Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#13756 sas

sas

++Otaku-chan++

• Members
  • 398 posts

Posted 03 May 2008 - 13:01

Ευχαριστώ παιδιά! Ειλικρινά είμαι ευγνώμων!!!:blingeye2:
μια ερώτηση ακόμα...το δεύτερο site δέχεται gift cards έτσι ε? για να βγάλω από την attica bank!

Posted Image
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
Click the hatchlings and save them!!!

#13757 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 03 May 2008 - 13:16

γυρισα απο λημνο...φασωθηκα ισως με τον ερωτα της ζωης μου...καιγομουν καθε μερα σε νετ αφου δεν μπορουσα να βγω λογω μεταφορικου μεσου-ο ταξιτζης γουσταρε dotes και οχι κλαμπακια...εχω γαστριτιδα πανς απο 1 μηνα και τωρα εφτασα αθηνα με ενα απολυτο ξενερωμα και με νεα γυαλια ηλιου

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:blurah5:
Κανα fansub group με σκοπο να αναλαβει αυτο το Post?

#13758 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 03 May 2008 - 13:17

Έγινε κάτι τραγικό που άμα δεν το φωνάξω στο black hole δε θα ακουστεί πουθενά!ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ PROFILE!Και δεν ειχα παρει χαμπαρι...Gender:Male παιδια οκ?Male όπως λέμε Xristos-kun!Το οτι το avatar είναι γυναίκα δεν σημαίνει οτι ειμαι κι εγώ!

Ουφ...Ξαλάφρωσα...
EDIT:Πφφφ,έριξα το ποστ άλλαξα και το signature...Ώρες ώρες αισθάνομαι ότι είμαι υπερβολικός...:hahaha::hahaha:

Όχι τώρα σοβαρα,erisabetsu δεν έκανες λάθος χτες το profile θα το είχα κανει αλλαγή κατα λάθος...
Αλλα ρε γμτ απο την άλλη θυμάμαι όταν είχα πρωτοκάνει join μου είχες στείλει ένα pm που ελεγε καλωσορισες Μικρε otaku....
What's going on?:nosey::erk::smokingg:
Posted Image

#13759 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 May 2008 - 13:35

Μετάφραση:

Γεια σας παιδιά, σήμερα γύρισα από Λήμνο. Τέλεια ήταν, φιλήθηκα για πολλή ώρα και με πολλά χάδια με μια κοπέλα, η οποία μάλλον είναι ο έρωτας της ζωής μου...Περνούσα πάρα πολλές ώρες σε Ίντερνετ Καφέ, αφού ούτε αμάξι ούτε μηχανή είχα για να βγω έξω. Από την άλλη, ο ταξιτζής εθιζόταν στο να παίζει Defense of the Ancients, απ'το να πηγαίνει σε διασκεδαστήρια. Δυστυχώς έχω εδώ και ένα μήνα, ίσως και περισσότερο, γαστρίτιδα. Μόλις έφτασα Αθήνα, και εκτός από μεγάλη απογοήτευση έχω και ένα καινούριο ζευγάρι γυαλιών ηλίου.

Δεν είσαι καλό fansub group. :nosey: Ένα καλό fansub group θα είχε note για τη γαστρίτιδα:

Gastritis is inflammation of the gastric mucosa of the stomach. It is caused by pathogenic microorganisms, allergens, drugs or stress. Known symptoms are appetite loss, nausea, fever, upper abdominal pain, gastric hemorrhage, hypochlorhydria and lethargy.

Spoiler:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#13760 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 03 May 2008 - 13:48

Γεια σας παιδιά, σήμερα γύρισα από Λήμνο. Τέλεια ήταν, φιλήθηκα για πολλή ώρα και με πολλά χάδια με μια κοπέλα, η οποία μάλλον είναι ο έρωτας της ζωής μου...

Αρε κουφαλιτσα καλα περασες.
Οσο για την γαστριτιδα κανενα Glaveral, antibiotic θα σε βοηθησει.
(παντοτε με συνταγη γιατρου)

Posted Image

#13761 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 03 May 2008 - 14:09

Αρε κουφαλιτσα καλα περασες.
Οσο για την γαστριτιδα κανενα Glaveral, antibiotic θα σε βοηθησει.
(παντοτε με συνταγη γιατρου)

Όχι ρε αυτός είναι ο μεταφραστής lawl

#13762 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 03 May 2008 - 14:30

Δεν είσαι καλό fansub group. :nosey: Ένα καλό fansub group θα είχε note για τη γαστρίτιδα:

Spoiler:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Θεικο!!!

Τώρα άσχετο,το youtube ειναι down???
Στο forum μια χαρα μπαινω youtube εχω problem loading page...
Posted Image

#13763 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 03 May 2008 - 14:33

same here

#13764 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 03 May 2008 - 14:35

ρε παιδια τι γινεται πολυς κοσμος ειναι συνδεμενος αυτη τη στιγμη αλλα κανενας δεν μιλαει Χρηστο ο Aventurer με απηλει λεει οτι θα βαλει την πρωτη μας foto...XEX

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#13765 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 03 May 2008 - 14:37

ρε παιδια τι γινεται πολυς κοσμος ειναι συνδεμενος αυτη τη στιγμη αλλα κανενας δεν μιλαει Χρηστο ο Aventurer με απηλει λεει οτι θα βαλει την πρωτη μας foto...XEX

Γαμωωω!!!
Πες του να τη βαλει και να βάλει υπότιτλο η επιτροπή κανιβαλισμού και μαοναδα ειδικών καταστροφών του animegr!!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
edit:το σαμποταζ μπορει να παρεξηγηθει...
Posted Image

#13766 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 03 May 2008 - 14:51

Γαμωωω!!!
Πες του να τη βαλει και να βάλει υπότιτλο η επιτροπή κανιβαλισμού και μαοναδα ειδικών καταστροφών του animegr!!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
edit:το σαμποταζ μπορει να παρεξηγηθει...

Γνωστη και ως ΕΚΜΕΚ:rofl:

#13767 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 03 May 2008 - 15:01

EKMEK ΛΕΕΙΙΙΙ :lol::rofl:

Melkor μεγια το νεο avatar btw

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#13768 Melkor