράς σας και η απολυτότητα των υπονοούμενων που παρουσιάζεται.
Αν δεν με πιστεύεις ασχολήσου λίγο και θα δεις μόνος σου ότι η άποψη που έχεις σχηματίσει είναι λανθασμένη.

Η επίθεση των pokemasters:

Spoiler: Whitelighter

Spoiler: Ash_Pokemaster

#1401 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 00:18

Άσε Quaja, τα είπαμε στο msn αυτά, δεν είμαι θήμα... :P
Το δεύτερο μέρος της συζήτησης (το οποίο λείπει) είναι το ενδιαφέρον. Αλλά ο εγωισμός και η πλασματικότητα δεν μας επιτρέπει να συμβιβαστούμε. :) :P

oR4yYRl.gif

#1402 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 00:46

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1403 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 00:48

Η επίθεση των pokemasters:

Spoiler: Ash_Pokemaster

that log pwned.-
αλλα,νταξει τωρα λιγο ελεος να ''μαλωνετε'' για αυτα τα πραγματα...:bleh:
tada no bideo geemu janai ka?:calm:
chill...

#1404 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 04:07

Χεχε, ναι αυτό είναι το πρόβλημα δυστυχώς... Ότι οι γνώσεις που έχει κανείς για το χόμπι του δύσκολα θα τον βοηθήσουν στην δουλειά του κλπ... Φαντάζεσαι να μας πληρώνανε για να βλέπουμε anime; :bleh: :rofl:

Αν αυτό ίσχυε θα είχα τόσα πολλά λεφτά ώστε να μπορώ να αγοράσω όλο το σύμπαν:)

Ash_Pokemaster サトシ || ✢ I am Red, and I am Evil. ✢ || 55 Days Left || says:
ο Jiraiya από το forum έμαθε σε μισή ώρα
Quajafrie says:
ουου.
Quajafrie says:
άρα είμαι βλάκας

Δεν είσαι βλάκας εγώ είμαι πολύ έξυπνος:hehe:
Spoiler:

Πάντος για να πω και εγώ τη γνώμη μου τα ποκεμον όντως είναι αρκετά εύκολα όσον αφορά όμως το offline κομμάτι.Online τα πράγματα είναι διαφορετικά.Θέλει αρκετή εμπειρία και αρκετά μελετημένη στρατηγική για να νικήσεις.(Τους καλούς αντιπάλους και όχι αυτούς που παίζουν 5 λεπτά τη μέρα για την πλάκα τους)

ΥΓ.Πόσο καμμένος πρέπει να είναι κάποιος για να κάνει ποστ σχετικά με τα ποκεμον 5 η ώρα το πρωί;(Ναι για μένα μιλάω και όχι δεν περιμένω απαντήσεις ρητορική είναι η ερώτηση)

#1405 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 04:56

οκ
you FAIL. :)
:P
Quajafrie says:
βασικά εσύ fail που παιδεύεσαι να βρεις κάτι να μου πεις.- ;p

Βασικά, αυτό είναι hall of fame material κύριοι....σταυροφόροι εναντίον Σαλαντίν 1-1....τι σου κάνει η εφηβεία...:bleh:

In other news, o John Stewart συνεχίζει και σήμερα να τα σπάει επί κάμερας...

http://www.ifilm.com/video/2842695/show/17676
http://www.ifilm.com/video/2842691/show/17676
http://www.ifilm.com/video/2842666/show/17676

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1406 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 09:57

Δεν είσαι βλάκας εγώ είμαι πολύ έξυπνος

YOU FAIL TOO! :P

#1407 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 09:59

Θα το σχολιάσω γιατί δεν θα αντέξω!

Οι φανατικοί υπέρμαχοι των πόκεμον εδώ μου θυμίζουν τον εαυτό μου πριν χρόνια... Όταν ήμουν κι εγώ φανατίλα και προσπαθούσα να πείσω τους άλλους ότι το παιχνίδι είναι βαθύ μόνο και μόνο επειδή έχει τα EVs και τα λοιπά (τα οποία BTW ποτέ δεν έκατσα να τα ψάξω γιατί είναι υπερβολικά κάψιμο και, No thanks). Και αρπάζομουν όταν άκουγα κάποιον να κακολογεί το αγαπημένο μου παιχνίδι.

Έχει πολύ βάθος το παιχνίδι, αλλά πιστέψτε με, δεν είναι αυτός ένας απο τους λόγους για τον οποίο θα το έπαιζα αν ξεκίναγα σήμερα, γιατί δεν μου αρέσει ιδιαίτερα να συμπληρώνω εκατοντάδες ώρες σε μεμονομένα παιχνίδια. Και ιδιαίτερα όταν είναι απλά μόνο για λόγους "virtual cock measuring"! :P Σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που σκέφτομαι έτσι...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1408 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 10:02

virtual cock

Η επίσημη ονομασία είναι e-penis.

#1409 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 10:28

Θα το σχολιάσω γιατί δεν θα αντέξω!

Οι φανατικοί υπέρμαχοι των πόκεμον εδώ μου θυμίζουν τον εαυτό μου πριν χρόνια... Όταν ήμουν κι εγώ φανατίλα και προσπαθούσα να πείσω τους άλλους ότι το παιχνίδι είναι βαθύ μόνο και μόνο επειδή έχει τα EVs και τα λοιπά (τα οποία BTW ποτέ δεν έκατσα να τα ψάξω γιατί είναι υπερβολικά κάψιμο και, No thanks). Και αρπάζομουν όταν άκουγα κάποιον να κακολογεί το αγαπημένο μου παιχνίδι.

Έχει πολύ βάθος το παιχνίδι, αλλά πιστέψτε με, δεν είναι αυτός ένας απο τους λόγους για τον οποίο θα το έπαιζα αν ξεκίναγα σήμερα, γιατί δεν μου αρέσει ιδιαίτερα να συμπληρώνω εκατοντάδες ώρες σε μεμονομένα παιχνίδια. Και ιδιαίτερα όταν είναι απλά μόνο για λόγους "virtual cock measuring"! :P Σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που σκέφτομαι έτσι...

Μην με συγκρίσεις με κανέναν εμένα, είμαι μοναδικός. :calm::bleh:
Τώρα, είναι το πόσο αρέσει σε κάποιον το θέμα... Εμένα μου αρέσει, εφόσον είναι ένα γνωστό, κοινώς αποδεκτό θέμα ότι το Pokemon είναι ένα καλό παιχνίδι, δεν χρειάζεται να το συζητάμε άλλο.
Παίζω επειδή αρέσει.-

Σε όποιον δεν αρέσει και έχει λόγους που στέκουν, γνωρίζοντας συνάμα το θέμα κανένα πρόβλημα, υποθέτω. :P
Οι άλλοι ας πεθάνουν με μαρτυρικό θάνατο.

oR4yYRl.gif

#1410 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 10:56

έλεος με αυτά τα ποκέμον επιτέλους.