μια ερώτηση ακόμα...το δεύτερο site δέχεται gift cards έτσι ε? για να βγάλω από την attica bank!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 13:16
γυρισα απο λημνο...φασωθηκα ισως με τον ερωτα της ζωης μου...καιγομουν καθε μερα σε νετ αφου δεν μπορουσα να βγω λογω μεταφορικου μεσου-ο ταξιτζης γουσταρε dotes και οχι κλαμπακια...εχω γαστριτιδα πανς απο 1 μηνα και τωρα εφτασα αθηνα με ενα απολυτο ξενερωμα και με νεα γυαλια ηλιου
ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Κανα fansub group με σκοπο να αναλαβει αυτο το Post?
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 13:17
Ουφ...Ξαλάφρωσα...
EDIT:Πφφφ,έριξα το ποστ άλλαξα και το signature...Ώρες ώρες αισθάνομαι ότι είμαι υπερβολικός...
Όχι τώρα σοβαρα,erisabetsu δεν έκανες λάθος χτες το profile θα το είχα κανει αλλαγή κατα λάθος...
Αλλα ρε γμτ απο την άλλη θυμάμαι όταν είχα πρωτοκάνει join μου είχες στείλει ένα pm που ελεγε καλωσορισες Μικρε otaku....
What's going on?
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 13:35
Δεν είσαι καλό fansub group.Μετάφραση:
Γεια σας παιδιά, σήμερα γύρισα από Λήμνο. Τέλεια ήταν, φιλήθηκα για πολλή ώρα και με πολλά χάδια με μια κοπέλα, η οποία μάλλον είναι ο έρωτας της ζωής μου...Περνούσα πάρα πολλές ώρες σε Ίντερνετ Καφέ, αφού ούτε αμάξι ούτε μηχανή είχα για να βγω έξω. Από την άλλη, ο ταξιτζής εθιζόταν στο να παίζει Defense of the Ancients, απ'το να πηγαίνει σε διασκεδαστήρια. Δυστυχώς έχω εδώ και ένα μήνα, ίσως και περισσότερο, γαστρίτιδα. Μόλις έφτασα Αθήνα, και εκτός από μεγάλη απογοήτευση έχω και ένα καινούριο ζευγάρι γυαλιών ηλίου.
Gastritis is inflammation of the gastric mucosa of the stomach. It is caused by pathogenic microorganisms, allergens, drugs or stress. Known symptoms are appetite loss, nausea, fever, upper abdominal pain, gastric hemorrhage, hypochlorhydria and lethargy.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 13:48
Γεια σας παιδιά, σήμερα γύρισα από Λήμνο. Τέλεια ήταν, φιλήθηκα για πολλή ώρα και με πολλά χάδια με μια κοπέλα, η οποία μάλλον είναι ο έρωτας της ζωής μου...
Αρε κουφαλιτσα καλα περασες.
Οσο για την γαστριτιδα κανενα Glaveral, antibiotic θα σε βοηθησει.
(παντοτε με συνταγη γιατρου)
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 14:09
Αρε κουφαλιτσα καλα περασες.
Οσο για την γαστριτιδα κανενα Glaveral, antibiotic θα σε βοηθησει.
(παντοτε με συνταγη γιατρου)
Όχι ρε αυτός είναι ο μεταφραστής lawl
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 14:30
Δεν είσαι καλό fansub group.
Ένα καλό fansub group θα είχε note για τη γαστρίτιδα:
Spoiler:
Θεικο!!!
Τώρα άσχετο,το youtube ειναι down???
Στο forum μια χαρα μπαινω youtube εχω problem loading page...
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 14:33
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 14:35

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 14:37
Γαμωωω!!!ρε παιδια τι γινεται πολυς κοσμος ειναι συνδεμενος αυτη τη στιγμη αλλα κανενας δεν μιλαει Χρηστο ο Aventurer με απηλει λεει οτι θα βαλει την πρωτη μας foto...XEX
Πες του να τη βαλει και να βάλει υπότιτλο η επιτροπή κανιβαλισμού και μαοναδα ειδικών καταστροφών του animegr!!!!
edit:το σαμποταζ μπορει να παρεξηγηθει...
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 14:51
Γαμωωω!!!
Πες του να τη βαλει και να βάλει υπότιτλο η επιτροπή κανιβαλισμού και μαοναδα ειδικών καταστροφών του animegr!!!!:hahaha:
:hahaha:
edit:το σαμποταζ μπορει να παρεξηγηθει...
Γνωστη και ως ΕΚΜΕΚ
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 15:01
Melkor μεγια το νεο avatar btw

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 15:09
75 νεες pics απο Lucky Star
EDIT. θελω να γινω και εγω μελος του ΕΚΜΕΚ
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 15:13
οποιος δηποτε μπορει να γινει μελος αρκει να πληρει τις προηποθεσεις

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 15:21