Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 06 May 2008 - 09:13
I soooo much prefer Beldar... everyone else in his eyes is a sizeist...
Posted 06 May 2008 - 09:55
Τώρα κάθομαι και κατεβάζω στο γραφείο και γράφω DVD όποτε δεν χρειάζομαι τον υπολογιστή για να τα μεταφέρω στο σπίτι... Σπαστικό... Ασε που μετά πρέπει να γράφω τα DVD στον σκληρό στο σπίτι και μετά να τα φτιάχνω όπως θέλω...
Και πετάω αρκετά DVD έτσι. Ελπίζω στην ανακύκλωση να μπορούν να τα αξιοποιήσουν!
Posted 06 May 2008 - 10:31
And I want my internet back... Changing phone companies is a total pain...
Τώρα κάθομαι και κατεβάζω στο γραφείο και γράφω DVD όποτε δεν χρειάζομαι τον υπολογιστή για να τα μεταφέρω στο σπίτι... Σπαστικό... Ασε που μετά πρέπει να γράφω τα DVD στον σκληρό στο σπίτι και μετά να τα φτιάχνω όπως θέλω...
Και πετάω αρκετά DVD έτσι. Ελπίζω στην ανακύκλωση να μπορούν να τα αξιοποιήσουν!
Ειμαι σιγουρος οτι οι ρακοσυλλέκτες θα εχουν μεγάλη αγωνία για να δουν τα τελευταια επεισόδια απο Ναρουτο
Good luck με το ιντερνετ

Posted 06 May 2008 - 10:53
Posted 06 May 2008 - 11:17

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 06 May 2008 - 11:27
Bah! This most unfortunate creature whose very existence proves even gods that created the world can take a break from their otherwise wise decisions and toss a metaphorical piece of rotten rat sausage on an otherwise perfect plate is no match for the one and only VAARSUVIUS!!!you can keep tha looooooser bitch
I soooo much prefer Beldar... everyone else in his eyes is a sizeist...
Posted 06 May 2008 - 11:39
Και μιας και είπαμε για Naruto, όταν πάω να ανοίξω τα 3 τελευταία επισόδεια, μου βγάζει στο πλάι δεξιά, μια γραμμή, περίπου 10% της οθόνης, και μετά κολάει. Έβαλα και το CCCP και το ανοίγω με διάφορα προγράμματα, αλλά πάντα το ίδιο. Ξανακατέβασα και τα επισόδεια, αλλά τίποτα. Ξερείς κανείς γιατί γίνεται αυτό;
Και μενα μου εκαναν κατι παραξενα...αλλα οχι στο media player classic....

Posted 06 May 2008 - 13:31
Από Αθήνα: 4.350 € Από Θεσ/νίκη: 4.480 € Διαφορά μονόκλινου: 750 €
11 - 25 Μαι.
Αναχώρηση από Aθήνα / Θεσσαλονίκη
H Iαπωνία, η “Xώρα του Aνατέλλοντος Hλίου”. Ένας μακρινός πολιτισμός με πλούσια ιστορία χρόνων. H παράδοση και ο σύγχρονος πολιτισμός, ο Bουδισμός και το κυνήγι της οικονομικής επιτυχίας, σ’ ένα ασυνήθιστο πάντρεμα. Ένα ασύλληπτο ταξίδι σε μια χώρα γνωστή σε όλους μας, αλλά που μόνο λίγοι τυχεροί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν.
Τα δυνατά σημεία
του ταξιδιού
Θα επισκεφθούμε τους άγνωστους θησαυρούς της Ιαπωνίας, στο νησί Σικόκου. Θα ταξιδέψουμε σε σωστά επιλεγμένες εποχές, για να απολαύσουμε την καταπληκτική φύση της χώρας. Θα ξεναγηθούμε σε όλες τις παλιές και ιστορικές πρωτεύουσες της Ιαπωνίας, ενώ θα ζήσουμε και το φουτουριστικό περιβάλλον του Τόκιο και της Οζάκα. Το ταξίδι περιλαμβάνει και το Νίκκο, που συνήθως είναι προαιρετικό σε άλλα προγράμματα της αγοράς.
1η ΗΜΕΡΑ
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης / Αθήνας και πτήση για Τόκιο.
2η ΗΜΕΡΑ
Άφιξη το πρωί στο Τόκιο, και μετά τις διατυπώσεις θα κάνουμε μια πρώτη γνωριμία με την πόλη, μια από τις μεγαλύτερες και πιο εντυπωσιακές του Κόσμου. Θα περιηγηθούμε στις κεντρικές λεωφόρους της Ιαπωνικής πρωτεύουσας και θα δούμε την πλατεία των Αυτοκρατορικών Ανακτόρων, το ναό Asakusa Kannon και το ναό Meiji. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ
Ολοήμερη εκδρομή στη Nikko, ένα από τα ωραιότερα πάρκα της Ιαπωνίας μέσα σε καταπληκτική φύση. Θα δούμε το σύμπλεγμα ναών και μαυσωλείων του ιερού Tosoghu, στο οποίο μια μεγάλη πέτρα σημαδεύει την είσοδό του, ενώ δίπλα υπάρχει μια παγόδα 5 ορόφων, που χρονολογείται από το 1650. Επίσης θα δούμε τη λίμνη Tsuzenji, σ’ ένα ειδυλλιακό τοπίο. Η λίμνη έχει βάθος 161 μέτρα και γοητεύει με το βαθύ μπλε χρώμα που έχει. Εκεί βρίσκονται οι καταρράκτες Κegon, ύψους 97 μέτρων στους οποίους θα κατεβούμε με υπόγειο ασανσέρ. Επιστροφή στο Τόκιο. Διανυκτέρευση.
4η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση με το υπερσύγχρονο τρένο- βολίδα για την Κamakura, την Μεσαιωνική πρωτεύουσα της Ιαπωνίας με τους αμέτρητους Βουδιστικούς ναούς. Θα γίνει επίσκεψη στο τεράστιο άγαλμα του Βούδα. Πάντα με το τρένο- βολίδα θα φτάσουμε στο Hakone, στις πλαγιές του ηφαιστείου Φούτζι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
5η ΗΜΕΡΑ
Το πρωί θα γίνει ξενάγηση στο γραφικό Hakone. Επίσκεψη στο Ανοιχτό Μουσείο της πόλης με την σημαντική έκθεση γλυπτών του Rodin και με έργα του Πικάσσο. Αναχώρηση με το τρένο-βολίδα για το Κυότο, πρωτεύουσα της Ιαπωνίας για μια χιλιετία.
6η ΗΜΕΡΑ
Σήμερα θα γνωρίσουμε το Κυότο, την ωραιότερη πόλη της Ιαπωνίας. Τα μνημεία της πόλης σώζονται σε πολύ καλή κατάσταση επειδή είναι η μοναδική πόλη που δεν βομβαρδίστηκε στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι το πολιτιστικό και εκπαιδευτικό κέντρο της χώρας με πολλά μουσεία και πανεπιστήμια. Θα γίνει επίσκεψη του εντυπωσιακού βουδιστικού ναού Sanju Saneen, με τα 1001 αγάλματα της θεότητας Kanon. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον ναό Heian-Jingu με τον πολύ ωραίο Γιαπωνέζικο κήπο. Ο ναός είναι αντίγραφο παλαιότερου ναού της περιόδου Heian. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για μια βόλτα στην πόλη ή για ξεκούραση.
7η ΗΜΕΡΑ
Ολόκληρη ημέρα ελεύθερη για βόλτες και επισκέψεις ναών, ιερών και παραδοσιακών κτισμάτων στην ωραιότερη πόλη της Ιαπωνίας.
8η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση για την Nara, την πρώτη πρωτεύουσα της Ιαπωνίας. Διαδρομή με το ταχύτατο τρένο σε πλούσιες πεδιάδες. Θα επισκεφθούμε το τεράστιο άγαλμα του Βούδα από μπρούντζο και χρυσό στον ναό Daibutsu. Κατόπιν θα πάρουμε το τρένο-βολίδα και θα κατευθυνθούμε στην Osaka, οικονομικό και βιομηχανικό κέντρο και πλουσιότερη πόλη του πλανήτη.
9η ΗΜΕΡΑ
Το πρωί θα επισκεφθούμε το κάστρο Osaka-jo. Χτισμένο από 100.000 εργάτες, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά, χαρακτηριστικό δείγμα της Ιαπωνικής αρχιτεκτονικής. Συνεχίζουμε για το ορεινό θέρετρο Koyasan, που είναι το κέντρο των Βουδιστών του Shingon. Θα εξερευνήσουμε τους ναούς και τα μοναστήρια της περιοχής και θα επισκεφθούμε το μεγάλο νεκροταφείο, που είναι γεμάτο με μαυσωλεία.
10η ΗΜΕΡΑ
Συνεχίζουμε για το νησί Σικόκου. Θα διασχίσουμε την περίφημη “Ιαπωνική Μεσόγειο”, την εσωτερική Ιαπωνική Θάλασσα. Άφιξη στην Tokushima. Εδώ θα επισκεφθούμε τους ναούς του γνωστότερου προσκυνήματος της Ιαπωνίας, του Kobo Daishi, που περιλαμβάνει 88 ναούς. Συνεχίζουμε για το Korakuen, με τους κήπους και το μουσείο τεχνών Hayashibara.

11η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση για τη Χιροσίμα, την πόλη που έγινε γνωστή ως η πρώτη πόλη στην οποία έγινε ρίψη της ατομικής βόμβας. Θα επισκεφτούμε το Πάρκο Ειρήνης και το μουσείο, το οποίο περιέχει το κενοτάφιο με τα ονόματα όλων των γνωστών θυμάτων. Επίσης θα επισκεφτούμε το Μουσείο Ειρήνης, όπου θα δούμε την ιστορία της ατομικής βόμβας και τα αποτελέσματά της σε μια μακέτα της πόλης.
12η ΗΜΕΡΑ
Επιστροφή με το τρένο στο Τόκιο, όπου θα φτάσουμε το απόγευμα.
13η ΗΜΕΡΑ
Ημέρα ελεύθερη στο Τόκιο, για βόλτες και αγορές στην περίφημη “Ηλεκτρονική Πόλη”, στα τεράστια εμπορικά κέντρα, ή επίσκεψη σε στην Γιαπωνέζικη Disney Sea, με τις άπειρες ατραξιόν, που απευθύνονται σε ενήλικες.
14η & 15η ΗΜΕΡΑ
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα/Θεσσαλονίκη. Άφιξη τη 15η ημέρα.
Posted 06 May 2008 - 13:38
Posted 06 May 2008 - 13:46
11 - 25 Μάη; Νωρίς το είπεςμπλά μπλά μπλά
Αλλά άν είναι να πάρουμε δάνειο για να πάμε Ιαπωνία ... να σου πώ ... άστο καλύτερα
"The more you know yourself the less things upset you"
Posted 06 May 2008 - 13:47
btw προσφατα εμαθα οτι λαθος θυμομουν οτι ειχα παει κινα μικρος, ιαπωνια ειχα παει
παιζει σε μερικες βδομαδες να τις εχω και να τις ποσταρω να δειτε τον loke 4ον χρονων ^^ ( αν και θυμαμαι αρκετα πραγματα γιατι προφανως μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση)
Posted 06 May 2008 - 13:52
11 - 25 Μάη; Νωρίς το είπες
Αλλά άν είναι να πάρουμε δάνειο για να πάμε Ιαπωνία ... να σου πώ ... άστο καλύτερα
eri ερχομαι μαζι σου!
ωραιο προγραμμα eri. θα πας και εσυ η ???
btw προσφατα εμαθα οτι λαθος θυμομουν οτι ειχα παει κινα μικρος, ιαπωνια ειχα παει
παιζει σε μερικες βδομαδες να τις εχω και να τις ποσταρω να δειτε τον loke 4ον χρονων ^^ ( αν και θυμαμαι αρκετα πραγματα γιατι προφανως μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση)
εγώ έβαλα να δείτε την τιμή.
μόλις την είδα έπαθα έμφραγμα...
το τραγούδι . Get το France το ξέρετε?
όλη μου τι ζωή να δουλεύω (που δουλεύω ) δε θα τα έχω μαζέψει αυτά τα λεφτά
loke i hate you
Posted 06 May 2008 - 14:00
loke i hate you
i know you don't mean that