Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 21:30

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 22:20
Αν και μάλλον δεν ενδιαφέρει και πολλούς, αλλά θα το πω γιατί έσκασα.
Η fox που αγόρασε τα δικαιώματα για την εμπορική ταινία Max Payne, έστηλε mail σε μια ομάδα που κάνουν μια fanmade ταινία (την Max Payne: Payne and Redemption) γιατί λέει αυτοί έχουν το lisence κλπ.![]()
Και μετά σου λέει η πειρατεία σκοτώνει την μουσική και την τέχνη. Εμένα μου λες... Αυτό που σκοτώνει την τέχνη είναι τα εμπορικά συμφέροντα των μεγάλων εταιριών που ούτε τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην παραγωγή των εμπορικών ταινιών δεν αφήνουν να κάνουν ότι θέλουν για να μην υπάρχει ο κίνδυνος κάτι να μην "περάσει" σε πολύ κόσμο.
Και φυσικά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε καν για καθαρή πειρατεία, μιλάμε για μια μη κερδοσκοπική παραγωγή(και μάλιστα τους υποστηρίζει μέχρι και ο σεναριογράφος των παιχνιδιών) και που το μόνο που "κλέβουν" είναι το όνομα της σειράς και του πρωταγωνιστή λίγο πολύ. Απλά σου λέει, αυτοί θα μας φάνε τους πελάτες, κλείστε τους
Εγώ πάντως θα ήθελα να τις δω και τις 2
γενικως η fox ειναι πολυ μισητη
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 23:46
Πες μου ότι δεν έχει Claymore σήμερα!
Άσχετο: Η Erisabetsu είναι ελληνική.
α και νομιζα οτι ηταν ολλανδικης προλευσης
:hahaha:
Και η μακεδονία ελληνική είναι...
Άρα.... Μακεδονία = Eri
0xa0xa0xa0xa0xaxa0ax0ax0ax00xa0xa0ax0xa0ax0xa0
dont use my name in vain....
and for your info
Erisabetsu is Pontian and proud of it.
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 23:54
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 00:00
αλλά να δω ποτε θα είναι .
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 00:03
Erisabetsu rulez λέμε!!!!!
μα, καλε μου ανθρωπε, προκαλεις την τυχη σου?
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 00:10
Καλο κουραγιο στους 12-13-14-15-16-17χρονους
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 00:17
καλή τύχη σε εμάς που θα γυρίσουν οι προιστάμενοι και οι πελάτες και θα μας ζαλίζουν τα ούμπαλα και που θα τρέχουμε μετά τη δουλειά να προλάβουμε
όλες μας τις υποχρεώσεις.
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 00:20
σιγά μη τους λυπηθώ κιόλας
καλή τύχη σε εμάς που θα γυρίσουν οι προιστάμενοι και οι πελάτες και θα μας ζαλίζουν τα ούμπαλα και που θα τρέχουμε μετά τη δουλειά να προλάβουμε
όλες μας τις υποχρεώσεις.
Μαλλον εχουνε περασει πολλα χρονια απο τοτε που ησουν μαθητρια (τωρα που το ξανακοιταζω οντως εχουν
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 00:27
Εδώ που τα λέμε μια χαρά είναι να πηγαίνεις σχολείο - σχολή.
Το μετά είναι το δύσκολο....
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 00:28
Μαλλον εχουνε περασει πολλα χρονια απο τοτε που ησουν μαθητρια (τωρα που το ξανακοιταζω οντως εχουν
)και δεν θυμασαι πως ειναι να πηγαινεις σχολειο
Believe me μια χαρά είσαι εσύ.
Ξέρεις τι έχουν να τραβήξουν οι άλλοι???
Καλά ρε Eri είσαι σε δουλειά που ακόμα να αρχίσεις??? Μπράβοοο!!!!!
Όλοι οι γνωστοί μου δουλεύουν από Τετάρτη-Πέμπτη(όσοι δουλεύουν δηλαδή)
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 00:28
καλύτερα να πάω μια μέρα αδιάβαστη στο σχολείο και να πάρω κακό βαθμό
παρά να αντιμετωπίζω το άγχος της δουλειάς μου κάθε μέρα, το άγχος τον λογαριασμών και των ευθυνών τον πράξεων μου.
και ευτυχώς που ακόμη δεν έχω δική μου οικογένεια να αγχώνομαι για τα παιδιά μου.
Kon okami απο τα 21 μου δουλεύω full time το να δουλεύεις τρεις φορές την εβδομάδα είναι
πρώτα ηλίθιο (αφού δίνεις δικαίωμα στον εργοδότη να σε εκμεταλεύεται) και μετά διασκεδαστικό επειδή σημαίνει ότι δεν έχεις πραγματική ανάγκη και το κάνεις απλά για χαρτζιλίκι. .
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 00:33
Να το πω αλλιως.Και εσεις την τελευταια μερα τον διακοπων δεν νιωθετε λιγο περιεργα?Το ιδιο αισθανομαστε και εμεις πως να το κανουμε
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 00:34
Kon okami απο τα 21 μου δουλεύω full time το να δουλεύεις τρεις φορές την εβδομάδα είναι
πρώτα ηλίθιο (αφού δίνεις δικαίωμα στον εργοδότη να σε εκμεταλεύεται) και μετά διασκεδαστικό επειδή σημαίνει ότι δεν έχεις πραγματική ανάγκη και το κάνεις απλά για χαρτζιλίκι. .
Μάλλον απόψε είμαστε σε άλλο wavelength
Εγώ δε σου λέω ούτε για part-time ούτε για μερικές φορές την εβδομάδα.
Εγώ σου λέω ότι οι δικοί μου οι γνωστοί διακοπές κάναν Μεγάλη Τρίτη/Τετάρτη με Τετάρτη/Πέμπτη του Πάσχα. Όχι μέχρι σήμερα....
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2008 - 01:00
ε ναι εγώ φέτος για πρώτη φορά δεν δούλεψα μεγάλο σάββατο ενώ μ. παρασκευή δούλευα κανονικά.
και hellraider καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά από την άλλη εγώ έχω να πάρω άδεια απο πρόπερσι και συνήθως όταν παίρνω άδεια δεν είναι για να πάω διακοπές.
αλλά το σύνδρομο του άγχους της Κυριακής παραμένει από τα μαθητικά μου χρόνια.